FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olaroiu il ataca dur pe Hagi (Fanatik)!

«12»
predatorpulse710.09.2007 14:33

Da-l in ma-sa pe limbricul asta de Olaroiu. Acum din arabia s-a trezit ca are si el ceva personalitate si ataca legendele Stelei,Hagi si Balint pentru ca i-au spus adevarul in fata. Ce,Balint nu avea dreptate cand spunea ca Steaua lui Oli a pierdut complet spiritul ofensiv al Stelei din 86? Nici Hagi,si nici Balint nu sunt mari antrenori,dar ii respect infinit mai mult decat olita,care si acum se lauda cu rezultatele avute la Steaua,cu o echipa care mergea ca unsa de pe vremea lui Protasov si pe care el a rupt-o in cinspe. Sa fim seriosi,in mandatul lui,au fost doar 2 meciuri mari,cel cu Kiev si cel cu Standard din retur,si un bulan imens la acel 2-3 cu Rapid. In rest joc penibil,nu departe de ce joaca Steaua azi cu Hagi,dar eu respect mai mult un om ce a adus SuperCupa Europei in vitrina Stelei decat un jucator de la Carpati Nehoiu.

Totusi hai sa nu mai vb de nimicuri pe forum.

Off-topic:Noi nu aveam restanta cu Pandurii pe 12? In aceeasi zi in care joaca nationala,adica vom juca fara ov Petre,p Marin,Dica,Goian si Banel?

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

forever_STEAUA10.09.2007 14:37

@predatorpulse7

Meciul nu se va disputa în data de 12 septembrie. Va fi reprogramat.

godfather8610.09.2007 14:55

Sunteti PROSTI de-a binelea daca in continuare il jigniti pe Olaroiu."Echipa formata de Zenga si Protasov...."

Nu mai va dati cu parerea daca habar nu aveti de fotbal. Si eu il iubesc pe Hagi cel putin la fel de mult ca voi da nu putetui sa negati faptul ca are si Olaroiu dreptatea lui.

Mai mari prostii decat am vazut scris in comentariu la articolu asta nu am vazut in viata mea. Asta imi confirma ipoteza ca multi din cititorii acestui site se pricep la fotbal mai putin ca GB.

Nu mai fiti chiar atat de orbit de ura fara de Oli(nu inteleg de ce) si incercati sa judecati cu capul nu cu inima ca de aceea il aveti.

cristian8610.09.2007 15:42

@godfather86

Ai dreptate, Oli este cel mai mare antrenor al Stelei din istorie, daca mai statea vreo 2 ani pe la noi, trebuia jj sa "intervina" pentru a ajunge in Intertoto.

Poate trebuie sa iti amintesti momentul penibil de la Bistrita, cand marele Oli facea bilute iar MM lua notite de zor, poate ca in acel moment MM era antrenorul, mai stii.

Sa ne reamintim si exceptionalul meci cu javrele, cand el, unicul antrenor, a spus ca nu mai intelegea nimic din joc.

Si cireasa de pe tort, momentul BORO, cand Steaua s-a facut de ras, ajutata de un antrenor fricos care mai avea putin si introducea si Zidul Berlinului pentru a conserva scorul indiferent cat era acesta. Desigur o parte din meritul dezastrului de pe RiverSide este si al jucatorilor, care au dovedit ca mentalitatea de invingator consta in primele oierului.

Din pacate este adevarat spiritul Stelei, DE INVINGATOR, se dilueaza pe zi ce trece, in curand marea majoritate a "suporterilor" stelisti NU se va diferentia cu nimic de potai, ciori si alte specii care populeaza stadioanele din tara.

Am o recomandare pentru fanii lui jj , MM , Oli si mai stiu eu ai cui, si care se cred mari stelisti, daca nu stiti istoria, realizarile acestui club, nu va mai declarati stelisti, fiindca va mintiti si pe voi si ne faceti si de ras, multi dintre voi sunt mult mai preocupati sa strige **** dinamu, ca si cum noi am fi la acelasi nivel cu ei.

Mai nou, am citit cu stupoare, un post in care un coleg forumist, afirma ca el este si stelist si rapidist, foarte interesant, probabil la viata lui a fost si dinamovist, a tinut si cu Craiova si cine mai stie cu cine.

