FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotbal total

«12»
Il Soldatino02.09.2007 09:16
Catalin, nu te-am intrebat ce era esential:

De ce ai intitulat articolul:

"FOTBAL TOTAL"?

La ce te-ai gandit?

Sper ca nu la "Fotbalul curat, jucat fara jumatati de masura", caci de la asta la fotbalul total adus prima data in manuale de Cruyff e cale lunga...

cred ca se poate extrage mesajul din text....fotbal fara jumatati de masura, fotbal nefentat inseamna pentru mine "fotbal total". Daruire, dorinta, ambitie, iata ce inseamna pentru mine acest fotbal total si nu neaparat eficienta sa....mesajul textului indeamna la lepadarea de josnicie, de penibil, debarasarea de limbajul de lemn si motivatii false si mobilizarea in vederea practicarii unui fotbal curat si jucat cu ambitie si dorinta de autodepasire...abia atunci am putea SPERA, abia atunci am avea SANSE

Kreator02.09.2007 13:22
Pana la urma, raportul ocaziilor in meciul de acasa cu BATE a fost 4-7, daca nu ma insel.

Ce inseamna asta ?

Ce inseamna asta?

Cred ca asta inseamna ca tu esti Catalin tolontan, sau alt dinamovist frustrat, care intra pe acest site numai ca sa verse venin....

Fotbalul se joaca pe goluri, nu pe ocazii de gol.

In meciul Steaua - Rosenborg de la Bucuresti, din ultimul tur preliminar al CL editia 2005-2006, raportul ocaziilor a fost net superior Stelei.

Acel meci trebuia sa se termine 7 - 1 pentru Steaua daca meciul se juca la "raportul ocaziilor".

S-a calificat Steaua din dubla mansa cu Rosenborg?

Raspuns: Nu!

«12»