FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vorbe din trecut

«12»
fcsteaua.ro05.09.2007 21:20

Într-un exercițiu de consecvențã, am decis ca în acest articol sã redau douã pasaje din niște articole mai vechi care îmi aparțin, pasaje ce au legãturã cu situația actualã a Stelei (sau din jurul Stelei). Pe unul mi-l mențin, cu celãlalt mã simt nevoit sã recunosc cã am dat-o în barã.

Concret, în 3 martie 2007, într-un articol ce se numea "Pledoarie pentru calm", scriam rânduri pe care le-aș scrie și acum și - cred - oricând. Dacã veți înlocui numele Olãroiu cu numele Hagi, veți obține efectul dorit. Este și un "rãspuns" al meu la articolul de ieri al lui Alex.

"(...) climatul în care se poate performa este întotdeauna unul de liniște. ªi stabilitate. Nimeni nu face performanțe cu sabia lui Damocles deasupra capului. ªi nici nu e rezonabil sã pretinzi performanțe unui antrenor pe care de fapt îl aștepți încruntat sã vezi "când o mai comite".

În esențã, pledoaria mea nu este pentru Olãroiu. De la un punct încolo, persoana lui Olãroiu dispare din peisaj. El conteazã mai puțin, rãmânând un nume în panoplia antrenorilor steliști, pe care performanțele îl vor urca sau duce în jos. Eu pledez pentru mai mult calm și mai multã înțelegere. Pledez pentru ideea cã schimbãrile la o echipã de fotbal nu trebuie fãcute în primul moment în care crezi cã-ți fuge pãmântul de sub picioare. Cred sincer cã fiecare antrenor trebuie sã-și ducã un ciclu pânã la capãt și cred sincer cã nu toți antrenorii care nu obțin locul I meritã demiși.

Întrucât noi suntem cei care vor fi mereu aici, condamnați sã iubim Steaua, cred cã ar trebui sã avem și cea mai mare rãbdare. În fond, suntem singurii pe care vijeliile trecãtoare ale fotbalului nu-i pot smulge din rãdãcini. De ce sã provocãm în mod inutil vijelii?"

În fine, în data de 8 martie 2007, ca notã de subsol la articolul "Banii Stelei", scriam:

" 'Eu în România nu mã întorc. Eu am spus o vorbã. Pentru mine în România existã doar Steaua.'

Mai meritã aceste cuvinte comentarii?... Respect, Walter Zenga!"

Într-adevãr... mai meritã comentarii?

Ovidiu

Matteo05.09.2007 21:27

Zenga : În România am spus cã n-aș antrena în altã parte decît la Steaua. Pentru cã Steaua este vîrful.

gazeta sporturilor preluata din gazzeta dello sport

Zenga : Eu am mai spus ca în România nu mai revin decât pentru a antrena pe Steaua.

prosport

Zenga : Le multumesc suporterilor si sa stii ca nici eu nu puteam veni in Romania fara sa vad pe Steaua, oamenii cu care am lucrat si fanii. Toti au un loc special in inima mea.

realitatea TV

Walter Zenga AR VREA INAPOI

Fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, a asistat duminica la meciul de pe Stadionul National. "Mi-e doar de Steaua", a spus italianul, care nu a exclus si o revenire in Ghencea. Pana la reintoarcerea lui Zenga, un alt fost tehnician al militarilor va face jonctiunea cu lotul ros-albastru si va merge la Sevilla. Anghel Iordanescu, demis de seicii din Arabia Saudita, a acceptat invitatia lui Gigi Becali si va vedea pe viu meciul pe care Steaua il joaca joi la Sevilla, contra lui Betis.

ziarul..

mai vreti?

dr.adrian905.09.2007 21:30

incheiati subiectul Zenga. nu are nimic de lucru cu Steaua. sau ???

acum trebuie sal sustinem pe Hagi si pe jucatori cum o fii ei bun sau rai

nu sai hulim ci sai incurajam. asta le aduce motivatie.

anul asta castigam campionatul.

radutheodor05.09.2007 21:31

1. SSK, ce scoti in evidenta, ca ii luai apararea lui Oli candva !?

2. Ce atata TAM-TAM ca Zenga s-a dus la Dinamo incat sa merite 3 articole pe fcsteaua.ro? Sa fie undeva ascuns adanc in voi teama ca acum Dinamo are un antrenor mai bun decat Steaua? Ca altfel nu inteleg de ce, in aceiasi nota, ignorati plecarea lui Oprita si eventuala plecare a lui Bostina la Dinamo ...

