FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vorbe din trecut

«12»
cristi_mold06.09.2007 09:35

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ce se scrie in GSP este adevarat sau nu. Daca Gigi este responsabil ca Zenga s-a dus la Dinamo. Desi GB este in mare parte responsabil de tot raul de la Steaua.

Singurul lucru pe care il stiu cu siguranta este ca Walter este un om fara onoare si fara cuvant. Daca intra-adevar a tinut catusi de putin la suporterii Stelei, ar fi trecut peste vorbele lui Becali si nu s-ar fi dus la Dinamo. S-ar fi dus in strainatate, pentru ca nu a dus lipsa de oferte. Si ar fi asteptat sa ii vina randul si sa antreneze din nou Steaua.

Un alt lucru care m-a deranjat a fost ceea ce i-a spus Zenga lui Horia Ivanovici. Si anume ca este bucuros ca merge la Dinamo, pentru ca acolo intalneste cei mai patimasi suporteri. Walter ai uitat meciurile cu Valncia, cu Villareal cand 25.000 de oamenii au stat in ninsoare, neclintiti cantand intruna. Ai uitat cand suporterii au venit la nunta ta? Cine te mai sustinea atunci? Numai noi. Pentru ca te-am iubit. Dar acuma ai murit pentru noi. La Steaua nu mai ai ce cauta. In Templu nu mai meriti tu sa calci. Merita adevarati campioni si adevarati stelisti. Iar tu nu te numeri printre ei.

SSK06.09.2007 11:03

@Miaus

Ca sa vezi chestie, da' chiar l-am aparat pe Olaroiu la vremea lui. Ca ai tu memorie scurta (sau selectiva) nu e deloc problema mea. Articolul (si-n general toate articolele mele) iti sta la dispozitie in arhiva fcsteaua.ro.

@radutheodor

Ba ce le mai stii tu pe toate, Lazarus al fcsteaua.ro ce ne esti... Cum ne mai inveti tu sa-l sunam periodic pe Zenga, sa-l asaltam cu emailuri, sa-i aratam fulare, sa-i povestim de viscole si Villareal. Inca o zi reusita din viata ta, ne-ai demonstrat cat de ratati sau ipocriti suntem!

radutheodor06.09.2007 11:18
Inca o zi reusita din viata ta, ne-ai demonstrat cat de ratati sau ipocriti suntem!

Daca aveai ceva de zis, te duceai aseara la 12:00 noaptea la aeroport si ii spuneai direct lui Zenga !!! Nu mi se pare normal sa va plangeti atat pe aici, dar nici unul nu ati fost aseara sa-i aruncati in fata un tricou manjit !!!

Si pe de alta parte, astept sa ajunga Bostina la Dinamo, ca sa scoatem de la naftalina aialalta lectie de moralitate de articol, LECTIA LUI Bostina !!! Sa-l vad pe Somanescu pe unde se mai ascunde atunci ...

cristi_mold06.09.2007 11:59

@radutheodor

Da' tu ai fost la aeroport? Ai fost sa ii spun sa nu aleaga Dinamo. Ai fost sa ii amintesti de Villareal, Valencia si alte episoade.

SSK06.09.2007 13:18

El da sfaturi. Probabil domiciliaza in afara RO si nu poate, ca altfel sigur s-ar fi dus.

«12»