FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De performanțã

«12»
milovan djilas04.09.2007 16:23

@alexmk17

Lampard, Gerrard, Pirlo, etc sunt cu mult SUB Lovin! Dupa mine Lovin este peste Maradona, Hagi sau Dobrin! Este magnific!

Iar Ronaldinho, Kaka, Rosicki sunt cu mult sub OV.Petre! Nu numai ca este cel mai bun mijlocas din tara, bravo Piti pentru ochiul format, DAR este genul de fotbalist care se naste o data la 200 de ani! Deci noi nu vom mai prinde niciodata un astfel de fotbalist cu o astfel de gena de geniu!

Cei doi mijlocasi ai nostri joaca impecabil! Pase din prime, viziune impecabila a jocului, deposedari mai tari decat a facut Belodedici vreodata in visele lui!

Eu pasa mai stilata decat aceea tip Lovin - Nesu nu am vazut, iar gratia cu care ne incanta Ov. Petre cand ii da pasa lui P. Marin este absoluta! Spectacol la el acasa! Tocmai de asta suntem imprevizibili! Cand toti dau mingi in fata si ataca poarta, noi, prin inteligenta nativa al lui Lovin si Ov.Petre jucam debordant in lateral si in spate! Tactica adevarata de enervare a adversarului!

Eu nu cred ca Arsenal sau Sevilla pot sa ne invinga cu un asemenea mijloc! Nu au cum!

Am uitat sa vorbesc si de viteza pe care o au cei doi mari stelisti ai nostri! Eu cred ca daca ar fi pusi sa doboare recordul la 100 de metri, ar face-o lejer!

Deci, in concluzie: Viteza, Gandire, Clarviziune, Fizic, Inteligenta in joc! Astea sunt calitatile jucatorului modern, iar Lovin si Ov. Petre sunt incarcati cu ele!

Poate a-ti si vazut cum s-au dat cap in cap la meciul cu Bate!

Nu ati vazut ca ei toate pasele le dau in lateral si spate??? Sa va uitati la meciurile urmatoare si sa vedeti ca am dreptate!

Superfain comentariul, sincer iti zic ca nu m-am mai amuzat de mult asa.

:biggrin: Lovin si Ov. Petre sunt cel mai tare cuplu de halfi din istoria noastra: Ce Boloni-Stoica, Hagi-Rotariu, Panduru-Ilie Stan/Galca, Rotariu-D. Serban!!!!!!!!

Maturam pe jos cu Arsenal si Sevilla!! Cu asemenea mijlocasi centrali de valoare nu ne mai trebuie nimic la constructie!

Chiar bestial postul!!! Felicitari!!!!!!!!

dee04.09.2007 18:23

E adevarat, Gloria Buzau nu are jucatori de exceptie, dar e o echipa disciplinata , cu jucatori harnici si o agresivitate pozitiva, care il poate forma pe tanarul Ochirosii, departe de toate mizeriile si conflictele care macina Steaua in ultimul timp. Decat sa stearga banca de rezerva a Stelei, mai bine titular la alta echipa , fie ea si una de pluton. Cel putin, asta il va motiva mai mult , il va invata sa se autodepaseasca, sa se impuna.

danimarcu04.09.2007 18:31

Eu cred ca Ochirosii a plecat din cauza ca nu stia Jiji sa-i scrie corect numele...

Sper sa nu urmeze Bicfalvi,caruia "luminatul " ii spune Bigvaldi...

lupi04.09.2007 18:51
Ma vad nevoit sa te contrazic. Cluburile din Anglia procedeaza la fel cu jucatorii tineri, care nu isi pot face loc in prima echipa. Mai mult, ii imprumuta la echipe din ligile inferioare, nici macar din Premier League. Si exemple ar fi David Beckham, John Terry, Frank Lampard, Rio Ferdinand, John O'Shea, Jermaine Pennant etc.