P.S.: in mijlocul "linistii" la Steaua, Becali se pune pe umilit una bucata Gica Hagi la TV. In aceiasi perioada, Zenga, liber de contract, vizita "intamplator" Palatul. In aceiasi perioada, anumiti jucatori se plangeau de Hagi. Totul incepe sa capete un contur logic: aparitii TV de o violenta fara precedent pentru a-l determina pe Hagi sa plece si a-l readuce pe Zenga. Totul se termina acum cu Zenga la Dinamo.

Este Romania. Atat si nimic mai mult. Numai daca ma uit la Plesan si Herea in cate culori au respirat ... si cate declaratii au dat. Asta e

Miaus05.09.2007 21:35

Mai sa fie...

Si eu care credeam ca doar prostii de Miaus si Daffy il mai aparau pe Oli.Dar ia uite unde erau vajnicii aparatori si spiritul de consecventa.

Asta e un articol prin care autorul se face de kko urat de tot.A avut lumea rabdare cu Oli cum are un copil de 2 ani intr-un magazin de dulciuri/jucarii.

Si situatia e total diferita.Oli venea dupa o semifinala UEFA,campionat castigat, o supercupa si prima calificare in CL dupa 10 ani.Plus performanta de a duce Nationalul pe locurile din fata.S-a vazut cat conta Oli acolo dupa ce a plecat si au ajuns lejer in B.

Si iar ma vad nevoit sa repet cum a luat un anume antrenor o anume echipa pe un anumit loc 4 si i-a lasat pe 10.

Sunt SCARBIT de acest articol, la fel cum sunt si de atitudinea de mare scula pe bascula a lui Hagi.Ca antrenor deocamdata nu a reusit nimic si nici nu o va face vreodata.E prea ingamfat si coleric ca sa se poate descurca.

Visati in continuare ca iesim din grupe, ca luam campionatul si cupa ca vom defila si Hagi va fii un mare antrenor.S-ar putea sa ramaneti doar cu visatul pentru ca in realitate stam prost inspre execrabil asa.

Apropo in care din capacitatile urmatorilor antrenori aveti mai multa incredere:

1. Bergodi

2.Zenga

3.Andone

4.Hagi

Nici nu e nevoie sa raspundeti - raspundeti-va voua si pregatiti-va pentru ca s-ar putea sa nu fie chiar frumos ce va urma pentru Steaua noastra mult iubita.

Numai bine,

Alex

radutheodor05.09.2007 21:38

Hagi a fost un antrenor de locul 8 cand Andone era in Cipru si Zenga la Red Star ... acum ca s-au intors astia doi, ramane cum am stabilit: Steaua va fi pe 10 cu Hagi antrenor. Din pacate pentru el ca fost mare jucator si pentru noi ca actuali suporteri.

Noapte buna.

vanfootball05.09.2007 21:46

Nu inteleg cum ati putut crede ca un om care a stat doar 10 luni la Steaua si care nici nu era roman, putea sa ramana stelist pe viata!

Pe Ovidiu il inteleg, e idealist, iar altii sunt doar naivi, probabil.

Alexandru05.09.2007 22:08

Nu cred ca putem blama un italian ca a antrenat Steaua, iar acum o va antrena pe Dinamo. Uite ca in societatea prezenta, cand vine vorba de bani se uita tot. Slava D-lui ca nu fac toti asa, insa din pacate o fac din ce in ce mai multi.

