FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oli, nu fi țațã!

«12»
fcsteaua.ro10.09.2007 16:45

Ce știm despre bãrbați? Cã sînt direcți, cã preferã lupta pe fațã atacului pe la spate. Ei, numai bãrbãtești nu sînt ieșirile lui Olãroiu. Comentariile lui despre Hagi, Balint și foștii colaboratori de la Steaua sînt un exemplu jalnic cã cea mai proastã apãrare este atacul la persoanã.

Fostul antrenor al Stelei neagã atît de hotãrît cã vrea sã revinã în Ghencea, încît "nu"-ul sãu sunã tare suspect. Numai femeile, fie vorba între noi, ar fi în stare sã spunã un "nu" astfel încît sã însemne "da". Dar Olãroiu e bãrbat și bãrbații sînt direcți, nu bat apropouri. Olãroiu e bãrbat, deci cînd spune "nu vreau sã mã întorc la Steaua", chiar asta vreau sã spunã. Nu înseamnã cã vrea sã fie curtat, rugat, convins sã revinã. "Sã fie clar!". Numai cã nu spune doar asta.

Spune "nu" fãcînd spume la gurã. Violența disproporționatã cu care rãspunde la ironii vorbește de la sine. Pe lîngã faptul cã e un prost perdant, fostul antrenor al Stelei e și ofensiv. Ofensiv ca o țațã. A atacat "mințile bolnave, tîrîturile" care-l vorbesc de rãu. L-a atacat pe MM, bãrbãtește, fãrã sã-i spunã numele. L-a atacat josnic pe Balint, prieten cu Hagi, fãcîndu-l homosexual și amenințîndu-l cã-l trimite "la parada". Apropo, bãrbații care fac caz de bãrbãția altora sînt nesiguri de propria sexualitate.

Dar nu asta e problema lui Olãroiu. Nu numai asta. Problema cu el e cã imitã discursul lui Becali, homofob și mitocãnesc. Problema cu el e cã singurul pe care-l laudã, afectuos aproape, e fostul patron, "bãiat inteligent", care a fãcut "șoc preventiv" la echipã. Adicã a urlat în vestiar. ªi singurii pe care-i menajeazã sînt jucãtorii, "cu personalitate". Sigur, s-au schimbat, nu mai sînt "trãdãtorii" care l-au lãsat baltã în sezonul trecut.

E de înțeles cã regretã postul din Ghencea, de care a ținut cu unghiile și cu dinții. Cã veni vorba, o plecare foarte bãrbãteascã, într-adevãr. Nu e nici o rușine cã ar vrea sã revinã. Absolut nici una. E de înțeles. E de înțeles și cã nu-l iubește pe Hagi. Dar ceea ce face el acum, "sãpîndu-și" succesorul și tulburînd apele la echipã, nu e de înțeles și nici de scuzat. Dacã are polițe de plãtit, dã prost sã le plãteascã acum, cu monedã lașã, pe deasupra.

Steaua s-a calificat în grupele Ligii, are nevoie de liniște și rãbdare, nu de scandaluri "preventive". Iar Hagi are nevoie de susținerea conducerii, nu de un nou conflict cu Becali. Ceea ce face Olãroiu nu mai e atac la succesorul lui, e atac la Steaua. Pune în pericol stabilitatea echipei, doar pentru a-și netezi imaginea și drumul înapoi. Da, conform unei declarații retrase bãrbãtește, ar antrena echipa și prin telefon. Nici nu trebuie sã revinã în Ghencea.

Nu-i contestã nimeni meritele ca tehnician. E unul dintre cei mai valoroși din România, la rezultate, stã cel mai bine dintre toți. Ce pãcat, ce pãcat cã-și cocoșeazã caracterul. ªi cã-i lipșește chestia aia, cum se spune în arabã? Fair-play parcã.

Maria Andries

AndreyCor10.09.2007 17:55

frumos articol si cat se poate de adevarat,dar cred ca Oli a facut aceste atacuri fiind dezinformat,iar cel de care ar trebui sa se lege este ciobanul(el a spus ca daca il suna pe Oli lasa arabi si vine,tot el a spus ca ii trimitea biletele cu echipa).

lucrurile care l-au deranjat pe Oli au fost spuse de altii nu de Hagi.

Tupac Amaru10.09.2007 18:15

A, nu, nici eu nu ii contest meritele de tehnician!

Nici calificarea din semifinalele Cupei UEFA, cu echipa facuta de Protasov!

Nici campionatul castigat de Becali acum un an!

Nici locul 2 obtinut de acelasi Becali anul acesta!

Nici meciul din grupele Champions League in care arbitrul a anulat doua goluri valabile ucrainienilor de la Dinamo Kiev!

Nici comportarea execrabila din Cupa Romaniei, ca aia deja a devenit specialitatea casei, el doar a continuat traditia.

