Ma, Zenga a gresit. Dar ce nu inteleg eu strict pe fcsteaua.ro: de unde atata moralitate deodata? Nu sunteti voi aia care i-ati strigat Lacatus ! si la meciul de bun-venit, cu Zeleznik si la meciul de adio, cu FC National? Nu sunteti voi aia care ati dat cu pietre in el? Nu sunteti voi aia care va plangeati ca Steaua joaca un fotbal urat?
Daca il iubeati asa de mult, stimati "gazetari" ai fcsteaua.ro, ati fi avut numarul lui de telefon, ati fi avut adresa lui de mail, l-ati fi contactat periodic sa-l intrebati ce mai face, cum se mai simte, pe unde mai e. In secunda in care ati fi vazut posibila lui venire la Dinamo l-ati fi asaltat cu telefoane, cu mail-uri, aducandu-i aminte de noaptea de iarna de la meciul cu Villareal, cand Zenga a declarat ca nu a mai vazut SI NU VA MAI VEDEA NICAIERI IN LUME 25.000 de oameni sa stea 2 ore in zapata si viscol, pentru a canta in continuu. Daca ar fi auzit toate astea la telefon si nu zbiaretele isterice ale mizeriei umane CARE ESTE EL Gigi Becali, va asigur ca Zenga nu ar fi ales Dinamo. Au reusit 10.000 de mailuri sa nu-l lase pe Catalin Munteanu la Rapid (care e mai mercenar decat Zenga), cred ca 100 de mailuri sau telefoane ar fi fost de ajuns pentru ca Zenga sa realizeze ca el nu a fost niciodata iubit de Gigi, ci de tribuna.
DAR ASA NU SUNTETI DECAT NISTE IPOCRITI, desi doare tradarea lui Zenga, nu aveti nici un drept sa aruncati articolele astea. Trasesisti si cameleoni ce sunteti. Cine ma? Ovidiu - SSK, care il desfiinta pe Oli si acum ne arunca vorbe din trecut, cand ii lua apararea? Cine ma, Somanescu, care pana acum scria despre DESCALECAREA REGELUI, iar acum are indoieli despre antrenorul Hagi si ne scrie articole lacrimogene despre Zenga? Nu e normal asa ceva ...
P.S.: ce face ma un sot cand afla ca sotia lui vrea sa plece cu alt barbat? Se apuca si scrie la ziar ca "te-am iubit candva ma, dar acum mi-ai iesit de la inima"? Nu nene, un sot adevarat care isi iubeste sotia se duce dupa ea, sta de vorba cu ea, incearca sa afle care au fost motivele care au facut-o sa plece. ASTA TREBUIA SA FACETI VOI STIMATI REDACTORI FCSTEAUA.RO. Trebuia sa aflati imediat numarul lui Walter, sa-l contactati in numele miilor si milioanelor de suporteri stelisti, sa-i aratati un fular ros-albastru, sa-i aduceti aminte noaptea de la Villareal, sa-i aduceti aminte toate declaratiile lui, sa-l intrebati DE CE!? Sa aflati cauzele, sa incercati sa schimbati o decizie SI ABIA APOI SA ARUNCATI CU ATICOLE aici ...
Revin la cel mai important aspect: MULT MAI BINE AR FI DACA s-ar misca un pic lucrurile IMPOTRIVA LUI Gigi Becali, pentru ca ma vad sa reiau ce am spus in alt articol:
Toate urmatoarele fapte se datoreaza MIZERIEI UMANE NUMITE Gigi Becali
1. Trimiterea gorilelor in tribune
2. Umilirea si demiterea lui Zenga
3. Demiterea lui Piturca si indepartea sa de la Steaua
4. Umilirea si demiterea lui Titi dupa 3 etape
5. Umilirea lui Dica, pe care l-a facut tigan si nesimtit si pe care apoi in fata camerelor de vederi il "vindea" ca pe 80kg de carne ...
6. Umilirea stelismului, prin latraturi in groapa si purtare de fular SPURCAT la gat
7. Mazilirea lui MM si amenintari televizate cu "iti rup capu" si "te dezbrac"
8. Aducerea lui Hagi ca antrenor dintr-un "moft", iar apoi umilirea lui Hagi in direct la toate canalele TV
9. Umilirea jucatorilor prin aparitia la TV si declaratia aceea ca s-au plans de Hagi
10. Umilirea lui Adrian Ilie prin declaratia "ce impresar mai e si asta, de doi lei? Numai Giovanni e impresar"
11. Umilirea lui Andrey, fara nici o vina, prin trimiterea la Steaua II. La fel si cu Gabi Bostina, in timp ce Baciu, Gigel Coman si alte nulitati erau la echipa CAMPIOANA A Romaniei
12. Umilirea lui Thereau si a lui Saban
13. Umilirea lui Carlos, prin aparitii televizate in care spui ca dai tu 100k celui care te scapa de el
14. Umilirea lui Lacatus
15. Umilirea suporterilor, bataie de joc la vanzarea biletelor si abonementelor
MA OPRESC AICI, MI-E SILA SI SCARBA SI ... MOOOOOOOOOOOOORI CIOBANE !!! Nici Dumnezeu nu te vrea, de nu te cheama acolo !!! Ma doare inima ca il mentionez pe Dumnezeu, ceva sfant, alaturi de fecalele lui Gigi ...
Si acum descopar in GSP:
Cel mai ieftin pachet în Ghencea pentru meciurile cu Arsenal, Sevilla și Slavia Praga e mai scump cu 25 euro decît cel de pe San Siro, la meciurile lui Inter cu PSV, ÞSKA Moscova și Fenerbahce.
MOOOORIIII CIOBANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!