FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mars de protest impotriva "Legii Dragomir"

«12»
fcsteaua.ro06.09.2007 09:55

Sambata 8 Septembrie, de la ora ora 12:00, va avea loc un mars de protest impotriva Legii lui Dragomir. Plecarea se va face din Sos. Kiseleff, de la rondul din dreptul patinuarului si se va marge pana la Parlament, unde se va picheta timp de o ora.

Ii asteptam pe toti cei care isi doresc ca steagurile si atmosfera frumoasa de pe stadionele din Romania sa nu dispara, sa vina incepand cu ora 11:30 in locul unde va avea loc marsul. Indiferent de echipa pe care o sustinem, daca preferam ca aceasta sustinere sa nu fie una robotizata, comercializata si probabil falsa, e de datoria noastra sa protestam impotriva acestui proiect aberant de lege. Daca nu protestam, o aprobam tacit iar parlamentul va aproba alta lege absurda.

Cititi aici de ce acest proiect de lege este absurd si de ce trebuie modificat in parti esentiale.

La marsul de protest vor participa suporteri din toate galeriile din Romania. Este absolut necesar sa intelegem ca luptand pentru o cauza comuna, orice rivalitate va fi lasata pentru cateva ore deoparte.
Jony_stelist06.09.2007 10:14

Haideti cati mai multi :wub:

no_problem06.09.2007 10:23

Amanunt,pentru cei din afara grupurilor:

e un mars la care vor participa membrii tuturor peluzelor din tara. deci si rivalii nostri.

marsul nu trebuie sa se transforme intr-un fiasco din cauza inconstientei unora.

trebuie sa mergem sa ne aparam cauza, iar cine crede ca nu se poate controla mai bine sta acasa.

criminalu200506.09.2007 10:29

ce patinuar ma???unde este locul de intalnire?

no_problem06.09.2007 10:36

Plecarea se va face din Sos. Kiseleff, de la rondul din dreptul patinuarului

Adica rondul ala unde se strang masini noaptea si unde iarna e un patin, amenajat.

Stukha_steaua06.09.2007 10:36

Ceea ce nu știți însã despre "legea Dragomir" este cã:

1. va elimina steagurile de pe stadioane, de orice tip, sub pretextul "corpurilor contondente" (art. 18 Alin 1)

2. va introduce amenzi de pânã la 200 de lei (2 milioane de lei vechi) pentru ocuparea unui alt loc decât cel de pe bilet (art 26 Alin 1 lit a)

3. va interzice orice proteste la adresa oficialilor din fotbalul românesc (conducerile cluburilor, dar și ale Ligii sau Federației), sub sancțiunea amenzii de pânã la 1500 de lei (15 milioane de lei vechi, dacã doriți sã-l contestați pe Dragomir sau pe Mircea Sandu) - art. 26 Alin 1 lit c.

4. va scoate torțele în afara legii, deși în multe țãri din vest acestea sunt permise, iar în România nu au existat niciodatã incidente cu privire la folosirea torțelor de cãtre suporteri (art. 18 Alin 1)

5. simpla deținere a unei torțe va fi sancționatã cu închisoare de la 6 luni la 3 ani de zile (art. 32 Alin 4), în timp ce

6. folosirea unei torțe se va pedepsi cu închisoare de la 1 la 4 ani (art. 32 Alin 5)

1.cam absurda si radicala

2.Foarte corecta

3.Sunt sigur ca leagea suna altfel si a fost prost inteleasa

4.Cu torte sau fara torte,odata ce leagea se aplica pentru toate galeriile e corecta zic eu

5 si 6 sunt doar niste pedepse la punctul 4 care trebuiau sa existe...ce e drept formulate cam drastice..

(parerea mea)

Kustino06.09.2007 10:41
ce patinuar ma???unde este locul de intalnire?

Pe Sos. Kieseleff, la al doilea rond, iarna acolo este un patinoar, in parc.