Matteo05.09.2007 22:14

Dinamoviștii au apelat la o stratagemã: pentru a-l convinge pe Zenga sã semneze cu roș-albii, s-au folosit de Gigi Becali. Numirea lui Walter Zenga la Dinamo n-a fost lipsitã de peripeții. Contactat imediat dupã demisia lui Mircea Rednic, italianul de 47 de ani a amînat un rãspuns concret. Ba, mai mult, marți dimineațã a pãrãsit Bucureștiul cu destinația Milano. "Nu știu nimic de Dinamo, nu m-a contactat nimeni, n-am ce sã vorbesc", a parat italianul înainte de plecare.

ªefii, Cristi Borcea, în special, și frații Ioan și Victor Becali, au continuat convorbirile telefonice cu Zenga, dar acesta a amînat un rãspuns definitiv, motivînd cã așteaptã un telefon important. Un telefon de la Gigi Becali, a tras concluzia, imediat, partea dinamovistã, care aflase de intențiile inițiale ale antrenorului. Miercuri însã, la primele ore ale dimineții, rãmași fãrã soluții, oficialii "cîinilor" au continuat sã preseze. Lovindu-se de refuzuri consecutive, aceștia au apelat la o soluție extremã. În timp ce Borcea vorbea cu Zenga, pe o altã linie telefonicã, Vasile Turcu - care nu accepta sub nici o formã varianta Ioan Andone - l-a sunat pe Gigi și a pus telefonul pe speaker pentru ca tehnicianul sã poatã auzi convorbirea!

"Nu-mi trebuie macaronari!"

"Gigi, de ce ne faci probleme cu Zenga? Ne tot refuzã și zice cã vrei sã îl iei tu la Steaua!", a intervenit Turcu. Gigi Becali s-a enervat. "Nu-mi trebuie mie, mã, la echipã! N-ai vãzut ce fițe are? ªi mai e și nevastã-sa aia... Hai, lasã-mã în pace, cã n-am eu treabã cu el, d-aia m-ai sunat la ora asta?", a rãspuns intrigat șeful Stelei.

Vorbele lui Becali l-au stupefiat, inițial, apoi l-au înfuriat pe Zenga, care a acceptat în cele din urmã oferta "cîinilor" fãrã sã mai stea prea mult pe gînduri. Un contract pe doi ani. Porțile i se închiseserã la Steaua, iar Dorința de revanșã îi era pusã pe masã de Dinamo!

Sursa: Gazeta sporturilor

faceti si voi inca un articol in care sa prezentati adevaratul motiv pentru care Zenga s-a dus la Dinamo si de ce si-a schimbat el brusc atitudinea fata de Steaua pentru ca n-ar fi corect sa ramana problema asa. [...............................................................................

................................................................................

...............................................................]

Editat de moderatori.

cristian8605.09.2007 22:51

Principala problema la Steaua este OIERUL indiferent daca are sau nu vreun amestec in numirea lui Zenga la dinamu.

Si daca este adevarat ca Zenga vana postul lui Hagi, demonstreaza machiavelism si aere de vedeta.

Poate ca ar trebui sa ne adunam din cele n-zari in care suntem raspanditi si sa-i trimitem un mesaj ferm mizerabilului la urmatorul meci.

Intrebare : Ce vrem ?

Locul 1 intr-un picior sau S*T*E*A*U*A inapoi?

Matteo05.09.2007 23:00

voi nu vedeti cat de pervers si fatarnic e oieru? voi nu vedeti ce preturi a pus la biletele din CL? pentru el conteaza doar banii, nu conteaza gradul de rudenie, respectul sau demnitatea...[...............................................................................

........................................................]

OARE CAND O SA NE TREZIM ODATA, ASTA E PICATURA CARE A UMPLUT PAHARUL, E MOMENTUL SA FACEM CEVA !

Editat de moderatori.

LeoKinG05.09.2007 23:05

Pana la urma eu in inteleg pe Zenga,adevaru e ca banii conduc lumea si oricine face orice pentru bani!Omu era liber de contract a zis clar ca vrea sa antreneze in Romania,au venit caini i`au facut oferta si aia e...credeti ca Lacatus daca ii facea dinam0 sau Rapid o oferta de 1 mil si ceva pe an nu se ducea?Sau oricine?Sa fim seriosi acuma toata lumea vrea bani azi!Ce vroiati sa faca sa astepte sa plece Hagi de la Steaua si sa vina el si daca jj nu vroia sa il puna pe el atrenor?

st_194706.09.2007 01:14
Mai sa fie...

