FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olaroiu il ataca dur pe Hagi (Fanatik)!

«12»
fcsteaua.ro09.09.2007 23:38

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olãroiu, a acordat un intr-un interviu exclusiv acordat ziarului Fanatik. Toate declarațiile au fost publicate pe site-ul www.fanatik.ro. Olãroiu vorbește dur despre Steaua, despre actualul antrenor al echipei Gheorghe Hagi, despre Gabi Balint, despre scandalul cu bilețele primite de la patronul Gigi Becali și multe altele.

"Nu vreau sã mã întorc la Steaua!"

Cosmin Olãroiu, depre Steaua

"Sa fie clar! Nu vreau sa ma intorc la Steaua! Iubesc Steaua, dar acum am un alt contract. Asta cu jucatorii ca s-au dus la Palat la initiativa mea este cea mai mare ordinarie posibila! Numai niste minti bolnave, niste tirituri puteau sa inventeze asta! Cum puteam eu sa influentez atitia jucatori cu personalitate? Pina acum spuneati ca Radoi e liderul vestiarului. Acum nu mai e? Faceam eu ce vroiam cu Mirel? Unii vor sa scoata castanele din foc cu mina mea".

"Hagi sã mai tacã din gurã!"

"Hagi sa mai taca din gura si sa nu mai insinueze el tot felul de chestii ca nu stiu cum a fost invatat Gigi sa se poarte cu antrenorii in ultimii doi ani. Eu vreau respect, dar daca nu sunt respectat nu o sa respect nici eu chiar daca-l cheama Gica Hagi! Pina una-alta, asa prost cum a fost locul doi, a dus Steaua in Liga Campionilor. Steaua, daca nu ma insel, e acum pe 7-8, nu?", a spus Olãroiu.

"Nu mi-a niciodatã nici un bilețel"

"Am auzit ca se povesteste ca Gigi imi trimitea echipele pe biletele. Pai, va intreb: de ce nu ma suna direct? Ce, era o problema pentru el? Va spun eu, biletelele poate le dadea la altii ca sa ajunga la mine. Mie, personal, nu mi-a dat niciodata nici un biletel cu echipa care sa intre in teren. Gigi e un om care-i respecta pe ceilalti daca e si el respectat", spune Oli.

"Pe mine nu m-a prins nevasta niciodatã cu alt bãrbat în pat"

"Gabi Balint e un complexat! Sa nu mai vorbeasca el despre mine si sa bage strimbe ca ma sui in primul avion si-l trimit pe la parade sau alte manifestatii care-i plac lui. Eu n-o sa fiu complexat pentru ca pe mine nu m-a prins nevasta niciodata cu un alt barbat in pat! Pe cine a antrenat Balint asta ca sa vorbeasca el de antrenorat si sa dea lectii? El sa vorbeasca cu cei de nivelul lui Mitica Bolborea, nu cu mine, care am niste performante. Eu nu l-am atins nici cu o floare, dar m-am saturat sa fiu luat de prost!", a mai spus Olaroiu.

"Daca taci, ești luat de prost!"

"M-am saturat sa fiu batjocorit! Cind eram la Steaua nu era bine. Acum iar nu sunt lasat in pace. In Romania, daca taci, esti luat de prost. Eu n-o sa mai tac! Vreau doar sa fiu lasat in pace sa-mi fac treaba. Terminati cu minciunile si respectati-ma!", a declarat Cosmin Olaroiu

"Eu am cistigat aici, în doua luni, cît cîștigam cu Steaua în trei ani de Champions League"

"Eu am cistigat aici, in doua luni, cit cistigam cu Steaua in trei ani de Champions League. Cum sa plec de aici? La ce rezultate sunt, seicii mi-au zis ca nu ma dau nici pe zece milioane de euro! Am patru victorii din patru meciuri, zece goluri marcate si doar unul primit. De ce se minte ca vreau sa ma intorc la Steaua?", a spus Oli.