Ma gandesc, ca poate multi fani ai lui jj, care au auzit de Steaua de prin 2003 incoace, cu mentalitate de stana, poate chiar mai rau, care behaie precum idolul lor, chiar nu stiu cine sunt Balint, Hagi si multi alti stelisti care au adus glorie acestui club; din pacate in cazul lor nu stiu daca poate fi facut ceva.

Desigur aici are un rol si mass-media noastra cea de toate zilele, un distribuitor de gunoaie, o masinarie de tampit la scare larga.

Tind sa cred, desigur cu amaraciune, ca o echipa ca Steaua '86, cel putin la nivel de MENTALITATE nu se va mai naste vreodata in Romania.

LARI10.09.2007 15:58

Nu inteleg de ce spuneti ca Olaroiu e o mizerie.

Toata lumea a avut ce-a avut cu el (peste 75% pe buna dreptate) cand era la Steaua. Acum, giibii spune ca vrea sa se intoarca la Steaua, Olaroiu zice ca nu, si o zice foarte vehement. Personal, cred ca jj "mouton" Becali a vrut sa puna presiune pe Hagi, asa cum a facut de atatea si de atatea ori.

A zis Olaroiu vreodata ceva de vreo fosta mare glorie a Stelei? A vorbit Olaroiu neintrebat despre cineva? Atunci cand a fost intrebat, a dat el vreodata cu noroi in cineva? Pai daca nu, de ce e mizerie?

Cred, totusi, ca atacul la adresa lui Balint a fost cam dur si nu stiu de ce. N-am vazut nicio declaratie de-a lui "Pele" in care sa lezeze atat de rau pe cineva. Iar daca Oli a vorbit asa despre el doar pentru l-a auzit la sport.ro sau la Pro TV in comentarii, e un stupid; nu te poti supara pe un comentator, indiferent cat de idiot e. A incercat Zenga sa le arate tontzilor din presa cat de vaci incaltzate sunt dupa meciul de la Valencia, pierdut cu 2-0, si imbecilii n-au inteles. Cand Walter (nu, pe bune, ce dreaq te-a apucat, bah?) le-a zis ca Steaua are sanse de calificare, au ras...

Raman la parerea ca rabufnirea lui Olaroiu ar fi aparut mai devreme sau mai tarziu. Nu se poate ca un om sa fie scos tap ispasitor pentru toate relele, iar ala sa taca la nesfarsit.

In ciuda criticilor extrem de dure, a avut rezultate incredibile pentru fotbalul romanesc, lucru pentru care va ramane pe vecie in inima mea.

godfather8610.09.2007 16:05
@godfather86

Ai dreptate, Oli este cel mai mare antrenor al Stelei din istorie, daca mai statea vreo 2 ani pe la noi, trebuia jj sa "intervina" pentru a ajunge in Intertoto.

Poate trebuie sa iti amintesti momentul penibil de la Bistrita, cand marele Oli facea bilute iar MM lua notite de zor, poate ca in acel moment MM era antrenorul, mai stii.

Sa ne reamintim si exceptionalul meci cu javrele, cand el, unicul antrenor, a spus ca nu mai intelegea nimic din joc.

Si cireasa de pe tort, momentul BORO, cand Steaua s-a facut de ras, ajutata de un antrenor fricos care mai avea putin si introducea si Zidul Berlinului pentru a conserva scorul indiferent cat era acesta. Desigur o parte din meritul dezastrului de pe RiverSide este si al jucatorilor, care au dovedit ca mentalitatea de invingator consta in primele oierului.

Din pacate este adevarat spiritul Stelei, DE INVINGATOR, se dilueaza pe zi ce trece, in curand marea majoritate a "suporterilor" stelisti NU se va diferentia cu nimic de potai, ciori si alte specii care populeaza stadioanele din tara.

Am o recomandare pentru fanii lui jj , MM , Oli si mai stiu eu ai cui, si care se cred mari stelisti, daca nu stiti istoria, realizarile acestui club, nu va mai declarati stelisti, fiindca va mintiti si pe voi si ne faceti si de ras, multi dintre voi sunt mult mai preocupati sa strige **** dinamu, ca si cum noi am fi la acelasi nivel cu ei.

Mai nou, am citit cu stupoare, un post in care un coleg forumist, afirma ca el este si stelist si rapidist, foarte interesant, probabil la viata lui a fost si dinamovist, a tinut si cu Craiova si cine mai stie cu cine.

