FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Preturi Bilete Champions League 2007-2008

«12»
MoRRano05.09.2007 07:58

210 RONI mi se pare o suma acceptabila eu unu cred ca ma combin si sper sa nu fiu dezamagit, nu conteaza daca vom pierde dureros ar fi o umilinta cu 3:0, 4:0 da' cred ca or sa faca treaba buna baieti si Hagi forzateaua

predatorpulse705.09.2007 08:03

Oricum ar fi preturile sunt exagerate,dar ce sa-i faci ciobanul e cioban.Cred ca daca venea barca punea 8 milioane la peluza.Eu am facut mari sacrificii anul trecut ca sa vad cum se descurca echipa mea de suflet in compania unor echipe magnifice ca Real Madrid si Lyon,si apoi am mers si cu Sevilla in Cupa UEFA,deci am cheltuit ceva,dar atunci speram ca in anul ce vine vor fi preturi mai normale pentru situatia economica din Romania. Mama ce m-am inselat,210 fata de 180 anul trecut. Si asta doar la peluze. Acum sustin si eu varianta de marire a capacitatii stadionului,poate cu 40.000 de locuri in Ghencea ar mai scadea putin preturile astea exagerate,cand ma gandesc ca la tribuna 2 e 4 milioane iar la trib1 7 milioane. Daca astea sunt preturi normale pentru Romania eu ma impusc.

Eu de obicei stau la tribuna 2,si aici poate inteleg sa fie mai mari preturile(vizibiliatate mai buna) insa de ce 210 la peluze,ca acolo stau ultrasii ce fac atmosfera,iar prin aceste preturi ciobanul a scapat de multi "derbedei",va avea pace si prietenie pe stadion,asa cum isi doreste el.

Oricum o dam,fie ca stam la peluze sau in tribune,ciobanul isi bate inca o data joc de noi,pentru a mia oara.

Vreau sa-l vad pe Argaseala pentru ca sunt curios ce explicatii da el pentru aceasta crestere a pretului desi valoarea echipelor vizitatoare e mai mica in acest an.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

The Flyer05.09.2007 10:58

pe linga Argaseala as vrea sa-l vad si p-ala din galerie care a zis ca e ok,se va umple stadionul!pai,daca e ok sa nu se mai plinga ca vin toti cretinii care-si scot pizdulicile sa vada arsenal londra pe Ghencea si nu e atmosfera!

Acrhine05.09.2007 11:15

Foarte scumpe bilete anul asta :(

oase05.09.2007 11:16

chiar crede-ti ca mai contezaza bani p care i vom da p blt?

trebui s fim prezenti in peluza pentru Steaua si s ii sustinem

mass special pentru ultrasi d l petrolul care au atacat p tren in ploiesti 5 suporteri ai Stelei si dupa ce ne-au lovit ca salbaticie p furis au fugit si nu au avut curaj s ne infrunte intr-o lupta dreapta vi se pregateste o mare surpriza cand veti veni9 l Brasov moarte petrulul . dak sunteti buni si v tine intra-ti p id-ul meu d mess "kealapy - sufl3tist Steaua" si vb despre razbunarea c v veni pentru spurcati din ploiesti fani ai unei echipe d Liga a 2 care nu stiu sa isi manifeste iubirea pentru echipa iubita decat prin bataie si huliganism vrem libertate pentru suporteri dar ca asa gunoaie nu avem ca FC ....... trebui eliminati din randurtile noastre ale ultrasilor si nu uita-ti " BUCURIA DE A FI SUPORTER ESTE UN DREPT AL TUTUROR A REUSI ESTE O ONOARE PENTRU PUTINI" ULT* RAS BUSTENI E ALATURI DE Steaua PANA L MOARTE

fularultras steagro :cool:

c.ronaldo1705.09.2007 11:17
chiar crede-ti ca mai contezaza bani p care i vom da p blt?

Nu, chiar nu conteaza deloc pretul, ca de mancare imi da Lovin sau Zaharia.

Wally05.09.2007 12:32

Cu toate ca sunt preturile astea, imi voi cumpara. Prezent doar pentru Steaua!

fane_casieru05.09.2007 12:45
Nu, chiar nu conteaza deloc pretul, ca de mancare imi da Lovin sau Zaharia.

Ronaldo - mai putina mancare ....si mai multa dragoste.

Chiar - tu mananci in fiecare zi ? :biggrin: :biggrin:

c.ronaldo1705.09.2007 12:48
Chiar - tu mananci in fiecare zi ? :biggrin: :biggrin:

Nu, odata pe saptamana. :biggrin:

mai putina mancare ....si mai multa dragoste.

Dragostea trece prin stomac. :biggrin:

DelPiero1005.09.2007 12:54

Bilete scumpe!Dar probabil ca ma voi duce macar la doua dintre meciuri!Oricum,nu se merita!

El Nino_905.09.2007 14:19
Tribuna I 700 RON

600 RON nu 700 :tongue:

**alex**05.09.2007 22:40

Din informatiile aparute in GSP, pretul minim al unui pachet in Ghencea calculat in euro este de 65 euro in timp ce la meciurile lui Inter este 40 de euro, iar la cele ale lui AC Milan DETINATOAREA TROFEULUI cu 1 euro mai mult ca la noi, adica 66 de euro. Asta in conditiile in care salariul mediu este de 5 ori mai mare in Italia.

