FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Radoi revine la anul (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro03.09.2007 23:51

Rãdoi a fost operat asearã la o clinicã din Bologna, iar refacerea lui va dura între 4 și 5 luni. La fel ca și anul trecut, Steaua va trebui sã se descurce în Liga Campionilor fãrã cãpitanul ei, Mirel Rãdoi. De ieri e clar: fotbalistul în vîrstã de 26 de ani va absenta în toate meciurile toamnei!

Accidentat în amicalul România - Turcia, 2-0, Rãdoi a plecat sãptãmîna trecutã la Bologna, iar asearã a fost supus unei intervenții chirurgicale. Stelistului i s-a reconstituit cartilajul la genunchiul stîng, operațiune în urma cãreia Rãdoi nu are voie sã punã în pãmînt piciorul afectat aproximativ o lunã și jumãtate!

"Va putea juca din nou peste aproape 5 luni", a spus profesorul Maurillo Marcacci, cel care l-a operat și ieri, și vara trecutã. În august 2006, cãpitanul roș-albaștrilor a suferit o intervenție la meniscul extern al genunchiului drept.

Conducerea Stelei spera acum cã indisponibilitatea lui Rãdoi nu va fi de duratã, așa cã numele sãu fusese trecut pe lista trimisã la UEFA. De pe ea lipsea însã Mihãițã Pleșan. În urmã cu 10 zile, acesta suferise o operație la peroneu și va sta departe de gazon aproximativ 6 luni.

neaalecu04.09.2007 00:07

oricum nu era in forma,asta e..

Wally04.09.2007 00:15

Mie personal nu o sa-mi lipseasca. Sper ca nici echipei!

cristian01404.09.2007 00:44

Imi pare rau pentru Radoi, ca om, dar ca jucator nici mie n-o sa-mi lipseasca. Ca fotbalist nu-l regret, pentru ca era iesit din forma si atitudinea lui de capitan lasa mult de dorit, in special in vestiar.

Nu prea conteaza prezenta lui in meciurile cu Sevilla, Praga sau Arsenal...si oricum are primele asigurate pentru cele 6 meciuri, conform nasului.

Tupac Amaru04.09.2007 05:03

Mai ramane sa il "accidenteze" cineva si pe Becali si ne putem declara multumiti.

onyx04.09.2007 06:32
Imi pare rau pentru Radoi, ca om, dar ca jucator nici mie n-o sa-mi lipseasca. Ca fotbalist nu-l regret, pentru ca era iesit din forma si atitudinea lui de capitan lasa mult de dorit, in special in vestiar.

Nu avea cum sa fie in forma, pentru ca este la a treia accidentare grava, in ultimii doi ani. De unde stii care era atitudinea lui in vestiar? Il veneram pe "Cruyff" din Ghencea, si pe restul ii blamam.

vanfootball04.09.2007 07:51
Mai ramane sa il "accidenteze" cineva si pe Becali si ne putem declara multumiti.

Poate il supara pe Fane bodyguardul. :rolleyes:

ultrasbr04.09.2007 08:00

Dc. se accidenteaza si Ov. Petre poate jucam mai bine

raul stelistu04.09.2007 08:06

Radoi ii o piesa importanta in angrenajul echipei chiar daca ii iesit din forma,mai bine spus nu a reusit sa revina la forma care l-a consacrat din cauza accidentarilor.

Sincer nu stiu ce viitor mai are in footbal Mirel dar accidentarile astea cred ca o sa-i incheie cariera inainte de 30 de ani.

Insanatosire grabnica,capitane.

FORZA Steaua FORZA CAMPIONII

M U E CIOBANULUI

Wigh04.09.2007 09:04

parerea mea este ca Radoi deja s-a stins. dupa atatea accidentari tot felul de probleme la genunchi nu va mai putea evolua. ami pare rau de el :(((

potra04.09.2007 09:23

imi pare rau pentru el...imi cam dau seama ce durere e pentru un jucator sa nu ma poata intra pe teren... dar nu cred ca echipa va avea prea mult de suferit din cauza absentei lui, asa ca nu ma ingrijoreaza prea tare. ii doresc multa sanatate!

apropo...ce se stie de Badea??? cand revine??? din cate stiu eu trebuia sa revina acum in toamna :((

para04.09.2007 10:33

:sad2: Radoi este si va fi o piesa foarte importanta pe tabla de sah a Stelei!Imi rare atat de rau pentru el,pentru Steaua si cand ma gandesc ca s-a accidentat si intr-un meci amical...Sper sa-si revina cat mai repede,avem nevoie de el pe teren,este capitanul Stelei si s-a sacrificat mult pentru aceasta echipa!!Nu putem nega totul,doar pentru ca a facut un meci mai prost!Eu cred ca Radoi e cel mai bun capitan pe care il poate avea Steaua,pacat ca se accidenteaza atat de des!Ii doresc multa sanatate si sa revina cat mai repede pe teren :wub:fular-campionii !

DelPiero1004.09.2007 10:43

Radoi e un jucator terminat...fara sa fiu malitios sau rau,eu zic ca ar trebui sa-si agate ghetele in cui!Nu va mai fi niciodata ce-a fost!