Ma gandesc, ca poate multi fani ai lui jj, care au auzit de Steaua de prin 2003 incoace, cu mentalitate de stana, poate chiar mai rau, care behaie precum idolul lor, chiar nu stiu cine sunt Balint, Hagi si multi alti stelisti care au adus glorie acestui club; din pacate in cazul lor nu stiu daca poate fi facut ceva.

Desigur aici are un rol si mass-media noastra cea de toate zilele, un distribuitor de gunoaie, o masinarie de tampit la scare larga.

Tind sa cred, desigur cu amaraciune, ca o echipa ca Steaua '86, cel putin la nivel de MENTALITATE nu se va mai naste vreodata in Romania.

Draga Cristian86

Tin sa te asigur ca cunosc f bine istoria clubului Steaua. Nu sunt mai preocupat sa strig m... Dinamo dar nici m.. Gigi.

Pana anul trecut ma ducem la meciuri in galerie dar de cand scandarile impotriva lui Gigi nu mai calc pe acolo pentru ca mi se pare anormal sa injuram patronul echipei.

Nu, Olaroiu nu este CU SIGURANTA cel mai mare antrenor al echipei Steaua, dar este un antrenor care a avut niste performante de necontestat si care trebuie apreciat pentru aceste lucru.

Cat despre episodul boro... e rusinos modul in care am pierdut dar nu si faza competitiei in care am pierdut.

Cred ca anul acesta ma da orice sa mai juca o semifinala de cupa europeana. Cat despre evoluita Stelei din campionat nu cred ca e prima echipa care dupa un an (in cazul Stelei 3-4) f bun face un an dezastruos.

Nu zic sa-i ridicam statuie lui Olaroiu dar trebuie sa-i recunistem niste rezultate(ALE LUI nu ale lui Protasov sau Zenga)

Daca tineti bine meciul retur cu Rosenborg s-a pierdut pe o gresala tactica a lui Protasov. De ce nimeni nu-si aduce aminte de asta si il condamna pe Olaroiu ?

Joint10.09.2007 16:17

Gabi Balint: "Este un atac mizerabil și suburban. Aveam o pãrere bunã despre antrenorul Olãroiu, dar nu cunoșteam omul. Ar trebui sã cobor în peșterã ca sã-i rãspund și eu nu am de gînd sã fac așa ceva" sursa : gsp.ro

Cam asta inseamna un om civilizat, nu Oli si fanul lui, godfather xxx

godfather8610.09.2007 16:30
Gabi Balint: "Este un atac mizerabil și suburban. Aveam o pãrere bunã despre antrenorul Olãroiu, dar nu cunoșteam omul. Ar trebui sã cobor în peșterã ca sã-i rãspund și eu nu am de gînd sã fac așa ceva" sursa : gsp.ro

Cam asta inseamna un om civilizat, nu Oli si fanul lui, godfather xxx

Balint il tot ironizeaza pe Oli decand s-a cal in UCL. Atunic nu era Balint incorect?

Sau cand Hagi aparea anul trecut si critica jocul era corect?

????????????????

mdionis10.09.2007 16:41
Balint il tot ironizeaza pe Oli decand s-a cal in UCL. Atunic nu era Balint incorect?

????????????????

Critica si ironia sunt permise. Atacul personal nu se accepta. Olaroiu a facut o imensa si impardonabila greseala de comportament in momentul in care a batut apropouri la viata privata a lui Balint si la presupusele sale orientari sexuale. In rezumat, ironiile lui Balint vizau calitatile de antrenor ale lui Olaroiu in vreme ce Olaroiu a facut referiri la ce ar face Balint in pat. Daca dumneavoastra nu vedeti nici o diferenta principiala intre una si alta, este grav.

Joint10.09.2007 16:43

????????????????

De acord cu tine, intr-o anumita masura. Insa una e sa critici pe cineva elegant (si intre noi fie vorba, erau destule motive pentru a-l critica pe Oli) si e altceva sa il faci homosexual, sa spui cu cine l-a prins nevasta in pat pe Balint ( de unde stia Oli? sau era chiar el "nevasta", iar asta de fapt e o scena de gelozie?) si sa spui ca vii tu in tara si-l trimiti la parada gay sau mai stiu eu ce... Recunoaste si tu ca replica lui Olaroiu chiar e ragnita din pestera.

godfather8610.09.2007 16:45
De acord cu tine, intr-o anumita masura. Insa una e sa critici pe cineva elegant (si intre noi fie vorba, erau destule motive pentru a-l critica pe Oli) si e altceva sa il faci homosexual, sa spui cu cine l-a prins nevasta in pat pe Balint ( de unde stia Oli? sau era chiar el "nevasta", iar asta de fapt e o scena de gelozie?) si sa spui ca vii tu in tara si-l trimiti la parada gay sau mai stiu eu ce... Recunoaste si tu ca replica lui Olaroiu chiar e ragnita din pestera.

