@godfather86
Ai dreptate, Oli este cel mai mare antrenor al Stelei din istorie, daca mai statea vreo 2 ani pe la noi, trebuia jj sa "intervina" pentru a ajunge in Intertoto.
Poate trebuie sa iti amintesti momentul penibil de la Bistrita, cand marele Oli facea bilute iar MM lua notite de zor, poate ca in acel moment MM era antrenorul, mai stii.
Sa ne reamintim si exceptionalul meci cu javrele, cand el, unicul antrenor, a spus ca nu mai intelegea nimic din joc.
Si cireasa de pe tort, momentul BORO, cand Steaua s-a facut de ras, ajutata de un antrenor fricos care mai avea putin si introducea si Zidul Berlinului pentru a conserva scorul indiferent cat era acesta. Desigur o parte din meritul dezastrului de pe RiverSide este si al jucatorilor, care au dovedit ca mentalitatea de invingator consta in primele oierului.
Din pacate este adevarat spiritul Stelei, DE INVINGATOR, se dilueaza pe zi ce trece, in curand marea majoritate a "suporterilor" stelisti NU se va diferentia cu nimic de potai, ciori si alte specii care populeaza stadioanele din tara.
Am o recomandare pentru fanii lui jj , MM , Oli si mai stiu eu ai cui, si care se cred mari stelisti, daca nu stiti istoria, realizarile acestui club, nu va mai declarati stelisti, fiindca va mintiti si pe voi si ne faceti si de ras, multi dintre voi sunt mult mai preocupati sa strige **** dinamu, ca si cum noi am fi la acelasi nivel cu ei.
Mai nou, am citit cu stupoare, un post in care un coleg forumist, afirma ca el este si stelist si rapidist, foarte interesant, probabil la viata lui a fost si dinamovist, a tinut si cu Craiova si cine mai stie cu cine.
Ma gandesc, ca poate multi fani ai lui jj, care au auzit de Steaua de prin 2003 incoace, cu mentalitate de stana, poate chiar mai rau, care behaie precum idolul lor, chiar nu stiu cine sunt Balint, Hagi si multi alti stelisti care au adus glorie acestui club; din pacate in cazul lor nu stiu daca poate fi facut ceva.
Desigur aici are un rol si mass-media noastra cea de toate zilele, un distribuitor de gunoaie, o masinarie de tampit la scare larga.
Tind sa cred, desigur cu amaraciune, ca o echipa ca Steaua '86, cel putin la nivel de MENTALITATE nu se va mai naste vreodata in Romania.