Kustino06.09.2007 10:43

@Stukha_steaua

Aici se vorbeste de mars, nu de lege, poti sa-ti spui parerea la topicul legat de lege. Daca nu vrei, nu trebuie sa mergi la mars, dar te rog sa postezi on topic

no_problem06.09.2007 10:46

Haideti sa o luam altfel:

Topicul asta doar anunta un miting de protest. Cine nu e de acord sa nu vina.

As vrea ca aici sa posteze cei ce sunt de acord cu mitingul pentru ca pentru ei este facut acest topic.

Nu ma intereseaza parerile oamenilor orbi care vor locuri fixe pe stadioane sau pedepse similare cu omorul din culpa pentru detinerea si folosirea unei torte.

Cred ca nici pe restul.

Moderatorii???

Stukha_steaua06.09.2007 10:52

da imi cer scuze...dar ma gandeam ca poate nu toti citisera alea...in fine ca sa fiu on ca sa nu mai strige lumea la moderatori..

aveti tot dreptul sa faceti un mitting(nu vreau sa folosesc cuvantul mars,ca sa nu se interpreteze) si ma bucura faptul ca luptati pentru ceva.....si ca se organizeaza ceva si ca unii oameni chiar isi dau interesul.....apreciez asta

din puncul meu de vedere e o lupta cu morile de vant....

si stiti si voi asta.......totusi respect ca nu v-a dati batuti

RedStar06.09.2007 10:52

Mars de protest de rasul lumii. Toti din presa, federatie si Liga o sa fie la Belarus pentru meciul Nationalei.

Daca organizati ceva, macar sa fie ceva inteligent, nu parodii din astea.

O zi buna.

no_problem06.09.2007 11:02

Il facem acum ca sa vina lume.

pentru ca, multi dintre cei ce vin, nu si-ar parasi echipa daca era etapa.

oop06.09.2007 11:05
Mars de protest de rasul lumii. Toti din presa, federatie si Liga o sa fie la Belarus pentru meciul Nationalei.

Daca organizati ceva, macar sa fie ceva inteligent, nu parodii din astea.

Omu',legile tarii se adopta in parlament,nu la Liga lu' Mitica sau federatie...cred ca nu ai inteles despre ce se vorbeste...

RedStar06.09.2007 11:14

Parlamentul are sesiune sambata?

Organizatorii marsului nu au nici cea mai mica idee despre ce inseamna sa faci un calendar de actiuni ca sa poti avea rezultate.

Dupa marsul asta de copii mici, iar o sa dati vina pe presa, Liga, federatie, ce mai gasiti voi pe acolo. Numai voi sunteti fecioare.

SS Lazio06.09.2007 11:19

Felicitari pentru initiativa!In sfarsit va simti ex-puscariasul,securistul cum e sa fii urat de oameni indreptatiti sa te urasca!

Vreau sa va pun insa doua intrebari:

1.Cine a avut ideea organizarii marsului?

2.Vor veni si suporterii echipelor din Provincie?[ai Universitatii Cluj,ai Craiovei,ai Timisoarei,ai Iasiului,etc]sau va fi un miting exclusiv a celor 3 echipe din capitala?

no_problem06.09.2007 11:24

Idee comuna dezbatuta la o int. comuna.

Vin toate peluzele din tara.

Stukha_steaua06.09.2007 11:26

da va simti ura oamenilor direct in partea dorsala...si aici stii bine ca asa e.....

singurul castig al acesti mitting ar fii calitatile de organizare si ceva noi membrii

korynna06.09.2007 11:27

@Redstar

Si tu ce ai acum?Esti suparat ca nu te-au ales pe tine organizator?

Daca nu-ti convine nu esti obligat sa postezi aici si cu atat mai putin sa blamezi actiunea admirabila a unor oameni de a face ceva.Toti suntem buni la criticat,dar cand vine vorba si de a actiona,pas...

RedStar06.09.2007 11:41

@korynna

Eu am ceva cu stilul romanilor de a organiza ceva prost si pe urma de a da vina pe altii ca nu au realizat nimic. Ce dracu e admirabil sa strangi cateva sute de oameni sa injure?

Admirabil e sa faci cateva sute de huligani sa nu se mai comporte violent.