Ai totala dreptate. Nu e frumos ce a spus despre Balint dar a rabufnit.

Prea mult timp a fost atacat.

Si ai dreptate si cand spui ca are motiv sa fie criticat.Daca citesti ce am spus anterior nu am negat acest lucru.

mdionis10.09.2007 17:24
Nu e frumos ce a spus despre Balint dar a rabufnit.

Prea mult timp a fost atacat.

In lumea civilizata nu exista "dar".

Stim cu totii ca "a rabufnit".

Chestiunea e ca nu ar fi trebuit sa o faca, indiferent de eventualele critici. A facut-o si, ipso facto, s-a plasat in afara lumii civilizate.

Ca veni vorba: daca tot a privit clasamentul actual cu Steaua pe locul 7-8, o minima probitate morala i-ar fi impus sa nu bata apropouri la aceasta linie de clasament, mincinoasa prin partida in minus jucata de Steaua si irelevanta prin numarul mic de etape disputate pana acum in campionat si diferenta de puncte fata de primele clasate.

predatorpulse710.09.2007 20:50

Balint ironiza fostul nostru antrenor Olaroiu zis si "carpa" pentru ca el,alaturi de alti mari fotbalisti stelisti din acea perioada au creat mitul stelist,acela al specatolului si al eficientei,dar mai ales al fotbalului in viteza. Omul reactiona pentru ca acest spirit s-a pierdut din pacate,plus ca ironiile lui au fost fine,ce vroiati sa-l laude pe Oli care i-a motivat pe jucatori atat de mult incat s-au pus cu fundul in poarta cu Lyon si madrid si apoi au mers sa caute tricouri,ca niste kinderi care abia vazusera fotbalisti adevarati.

Iar singurele "atacuri" ale lui Hagi pe care le tin eu minte sunt cele care spuneau ca locul 2 nu e pentru noi,iar Oli a luat-o ca pe un afront,uitand ca fara milogeala lui Jiji la Borcea noi terminam pe 3-4.

Hagi a spus adevarul,pentru Steaua exista doar locul 1,nu inteleg ce-l enerveaza pe Olaroiu.

Chiar daca jocul sufera in acest moment,iar Hagi nu este un mare antrenor,prefer niste oameni pe banca cu spiritul stelist in sange,spirit pe care sa incerce sa-l imprime acestor fotbalisti care vad doar banii lui Jiji. Sa ma ierte fanii lui nularoiu,dar ce tot bagati tampenia asta cu cel mai mare antrenor dupa 90,ca ala momenta e Titi Dumitriu cu 3 calificari in CL plus titlurile aferente,cu toate astea nu aud laude la adresa lui Titi. Iar cei ce ii vor inapoi pe Elton sau pe Protasov,doresc asta pentru ca,cat au stat pe aici,ne-au adus aminte de Steaua de pe vremuri,Steaua cu care eu am crescut,adevarata Steaua,cea ofensiva.

Dar aceste certuri sunt irelevante,cat timp va sta Becali la acest club,numai bine nu ne va fi,sa ne bucuram de dicanio aceste 2 luni cat va mai sta pentru ca din iarna e plecat pentru vreo 7 milioane de euro,si sa vezi atunci cum atacam noi cu Banel,Lovin,ov Petre si alti virtuosi in ale tehnicii.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

danimarcu10.09.2007 21:24

@Predatorpulse7 -ma bucur sa vad ca mai exista stelisti adevarati, pentru care spiritul stelist este mai important decat un campionat castigat de Oli cu ajutorul lui Jiji...

Respect,atata vreme cat astfel de stelisti mai exista, putem fi siguri ca Jiji nu ne va invinge!

Despre Titi nu-si aduc multi aminte pentru ca majoritatea stelistilor de pe aici sunt din generatia celor care cred ca Jiji a inventat Steaua....

cristian8610.09.2007 23:49
Draga Cristian86

Tin sa te asigur ca cunosc f bine istoria clubului Steaua. Nu sunt mai preocupat sa strig m... Dinamo dar nici m.. Gigi.