"Sã nu-mi mai rosteascã numele"

"Altul care se ia de mine e Lita Dumitru, un mare atirnator. Acum ceva vreme a venit sa-i dau niste bani ca sa intre in nu stiu ce afaceri cu constructii. N-am avut sa-i dau si de atunci imi poarta pica. Sa nu-mi mai rosteasca numele, pentru ca el e la etcetera, vorbeste din amintiri", a declarat Olãroiu.

shack3r09.09.2007 23:56

Doar putin respect pentru Hagi si putina rabdare,ca nici el la inceput nu a fost stralucit . In rest cam are dreptate.Parerea mea

st_194710.09.2007 00:06

Oli=un frustrat...incepe sa dea in Hagi si in toti cu noroi..:)) insa a zis o faza tare in gazeta cum ca Balint ar fi gay:)) fular-campionii

AmuntBoy10.09.2007 00:26

Oli un gunoi

Brigante10.09.2007 00:51

Raman dezamagit de cat de "naivi" sunt unii dintre voi. Asta ca sa nu zic prosti de-a binelea. Daca alea sunt cuvintele lui Olaroiu, eu imi tai 3 degete. Nici eu nu-l agreez pe Oli, dar OAMENI BUNI, Fanatik ??????? Sa fim seriosi...

optarul10.09.2007 04:12

nu cred ca e adevarat. Fanatik nu e la primul artocol inventat.

udaradu10.09.2007 05:05

voi sinteti mai dusi decit cei de la "fanatic",voi chear nu stiti ca aia sunt niste evadati de la casa de nebuni din TIRNAVENI.

steaua din chicago10.09.2007 05:15

prima data cind imi place de Olaroiu! Bah unde era pasiunea asta cind erai antrenor la Steaua? Nu miscai in front si acuma dai cu pumnul...daca erai asa afurisit si acum erai antrenorul Stelei...in fine, mi se pare ca Olaroiu este cum trebuia sa fie. Hagi insa nu ori nu inca. Hagi demisia, Rednic vino sa antrenezi o adevarata echipa si ai sa iti umilesti fostii sefi sa te tina minte.

Matteo10.09.2007 05:29

ce plmea ai patit ma? du-te tare Zerolaroiu si cu Rednic cu tot

Joint10.09.2007 05:46

Si eu ma cam indoiesc ca ar fi reale aceste declaratii. In primul rand, pentru ca Ivanovici imi inspira orice, numai incredere nu. In al doilea rand, e posibil ca Oli sa se fi transformat din baietelul docil, mereu la dispozitia lui "taticul lui cu bani" intr-un asa personaj recalcitrant ? Hm...nu prea imi vine sa cred.

Daca insa este adevarat, ce imi era inainte scarba de el, acum chiar imi vine sa vomit. El nu trebuie sa aiba tupeu sa se uite in ochii lui Hagi, Balint si Lita Dumitru. Cei 3 au insemnat ceva pentru Steaua, au marcat istoria ei. Domnul Olaroiu in schimb, ne-a pus echipa pe butuci. Asa ca... mucles ! Taci si uimeste-i acolo pe arabi si seici. Nici sa nu-ti mai dea drumul vreodata !

nemilosul10.09.2007 05:55

hopa a prins carpa tupeu

daca 0 asta si-a permis sa atace 2 mari glorii ale Stelei numai ca jegu a luat un loc 4 la sf campionatului(locul 2 cu ajutorul ciobanului) si 2 meciuri bune(Kiev si standard) s-a intors lumea pe dos

asta chiar are impresia ca e zeu in Ghencea si ca toti suntem la picoarele lui pentru "superperfomantele" ciobanului si a jucatorilor

ramai la arabi acolo si sper sa dai dovada de tot la fel de mult tupeu si la aia poate te trezesti cu o bomba in ceas :D

AndreyCor10.09.2007 06:00

eu zic sa stam linistiti,sigur nu sunt cuvintele lui Oli in totalitate,si iar au inventat gaozarii nostri ceva,ca era prea liniste,nationala a batut in belarus ,si urmeaza meciul cu tiganii nu?trebuie sa puna ei un pic de tensiune pe Steaua ....