Recoba06.09.2007 00:41

e crima cu preturile astea...de un an incoace cel putin conducerea isi bate joc de noi...nu au auzit si ei de niste valori acceptabile....ciobanul tre sa manance ...

Virgil06.09.2007 05:04
600 RON nu 700 :tongue:

Asa o fi, dar daca e asa greseala nu-mi apartine. Asa am copiat din GSP. :sad2:

victor06.09.2007 12:21

pana la urma piata fixeaza preturile si ne spune daca ele sunt corecte sau nu? si anul trecut au fost aceleasi discutii, dar stadionul s-a umplut si cererea a depasit capacitatea!

sigur este o problema prin faptul ca preturile mari indeparteaza publicul "fanatic", copiii si tinerii, care ar putea sa creeze o atmosfera incinsa la fiecare meci. totusi Liga si fotbalul au devenit o mare afacere si e greu sa critici o politica orientata catre maximizarea profitului. asta este economia de piata peste tot in lume!

daca vor ramane bilete nevandute, inseamna ca analiza economica a fost eronata si probabil ca preturile vor scadea in viitor. dar daca Catedrala se va umple iarasi, asta e, nu va mai fi nimic de comentat!

The Flyer07.09.2007 07:26

@Victor

asta e cea mai cretina analiza vazuta pe net!bai,stimabile,in lumea asta nu se pun preturi dupa ureche,analistule economic!se raporteaza la mai multe,printre care si nivelul de trai/salariu pe economie!iar in Romania salariul te face sa pui preturi decente,asta daca nu vrei sa bagi niste milioane de coco in buzunar si sa te lauzi ca tu tii Steaua,pe banii tai!mai lasa-ma cu aberatiile tale cretinoide,Argaseala!

victor07.09.2007 11:00

@The Flyer

in general iti atrag atentia ca pentru tine nu sunt "tu", ci "dumneavoastra"!

oricum, te rog eu sa nu imi mai trimiti comentarii directe, cand nimic nu ai a spune! nu ma intereseaza polemica cu matale. banuiesc ca ai incercat sa fii caustic, dar ai sfarsit prin a fi pur si simplu caraghios, penibil si banal!

o sa vedem daca stadionul va fi plin sau nu! pana una alta anul trecut la meciul cu Real se vindeau biletele la bisnitari si cu 5 mil.! asa ca poftiti la case, daca va place Steaua!

andyro07.09.2007 11:37

@The Flyer

Cu tot regretul, Victor cam are dreptate. Becali a vazut ca anul trecut s-au umplut tribunele indiferent de preturi, si a zis ca si anul asta merge aceeasi reteta. Nu il intereseaza pe el salariile, atat timp cat o sa se gaseasca destui care sa dea 'nspe milioane sa vina cu prietena la T1 sa vada Arsenal.

Exista 2 tipuri de "patroni" (sau manageri) - cei care aleg sa castige cat pot din meciurile din Liga, chiar daca pe stadion va fi liniste, si cei care aleg sa puna preturi mai mici, pentru a avea o atmosfera "incendiara" care ar ajuta echipa sa obtina un rezultat bun.

Din pacate pentru noi, al nostru principe face parte din prima categorie. Sa ne traiasca !

Saminho820.09.2007 13:36

stie cineva cat este un bilet la meciul din CL dintre Steaua si Arsenal ? la peluze ? fular-campionii fularsteau2

Wally20.09.2007 15:10

Daca sclavul Olaroiu va fi numit antrenor, nu imi voi mai cumpara "pachetul". N-are nici un rost...

dax4720.09.2007 15:59

Mai bine stati acasa. Pastrati-va banii ! Degeaba veti veni pe Ghencea, oricum Steaua va fi umilita. Eu nu mai calc in Ghencea pana nu se schimba situatia asta cu becalul. L-as omori, dar n-am nici o arma.

E treaba voastra daca vreti sa contribuiti la averea lui jijel. Eu consider ca becalul va pricepe ca nu e bine ce face doar atunci cand nu va mai veni nici un suporter la stadion. Doar atunci, banuiesc.

i0nutz8321.09.2007 13:01

@Saminho8: 100 lei peluza la Steaua - Arsenal.

razvan_stelist200721.09.2007 14:20

Anul acesta FC Steaua a marit preturile biletelor la meciuri.Ar fi fost bine sa se poata cumpara bilete cu Sevilla si individual nu numai la pachet.Preturile biletelor sunt destul de mari-pentru a vedea Sevilla pretul trebuia sa fie de 130-150 lei la tribuna a 2a cred eu.Preturile sunt destul de mari dar forzateaua

stelea22.09.2007 10:29

Sa joace cu stadionu gol .Nu mai mergem la meci ,pana ce Beeecali, nu pleaca din Ghencea .

Protes : Dictatorule ,sa pleci din Ghencea !!!

Steaua e a noastra ,nu a lui .Ne vrem Steaua, inapoi !!!

«12»