Nu cred ca invata mai mult in 5 minute de Steaua - Farul, decat 90 de minute intr-un Gloria Buzau - Rapid. Omul trebuie sa joace, sa combine cu coechipierii, sa isi exerseze driblingurile in meciuri oficiale, sa capete experienta de joc efectiv, nu sa atinga de 2 ori mingea pe final de meci, avand indicatii sa fuga in tusa si sa tina de ea, pentru conservarea scorului.

Problema care se pune e daca Ochirosii avea calitatile necesare sa joace titular la Steaua. Si aici e de discutat. Daca e mai bun decat ceilalti mijlocasi stanga pe care ii avem, trecerea lui la Buzau e o prostie, dar daca nu ar fi prins echipa, imprumutul e benefic.

iti dau perfecta dreptate...un jucator de varsta lui...trebuie sa joake la o echipa mai slaba ...are nevoie de meciuri in picioare...daca Hagi a luat aceasta decizie eu zic ca a fost una buna:)

greenyes04.09.2007 19:40
Am ragusit de cat am urlat ca Steaua N-ARE MIJLOCUL TERENULUI!

Pai tu nu vezi ca in loc sa gandeasca toti asa "unora", Stelisti adevarati, de bine" le aste mai la indemana sa arata cat de analfabet este Hagi si cata dreptate au avut ei cand anticipau meciurile identice cu ale predecesorului, pe care la momentul respectiv l au rasplatit cu rabdare sa si duca mandatul pana la sfarsit ca sa se paote analiza corect ce a facut?????

Ce e trist e ca Ilie si Hagi se lasa dominati de "yo", sau nu stiu ce sa mai cred, si au lasat echipa fara mijlocasi ofensivi. S au intrecut in declaratii cu privire la cat de valoros e lotul Stelei. Eu unul am apucat tot ce a fost fabulos la Steaua fara momentul maxim, Sevilla 86, si tot ce s a perindat la Steaua de cand a venit "yo" la conducere nici negru sub unghie nu s a putu compara cu Steaua anilor 90. Exceptii numindu se Dica, Ogararu, Radoi, doar cateva luni Bostina sub comanda lui Protasov, si poate cate un meci doua si altii. Dar ca tot doar Protasov a reusit sa i faca sa semene cu Adevarata Steaua, si culmea in teren erau toate exceptiile.

Cum asi spus si tu in final, vremuri grele ne asteapta! Si norii negre sunt adusi si de noul val de stelsiti care din pacate nu au nici cea mai mica notiune din ce a insemnat Steaua lui Laca, de spiritul in care au fost crescuti pe rand, nea Imi, Anghel Iordansescu, Marcel Raducanu, Iovan, Belodedici, Dan Petrescu, Lacatus, Balint, Hagi, Boloni, Ilie, Panduru, Prodan, Galca, Rosu, si toti care au facut cinste Stelei in anii 90. Toti acestia erau crescuti in ADEVARATUL SPIRIT ROS ALBASTRU care a reusit sa straluceasca ani la rand pana cand ne a fost dat sa vina "yo" care nu a mai prelaut STAFETA.

Domnul Ardeleanu are mult de munca!

Chaos04.09.2007 19:57
Pustiul are 13 ani si a costat sub 1 milion de euro.

Cat despre Ochirosii, cred ca decizia de a-l imprumuta la Buzau este buna. Poate ca la Steaua nu prindea locul de titular, acolo va juca meci de meci, este drept cu echipa ca Miveni, U Cluj sau Farul, dar si cu echipe ca Rapid, Dinamo, CFR Cluj, Craiova sau Steaua. Poate ca dupa ce va reveni de la Buzau, atat el cat si Al.Iacob sau Tudose, sa fie titulari la Steaua, sau cel putin sa prinda echipa atat cat o face Bicfalvi.

in cazul in care Cristocea este tot accidentat , Ochirosii era o solutie buna. Chiar daca juca cateva minute intr-un meci tot capata mai multa experienta. Mai bine juca si facea antrenamente cu jucatori ca Dica , Radoi , Neaga decat sa joace alaturi de semi profesionisti care nu is in stare sa ii dea o pasa buna intr-un meci cu o echipa mai tare

AdrianUltras2504.09.2007 21:46

foarte bun articolul!

foarte adevarat!

hypno04.09.2007 22:38

Lasa bre ca avem si noi pusti de performanta.