Ryo10.09.2007 06:29

Cine mai este si asta sa vorbeasca asa despre istoria celui mai bun club din Romania? Ce mari performante a obtinut cat a fost la Steaua? A distrus echipa formata de Zenga si Protasov si a luat un loc 2 stie el cum! Ca pina la dinsul jucatorii nu se rupeau asa de tare si pe asa timp indelungat. Acum Hagi incearca sa reconstruiasca ceea ce a distrus el "marele antrenor"! Sa stea acolo sanatos si sa taca, caci ultimul timp si asa se iau de acest club multe "glorii ratate"!!!

steaua_gloria10.09.2007 06:37

[/br]"Eu am cistigat aici, in doua luni, cit cistigam cu Steaua in trei ani de Champions League. Cum sa plec de aici? La ce rezultate sunt, seicii mi-au zis ca nu ma dau nici pe zece milioane de euro! Am patru victorii din patru meciuri, zece goluri marcate si doar unul primit. De ce se minte ca vreau sa ma intorc la Steaua?", a spus Oli.

/>

[br]

/>Pai Olaroiule tu te dai mare ca ai castigat 4 meciuri din 4 cu o echipa care numai jucatori valorosi nu are. Acolo la voi e ca in divizia B la noi , jucati fotbal doar pe bani multi si nici talent n-aveti. Ai fugit ca avaru la milioanele alora. Nu pot sa-i mai inghit pe astia cu salariile lor exorbitante. Mai pomenea el de Balint.Pai tu stii cine a fost Balint, si ce facea el, cam prin 86, ca nush da tare cunoscut mi se pare anul asta. Tie nu da parca ziceai ca esti stelist adevarat.

Toata viata ti-a dictat Gigi echipa, si cand o faceai singur tot prost o faceai. Ne-ai mancat viata cu Carlos ala. Ati avut in aceea vreme portarul perfect pe banca insa ai avut intotdeauana ceva cu Cernea, de-mi era si mie mila de el.

Tupac Amaru10.09.2007 06:55

Harap Alb a declarat ca s-a saturat sa fie batjocorit!

Interesant!

Atunci inseamna ca simte ceea ce simteam si noi in meciurile din campionatul trecut, atunci cand echipa nu juca nimic (nu ca acum ar juca ceva, dar acesta este un alt subiect!), iar el facea bilute si zambea tamp!

Sau atunci cand el spunea despre suporterii Stelei ca sunt niste oameni care nu au realizat nimic in viata!

Multumim, Harap Alb, dar vezi cum se intoarce roata?

Eu unul o sa te respect cand vei vorbi despre patiserie sau despre orice altceva la care te pricepi!

La fotbal (antrenorat), crede-ma, nu te pricepi si retine ca te batjocoresti singur incercand sa ne dovedesti contrariul!

De pe plaiuri mioritice, salam alecu!

Matteo10.09.2007 07:03

nu e nici o inventie, si PROSPORT SI FANATIK dau acest interviu....jegu asta imputit de zerolaroiu isi permite sa atace 2 glorii imense ale Stelei, MIZERIA DRACU DACA TE MAI PRIND IN Ghencea ITI DAU FOC !!!!!!!!!!

JDERUL10.09.2007 07:15

@ Steaua din chicago

Hagi demisia, Rednic vino sa antrenezi o adevarata echipa si ai sa iti umilesti fostii sefi sa te tina minte.