Si eu care credeam ca doar prostii de Miaus si Daffy il mai aparau pe Oli.Dar ia uite unde erau vajnicii aparatori si spiritul de consecventa.

Asta e un articol prin care autorul se face de kko urat de tot.A avut lumea rabdare cu Oli cum are un copil de 2 ani intr-un magazin de dulciuri/jucarii.

Si situatia e total diferita.Oli venea dupa o semifinala UEFA,campionat castigat, o supercupa si prima calificare in CL dupa 10 ani.Plus performanta de a duce Nationalul pe locurile din fata.S-a vazut cat conta Oli acolo dupa ce a plecat si au ajuns lejer in B.

Si iar ma vad nevoit sa repet cum a luat un anume antrenor o anume echipa pe un anumit loc 4 si i-a lasat pe 10.

Sunt SCARBIT de acest articol, la fel cum sunt si de atitudinea de mare scula pe bascula a lui Hagi.Ca antrenor deocamdata nu a reusit nimic si nici nu o va face vreodata.E prea ingamfat si coleric ca sa se poate descurca.

Visati in continuare ca iesim din grupe, ca luam campionatul si cupa ca vom defila si Hagi va fii un mare antrenor.S-ar putea sa ramaneti doar cu visatul pentru ca in realitate stam prost inspre execrabil asa.

Apropo in care din capacitatile urmatorilor antrenori aveti mai multa incredere:

1. Bergodi

2.Zenga

3.Andone

4.Hagi

Nici nu e nevoie sa raspundeti - raspundeti-va voua si pregatiti-va pentru ca s-ar putea sa nu fie chiar frumos ce va urma pentru Steaua noastra mult iubita.

Numai bine,

Alex

3,1,2,4 :)..sper ca in mai 2008 sa fie 4,3,1,2:)

Stukha_steaua06.09.2007 01:55

Fratilor....a zis ca in Romania va antrena doar Steaua....si cu ce a gresit....ce sa antreneze "in gaura"??

in fine trecand peste perioada mea sarcastica sa trecem si la ceva mai concret

Articolul...hmmmm

Chiar trebuie avut calm cu Hagi primul motiv fiind acela ca MERITA..

In plus eu nu va inteleg,[.................................................].

Ba ne luam de Hagi,ba de Jiji ca s-a luat de Hagi,ba Hagi e antrenor bun dar Jiji nu i-a adus jucatori,ba Jiji a adus si nu stie Hagi sai antreneze....Tot felul de pareri care mai de care mai "alcoolizate" cu celebrul Alpan...

Hagi e antrenor f bun(paote unii ma stiti ca am zis de multe ori ca si Oli era)...eu il sustin acum pentru simplul fapt ca este antrenorul Stelei...pana si Borcea poate sa vina antrenor la Steaua si eu tot il voi incuraja...dece?? pentru ca stiu ca singura voce pe care o va auzi dintr-un cor de fluieraturi va fii a mea...si ii v-a da incredere...si v-a reusii(asta daca are intentii bune)..dar in periada asta capitalisa n-ai cum sa nu ai intentii bune ca daca nu le ai nu ai succes ceea ce => nu mai primesti BANI si nu ma luati cu dalea ca n-are nevoie Hagi sau Zenga de bani.....pentru ca banii niciodata nu-ti vor ajunge...ati auzit voi pe vreunu ca Bil Gates sa zica:"Gata de azi nu mai fac afaceri am destui bani imi ajunge"...vrajeala...

Banii conduc din pacate.....trebuie sa ne obisnuim.....

Si am rog daca Zenga avea o singura oferta aceea fiin de la Dinamo,ce voiati sa stea acasa o jumate de an ca sa ne faca noua pe plac???