Nu ii contest nici unul dintre aceste merite!

Pentru ca, din cate se vede, nu prea sunt ale lui.

Dar sa nu fiu rau: evident, si Olaroiu are partea lui de merite la succesele Stelei. Dar sunt foarte, foarte exagerate de presa si mai ales de catre lingaii lui, o parte dintre ei si pe site (fara suparare, fiecare are dreptul sa sustina pe cine vrea)

Principalul lui merit este insa ca a plecat in puternicul campionat arab, in care isi arata - spre bucuria fanilor lui - inalta maiestrie in ale antrenoratului.

Acolo sa ramai, Harap Alb!

mad7910.09.2007 18:43

va convine sau nu Olaroiu a fost cel mai bun antrenor,ca rezultate si performante,din ultimul timp la Steaua,cu jocul e o alta problema,dar pe un antrenor,cel putin in Romania,rezultatele il tin in functie pe un antrenor,ca doar nu suntem intr-un campionat puternic unde antrenorul sa faca si spectacol.Oricum eu cred,si nu spun asta pentru ca as fi un lingau al lui Oli,ca,cu el pe banca nu am mai fi avut emotiile pe care le-am avut cu Bate si Zaglebie!Totusi ele nu se compara cu Standard!

Injurati-ma!!!!

Forzza Steaua!!!

danimarcu10.09.2007 19:07

@mad79 -nu te injuram...

Cu Oli pe banca am avut emotii mai mari ,cu echipe gen Ceahlaul sau Poli Iasi...

Bine,recunosc ca au fost si meciuri in care nu am avut nici o emotie, de exemplu Bistrita-Steaua 2-0 sau Poli-Steaua 1-0...

Daca ramanea Oli la Steaua,era jale!pentru ca el nu mai era in masura sa-i faca sa joace...

Bundy10.09.2007 19:39

Oli stai tata acolo la camile. Cat ai fost in tara n-ai avut gura asa de mare.....acum ai dat de bani si faci pe orgoliosul.

Roxana_2310.09.2007 20:06
A, nu, nici eu nu ii contest meritele de tehnician!

Nici calificarea din semifinalele Cupei UEFA, cu echipa facuta de Protasov!

Nici campionatul castigat de Becali acum un an!

Nici locul 2 obtinut de acelasi Becali anul acesta!

Nici meciul din grupele Champions League in care arbitrul a anulat doua goluri valabile ucrainienilor de la Dinamo Kiev!

Nici comportarea execrabila din Cupa Romaniei, ca aia deja a devenit specialitatea casei, el doar a continuat traditia.

Nu ii contest nici unul dintre aceste merite!

Pentru ca, din cate se vede, nu prea sunt ale lui.

Dar sa nu fiu rau: evident, si Olaroiu are partea lui de merite la succesele Stelei. Dar sunt foarte, foarte exagerate de presa si mai ales de catre lingaii lui, o parte dintre ei si pe site (fara suparare, fiecare are dreptul sa sustina pe cine vrea)

Principalul lui merit este insa ca a plecat in puternicul campionat arab, in care isi arata - spre bucuria fanilor lui - inalta maiestrie in ale antrenoratului.

Acolo sa ramai, Harap Alb!

Cam penibil .. dar, de unde stii tu ca Becali nu l'a ajutat si pe Protasov, de unde stii ca de acum in colo Becali nu o sa'l ajute si pe Hagi, avand in vedere jocul..

Se pare ca pentru tine, un antrenor cu noroc ( golurile alea 2 nu au fost valabile) e idiot, tre' sa'l executam .. cum poate avea noroc mah ? Daca tot gandim asa.. Hagi a avut muuult noroc, de el ce spunem ?

Pana la urma, Olaroiu nu are dreptul sa se apere, el nu are voie sa explice cum stau lucrurile, el a fost cel atacat de Hagi si nu invers si pana la urma Hagi l'a atacat pentru ca era neputincios. Acum Becali e la o emisiune si a spus ca Oli nu l'a sunat pentru a se autopropuna la Steaua, ca el nu vrea sa se intoarca, dar ca stie ca daca ar fi mare nevoie de el, avand un suflet mare ar revenii la echipa .. Concluzia ? In scandalul de acum 2-3 sapt in care Oli a fost jignit, acuzat .. etc etc Cosmin Olaroiu nu a avut nici un amestec, ci a fost folosit de Becali pentru a pune presiune.

Olaroiu este antrenorul cu cele mai bune rezultate de dupa '90, Hagi este un pseudoantrenor, un antreor in devenire .. dc primul nu ar avea dreptul sa'si spele imaginea, sa arate ca nu poate fi calcat in picioare ? Oare dc se vorbeste atat de mult de Olaroiu la Steaua cand a plecat de 2-3 luni ? Poate pentru ca el a fost in stare sa lase loc de Buna ziua .. in schimb unii sunt atat de aroganti, incat dupa 2-3 luni nu'i mai sufera nimeni .. decat unii naivi.