Ascultati-l aici pe Bulanel sa vedeti cu cine seamana dupa cum vorbeste.

http://www . gsp . ro/audio-GSP/Asculta-o-farsa-facuta-lui-Banel-Nicolita-la-Radio-21.html?a=2249/78566

Sa mor io daca n-am crezut ca-i Jiji.

Incultura se transmite si pe teren, degeaba ai talent daca nu stii ce sa faci cu el (adik daca nu te duce capu).

Oricum aici nu e vorba de talent.

Forza Steaua !!!

pumba04.09.2007 23:09

Hagi cand a venit era incantat de Ochirosii dar dupa o luna il trimite la buzau?de ce?eu cred ca iar sa bagat Jiji cu combinatiile lui cu amicul de la buzau.

Stukha_steaua05.09.2007 00:42
iti dau perfecta dreptate...un jucator de varsta lui...trebuie sa joake la o echipa mai slaba ...are nevoie de meciuri in picioare...daca Hagi a luat aceasta decizie eu zic ca a fost una buna:)

da romanul scartzar cum e...tre sa comenteze ca na...daia i-a dat Dumnezeu gura si tastatura..daia i-a dat Dumnezeu net si oare cine ii v-a da jet??

Terminati mai.....f bine....sa joace...lupta pentru retrogradare(evitarea ei pardon) este uneori mai apriga decat cea pentru titlu...dar bineinteles ca noi nu vedem asta pentru ca nu se vinde asa ceva la noi....nu se uita tzaranii(cu furclita in TV) la retrogradare se uita la lupta pentru titlu..de aici => doar aceasta lupta este mediatizata => unii cred ca daor acolo este o lupta...

Auzi nenea care ai scris articolul...Nu stiu cati ani ai/aveti dar sincer sa fiu nu ma intereseaza.Ce vreau sa zic este:

oare niciodata nu ai inteles ca lucrurile buen se invata unde e mai greu....hmmm cum sa explic....Hagi oare a jucat direct la Steaua si acolo s-a format??? sau paote brazilienii astia la care salivati cu toti?? ei s-au format toti la Steaua e?? cand aia nu au ce manca si nu au nici mingii......

Meseria se invata la munca de jos bai.....

Acum corect depinde doar de Razvan(el fiind cel in cauza)

PS:ca sa vedeti ce neam suntem defapt...

Tocmai au inceput de cativa ani pe la TV sa se tot batzaie Ienei cu Gica Popescu si tot cauta talente.......oare asta nu e tot ceva genul lui Bayern,bineinteles respectand proportiile....Suntem orbiti de comunism baieti si fete...abia scoatem acum capul sa vedem cum este,si obisnuiti in stilul(laudati-i pe ei...ne criticam singuri)....ne dam in cap de fiecare data cand avem ocazia(urechi sa asculte,tastatura sa scrie,ochii sa-si piarda vremea sa citeasca articole jalnice)

in cazul in care Cristocea este tot accidentat , Ochirosii era o solutie buna. Chiar daca juca cateva minute intr-un meci tot capata mai multa experienta. Mai bine juca si facea antrenamente cu jucatori ca Dica , Radoi , Neaga decat sa joace alaturi de semi profesionisti care nu is in stare sa ii dea o pasa buna intr-un meci cu o echipa mai tare

Iti dai seama daca Ronaldinho se antrena cand era mic cu Dica,Radoi si compania..cum juca acum......iti dai seama ca o facea pe bune pe aia cu "de 4 ori bara lovita" si nu numai ar fii dat si legat la ochi si stand pe picioroange....

halal natie...halal oameni...