Ca bine a zis cineva.....de ce oare merita el 3 articole aici??Fiti mai baieti mai xenofobi putin asa cum sunt si vest-europenii....Invatati mai ce inseamna banul,duceti-va mai la munca si o sa vedeti voi ce e ala capitalism si ce vrea Patronul,poate realizati ce vrea si Jiji(nicidecum performanta pentru noi,dar ca sa isi atinga scopul trebuie sa ne-o dea si slava domnului ne-a cam dat,da stiu o sa ziceti ca nu el ceea ce e cam adevarat dar de la el a plecat,nu-l apar dar imi place sa nu fiu [...................................................]

Sper sa existe vreunul din "majoritate" care sa dea un raspuns pertinent si civilizat...

Editat de moderatori.

Il Soldatino06.09.2007 05:35

MOTIVUL PENTRU CARE Zenga S-A DUS LA Dinamo

de Ionuț Iordache

Si care ar fi acest adevar? Ma tem ca postul tau nu schimba cu absolut nimic sensul analizei. Motivul? Motivele?

1. Gigi Becali nu este Steaua Bucuresti. Sunt cateva milioane de suporteri/simpatizanti ai Stelei, pe cand d-l Becali este fie sustinator, fie gropar;

2. Presupusa convorbire s-a petrecut intr-un cadrul privat si nu a fost ascultata de toti suporterii. Doar daca ar fi fost prezentata o inregistrare in buletinele de stiri L-AS FI INTELES pe Zenga. Deocamdata, nu s-a facut cunoscuta aceasta jignire decat in scris.

aia cu "fiti barbati" suna a jignire. sa inteleg ca nu am fi? In alta ordine de idei ar fi ideal sa indici si persoanele la care faci referire. Ma gandesc ca si tu ai putea primi acelasi repros.

De unde se intelege ca suntem prinsi intr-un carusel al analizelor in care "nu stim ce vrem?". Dude, wake up. Adevarul se relativizeaza, el trebuie extras din analizele ale diferitelor conjuncturi. Ca sa fac o traducere: din partea mea, Hagi a avut o sustinere neconditionata, dar nu pot sa nu scriu ceea ce vad. Una este sa simpatizezi pe cineva si alta este sa te minti singur. Cred ca la fel gandesc si colegii mei (de ex. Piece of Mind a fost unul dintre cei mai puternici admiratori/sustinatori ai lui Gica, iar acum sufera cand asista la aceste prestatii jenante ale Stelei).

In legatura cu modul in care pui problema cu Zenga - hmmmmm (ca sa te citez), ma tem ca nu ai citit cu atentie articolul sau nu ai vrut sa fii atent: omul a declarat cu tarie ca se va intoarce doar la Steaua. Daca era asa disperat dupa bani, putea sa-si calce pe inima si sa mearga la orice formatie din Liga I (sa stii ca a fost ofertat in dese randuri) cu exceptia rivalelor. Si nenea mintenas ce a facut? S-a dus fix...la Dinamo. Trebuie amintite si ofertele din Spania si Grecia?

Stukha_steaua06.09.2007 06:21

acum mi se sterge si postul ...multumesc baieti.....

ca venise vorba de bartbatie....macar fiti cum ziceti ca sunteti si dati un raspuns nu stergeti aiurea asa.....

si chiar iti raspunsesem frumos...

radutheodor06.09.2007 07:18

Ma, Zenga a gresit. Dar ce nu inteleg eu strict pe fcsteaua.ro: de unde atata moralitate deodata? Nu sunteti voi aia care i-ati strigat Lacatus ! si la meciul de bun-venit, cu Zeleznik si la meciul de adio, cu FC National? Nu sunteti voi aia care ati dat cu pietre in el? Nu sunteti voi aia care va plangeati ca Steaua joaca un fotbal urat?