Acum vorbim de antrenorul Oli si antrenorul Hagi, primul tace si lasa sa vorbeasca rezultatele pentru el, al doilea in asteptarea rezultatelor vorbeste prea mult ..

App .. Hagi ar cam trebui sa viseze meciul Stelei de la Kiev, poate asa invata si el ce inseamna TACTICA

PS : Tot respectul pentru jucatorul Hagi, dar ca om si antrenor .. e o maaare lipsa de caracter si ATAT !

bodanelu10.09.2007 20:24
Se pare ca pentru tine, un antrenor cu noroc ( golurile alea 2 nu au fost valabile) e idiot, tre' sa'l executam .. cum poate avea noroc mah ? Daca tot gandim asa.. Hagi a avut muuult noroc, de el ce spunem ?

pune mana si cauta inregistrarea meciului si ai sa vezi ca au fost goluri perfect valabile.

Pana la urma, Olaroiu nu are dreptul sa se apere, el nu are voie sa explice cum stau lucrurile, el a fost cel atacat de Hagi si nu invers si pana la urma Hagi l'a atacat pentru ca era neputincios. Acum Becali e la o emisiune si a spus ca Oli nu l'a sunat pentru a se autopropuna la Steaua, ca el nu vrea sa se intoarca, dar ca stie ca daca ar fi mare nevoie de el, avand un suflet mare ar revenii la echipa .. Concluzia ? In scandalul de acum 2-3 sapt in care Oli a fost jignit, acuzat .. etc etc Cosmin Olaroiu nu a avut nici un amestec, ci a fost folosit de Becali pentru a pune presiune.

Hagi l-a atacat, dar fara sa-l jigneasca. Oli a dat in Hagi, in Balint, doua foste mari glorii. poate daca nu erau ei, nu aveam istoria de acum. daca ne renegam gloriile, nu mai suntem un club cu istorie, cu palmares.

perfect de acord cu tine. Oli a fost folosit ca o carpa. si cand era antrenor si dupa ce nu mai este.

Olaroiu este antrenorul cu cele mai bune rezultate de dupa '90, Hagi este un pseudoantrenor, un antreor in devenire .. dc primul nu ar avea dreptul sa'si spele imaginea, sa arate ca nu poate fi calcat in picioare ? Oare dc se vorbeste atat de mult de Olaroiu la Steaua cand a plecat de 2-3 luni ? Poate pentru ca el a fost in stare sa lase loc de Buna ziua .. in schimb unii sunt atat de aroganti, incat dupa 2-3 luni nu'i mai sufera nimeni .. decat unii naivi.

Pardon, ai auzit de Titi Dumitriu?

Acum vorbim de antrenorul Oli si antrenorul Hagi, primul tace si lasa sa vorbeasca rezultatele pentru el, al doilea in asteptarea rezultatelor vorbeste prea mult ..

App .. Hagi ar cam trebui sa viseze meciul Stelei de la Kiev, poate asa invata si el ce inseamna TACTICA

de ce nu recomanzi si meciul boro?

PS : Tot respectul pentru jucatorul Hagi, dar ca om si antrenor .. e o maaare lipsa de caracter si ATAT !

cine a dat declaratiile din pestera referitoare la Balint? s-a gasit Oli sa vorbeasca dupa ce nu mai e la club? cand toate scandalurile incetasera?

danimarcu10.09.2007 20:45

De ce "e o mare lipsa de caracter"?

Mi se pare mie ,sau locul tau era mai potrivit la cratita?

Argumenteaza ,te rog, ps-ul de mai sus...

Ca m-am saturat sa tot aud ca e caracter zero,doar asa,ca ne-am sculat cu fata la cearsaf...

Roxana_2310.09.2007 20:46

1. Hagi l'a jignit doar ca nu a avut tupeul sa termine ce a inceput, nu a avut tupeul sa pronunte un nume. In legatura cu Balint .. il respect foarte mult, el chiar a aratat ca are caracter, dar de f multe ori a atacat Steaua pentru a'l ataca pe Oli, si ' gluma ' cu camila, nu a gustat'o nimeni. Nu, pentru ca nu a fost o carpa a avut tupeul sa atace doua valori ale Stelei pentru a'si spala imaginea.

2. Am gresit, dupa 2000

3. Inainte de meciul cu Boro as recomanda unul mai recent, de cel de la Urziceni ce spui ?

4. Normal ca Oli vorbeste dupa ce nu mai e la club cand toata lumea se leaga de el si pana la urma atunci cand el era la echipa Hagi era f tare, spunea ca pentru Steaua nu exista locul 2 .. probabil pentru ca el vroia locul 8 :D Asta e ideea, dc sa'l acceptam pe Hagi sa vb de jocul echipei cand nu e la echipa si sa jigneasca antrenorul si pe Oli nu ?