AndreyCor04.09.2007 10:59

ma voi astia care il criticati pe Radoi,va auziti ce spuneti....nu cred ca e normal sa procedati asa cu nici un jucator al echipe dapoi cu Radoi,ar trebui sa fim alaturi de el nu sal hulim si sal consideram terminat.....pacat eu credeam ca e un site de suporteri adevarati dar vad ca.....asta e oricum nu e normal ce faceti.

vanfootball04.09.2007 11:09
ma voi astia care il criticati pe Radoi,va auziti ce spuneti....nu cred ca e normal sa procedati asa cu nici un jucator al echipe dapoi cu Radoi,ar trebui sa fim alaturi de el nu sal hulim si sal consideram terminat

El trebuie sa demonstreze ca nu e terminat. Suporterii doar isi dau cu perere si, atata timp cat sunt doar critici si nu jigniri, au tot dreptul sa o faca.

fane_casieru04.09.2007 11:11
Poate il supara pe Fane bodyguardul. :rolleyes:

@van. - Am intarziat la sedinta?

sau m-am bagat si eu in discutie aiurea ? :blush::blink: :blink:

AndreyCor04.09.2007 11:19
El trebuie sa demonstreze ca nu e terminat. Suporterii doar isi dau cu perere si, atata timp cat sunt doar critici si nu jigniri, au tot dreptul sa o faca.

cand numesti un jucator "terminat" eu zic ca e jignire iar in acest moment greu pentru Radoi si pentru echipa eu cred ca nusi au rostul criticile.

oricum au avut grija cei de la gsp sa scrie un articol foarte frumos si echilibrat despre Radoi,noi scriem articole intitulate"....".

vanfootball04.09.2007 11:25

"Fotbalist terminat" este catalogat un jucator care nu mai poate face fata la nivel inalt. Nu mi se pare o jignire, ci doar o parere (cu care nu sunt de acord).

fane_casieru

@van. - Am intarziat la sedinta?

sau m-am bagat si eu in discutie aiurea ?

Am auzit ca vrei sa mi-l cotonogesti pe Memeu. E devarat? :tongue:

fane_casieru04.09.2007 11:40
"Fotbalist terminat" este catalogat un jucator care nu mai poate face fata la nivel inalt. Nu mi se pare o jignire, ci doar o parere (cu care nu sunt de acord).

Am auzit ca vrei sa mi-l cotonogesti pe Memeu. E devarat? :tongue:

@van.Da este adevarat...dar nu-l bat eu...imi trimit baietii,ca tot e la moda :laugh:

MoRRano04.09.2007 11:41

Ce se stie de Bostina a plecat sau nu si daca da unde ms anticipat

fularsteau2
ultrasbr04.09.2007 11:53
Ce se stie de Bostina a plecat sau nu si daca da unde ms anticipat
fularsteau2

a plecat sa-i dea la mui lu' Jiji

w3bmaster04.09.2007 12:06

Eu cred ca nu isi va mai reveni vreodata

Asta e sper sa nu mai aiba probleme

Ca jucator e peste "marele Chivu" parerea mea

Forza Steaua

potra04.09.2007 12:32
cand numesti un jucator "terminat" eu zic ca e jignire iar in acest moment greu pentru Radoi si pentru echipa eu cred ca nusi au rostul criticile.

depinde, poate l-a numit terminat din punctul de vedere al carierei....si tind sa-i dau dreptate....nu a mai avut aceeasi valoare cand a revenit dupa prima accidentare de lunga durata...nu vreau sa ma gandesc acum...

oricum au avut grija cei de la gsp sa scrie un articol foarte frumos si echilibrat despre Radoi,noi scriem articole intitulate"....".

pey mai multe nici nu poti spune despre acel articol avand in vedere ca in continutul lui este clasamentul....si ce clasament, citez "........"

ana_stelista04.09.2007 13:05

Eu sper sa-si revina cat mai repede posibil pentru. ca echipa are nevoie de el in teren nu atat de mult in calitate de jucator cat in calitate de capitan. Totzi l-am condamnat de asa-zisa autoritate ce o impune in fatza colegilor sai dar cand il vezi pe Nesu ca, cu Dica capitan si Hagi in tribuna, se tot plimba de pe o parte pe alta sau sta in centru, Rada fiind nevoit sa acopere si postul pictorului, nu-tzi mai vine sa te uitzi la meci.

Parerea exclusiv a mea e ca la meciul cu Urziceni s-a intamplat aproximativ ce s-a intamplat in amicalul cu AEK Atena in prima repriza cand Dica a fost capitan: nimeni nu stia unde sa joace. Dar cand a intrat Ra2 totzi au jucat pe posturile lor si parca s-a mobilizat mai bine.

Eu cred ca Dica e cel mai bun jucator, iar Ra2 cel mai bun capitan.

so, FORZA Dica!!!!

FORZA Radoi!!!!

FORZA Steaua!!!

costy_k1_G.04.09.2007 14:30

Spun un singur lucru: "Prietenul la nevoie se cunoaste", sa fii accidentat e cel mai rau lucru care se poate intampla unui fotbalist. PENTRU Radoi: Nui baga in seama pe cei care te considera un "fotbalist terminat" si continua lupta pentru Steaua. Unii nu inteleg fotbalul si baga declaratii care le uita a 2 zi dar tu ramai cu gustul amar...pacat. Sper sa astepti sa-ti revii 100% pentru. a nu te a mai accidenta din nou. Imi dau seama sa fii in grupe si sa nu poti sa joci dar sunt sigur ca la anul vei face ravagii rivalilor sunt sigur de asta ca esti un baiat ambitios. Succes capitane! fular-campionii fularsteau2

«12»