Bravo Hagi...sper sa-l duca capul sa faca ceva din el insusi

Dasta sunt multi caer evita site-ul asta...ca e plin de "stelisti"

Strigati "Cu Steaua pana la Moarte!" dar ati vrea sa fie Steaua cum vreti voi + ca sunt unii care habar nu au de fotbal si isi permit sa vorbeasca,nu zic ca toti doamne fereste.

Mergeti Dr*** pe stadion si tipati pana nu mai aveti glas pentru echipa asta....ca asta este ,astia sunt cu astia defilam...cum defialti mereu in piata universitati,si va bateti cu pumnii in piept ca Steaua e cea mai tare,asta ca odata ajunsi acasa sa comentati aiurea aici....

Vai domne nu aveam mijlocasi ofensivi.....Si ce?? asta e tactica si punct,nu va convine duceti-va in Stefan cel Mare si urlati act puteti...sau duceti-va la promotie ca acolo o sa va asculte cineva....

sau cumva am gresit si in loc sa intru pe site-ul "suporterilor stelisti" am intrat pe site-ul "celor mai bengosi(fara numar fara numar)antrenori(fara numar fara numar)"

st_194705.09.2007 01:03
@alexmk17

Lampard, Gerrard, Pirlo, etc sunt cu mult SUB Lovin! Dupa mine Lovin este peste Maradona, Hagi sau Dobrin! Este magnific!

Iar Ronaldinho, Kaka, Rosicki sunt cu mult sub OV.Petre! Nu numai ca este cel mai bun mijlocas din tara, bravo Piti pentru ochiul format, DAR este genul de fotbalist care se naste o data la 200 de ani! Deci noi nu vom mai prinde niciodata un astfel de fotbalist cu o astfel de gena de geniu!

Cei doi mijlocasi ai nostri joaca impecabil! Pase din prime, viziune impecabila a jocului, deposedari mai tari decat a facut Belodedici vreodata in visele lui!

Eu pasa mai stilata decat aceea tip Lovin - Nesu nu am vazut, iar gratia cu care ne incanta Ov. Petre cand ii da pasa lui P. Marin este absoluta! Spectacol la el acasa! Tocmai de asta suntem imprevizibili! Cand toti dau mingi in fata si ataca poarta, noi, prin inteligenta nativa al lui Lovin si Ov.Petre jucam debordant in lateral si in spate! Tactica adevarata de enervare a adversarului!

Eu nu cred ca Arsenal sau Sevilla pot sa ne invinga cu un asemenea mijloc! Nu au cum!

Am uitat sa vorbesc si de viteza pe care o au cei doi mari stelisti ai nostri! Eu cred ca daca ar fi pusi sa doboare recordul la 100 de metri, ar face-o lejer!

Deci, in concluzie: Viteza, Gandire, Clarviziune, Fizic, Inteligenta in joc! Astea sunt calitatile jucatorului modern, iar Lovin si Ov. Petre sunt incarcati cu ele!

Poate a-ti si vazut cum s-au dat cap in cap la meciul cu Bate!

Nu ati vazut ca ei toate pasele le dau in lateral si spate??? Sa va uitati la meciurile urmatoare si sa vedeti ca am dreptate!

Superfain comentariul, sincer iti zic ca nu m-am mai amuzat de mult asa.

:biggrin: Lovin si Ov. Petre sunt cel mai tare cuplu de halfi din istoria noastra: Ce Boloni-Stoica, Hagi-Rotariu, Panduru-Ilie Stan/Galca, Rotariu-D. Serban!!!!!!!!

Maturam pe jos cu Arsenal si Sevilla!! Cu asemenea mijlocasi centrali de valoare nu ne mai trebuie nimic la constructie!