@ Danimarcu .. :)):)) , atunci cand o fata nu e de acord cu tine in legatura cu fotbalul o trimiti la cratita, parca si Becali se gandea ca femeile nu au ce cauta pe stadion .. nu ? Depinde ce intelegi tu prin caracter, Hagi prin gestul de la Poli Iasi, de la CFR Cluj, prin conflictul pe care l'a avut cu jucatorii si prin ' Pentru ca eu sunt Hagi ' ne'a aratat ca nu are caracter.

nemilosul10.09.2007 21:14
De ce "e o mare lipsa de caracter"?

Mi se pare mie ,sau locul tau era mai potrivit la cratita?

Argumenteaza ,te rog, ps-ul de mai sus...

Ca m-am saturat sa tot aud ca e caracter zero,doar asa,ca ne-am sculat cu fata la cearsaf...

de ce???

pentru ca nu l-a facut poponar pe Balint,ca nu face mingiute din muci,ca a tratat cu respect toti suporterii Stelei,pentru ca are decat o infrangere in 9 meciuri oficiale,pentru ca incearca sa isi mentine cat de mult poate coloana in fata cacarezei neamului,pentru ca nu e tovarasul jucatorilor si incearca sa mentina respectul care trebuie in relatia antrenor/jucatori

afara cu Hagi,vrem caractere puternice ca Olaroiu sa ne arate fotbal ca in semifinala cu boro sau meciul din cupa cu Timisoara sau toate meciurile de rahat care le-a facut pana sa se implice ciobanul

nu pot sa cred ca sunt oameni care chiar ii dau dreptate carpei

nu stiu ce se intampla cu sondajale pe siteul asta dar parca rezultatele numai in dusmanie ies

cosmo_krmr10.09.2007 22:09

V-as ruga sa reflectati doar asupra aceste declaratii:

"Dacã și Oli se dã mare stelist, cum zice, atunci înseamnã cã eu, Hagi, Lãcãtuș, Dan Petrescu, ce dracu' mai sîntem?"

capitanul Stelei '86, Tudorel Stoica, pentru gsp.ro
cristian8611.09.2007 00:05
V-as ruga sa reflectati doar asupra aceste declaratii:

"Dacã și Oli se dã mare stelist, cum zice, atunci înseamnã cã eu, Hagi, Lãcãtuș, Dan Petrescu, ce dracu' mai sîntem?"

capitanul Stelei '86, Tudorel Stoica, pentru gsp.ro

Ei sunt doar STELARI ! :biggrin:

st_194711.09.2007 01:12

Astia care spuneti ca au fost goluri valabile alea 2 cu Dinamo Kiev in Ghencea. daca mai tineti minte primu a fost fault(corect),iar arbitrul a gresit doar la a2-lea acolo nefiind ofsside spre24

forever_STEAUA11.09.2007 07:27
1. si ' gluma ' cu camila, nu a gustat'o nimeni.

Vorbește în numele tãu.

Nu, pentru ca nu a fost o carpa a avut tupeul sa atace doua valori ale Stelei pentru a'si spala imaginea.

Așa își spalã cineva imaginea? Atacând valorile?

Cât dero surf existã în lumea asta nu îi va putea spãla imaginea nemernicului.

3. Inainte de meciul cu Boro as recomanda unul mai recent, de cel de la Urziceni ce spui ?

Tu compari meciul de la Boro cu cel de la Urziceni? ªi apoi te miri cã te trimite lumea la cratițã?

Asta e ideea, dc sa'l acceptam pe Hagi sa vb de jocul echipei cand nu e la echipa si sa jigneasca antrenorul si pe Oli nu ?

Pentru cã Hagi, Balint, Lãcãtuș etc. au tot dreptul din lume sã vorbeascã despre Steaua. Oli nu.

Hagi prin gestul de la Poli Iasi, de la CFR Cluj, prin conflictul pe care l'a avut cu jucatorii si prin ' Pentru ca eu sunt Hagi ' ne'a aratat ca nu are caracter.

Definește cuvântul "caracter". Am impresia cã nu l-ai înțeles.

ªi pânã la urmã la cine te referi când spui ne'a (sau ne-a?!) arãtat?

carminastan11.09.2007 07:28

In primul rand frustrata e d-soara Maria Andries si asta de cand ii citesc articolele. Nu cred ca are dumneaei studiile si diplomele necesare sa emita teoreme universal valabile despre barbati si femei. Poate ea spune NU cand gandeste DA, dar asta nu inseamna ca toate facem la fel.

"Ce știm despre bãrbați? " - asa incep toate articolele din revistele gen Cosmopolitan, Tabu, Unica, samd. De si pentru femei frustrate. Si-a gresit angajatorul si publicatia se pare.