Daca il iubeati asa de mult, stimati "gazetari" ai fcsteaua.ro, ati fi avut numarul lui de telefon, ati fi avut adresa lui de mail, l-ati fi contactat periodic sa-l intrebati ce mai face, cum se mai simte, pe unde mai e. In secunda in care ati fi vazut posibila lui venire la Dinamo l-ati fi asaltat cu telefoane, cu mail-uri, aducandu-i aminte de noaptea de iarna de la meciul cu Villareal, cand Zenga a declarat ca nu a mai vazut SI NU VA MAI VEDEA NICAIERI IN LUME 25.000 de oameni sa stea 2 ore in zapata si viscol, pentru a canta in continuu. Daca ar fi auzit toate astea la telefon si nu zbiaretele isterice ale mizeriei umane CARE ESTE EL Gigi Becali, va asigur ca Zenga nu ar fi ales Dinamo. Au reusit 10.000 de mailuri sa nu-l lase pe Catalin Munteanu la Rapid (care e mai mercenar decat Zenga), cred ca 100 de mailuri sau telefoane ar fi fost de ajuns pentru ca Zenga sa realizeze ca el nu a fost niciodata iubit de Gigi, ci de tribuna.

DAR ASA NU SUNTETI DECAT NISTE IPOCRITI, desi doare tradarea lui Zenga, nu aveti nici un drept sa aruncati articolele astea. Trasesisti si cameleoni ce sunteti. Cine ma? Ovidiu - SSK, care il desfiinta pe Oli si acum ne arunca vorbe din trecut, cand ii lua apararea? Cine ma, Somanescu, care pana acum scria despre DESCALECAREA REGELUI, iar acum are indoieli despre antrenorul Hagi si ne scrie articole lacrimogene despre Zenga? Nu e normal asa ceva ...

P.S.: ce face ma un sot cand afla ca sotia lui vrea sa plece cu alt barbat? Se apuca si scrie la ziar ca "te-am iubit candva ma, dar acum mi-ai iesit de la inima"? Nu nene, un sot adevarat care isi iubeste sotia se duce dupa ea, sta de vorba cu ea, incearca sa afle care au fost motivele care au facut-o sa plece. ASTA TREBUIA SA FACETI VOI STIMATI REDACTORI FCSTEAUA.RO. Trebuia sa aflati imediat numarul lui Walter, sa-l contactati in numele miilor si milioanelor de suporteri stelisti, sa-i aratati un fular ros-albastru, sa-i aduceti aminte noaptea de la Villareal, sa-i aduceti aminte toate declaratiile lui, sa-l intrebati DE CE!? Sa aflati cauzele, sa incercati sa schimbati o decizie SI ABIA APOI SA ARUNCATI CU ATICOLE aici ...

Revin la cel mai important aspect: MULT MAI BINE AR FI DACA s-ar misca un pic lucrurile IMPOTRIVA LUI Gigi Becali, pentru ca ma vad sa reiau ce am spus in alt articol:

Toate urmatoarele fapte se datoreaza MIZERIEI UMANE NUMITE Gigi Becali

1. Trimiterea gorilelor in tribune

2. Umilirea si demiterea lui Zenga

3. Demiterea lui Piturca si indepartea sa de la Steaua

4. Umilirea si demiterea lui Titi dupa 3 etape

5. Umilirea lui Dica, pe care l-a facut tigan si nesimtit si pe care apoi in fata camerelor de vederi il "vindea" ca pe 80kg de carne ...

6. Umilirea stelismului, prin latraturi in groapa si purtare de fular SPURCAT la gat

7. Mazilirea lui MM si amenintari televizate cu "iti rup capu" si "te dezbrac"

8. Aducerea lui Hagi ca antrenor dintr-un "moft", iar apoi umilirea lui Hagi in direct la toate canalele TV

9. Umilirea jucatorilor prin aparitia la TV si declaratia aceea ca s-au plans de Hagi

10. Umilirea lui Adrian Ilie prin declaratia "ce impresar mai e si asta, de doi lei? Numai Giovanni e impresar"

11. Umilirea lui Andrey, fara nici o vina, prin trimiterea la Steaua II. La fel si cu Gabi Bostina, in timp ce Baciu, Gigel Coman si alte nulitati erau la echipa CAMPIOANA A Romaniei

