FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dica loveste din nou

«12»
Il Soldatino09.09.2007 11:25
Am avut cinci jucatori de la Steaua in primul 11 datorita accidentarilor si suspendarilor:

Tamas suspendat,Contra accidentat.Echipa ideala ar fi:Lobont-Contra,Tamas(Goian),Chivu,Rat-Nicolita,Radoi(Codrea),Cocis,Dica-Mutu,Marica.

Tamas este iesit din forma, deci Goian ramane oricum. Ghionea si Radoi erau intrati in "circuitul Nationalei". Asadar se compenseaza. In ceea ce-l priveste pe Marin. Intr-adevar a jucat ceva mai slab in ultima perioada, dar nu i se pot imputa golurile primite. Totusi, sa nu uitam ca acesta joaca constant bine in timp ce Contra joaca cand exceptional, cand slab. Mai mult, Petrica este la al doilea sezon de Champions League.

Golul marcat de Belarus aseara a fost cauzat mai degraba de greseala lui Rat, naivitatea, lentoarea si prostul plasament a lui Ovidiu Petre si intr-o ultima faza a plasamentului gresit si a replierii deficitare din partea cuplului Nicolita+Marin. Astfel, d-l Cornel Dinu uita ca in acest tip de partide jucate in trecut (Romania nu s-a mai calificat de 8 ani la un turneu final) protejatii domniei sale poate ca nu au gresit cum au facut-o stelistii aseara, dar nici nu au reusit sa castige acele partide, fapt ce ne-a dus la esecuri consecutive

inches09.09.2007 14:56

Sa lasam de o parte Stelismu si sa gindim obiectiv:

- Ov. Petre: poate sa fie foarte foarte bun daca munceste si mai ales daca ii dai indicatii clare, vezi a doua parte a Belarus - Romania, a jucat perfect plus ca a facut si citeva pase de efect (una lunga la Mutu, cind a fugit singur contra Hamutovski de exemplu)

- Petre Marin incepe sa isi arate limitele. Contra e mai bun, or fi sau nu un dinamovist, si Ogararu poate si mai bun. Im pare rau dar asa e

- Nicolita, nu mai eu si Piturca ii vad utilitatea ? Pentru mine este un jucator rar, mai ales in Romania, este singuru care joaca foarte bine si fara mingea in picioare. Este capabil sa fuga si sa oboseasca adversarul ca nimeni. Mai are de muncit la capitolul technic, dar bun este, util si mai si.

- Tamas este jucator de care are nevoie Romania, dar in momentul actual este iesit din forma la fel ca si Chivu. Orcum Goian este titular sigur la centru, datorita talia lui mai ales, dar si ca e din cel si cel mai bun.

-Sergiu Radu are fatza de Bundesliga. De Romania nu. Mai bine cu Mazilu sau Stancu, cind nu e Marica.

- Codrea, Fl Petre, Muresan, samd, sunt petarde care nau ce cauta la echipa Romaniei

Echipa ideala ar fii:

Lobont

Oga/Contra - Goian - Chivu - Rat

----- Radoi -Dica - Ov Petre---- (Dica in pozitie mai ofensiva)

----Nicolita --- Marica ---- Mutu- -----

Banca: Badoi, Coman, Tamas, Mazilu, Cocis samd

EDITARE : pentru Dinu, sa stie prostavanul ala ca fara Dica poate Romania vinea cu un singur punct acasa

zzip09.09.2007 15:01

Bravo Dica!

, incepe sa se cunoasca clasa si la nationala ;)

greenyes09.09.2007 16:07

Is curios care ar fi parerea generala daca Steaua ar juca cum a jucat Romania ieri, tare sunt curios pentru ca eu nu am vazut nici o mare diferenta intre jocul Stelei si Nationalei, iar Hagi nu poate alege tot ce e bun din lume sa si faca echipa. Unii erau indignati, le era rusine ca Steaua putea fi dominata de Bate, unde sunteti stelistii lui peste????????????

