FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mars de protest impotriva "Legii Dragomir"

«12»
ultrasbr06.09.2007 12:09
Pro Dragomir. bai huliganilor, voi nu v/ati saturat sa tot fim suspendati pentru ca niste cretini se comporta ca niste barbari. La meciul cu Bate cateva maimute provocate de oaspeti trageau de garduri, iar fortele de ordine incercau sa/i linisteasca. Ce mama voastra de haimanale nu puteti sa va comportati ca niste oameni normali. Eu cred ca legea este blanda. Uitati/va in Anglia cum e. la ei acasa se comporta civilizat.

ce-i ma, nu poti tu sa spargi SEMINTE in liniste.CARPO

andyro06.09.2007 12:10

@Stukha_steaua

Doar pe scurt, despre punctul 2), care tie ti se pare "Foarte corect".

Incearca sa ai o privire de ansamblu asupra problemei si nu sa o privesti doar prin prisma unor intamplari personale. Mai exact, formularea din lege este extrema si nu acopera in nici un caz anumite cazuri speciale.

Spre exemplu, daca eu ocup DIN GRESEALA alt loc (nu sunt atent si ma asez pe locul de alaturi, de exemplu), "organul" e liber sa vina si sa imi tranteasca 2 milioane amenda, fara sa ma avertizeze. Nici o parte a legii nu mentioneaza ca cel care ocupa alt loc sa fie avertizat, si in cazul refuzului sau a repetarii "infractiunii", de exemplu, sa fie amendat. Mai mult, ce se intampla daca scaunul pentru care am loc este rupt, si ma asez alaturi, pe un loc liber? Sunt la fel, pasibil de amenda. Ce se intampla daca am un handicap de vedere, sau locomotor, si nu pot ajunge la locul pe care mi l-am cumparat ? Ce se intampla daca (din motivul de mai sus sau din alt motiv) fac schimb cu o alta persoana, DE COMUN ACORD ? (conform textului legii, suntem amandoi pasibili de amenda).

Legea are lacune MARI (si asta a fost doar un exemplu scurt) si asta e un motiv in plus pentru a nu fi adoptata (sau a fi adoptata intr-o forma modificata radical). De aceea trebuie sa fim cat mai multi si sa aratam ca putem fi uniti pentru o cauza, chiar daca suntem suporteri ai unor echipe diferite.

@RedStar

Cand crezi ca ar fi fost o zi buna ? In timpul saptamanii majoritatea oamenilor lucreaza, si nu ar fi putut fi prezenti. In alte week-enduri, sunt meciuri si suporterii sunt in deplasari. La fel, cei din provincie nu ar fi putut veni din aceleasi motive. Pe de alta parte, ma indoiesc (sper) ca scopul intalnirii nu este de a injura.

@moderatori, scuze de usorul offtopic, dar am simtit nevoia sa lamuresc o problema zic eu destul de importanta :P

Stukha_steaua06.09.2007 12:17

andyro.....

acea lege obliga si echipele sa aiba scaunele toate puse(altfel u poti da in judecata clubul FC Steaua SA)

tot acea lege obliga pe stewarzi sa indice clar locurile si sa indice fiecarui om nedumerit une ii este locul(asta mi sa intamplat mie la boro,au vazut ca alegam ca nebunu sa intru si m-au oprit si mi-au aratat frumos unde trebuie sa stau)

si nu o interpreta asa drastic nimeni nu va da amenda daca ai facut schimb de locuri de comun acord....

de ce oare in toata lumea legea asta merge numai la noi nu??

de ce la noi s-a facut tam-tam ca nu au loc grasii pe porti si nicaieri altundeva nu??

in fine felicitari inca o data ca faceti ceva apreciez asta,desi e inutil nu v-a auzi nimeni

potra06.09.2007 12:21

tu chiar ai impresia ca astia care scriu tampenii de genul ala, cu huligani si alte chestii chiar merg pe stadion? vad si ei 2-3 stiri la TV cu incidente la diverse meciuri si isi dau repede cu parerea....n-are rost sa te agiti cu ei!

FRATE! NU-TI PLACE CUM E ATMOSFERA PE STADIOANE, NU TE MAI DUCE!(asta in caz ca o faceai). nu o sa schimbam noi atmosfera pentru cum i se scoala fiecaruia (o idee...la asta ma refeream :P)

@ stukha Steaua

hai sa spunem ca asa e...dar sefii aia de galerie au venit sa te bata?....am mers si merg pe stadion la aproape fiecare meci, si numai in peluza, si niciodata nu mi-a facut nimeni nimic...daca nu te dai rotund si iti vezi de meciul tau si cantecele tale nu se ia nimeni de tine, iar atmosfera este superba (si sa vrei si tot nu te pot abtine sa nu canti)

observatia vine din partea unei fete careia nu ii e frica sa mearga pe stadion asta contrar celor spuse de altii cum ca nu se risca sa vina cu prietena. astea sunt exagerari!!!!

trebuie sa acceptam ca fiecare padure cu uscaturile ei....dar asta nu inseamna ca toata padurea e parjolita.