Da, am o oftica in mine ca nu organizez rateuri din astea.

Well, good luck.

PS: Eu sunt de acord cu legea lui Dragomir si o sustin si sper sa fie mult mai drastica.Asa, ca sa faco aroganta.

lucvald-190206.09.2007 11:45

e imperios necesar sa mergem !

altfel vom fi sugrumati ca si spectacol pe stadioane..abia cand fenomenul ultras incepuse sa fie destul de puternic

..iar absurditatea la absolut o atinge paragraful referitor la pastrarea locului de pe bilet in peluze....:(

comunistii plm !

Stukha_steaua06.09.2007 11:53
e imperios necesar sa mergem !

altfel vom fi sugrumati ca si spectacol pe stadioane..abia cand fenomenul ultras incepuse sa fie destul de puternic

inca o adta laud ca se face ceva....

dar asta cu altfel vom fii sugrumati......e culmea.....nu-mi spune ca tu chiar crezi ca daca iese lumea in strada aia nu vor mai da leagea.....ai mai fi serios ca nici tu nu crezi asta....

"fenomen ultras puternic" unde la 4 echipe??? si alea care se coiesc de colo colo si nu au o organizare ca lumea......fenomen ultras asta ne trebui.....nicidecum performanta la echipa si onoare la nivelul tribunei....

hooligans kill yourself....si salvati militia sa o faca.....

in anglia acum 30 de ani era la fel......stiti cum au ajuns asa civilizati pe stadioane?? ii impuscau si ii calcau cu caii(si manji dastia ca la noi,cai adevarati)

in fine nu sunt pro masurile asta radicale dar nici pro huliganism....oricum din tribuna pleaca,nu din jandarmerie...ca nu se strang ei sa arunce cu pietre ei doar riposteaza ce-i drept prea dur uneori

ce-i ma, nu poti tu sa spargi SEMINTE in liniste.CARPO

Nu vrea ma liniste vrea civilizatie.....nu cu huliganii aia rupti de drogati pe stadion,i-am vazut eu si pe sefii galeriilor...trageau femeile de ei si ei morti de beti nici nu stiau pe unde sa intre in stadionul care cik il cunosc destul de bine...

PS scuze de off-topic dar mor cand vad asa ceva.......ce v-o place la debandaad aia nu stiu in loc sa ridicati mainile sa aplaudati stati si rupeti garduri...si apoi urlati ca nu sunt conditii......si dati cu pietre in Dica si acu il pupati in fund...

imi cer scuze inca o data pentru off-topic.....am terminat pe ziua de azi

habarnam8506.09.2007 11:54

Caterinca cea mare o sa fie ca...toti or sa vina cu aparate foto , cu camere de filmat cik sa filmeze protestul ...pun pariu ca fiecare o sa filmeze dusmanii :))...Sunt in totalitate deacord cu acest protest dar o sa fie la fel ca la celalalt ...o sa zica aia au fost la prostest sunt stelisti ai stiu eu s.a.m.d.

Dubios

Dragoshel06.09.2007 11:57

mitica Dragomir, despre acest protest: "De aia nu mai pot eu de ce vor face acesti huligani. Nu stiu ce vor ei sa demonstreze si cui?! Acesti huligani vad ca tot prin gesturi huliganice vor sa actioneze in loc sa se potoleasca. Au noroc ca nu ma aflu in tara in acel moment", a spus pentru Fanatik.

Zoli06.09.2007 12:01

Pro Dragomir. bai huliganilor, voi nu v/ati saturat sa tot fim suspendati pentru ca niste cretini se comporta ca niste barbari. La meciul cu Bate cateva maimute provocate de oaspeti trageau de garduri, iar fortele de ordine incercau sa/i linisteasca. Ce mama voastra de haimanale nu puteti sa va comportati ca niste oameni normali. Eu cred ca legea este blanda. Uitati/va in Anglia cum e. la ei acasa se comporta civilizat.

ultrasbr06.09.2007 12:06

Eu zic, c-ar trebui sa-i bagam o torta in palarie militianului

«12»