@alexmk17
Lampard, Gerrard, Pirlo, etc sunt cu mult SUB Lovin! Dupa mine Lovin este peste Maradona, Hagi sau Dobrin! Este magnific!
Iar Ronaldinho, Kaka, Rosicki sunt cu mult sub OV.Petre! Nu numai ca este cel mai bun mijlocas din tara, bravo Piti pentru ochiul format, DAR este genul de fotbalist care se naste o data la 200 de ani! Deci noi nu vom mai prinde niciodata un astfel de fotbalist cu o astfel de gena de geniu!
Cei doi mijlocasi ai nostri joaca impecabil! Pase din prime, viziune impecabila a jocului, deposedari mai tari decat a facut Belodedici vreodata in visele lui!
Eu pasa mai stilata decat aceea tip Lovin - Nesu nu am vazut, iar gratia cu care ne incanta Ov. Petre cand ii da pasa lui P. Marin este absoluta! Spectacol la el acasa! Tocmai de asta suntem imprevizibili! Cand toti dau mingi in fata si ataca poarta, noi, prin inteligenta nativa al lui Lovin si Ov.Petre jucam debordant in lateral si in spate! Tactica adevarata de enervare a adversarului!
Eu nu cred ca Arsenal sau Sevilla pot sa ne invinga cu un asemenea mijloc! Nu au cum!
Am uitat sa vorbesc si de viteza pe care o au cei doi mari stelisti ai nostri! Eu cred ca daca ar fi pusi sa doboare recordul la 100 de metri, ar face-o lejer!
Deci, in concluzie: Viteza, Gandire, Clarviziune, Fizic, Inteligenta in joc! Astea sunt calitatile jucatorului modern, iar Lovin si Ov. Petre sunt incarcati cu ele!
Poate a-ti si vazut cum s-au dat cap in cap la meciul cu Bate!
Nu ati vazut ca ei toate pasele le dau in lateral si spate??? Sa va uitati la meciurile urmatoare si sa vedeti ca am dreptate!
Superfain comentariul, sincer iti zic ca nu m-am mai amuzat de mult asa.
:biggrin: Lovin si Ov. Petre sunt cel mai tare cuplu de halfi din istoria noastra: Ce Boloni-Stoica, Hagi-Rotariu, Panduru-Ilie Stan/Galca, Rotariu-D. Serban!!!!!!!!
Maturam pe jos cu Arsenal si Sevilla!! Cu asemenea mijlocasi centrali de valoare nu ne mai trebuie nimic la constructie!
Chiar bestial postul!!! Felicitari!!!!!!!!