FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Radoi revine la anul (GSP)!

«12»
angy04.09.2007 17:17
Spun un singur lucru: "Prietenul la nevoie se cunoaste", sa fii accidentat e cel mai rau lucru care se poate intampla unui fotbalist. PENTRU Radoi: Nui baga in seama pe cei care te considera un "fotbalist terminat" si continua lupta pentru Steaua. Unii nu inteleg fotbalul si baga declaratii care le uita a 2 zi dar tu ramai cu gustul amar...pacat. Sper sa astepti sa-ti revii 100% pentru. a nu te a mai accidenta din nou. Imi dau seama sa fii in grupe si sa nu poti sa joci dar sunt sigur ca la anul vei face ravagii rivalilor sunt sigur de asta ca esti un baiat ambitios. Succes capitane! fular-campionii fularsteau2

Frumos zis cred ca Radoi trece prin cele mai grele momente din viata lui si trebuie sa fiim alaturi de el .Merita ca la urma urmei toate aceste accidentari sunt doar urmarea a acelor meciuri cand Mirel intra in teren si juca nerefacut sacrificandu-se pentru echipa neconstientizand ca vor fii urmari mai tarziu.Poate ca Radoi nu isi intrase in ritmul de joc cu care ne obisnuise , e greu dar juca cu ambitie si determinare din primu minut pana in ultimu cea ce la uni jucatori nu vezi.

Sa speram ca asta e ultime accidentare din cariera capitanului nostru si ca va reveni cu forte proaspete sa duca Steaua numai spre victorii indiferent cu cine am juca.

danimarcu04.09.2007 18:11
Eu cred ca nu isi va mai reveni vreodata

Asta e sper sa nu mai aiba probleme

Ca jucator e peste "marele Chivu" parerea mea

Forza Steaua

Fii serios,nici macar la inaltime nu e mai mare...

Imi pare rau de el,dar probabil ca Cel de Sus s-a suparat pe Jiji in problema aia cu Hagi,si ca sa nu mai fie discutii despre locul lui Mirel in angrenajul Stelei,l-a trimis pe acesta la Bologna...

Mai bine i se rupea capul lui Jiji, toata lumea avea numai de castigat!... :biggrin:

«12»