Sunt de acord cu argumentele Roxanei_23 si spun (cu parere de rau) ca ma scarbeste caracterul lui Hagi. Si vorbesc aici de omul Hagi si nimic mai mult. In momentul in care judecam caractere judecam oameni. Nici jucatori nici antrenori. Caracterul defineste omul respectiv. Iesirile lui Hagi de cele mai multe ori necontrolate, cu accese violente nu sunt ale unui om cu coloana vertebrala, ci ale unui "pusti' rasfatzat. Hagi a fost rasfatzat de o tara intreaga de mai multe generatzii. A meritat-o tinand cont de bucuriile pe care le-a adus milioanelor de oameni. A fost supranumit REGELE. Oamenii l-au respectat pentru ce a facut ca jucator.

DAR...

...asta nu ii da nici pe departe dreptul sa jigneasca oricand, oricum, pe oricine. Nu ii dreptul sa imbranceasca un jucator doar pentru ca nu se grabeste. Are aceleasi drepturi ca si mine, ca si tine ca si oricare. Niciun drept in plus, niciun drept in minus. Nu cred ca v-ar placea niciunuia sa va imbranceasca cat o fi el de REGE. Mie una cu siguranta nu.

Se spune ca Olaroiu nu are caracter ? De ce, ca e omul care tace si face? Care in loc sa isi piarda timpul cu polemici prefera sa se duca la antreamentele echipei si sa isi vada de treaba. Pe perioada contractului la Steaua, foarte rar (si mai spre sfarsit) a fost vazut dand interviuri sau participand la emisiuni de profil. Cand presa cauta senzationalul , prefera sa nu iasa in faza ca macar din punctul sau de vedere sa asigure linistea. Eu una cel putin asa am vazut lucrurile. Si pentru asta l-am respectat. Prefer intotdeauana un om care stie sa taca decat unul care nu stie sa se controleze si vorbeste mult si prost. Si daca acum Olaroiu iese si face niste declaratii (chiar mi-ar placea sa aud o inregistrare, si nu variante transcrise) este nu pentru ca nu are caracter sau pentru ca ar fi tzatza, ci tocmai pentru ca i s-a umplut paharul. A fost atacat cat a fost antrenorul Stelei, este atacat si dupa 3 luni. Poate ca nu sunt de acord cu anumite declaratii ale lui, dar per ansamblu nu ii contest dreptul la replica si nici vehementza unor declaratzii.

@udaradu

Si nu, nu sunt nici frustrata, nici fosta sau actuala amanta si am si toate jucariile

atticus11.09.2007 09:05

Mare dreptate ai Tupac tata, sa ne aducem aminte de primul descalecat al marelui Oli in Ghencea. Un fiasco total, o varza a facut nenorocitul si a lasat echipa pe 7-8.

Cat despre meritele sale, singurul merit era acela ca iti bibilea pe unii dintre jucatorii care ii tineau vestiarul.

A castigat un campionat cu o echipa si un stil conceput de Protasov, pe care evident le-a distrus.

Echipa era calificata in primavara europeana de acelasi Protasov.

A pierdut calificarea in Finala Cupei UEFA ca un diletant in fata unei echipe de truditori ca Boro(puscarie de echipa cum a numit-o insasi titanul din Pipera) cu toate ca exista precedentul FC Basel. Timpitul nu a invatat nimic. Atunci s-a vazut mare antrenor din el. Nu mai vorbim de campionatul trecut.

Are prea mult timp liber handicapatul la sauditi. Oricum acest conflict este intretinut de stim noi cine.

onlySteaua11.09.2007 09:11

Poate ca daca "regretatul" Olaroiu alegea sa paraseasca Steaua atunci cand trebuia (cum de altfel chiar el a promis), caracterul sau nu ar mai fi avut asa mult de suferit. Dar nu, el a preferat sa ramana si sa inghita orice mizerie, iar faptul ca a facut toate astea doar "pentru ca nu pot lasa Steaua la greu" sunt aberatii. Trebuie sa fi cu adevarat foarte naiv sa crezi asa ceva.

Si pana la urma, peiorativ vorbind, la cat s-a aplecat in fata ciobanului nu stiu care-i mai poponar dintre el si Balint (daca este adevarat).

kosm1n11.09.2007 09:40

Nu ma mira faptul ca l-a atacat pe Hagi perdantul asta pentru ca stim cu totii ca sa opus sa vina Hagi presedinte si pana la urma deaia a plecat ca a vazut ca ia facut ciobanu vant la Meme-u si a zis gata aici nu mai am pe nimeni si acum ii pare rau de gresala care a facuto si va mai spun ceva pe Hagi il iubim si dac o da in bara cu Steuaa pentru ca isi da sufletul si nu e un zeroli! Haide Hagi d'ale peste nas tuturor si aratle cine e regele! Stelist pana la moarte!

bodanelu11.09.2007 09:58

@f_S mersi ca ai raspuns tu!

mdionis11.09.2007 09:59
In primul rand frustrata e d-soara Maria Andries si asta de cand ii citesc articolele.