Dragoshel06.09.2007 12:21

Discutati despre MITING sau incep sanciunile.

Despre legea lui mitica puteti discuta AICI

st_194706.09.2007 15:18

Copiii de 14-15 ani pot sa vina:)? steag3 steag3 steag3

AndreyCor06.09.2007 15:45

hai sa fim seriosi "tara arde si baba se pieaptana",ar trebui sa facem un mars impotriva lu Jiji nu impotriva legii Dragomir.mi se pare mai imp sal punem pe cioban pe ganduri decat pe Dragomir

raduku06.09.2007 16:01
Pro Dragomir. bai huliganilor, voi nu v/ati saturat sa tot fim suspendati pentru ca niste cretini se comporta ca niste barbari. La meciul cu Bate cateva maimute provocate de oaspeti trageau de garduri, iar fortele de ordine incercau sa/i linisteasca. Ce mama voastra de haimanale nu puteti sa va comportati ca niste oameni normali. Eu cred ca legea este blanda. Uitati/va in Anglia cum e. la ei acasa se comporta civilizat.

jura`te ! unde in lume mai exista asa lege? iar in anglia... nu exista asa cva...ei sunt civilizati ? mai trebuie sa te documentezi inainte sa vorbesti...dai un search pe google si ai sa vezi de unde vin huligani... inainte sa mai vorbesti

stoicavlad06.09.2007 16:18

asta chiar a fost tare

jura`te ! unde in lume mai exista asa lege? iar in anglia... nu exista asa cva...ei sunt civilizati ? mai trebuie sa te documentezi inainte sa vorbesti...dai un search pe google si ai sa vezi de unde vin huligani... inainte sa mai vorbesti

Sa mori tu ca in anglia nu exista aceasta lege.......mai uitate si tu la meciurile din anglia si ai sa vezi.

Citeste regulamentul.

lucvald-190206.09.2007 17:48
dar asta cu altfel vom fii sugrumati......e culmea.....nu-mi spune ca tu chiar crezi ca daca iese lumea in strada aia nu vor mai da leagea.....ai mai fi serios ca nici tu nu crezi asta....

"fenomen ultras puternic" unde la 4 echipe??? si alea care se coiesc de colo colo si nu au o organizare ca lumea......fenomen ultras asta ne trebui.....nicidecum performanta la echipa si onoare la nivelul tribunei....

hooligans kill yourself....si salvati militia sa o faca.....

in anglia acum 30 de ani era la fel......stiti cum au ajuns asa civilizati pe stadioane?? ii impuscau si ii calcau cu caii(si manji dastia ca la noi,cai adevarati)

1."sugrumati"..era referitor la viata peluzei !

2. sunt mai mult de 4 echipe care corespund destul de mult ariei ultras ( Petrolul , U Craiova , Poli TM , UTA )..asta fara sa pun la socoteala Buc sau alte echipe care au inceput sa cocheteze ..Scuza-mi totusi indrazneala de a ma hazarda cu aapelativul "fenomen ultras puterini" :)))

3. era vorba de curentul mai sus amintit...nu de hool....este cu totul altceva! iar cultul asta este de departe nereprezentativ pentru poporul roman , fiind latini ca si in Spania sau Italia , unde cu siguranta fenomenul asta sunt doar cazuri mai mult sau mai putin izolate ! pentru restul raman Polonia,Germania,Rusia,Olanda si Anglia.....cu mentiunea ca este aproape starpit fenomenul iar manifestari de genul asta se intampla doar prin ligile inferioare , pentru simplu fapt ca monitorizarea este mai lejera ;)

4. Nu-mi place sa fiu tangibil cu ironii subtile....asta pentru ca,gust peluza de vreo 10 ani !

5.chiar daca succesul acestei operatiuni are procente subunitare..este bine ca macar vom incerca sa ne straduim

6. Cenzura de orice forma imi provoaca greata..asa ca....eu sunt de acord cu acest meeting !

hai noroace si s-auzim de bine !

Gezets06.09.2007 18:11

trebuia sa lasati articolul fara comentarii....

ne vedem sambata!

crafft06.09.2007 18:21

bai axl238788787,mai da si tu niste avertismente,uite cati tampiti posteaza pe aici,aoleu iar am jignit,vai ,gata,nu mai fac

leoc98006.09.2007 18:22

<a href="http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/2006/09/26/cu-bannerul-la-aprobat/" target="_blank">http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/2006/09/26/cu-bannerul-la-aprobat/</a>

http://wwww . tolo . ro/2006/09/26/cu-bannerul-la-aprobat/

de acord cu caracatitza gesp, dar chiar era un articol de bun simt si merita un link "curat"

Exista comanda "edit". Exista sau nu exista?

axl2306.09.2007 18:34

@crafft

Forumul e deschis tuturor, indiferent de grad de tampenie. Totul e sa respecte regulile.

Azzido06.09.2007 19:31

Comentariile sunt inchise pt ca nu reusim sa ne intelegem.

Daca aveti nelamuriri, va asteptam la sectiunea "Discutii despre suporteri"

«12»