De unde-tzi vin ideile astea stimate coleg? N-ai vrea cumva si pe Netzoiu ca investitor?

armanovici10.09.2007 07:34

As fi prea critic daca as scrie un articol de genul celui cu MM la adresa lui Olaroiu? Hagi nici nu i-a pomenit numele si ce a zis a zis bine, a zis-o elegant si fara dusmanie. Omul asta s-a stricat rau de tot in ultima vreme, si jur ca daca revine la echipa nu mai ma uit la nici un meci, ca masochist nu sunt nici durerea nu-mi place.

comore10.09.2007 07:59

S-o fi saturat si el saracu' de atatea acuze. Si a rabufnit.

In sfarsit s-a hotarat sa fie barbat si sa spuna adevarul fara sa-i pese de consecinte, de ce zice lumea! O atitudine pozitiva(cum ar zice Hagi)!:D

SSK10.09.2007 08:11

Daca interviul e real, Olaroiu e o mizerie.

Bobby_Ultras10.09.2007 09:20

Era si cazul sa "explodeze" Oli, totusi a fost prea injosit si batjocorit. Hagi e la inceput de antrenorat de 5 ani, pe cand Oli cand a inceput cu Nationalul i-a dus pe locul 2. Are dreptate

il_scorpio10.09.2007 10:08

Nu prea a facut bine deloc Oli, dar intr-un fel este si el de inteles.....si cred ca de-abia acum ne dam seama cat de nedrepti am fost cateodata fata de el. Dupa meciul cu Urziceniul cineva spunea ceva de genul ce " ce s-ar fi intamplat daca am fi jucat asa cu Olaroiu pe banca?".....cred ca toti ne-am fi varsat nervii pe el injurandu-l ca la usa cortului. Asa cu Hagi ce-am zis ..lasa ca e la inceput..ca are jucatori accidentati...

w3bmaster10.09.2007 11:00

Presa de kkt

Olaroiu ce sa ii ceri atat stie atat poate

cosmo_krmr10.09.2007 12:05

Inca o data Nularoiu isi arata adevarata fata, dupa cum spune si supremu:"E prea mare caracter !". S-a demonstrat inca o data ca acest suprem, care le stie pe toate, nu este acel dresor de oameni care se doreste.

Ceea ce a facut insa Nularoiu este incalificabil si nu cred ca are rost sa fie comentat. Cert este ca acest Nularoiu este de fapt complexatul in aceasta situatie, el nu poate intelege cum Hagi nu este contestat de galeria care in urma cu exact 6 luni ii ura, "celui mare antrenor din istoria fotbalului romanesc, "DEMISIA!!!!".

Din pacate pentru tine ai demonstrat inca o data ca ar fi fost o mare greseala din partea suporterilor sa "te primeasca in randurile lor", asa cum s-a intamplat cu adevaratii profesionisti, Hagi, Petrescu, Dumitrescu, Balint s.a.

Dar defapt, cine esti tu? A era sa uit tu esti acel antrenor care in meciul cu Middlesbrough s-a blocat si a uitat sa introduca un atacant de profilul lui Andrei Cristea, care ar fi beneficiat perfect de spatiile lasate de englezii lui Steve McClaren.

In schimb tu ce ai facut? A-i introdus la fundasi de nu mai era pe banca nici un jucator de profil defensiv, ca daca ar mai fi fost sunt convins ca ai fi facut-o. De fapt tu l-ai facut mare pe McClaren, care a avut tot timpul din lume sa demonstreze la nationala Angliei ca e un imbecil, deci ca sa concluzionez tu nici macar imbecil nu esti din moment ce ai mancat bataie de la unul - "faptele vorbeste".

Ce vina are Steaua? A era sa uit din nou, ca de fapt stiu raspunsul si la aceasta intrebare, il are pe supremul, patronul, megalomanul la conducere. Aceasta e vina Stelei.

DelPiero1010.09.2007 13:04

Cat tupeu are mascariciul asta sa se ia de doua mari legende ale Stelei,Gica Hagi si Balint!Indiferent de ce va face ca antrenor la Steaua,il voi simpatiza per sempre mai mult pe Hagi decat pe Zer0li...

«12»