Foarte probabil ca Maria Andries nu a gasit cele mai potrivite cuvinte pentru a exprima ceea ce ii trece prin cap. Este regretabil ca a contribuit la intretinerea atmosferei de mahala in jurul unei dispute ce nu ar fi trebuit sa existe.

Sunt de acord cu argumentele Roxanei_23 si spun (cu parere de rau) ca ma scarbeste caracterul lui Hagi.

In articolul Mariei Andries nu este vorba despre Hagi ci despre Olaroiu si recentele sale declaratii aparute in interviul din "Fanatik". Aceste declaratii sunt complet neavenite, indiferent de cum etichetam caracterul lui Hagi si indiferent de cum interpretam ce a zis Balint.

...asta nu ii da nici pe departe [lui Hagi] dreptul sa jigneasca oricand, oricum, pe oricine.

Nu ca ar fi relevant in chestiunea de fata, insa pentru conformitate: in ce circumstante si in ce fel l-a jignit Hagi pe Olaroiu?

Se spune ca Olaroiu nu are caracter ? De ce, ca e omul care tace si face?

Daca ar fi tacut, ar mai fi salvat din aparente. Nu, problema este ca pe parcursul carierei sale de antrenor la Steaua a dat o suma de declaratii mutual contradictorii, dupa cum batea vantul (a se citi: dupa cum ii varia discursul ciobanului-sef), ceea ce inseamna ceva neplacut despre el. Totusi acele declaratii apartineau unui context sportiv, nu ieseau din limitele bunului simt. Modul in care s-a exprimat recent la adresa lui Hagi ("Hagi sa mai taca din gura") si mai ales porcariile debitate cu privire la Balint fac parte dintr-un repertoriu suburban cu care Olaroiu nu se manifestase in public pana acum, obisnuindu-ne cu luari de pozitii ponderate. Din pacate, o astfel de iesire este fara intoarcere: asa cum am mai spus, ea il plaseaza pe Olaroiu in afara lumii civilizate. Nu exista justificari care sa scuze aceste josnicii.

Si daca acum Olaroiu iese si face niste declaratii (chiar mi-ar placea sa aud o inregistrare, si nu variante transcrise) este nu pentru ca nu are caracter sau pentru ca ar fi tzatza, ci tocmai pentru ca i s-a umplut paharul.

In lumea civilizata nu exista "umplut paharul" (adica justificari). Exista comportamente tolerabile si intolerabile.

Poate ca nu sunt de acord cu anumite declaratii ale lui, dar per ansamblu nu ii contest dreptul la replica si nici vehementza unor declaratzii.

Putem fi sau nu de acord cu declaratiile lui Olaroiu despre Hagi, Balint sau Dumitru. Nu aceasta este problema. Esentialul este ca anumite declaratii nu trebuiau sa existe iar modul de adresare a fost ales fundamental gresit. Balint a facut o aluzie la afirmatia lui Becali cum ca Olaroiu i-ar fi zis ca s-ar intoarce oricand la Steaua. In loc sa spuna ca Becali a inteles gresit, Olaroiu si-a folosit "dreptul la replica" pentru a il eticheta pe Balint drept homosexual. Asa intelegeti dumneavoastra dreptul la replica?

Dealtfel, semnificatia "anatemei" lui Olaroiu este suficient de transparenta: data fiind binecunoscuta aversiune a ciobanului-sef pentru homosexuali, orice aluzie de acest tip ce lasa gandul "da' daca e adevarat?" la adresa unui membru al actualului staff stelist este echivalenta cu semanatul de furtuna.

Si nu, nu sunt nici frustrata, nici fosta sau actuala amanta si am si toate jucariile

Sa intelegem ca si dupa dumneavoastra "dreptul la replica" nu ar trebui sa includa si aluziile personale?

carminastan11.09.2007 10:20
Sa intelegem ca si dupa dumneavoastra "dreptul la replica" nu ar trebui sa includa si aluziile personale?

Da, nu sunt de acord cu aluziile personale. Si tocmai de aceea am si spuns ca nu sunt de acord cu toate declaratiile lui Olaroiu (Poate ca nu sunt de acord cu anumite declaratii ale lui,). Dar tocmai pentru ca sunt genul de om care de obicei tace (chiar si cand este contestat nejustificat sau de oameni fara competente) si rar izbucnesc, stiu si cum reactionez la nervi.

Da, aceasta adeclaratie a lui Olaroiu este una la nervi (si multi nervi daca l-au facut sa iasa in fatza). Da, nu este intrutotul "politically corect", Dar in niciun caz nu consider ca il plaseaza in afara lumii civilizate. Este poate printre cei mai civilizati oameni din fotbalul romanesc, din punctul meu de vedere.