Ma bucur sa aud asta. NU te-am inclus pe tine , in mod expres, in categoria respectiva, dar acea categorie exista.

Nu, Olaroiu nu este CU SIGURANTA cel mai mare antrenor al echipei Steaua, dar este un antrenor care a avut niste performante de necontestat si care trebuie apreciat pentru aceste lucru.

De fapt Oli este un antrenor destul de bun, dar din pacate a invatat sa stea in genunchi in fata voievodului in loc sa ii ceara acestuia intariri pentru a-si dovedi valoarea. Nu voi spune ca e un antrenor defensiv, aici sorinachio merita diploma :P, dar este fara indoiala fricos.

Cat despre episodul boro... e rusinos modul in care am pierdut dar nu si faza competitiei in care am pierdut.

Cel mai trist lucru este ca ne-am batut singuri.

Cred ca anul acesta ma da orice sa mai juca o semifinala de cupa europeana. Cat despre evoluita Stelei din campionat nu cred ca e prima echipa care dupa un an (in cazul Stelei 3-4) f bun face un an dezastruos.

Momentan nu e nici un dezastru, doar cautari si eventual un inceput mai greoi, urmatoarea perioada este insa decisiva.

Intr-adevar meciul cu Rosenborg s-a pierdut pe greseala tactica a lui Protasov, fara indoiala dar si datorita unor gafe in aparare, primul gol fiind asemanator cu cel incasat cu Bate, iar golul 3 fiind o gafa impardonabila a lui Radoi, care totusi a reusit sa si inscrie.

maimultdecatstelist11.09.2007 19:24

va spun eu ca toate aceste vorbe sunt ticluite de mintea bolnava si fara complexe de la fanatik ... h. ivan.etc. cu consimtamantul lui Oli.

Oli sta deoparte sa vada daca-i iese atacul lu' h. ivan,etc.

daca-i iese atacul revine, daca nu Neaga totul.

CaTaLiNsm StElIsTu11.09.2007 23:45
Balint ironiza fostul nostru antrenor Olaroiu zis si "carpa" pentru ca el,alaturi de alti mari fotbalisti stelisti din acea perioada au creat mitul stelist,acela al specatolului si al eficientei,dar mai ales al fotbalului in viteza. Omul reactiona pentru ca acest spirit s-a pierdut din pacate,plus ca ironiile lui au fost fine,ce vroiati sa-l laude pe Oli care i-a motivat pe jucatori atat de mult incat s-au pus cu fundul in poarta cu Lyon si madrid si apoi au mers sa caute tricouri,ca niste kinderi care abia vazusera fotbalisti adevarati.

Iar singurele "atacuri" ale lui Hagi pe care le tin eu minte sunt cele care spuneau ca locul 2 nu e pentru noi,iar Oli a luat-o ca pe un afront,uitand ca fara milogeala lui Jiji la Borcea noi terminam pe 3-4.

Hagi a spus adevarul,pentru Steaua exista doar locul 1,nu inteleg ce-l enerveaza pe Olaroiu.

Chiar daca jocul sufera in acest moment,iar Hagi nu este un mare antrenor,prefer niste oameni pe banca cu spiritul stelist in sange,spirit pe care sa incerce sa-l imprime acestor fotbalisti care vad doar banii lui Jiji. Sa ma ierte fanii lui nularoiu,dar ce tot bagati tampenia asta cu cel mai mare antrenor dupa 90,ca ala momenta e Titi Dumitriu cu 3 calificari in CL plus titlurile aferente,cu toate astea nu aud laude la adresa lui Titi. Iar cei ce ii vor inapoi pe Elton sau pe Protasov,doresc asta pentru ca,cat au stat pe aici,ne-au adus aminte de Steaua de pe vremuri,Steaua cu care eu am crescut,adevarata Steaua,cea ofensiva.

Dar aceste certuri sunt irelevante,cat timp va sta Becali la acest club,numai bine nu ne va fi,sa ne bucuram de dicanio aceste 2 luni cat va mai sta pentru ca din iarna e plecat pentru vreo 7 milioane de euro,si sa vezi atunci cum atacam noi cu Banel,Lovin,ov Petre si alti virtuosi in ale tehnicii.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

un om cu capul pe umeri care vede lucrurile peransamblu.nici nu mai are rost sa comentez nimic pentru ca ai spus tu totul!atat a-s mai vrea sa spun:RUSINE Oli!Ti-ai aratat caracterul mizerabil!

«12»