DanStan09.09.2007 18:24

Nu prea intelegi despre ce e vorba. Jucand asa cu am jucat in ultima vreme Steaua nu poate realiza nimic nici in grupele CL si nici in campionat. Dar daca a fi stelist inseamna a accepta mediocritatea atunci probabil esti un mare stelist.

p.s : Romania nu s-a calificat la ultimele 3 turnee finale. Iar pentru a se califica la urmatorul e necesar ca jocul din meciurile cu Olanda si Bulgaria sa fie mult peste ce am vazut sambata. Sigur, putem sa ne multumim cu putin si sa acceptam ideea ca un joc slab e de fapt bun. Dar atunci nu putem avea pretentia de a vedea Romania calificata la vreun turneu final in urmatorii ani.

w3bmaster09.09.2007 19:48

Nationala trebuie sa fie Steaua

Forza Steaua

Fan_Piturca09.09.2007 21:41

Dinu e un fals intelectual, de fapt e un incult de cea mai joasa speta care incearca sa Para destept reproducand cuvinte pe care nu le intelege si pe care le memoreaza din DEX. Asa a facut mereu, sub masca obiectivitatii a ridicat in slavi dinam...istii laudand inclusiv golgeterii fabricati prin blaturi si a minimizat VALOAREA STELISTILOR.

Nu pot uita cum incerca sa-l ironizeze pe Piti cu o delclaratie alambizata, citez "din memorie" : "scanceli onomatopeice venite din bretoane..."

Iata nea dinule ca Piti e de 200000000000000 de ori mai antrenor decat tine. Crede-ma, Belarus, olanda, Bulgaria nu fac blat cum faceau prietenii tai: Ceahlaul, Petrolul, Gloria Bistrita, etc.

Bravo Dica, succes la echipa la care te va da patronul si sa nu te intorci in Romania decat la Steaua!

Cum zicea si Machiaveli: "Mu*e Dinamo, mu*e dinu!"

Tupac Amaru10.09.2007 07:20

Cred ca aceasta echipa nationala se va califica la Campionatul European.

La fel s-a intamplat si in 1998, cu echipa nationala de tineret.

Selectioner, si acum si atunci - acelasi Piturca.

Dar, daca va amintiti, atunci am reusit contraperformanta de a ne clasa pe ultimul loc (in conditiile in care jucam in Romania)!

Sunt ferm convins ca aceasta nationala nu va face nici o isprava la turneul final.

Suntem mai slabi decat credem.

Semanam mai degraba cu echipele nationale din era Lucescu (vezi CE din 1984), decat cu cele din anii 1990-1998.

fular-campionii

inches10.09.2007 09:01

Gata cu negativitatea. **** la toti care nu sunt Romanii. Eu am vazut ambele meciuri, atit Belarus - Romania cit Italia - FRantza, deci este clar ca nivelul e mai mare la Italieni, nu cu mult, si Romania a jucat mult mai bine decit Italia si Frantza.

Romania a jucat slab decit prima repriza, a doua a facuto bine. Voi prea sinteti prin amintiri, cum juca nationala lui Hagi. Problema este ca era alt fel de joc, mai putin fisic si mai technic intr-un fel, decit cel acum.

Pentru fotbalul modern, Romania a praticat un joc bun, cu presing si un joc rapid pe contraatac.

Echipele mici nu mai sunt "mici" ca inainte, acum nivelul sa mai strins.

il_scorpio10.09.2007 09:41

Totusi sa nu fim asa de pesimisti, campania asta am mers bine fata de alte dati. Prefer sa batem chinuit decat sa jucam bine si sa pierdem pe final sau sa facem egal si o sa dau acum numeroase exemple( slovenia-Romania 2-1; Romania-slovenia 1-1; Romania-norvegia 0-1; norvegia-Romania 1-1; danemarca-Romania 2-2;). Deci sa fim multumiti.

ibadarau10.09.2007 10:18

Te contrazic.... primul gol nu a aparut din nimic, ci dintr-o deviere cu capul al lui Dica de langa adversar!

amarel10.09.2007 22:32

Care sange ??? :mellow: Are Dinu asa ceva in vene ???? Nicivorba!!!!! Imi amintesc de vremea cabd Steaua incepea sa urce in CCE, in 1986, avea un singur jucator la nationala,....Boloni !!! Marele Lucescu , avea favoritii sai ...Gabor,....Custov, etc, ceilalti de la Steaua au vazut nationala cu Lucescu antrenor numai la ......presiune de sus...de la partid .... steagro .

«12»