Chiar bestial postul!!! Felicitari!!!!!!!!

ba nene da numai pe ov Petre si pe Lovin stitzi sa`i criticati?? mie cel putin mi-au placut cu zaglebie in Ghencea,cu Poli Iasi,si cu bate in Ghencea..ce vreti c.o.a.i.e sa dea goluri de la 50 de m ?? asta e nu e un post prin care sa iasa ei in evidentza..avea dreptate Ovidiu Petre dupa meciu cu zaglebie ca la fiecare atingere de a lui sau a lui Lovin toti sarim cu gura repede..daca Lovin era chiar asa o "parasuta" nu cred ca mai statea din ianuarie 2005 la Steaua si pana acum steag3 steag3 steag3 .in locu lu plesan accidentat care chiar era jucator bun de creatie cu cine vrei sa joace cu arsenal si sevilla ..cu bicfalvi??care nu cred ca e asa de experimentat s-a vazut si la meciu de acasa cu bate cand a gresit toate pasele si la meciu de la Urziceni cand a ratat super mult plus ca a sarit prost la gol

Stukha_steaua05.09.2007 01:16

aaa..deci u nu esti in grupa cu antrenorii astia.......:D

stai sa vezi cand o sa citeasca astia......sar cu gura pe noi acum,ca de la noi se gresesc pasele defapt

p3ndu05.09.2007 07:35
Eu cred ca Ochirosii a plecat din cauza ca nu stia Jiji sa-i scrie corect numele...

Sper sa nu urmeze Bicfalvi,caruia "luminatul " ii spune Bigvaldi...

Se scrie "Luminatul", cu "L" la fel ca "Dumnezeu". Ai grija, poate afla Fane cum postezi pe site. :wink:

zoloz200505.09.2007 08:10

ce comparati voi loturile lui Arsenal ,Liverpool ,Manchester,Sevilla cu lotul Stelei...NU STIU !!

poate ca avem aceleasi bugete si eu nu stiu...

MKro05.09.2007 08:29

sunt dezgustat. marele stelist Walter Zenga, pe care l-am laudat cu totii pentru fidelitatea fata de culorile ros-albastre a ajuns la Dinamo. si asta dupa ce s-a batut cu pumnii in piept toti anii astia, sustinand ca pentru el alta echipa in afara de Steaua nu exista in Romania.

de acum inainte, pentru mine nu va fi altceva decat o javra.

FORZA Steaua!

DonAndres05.09.2007 09:28

pentru. MKro!

Si ce ai fi vrut sa faca Walter?Sa astepte pana "La adanci batranete" un semn de la Gigi?Hai sa fim seriosi!Stelist,nestelist omu e profesionist si trebuie sa-si faca treaba,chiar si la dinamu.Acum nu trebuie sa uitam ce a facut pentru Steaua si sa speram ca poate intr-o buna zi va reveni la echipa noastra!

neaga505.09.2007 13:34
sunt dezgustat. marele stelist Walter Zenga, pe care l-am laudat cu totii pentru fidelitatea fata de culorile ros-albastre a ajuns la Dinamo. si asta dupa ce s-a batut cu pumnii in piept toti anii astia, sustinand ca pentru el alta echipa in afara de Steaua nu exista in Romania.

de acum inainte, pentru mine nu va fi altceva decat o javra.

FORZA Steaua!

pai daca Jiji nu-l vede in l;ocul lui Hagi decat pe zerOLI!!!!

red_blue_ultras05.09.2007 14:23

Apropo de articol , suntem in Romania , nu inteleg de ce te mai miri . :rolleyes:

pui de dac 11207.09.2007 07:36

Ultimele sezoane in Europa ne dau dreptul sã visãm frumos.

Din pacate asta e singurul argument care ne face sa speram la o figura frumoasa, pentru ca jocul echipei lasa mult de dorit.

Sa speram ca se vor schimba lucrurile in meciurile mari fularsteaua2

«12»