Parerea mea este in continuare ca Olaroiu este un om civilizat, chiar si dupa aceasta declaratie. Mult mai civilizat ca multi dintre noi, pentru ca si noi pana la urma judecam caractere si ne exprimam acordul sau dezacordul cu diversi oameni, nu intotdeauna intr-o maniera tocmai civilizata :D

Ca o completare la interviul aparut:

ProSport a fost singurul ziar din România care a gazduit în editia sa de luni un amplu interviu cu Cosmin Olaroiu. Declaratiile tehnicianului au facut valuri în tara. Ieri dupa-amiaza, ProSport a stat, din nou, de vorba cu Oli.

Care au fost reactiile dupa materialul aparut în ziar?

Sa stii ca, pur si simplu, am fost "bombardat" cu mesaje si cu telefoane. Cred ca am primit peste 200 de mesaje în ultimele ore! Absolut toti m-au felicitat. Mi-au spus ca am procedat foarte bine ca am vorbit si ca am lamurit lucrurile în ceea ce ne priveste pe mine si pe Steaua. Singura persoana care m-a certat pentru ce am zis e sotia mea. Mi-a zis ca trebuia sa-i ignor, în continuare, pe cei care m-au atacat.

Cum comentati declaratiile lui Balint si Lita Dumitru?

Chiar nu ma intereseaza ce zic oamenii astia.

Nici Gigi Becali nu a fost de acord cu afirmatiile pe care le-ati facut. A spus ca nu ati reusit sa va stapâniti rautatea...

Intr-adevar, poate ca declaratiile mele nu au fost cele mai elegante, însa lumea trebuie sa înteleaga ca rabdarea mea are o limita, ca a oricarui om, de altfel. Am tacut cât am putut, desi multi mi-au spus ca trebuia sa vorbesc mai devreme. Nu am vrut sa ma cert cu nimeni, dar când am vazut ca atacurile la adresa mea continua, am decis sa contraatac. Gigi trebuie sa stie ca eu le-am raspuns doar celor care pusesera tunurile pe mine. Când am vazut ca nu se mai opresc, mi-am dat seama ca acesti oameni ma vor lua de fraier daca tac. Mai mult, am realizat ca, daca nu vorbesc, opinia publica va începe sa-i creada pe acesti complexati. De aceea îmi pare bine ca am clarificat totul.

Tot Gigi a spus ca...

Sa întelegi un lucru: eu niciodata nu îl voi ataca pe Gigi! Daca Gigi o sa-mi ceara un pahar cu apa, i-l voi da, indiferent daca sunt în România sau în America! Gigi e mai mult decât un prieten pentru mine! E fratele meu mai mare! Nu o sa zic nimic de rau de el sau de Steaua!

Insista ca nu are nimic cu Hagi

Ati primit vreun telefon de la Gigi sau de la Hagi?

Nu. Hagi chiar ca nu are ce sa-mi reproseze, fiindca eu nu am nimic cu el si nu am declarat nimic despre el. Singurul lucru pe care i l-am transmis lui Gica a fost sa stea linistit, fiindca nu am de gând sa ma întorc la Steaua. Oricum, dupa ceea ce s-a întâmplat azi, el poate fi si mai sigur ca nu vreau sa ma întorc în tara.

La ce va referiti?

Pai azi-dimineata (n.r. - ieri) impresarul francez care m-a adus la Al-Hilal m-a sunat si mi-a spus: "Oli! Nu stiu ce ai facut acolo, dar deja esti cautat de alte echipe din zona. Te vor un club din Qatar si unul din Emirate!".

Sunt propuneri mai avantajoase din punct de vedere financiar?

Nu am discutat, deocamdata, despre bani. Oricum, nu se pune problema sa plec din Arabia Saudita, mai ales ca seicul mare care conduce clubul le-a transmis subalternilor sai ca eu sunt si presedinte, si antrenor! Dar vreau ca cei de acasa sa fie linistiti. Nu ma întorc în România, iar daca plec de la Al-Hilal, nu ramân pe drumuri!

sursa: prosport

mdionis11.09.2007 10:53
Da, aceasta adeclaratie a lui Olaroiu este una la nervi (si multi nervi daca l-au facut sa iasa in fatza). Da, nu este intrutotul "politically corect", Dar in niciun caz nu consider ca il plaseaza in afara lumii civilizate. Este poate printre cei mai civilizati oameni din fotbalul romanesc, din punctul meu de vedere.

