Acuma si noi suntem culmea, ca am cazut cu Arsenal, Sevilia si Slavia sutem mancati, nu trecem de grupe, ne umilesc toti, vom iesi prin dos. Incepem iarasi cu prostisme gen: X a batut acum qușpe ani pe W, dacã jucam noi sigur nu ii bateam, aia au jucat nu stiu cum, au avut jdemii de ocazii in deplasare si noi pe Ghencea doar 3,4 din care am marcat, va dati seama cand o sa jucam noi o sa ne tãvãleascã aștia.
Când naiba învãțãm și noi sã ne comportãm civilizat și sã credem în echipa și șansele echipei noastre. Vad ca toti sunt inebuniți de marea echipã Slavia, or fi eliminat pe Ajax, sunt pe val, au jucãtori buni dar nu vãd de unde atâta spaimã cã jucãm cu ei, nu înțeleg panica enormã cã ne vom confrunta cu o echipa puternicã, cum și aia au zilele lor bune, așa și noi avem zilele noastre bune si rele, așa avem si noi jucatrori individuali buni, parti din echipa care joacã (se coordoneaza foarte bine), determinare la nivel de echipã, public extraordinar pe Ghencea, prime imense și lista e deschisã.
Ce vroiati sa pierdem calificare sa jucam in UEFA, nu ca aici sunt echipe mici pe care le batem aprope sigur, nu? Da dar pe urma, stai tatã cã nu e așa, cã noi vrem marile echipe, ce dacã luam bãtaie 1,2 ani în grupe, da câștigam experiențã, ne fãceam un nume, ne obișnuiam cu forbalul tare, atunci ne mãsuram adevãrata valoare, nu aici pe maidanurile uefei.
Acuma iarãși, mãrul discordiei, ca vrem sã trecem de grupe, estraordinar, ce super subiect de decapitat conducerea și injurat pe site.
Ce ați fi spus dacã Hagi, Ilie, Argãsealã, si manivelã declarau toți, da o sã pierdem cu Arsenal și Sevilia, iar cu Praga daca o sa inscriem o datã pe Ghencea o sã fie foarte bine. Cum v-ati fi simtit cand Hagi ar fi spus, ne ducem la Londra sa vizitam British museum nu sa jucam fotbal, ca oricum noi pierdem, si stiu ca vom pierde pentru ca de X sezone astia bat pe Celsi si Mencester cu 5-0. In Spania mergem sa dam autografe la capsunari ca de, avuserãm ghinion, orium o sã ne îndoiaie spanilori.
Ce ati fi spus? ce mentalitate joasa au, ce frica le este, ori "suntem mereu superiori", "ne dam viața pentru cilori", sau ne plangem mereu de adversar. Nu pot sa inteleg inversunarea asta fata de jocul nostru, nu pot sa inteleg de ce nu suntem bucurosi pentru asemenea performante, stiu ca trebuia ca Hagi la conferinta de presa sa vina in hohote de plans, ca jucatorii sa se automutileze ca nu au jucat bine, Becali sa racneasca din toata puterea ca de ce a jucat Rada pe drepata cand trebuia sa joace in stanga.
E adevarat ca ehipa nu joaca foarte spectaculos, dar sa nu degeneram, nici in era Protasov nu jucam cine stie ce, sunt cateva jocuri bune pentru fiecare antrenor, dar nu poti sa spui ca eram asi.