.....nici nu stiu de ce ma obosesc sa raspund....dar in fine...
1.suntem o natiune latina,galeria e libera sa foloseasca ce obiecte crede de cuviinta dar atat timp cat betele d la steaguri sunt folosite batai,cand "suporterul" intra pe teren la un meci amical sa loveasca un jucator (si e sustinut de tot stadionul),cameramanil e lovit bestial cu lantul...si exemplele pot continua,trebuie o lege foarte dura...eu nu am spus ca sunt de acord cu aceasta lege,ea poate fi imbunatatita...
2.pot sa fiu de acord cu legea antiviolenta si in acelasi timp sa astept sa vad o bataie deoarece un mare conducator a spus o data ca impotriva violentei se lupta cu violenta (sunt total de acord )
3.intr-adevar nivelul meu de inteligenta nu e foarte ridicat,dar in acelasi timp se spune ca atunci cand discuti cu cineva te cobori (sau ridici...dupa caz) la nivelul lui de inteligenta.mie,dupa testarea unui psiholog,mi-a iesit un scor de 126 la testul IQ(fapt dovedit cu un act) in conditiile in care nivelul mediu al unui om obisnuit este de 90..
4.daca sunt facut rahat pentru simplul fapt ca am o parere propie (sa tineti cont ca nu am jignit pe nimeni),atunci incep sa cred din ca in ca mai mult ca avem nevoie de genul acesta.....
nici eu nu astept un raspuns ,desi sigur voi primi......
si inca ceva stanici...daca asta e tot ce ai inteles tu atunci te rog frumos sa-ti faci timp sa ma cauti chiar tu!!!asta e chiar buna,cum ai alta parere,gata te cauta baietii!!!