Inteleg ca il judecati "civilizat" prin prisma modului in care s-a manifestat public pana acum. Da, pana inainte de interviu inca ar fi putut fi considerat civilizat, datorita rezervei in declaratii si concentrarii sale pe chestiuni non-polemice. Din pacate, pentru aprecierea gradului de civilizatie nu se face media notelor la purtare de-a lungul anului ci se considera nota cea mai mica. Pentru ca ea arata ca restul notelor bune sunt doar o spoiala de ochii lumii. In stiinta, o astfel de nota mica este echivalenta unui experiment crucial care, daca esueaza, invalideaza fara drept de apel toate zecile de experimente circumstantiale care ar sustine o anumita ipoteza.

si noi pana la urma judecam caractere si ne exprimam acordul sau dezacordul cu diversi oameni, nu intotdeauna intr-o maniera tocmai civilizata :D

Foarte rau. Orice acord sau dezacord ar trebui sa se exprime intotdeauna exclusiv in mod civilizat. Daca nu se intampla asa, ne injosim pe noi insine.

Ca o completare la interviul aparut:

sursa: prosport

"Absolut toti m-au felicitat."

Normal. Cine se aseamana se aduna. Doar amicii au numarul lui de celular.

"Intr-adevar, poate ca declaratiile mele nu au fost cele mai elegante, însa lumea trebuie sa înteleaga ca rabdarea mea are o limita, ca a oricarui om, de altfel. [...] Mai mult, am realizat ca, daca nu vorbesc, opinia publica va începe sa-i creada pe acesti complexati. De aceea îmi pare bine ca am clarificat totul."

Pai da, a clarificat totul: e clar ca nu a inteles ca a gresit, e clar ca judeca precum o persoana din afara lumii civilizate ("acesti complexati").

"Tot Gigi a spus ca...

Sa întelegi un lucru: eu niciodata nu îl voi ataca pe Gigi!"

Un personaj din antichitate de anvergura spirituala superioara tuturor antrenorilor romani de azi spunea "prieten mi-e Platon, dar mai prieten mi-e adevarul". Olaroiu, pus in fata dilemei de a il contrazice pe Gigi sau de a se contrazice pe sine, a ales calea diversiunii. Fiecare cu alegerea lui.

"Hagi chiar ca nu are ce sa-mi reproseze, fiindca eu nu am nimic cu el si nu am declarat nimic despre el."

"Hagi sa mai taca din gura si sa nu mai insinueze el tot felul de chestii [...]"

Ori are memoria scurta, ori e inventia ziaristului, caz in care Olaroiu ar trebui sa dezminta ce a aparut in ziar.

carminastan11.09.2007 11:07
Foarte rau. Orice acord sau dezacord ar trebui sa se exprime intotdeauna exclusiv in mod civilizat. Daca nu se intampla asa, ne injosim pe noi insine.

nu ma intelege gresit. Sunt de acord ca trebuie sa ne exprimam civilizat (si nu cred ca am facut-o de alta maniera pana acum), dar daca urmaresti comentariile suporterilor in general (si eu vorbeam la modul general) nu stiu despre cate astfel de comentarii (in care se exprima acordul si mai ales dezacordul) poti spune ca sunt de o maniera civilizata.

Cat despre..

. Din pacate, pentru aprecierea gradului de civilizatie nu se face media notelor la purtare de-a lungul anului ci se considera nota cea mai mica. Pentru ca ea arata ca restul notelor bune sunt doar o spoiala de ochii lumii. In stiinta, o astfel de nota mica este echivalenta unui experiment crucial care, daca esueaza, invalideaza fara drept de apel toate zecile de experimente circumstantiale care ar sustine o anumita ipoteza.

...da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine. Nu poti sa cataloghezi un om dupa cea mai urata reactie a lui. Daca ar fi asa, nici Maica Tereza nu ar fi fost civilizata (da-mi, te rog, un exemplu de om civilizat, din Romania). Dar asta este parerea mea si modul meu de a "evalua" oamenii.

Roxana_2311.09.2007 11:36
tu ori esti frustrata sexual ori esti o fosta amanta a lui Mutu de Olaroiu si ai ramas fara jucarie si-ti vrei jucariainapoi

Nu sunt nici frustrata nici vreo fosta amanta a lui Olaroiu, sunt doar o persoana care stie sa'si argumenteze parerile si nu sa jigneasca .. spre deosebire de altii .

forever_STEAUA Nu, nu se compara meciul de la Urziceni cu cel de la Boro, cum nu se compara nici performantele lui Oli cu cele obtinute de Hagi. Dupa cum ai vzt nu am scris nici un cuvant cu cratima, pe net in loc de " - " folosesc " ' ".

Sa nu se inteleaga gresit, nu vreau ca Olaroiu sa se intoarca la Steaua, il sustin pe Hagi, nu cred ca e momentul sa plece, am putea vorbii de o eventuala demisie din iarna, doar ca Hagi a primit ce a cautat, a crezut ca doar pentru ca e Hagi are dreptul sa jigneasca, sa intepe pe oricine .. si nu este asa !

«12»