@Stukha_steaua
Doar pe scurt, despre punctul 2), care tie ti se pare "Foarte corect".
Incearca sa ai o privire de ansamblu asupra problemei si nu sa o privesti doar prin prisma unor intamplari personale. Mai exact, formularea din lege este extrema si nu acopera in nici un caz anumite cazuri speciale.
Spre exemplu, daca eu ocup DIN GRESEALA alt loc (nu sunt atent si ma asez pe locul de alaturi, de exemplu), "organul" e liber sa vina si sa imi tranteasca 2 milioane amenda, fara sa ma avertizeze. Nici o parte a legii nu mentioneaza ca cel care ocupa alt loc sa fie avertizat, si in cazul refuzului sau a repetarii "infractiunii", de exemplu, sa fie amendat. Mai mult, ce se intampla daca scaunul pentru care am loc este rupt, si ma asez alaturi, pe un loc liber? Sunt la fel, pasibil de amenda. Ce se intampla daca am un handicap de vedere, sau locomotor, si nu pot ajunge la locul pe care mi l-am cumparat ? Ce se intampla daca (din motivul de mai sus sau din alt motiv) fac schimb cu o alta persoana, DE COMUN ACORD ? (conform textului legii, suntem amandoi pasibili de amenda).
Legea are lacune MARI (si asta a fost doar un exemplu scurt) si asta e un motiv in plus pentru a nu fi adoptata (sau a fi adoptata intr-o forma modificata radical). De aceea trebuie sa fim cat mai multi si sa aratam ca putem fi uniti pentru o cauza, chiar daca suntem suporteri ai unor echipe diferite.
@RedStar
Cand crezi ca ar fi fost o zi buna ? In timpul saptamanii majoritatea oamenilor lucreaza, si nu ar fi putut fi prezenti. In alte week-enduri, sunt meciuri si suporterii sunt in deplasari. La fel, cei din provincie nu ar fi putut veni din aceleasi motive. Pe de alta parte, ma indoiesc (sper) ca scopul intalnirii nu este de a injura.
@moderatori, scuze de usorul offtopic, dar am simtit nevoia sa lamuresc o problema zic eu destul de importanta