12. Umilirea lui Thereau si a lui Saban

13. Umilirea lui Carlos, prin aparitii televizate in care spui ca dai tu 100k celui care te scapa de el

14. Umilirea lui Lacatus

15. Umilirea suporterilor, bataie de joc la vanzarea biletelor si abonementelor

MA OPRESC AICI, MI-E SILA SI SCARBA SI ... MOOOOOOOOOOOOORI CIOBANE !!! Nici Dumnezeu nu te vrea, de nu te cheama acolo !!! Ma doare inima ca il mentionez pe Dumnezeu, ceva sfant, alaturi de fecalele lui Gigi ...

Si acum descopar in GSP:

Cel mai ieftin pachet în Ghencea pentru meciurile cu Arsenal, Sevilla și Slavia Praga e mai scump cu 25 euro decît cel de pe San Siro, la meciurile lui Inter cu PSV, ÞSKA Moscova și Fenerbahce.

MOOOORIIII CIOBANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MoRRano06.09.2007 07:32

Vorbiti doar de bani si am auzit aberatiile unora ca Hagi ar sta si pentru bani la Steaua, tare mult as vrea sa va treziti din cosmarul lung si paranoic pe care multi dintre voi il traiti SUNT PRO Hagi pana la sfarsitul campionatului a fost si va ramane un idol si merita increderea mea 1 an de zile si daca iese pe 10 Steaua tot o sa-l respect si sunt sigur ca ar pleca singur nu ar trebui sa-l insulte iar ciobanul sau niste ''fani'' de 15 ani sau prostovani din presa care nu stie decat sa arunce cu noroi si botanisti sa inghita galusca imediat, cat despre Zenga era de asteptat sa o comita si mai bine ca a facut-o acum il urati multi din voi cei cel doreati pana mai acum cateva zile ca antrenor la Steaua eu unu' nu am nimic cu el sunt doar putin dezamagit dar nici in cazul lui nu se pune problema ca sa dus la Dinamo pentru. bani. Hagi are o avere de 100 mil. de euro Zenga nu stiu si nu dau cu presupusul da nu cred ca duce lipsa si se bucura la cateva sute de mii pe astia 2 ani la Dinamo, Zenga e acolo pentru. glorie si palmares iar Hagi e la Steaua pentruca o iubeste si vrea sa creasca ca antrenor de mana cu ea. Celor multi de aici care sunt contra-Hagi asteptati sfarsitul turului, si terminati cu aberatiile ca Hagi nu stie sa antreneze sau ca nu e un bun pedagog astea sunt prostii de unde le-ati luat frate ? ati fost la antrenamente ati vazut cum ii obliga pe jucatori cu nuiaua ? SUNT PRO-Hagi ANTRENOR merita sa fie anul asta la noi daca nu o sa isi atinga obiectivele propuse o sa plece singur fiinca are bun simt fata de cioban si de frustrati de pe acest forum care-l tot contesta--PRESA INFORMEAZA DAR DEFORMEAZA INFORMATIA---noobi o iau cum e le e greu sa gandeasca singuri pentru. ei. Cat despre jucatori sper sa joace draq fotbal ca 90% ei sunt jocul Stelei nu doar antrenorul cum stiu priceputii de 13-14 ani PACE fular-campionii

alexmk1706.09.2007 07:37

Alo!!! Ceva Stelisti pe aici???

Eu stiam ca stelistii sunt destepti dar vad ca unii cad in plasa de minciuni tip Gazeta Sporturilor!

Bai baieti! Pana ieri la pranz pe gsp.ro antrenor era Andone iar Zenga nu era mentionat deloc!

Acum brusc, oamenii stiu si motivul! Tot Giji e!

Ca i se pot imputa multe dobitocului principal e foarte adevarat, dar aici chiar e facatura si chiar daca este un abject si o aberatie a naturii, nu prea e corect sa-i arunci in carca unuia ceva ce nu a facut!

Asta e articol cu tenta dinamovista ca sa-l accepte aia pe Zenga! Chiar va lasati pacaliti de niste no-name analfabeti de ziaristi mincinosi???? Va credeam mai destepti!

Chiar a ajuns un analfabet grobian sa faca si sa desfaca toate sforile lumii???

PANA IERI LA PRANZ, GSP.RO ANUNTA CA Andone E LA Dinamo!

PROSPORT.RO ANUNTASE DE LA 5 DIMINEATA!

OARE CAND AU AFLAT SURSELE GAZETEI SI DE DISCUTIA DESPRE Zenga!

MINCIUNI SFRUNTATE!

SI INCA CEVA! NU VI SE PARE CIUDAT CUM PE LA TOATE POSTURILE SE ADUC JURNALISTI DINAMOVISTI GESEPISTI SA COMENTEZE SITUATIA LA Steaua??? geambasu, terzian, decebal radulescu, boanchis, horia ivanovici, Andrei Niculescu,rotaru,iordache si etc.

FITI MAI DEMNI! ASTA NU A FACUT NICI O ISTORIE LA Steaua!

IAR PENTRU CIOBANUL ANALFABET: BAGA BA SMARDOIULE BANI IN MOJLOCASI ADEVARATI CA DE AIA NU MERGE JOCUL Stelei! BAGA 10 MILIOANE IN 2 STRAINI SI DUPA AIA UMFLATE IN PENE!

DEOCAMDATA VAD CA E PAPUSA LUI Dragomir SI PITI!

A ZIS MITICA: PAC PE BUHAESCU SI GIJI A SI SARIT!

PAC, BAGA-L PE Lovin SI L-A BAGAT!

A ZIS PITI: PAC, BAGA-L PE O.Petre LA MIJLOC SI S-A COMFORMAT!

HABAR ARE PROSTOVANUL MAIBACULUI CUM E MANEVRAT POLITIC DE HREBE SI AI LUI!

UN PROSTOVAN ADEVARAT!

nemilosul06.09.2007 07:41

eu nu inteleg ce atata tristete,atatea lacrimi pentru un antrenor care nu a realizat decat un singur meci memorabil in toata cariera lui

voi credeti ca daca nu se introduceau grupele in Cupa UEFA ajungea macaronarul in primavara europeana pe vechiul sistem???

sincer va spun ca mi-a facut ziua buna cand am auzit ca s-a dus la dinamu,sper sa practice acelasi fotbal de rahat care l-a practicat cu noi si sa le aminteasca ca daca vor spectacol sa se duca la circ

are dreptate ciobanul cand s-a luat de panarama aia din cauza ei parca l-a dat afara de la 2 echipe pe macho man Zenga

acum revenind la Hagi consider ca singura greseala pe care a facuto a fost sa nu ceara un mijlocas ofensiv adevarat si titularizarile banelului,lovinului si a bisonului turbat

eu inca am incredere in Hagi si sper ca pauza competitionala sa il ajute sa ia cele mai bune decizii pentru urmatoarele meciuri

Stukha_steaua06.09.2007 07:43
FITI MAI DEMNI! ASTA NU A FACUT NICI O ISTORIE LA Steaua!

A facut o mare istorie..numai cand a venit tremurau multi ca vine marele portar Wlater Zenga.....aaaa...si ceva meciuri bune.si cam atat cu istoria lui Zenga...multumim pentru ce ai facut,mult ghinion iti uram acum.

Mihai Gruia06.09.2007 08:26
3,1,2,4 :)..sper ca in mai 2008 sa fie 4,3,1,2:)

ANTRENOR STRAIN DE VALOARE !!!

Stukha_steaua06.09.2007 08:36

Antrenor strain,de valoare

sau

Antrenor,strain de valoare

???

:)) nu m-am putut abtine scuze

st_194706.09.2007 08:41

Odihneasca-se in pace tatal lui Cernea sa-l sustinem cu Rapid. steagro steagro

dr.adrian906.09.2007 09:01

oare noi nu avem nici un fotbalist bun la Steaua 2 care sa joace in mijloc. sa fie ofensiv. daca nu eu las baga pe bicfalvi.

la iarna vine Stancu

«12»