FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Din Ghencea in Ashburton Grove

«12»
ann31.08.2007 12:42

MITEA REGRETA CA A RATAT DUELUL CU Steaua

Mitea: "As fi mancat pamantul in Ghencea!"

Nicoale Mitea a ratat un posibil duel cu Steaua. Fostul dinamovist a ratat incredibil intrarea in grupele Champions League chiar in fata viitoarei adversare a Stelei, Slavia Praga. "Nicki" spune ca regreta ratarea unui posibil duel cu "ros-albastri":

"Ce ghinion am avut! Nici nu stiti cat mi-as fi dorit sa joc cu Ajax in Ghencea. Abia asteptam! As fi mancat pamantul cu Steaua", a declarat Mitea pentru Fanatik

sursa:sport.ro

Le reseau pansant31.08.2007 12:47

Acuma si noi suntem culmea, ca am cazut cu Arsenal, Sevilia si Slavia sutem mancati, nu trecem de grupe, ne umilesc toti, vom iesi prin dos. Incepem iarasi cu prostisme gen: X a batut acum qușpe ani pe W, dacã jucam noi sigur nu ii bateam, aia au jucat nu stiu cum, au avut jdemii de ocazii in deplasare si noi pe Ghencea doar 3,4 din care am marcat, va dati seama cand o sa jucam noi o sa ne tãvãleascã aștia.

Când naiba învãțãm și noi sã ne comportãm civilizat și sã credem în echipa și șansele echipei noastre. Vad ca toti sunt inebuniți de marea echipã Slavia, or fi eliminat pe Ajax, sunt pe val, au jucãtori buni dar nu vãd de unde atâta spaimã cã jucãm cu ei, nu înțeleg panica enormã cã ne vom confrunta cu o echipa puternicã, cum și aia au zilele lor bune, așa și noi avem zilele noastre bune si rele, așa avem si noi jucatrori individuali buni, parti din echipa care joacã (se coordoneaza foarte bine), determinare la nivel de echipã, public extraordinar pe Ghencea, prime imense și lista e deschisã.

Ce vroiati sa pierdem calificare sa jucam in UEFA, nu ca aici sunt echipe mici pe care le batem aprope sigur, nu? Da dar pe urma, stai tatã cã nu e așa, cã noi vrem marile echipe, ce dacã luam bãtaie 1,2 ani în grupe, da câștigam experiențã, ne fãceam un nume, ne obișnuiam cu forbalul tare, atunci ne mãsuram adevãrata valoare, nu aici pe maidanurile uefei.

Acuma iarãși, mãrul discordiei, ca vrem sã trecem de grupe, estraordinar, ce super subiect de decapitat conducerea și injurat pe site.

Ce ați fi spus dacã Hagi, Ilie, Argãsealã, si manivelã declarau toți, da o sã pierdem cu Arsenal și Sevilia, iar cu Praga daca o sa inscriem o datã pe Ghencea o sã fie foarte bine. Cum v-ati fi simtit cand Hagi ar fi spus, ne ducem la Londra sa vizitam British museum nu sa jucam fotbal, ca oricum noi pierdem, si stiu ca vom pierde pentru ca de X sezone astia bat pe Celsi si Mencester cu 5-0. In Spania mergem sa dam autografe la capsunari ca de, avuserãm ghinion, orium o sã ne îndoiaie spanilori.

Ce ati fi spus? ce mentalitate joasa au, ce frica le este, ori "suntem mereu superiori", "ne dam viața pentru cilori", sau ne plangem mereu de adversar. Nu pot sa inteleg inversunarea asta fata de jocul nostru, nu pot sa inteleg de ce nu suntem bucurosi pentru asemenea performante, stiu ca trebuia ca Hagi la conferinta de presa sa vina in hohote de plans, ca jucatorii sa se automutileze ca nu au jucat bine, Becali sa racneasca din toata puterea ca de ce a jucat Rada pe drepata cand trebuia sa joace in stanga.

E adevarat ca ehipa nu joaca foarte spectaculos, dar sa nu degeneram, nici in era Protasov nu jucam cine stie ce, sunt cateva jocuri bune pentru fiecare antrenor, dar nu poti sa spui ca eram asi.

fantomass_boss31.08.2007 12:52
http://rapidshare.com/files/52425475/Spartanii.mp3 :))))))))))))))))))

auzi nu merge sa dowladez nu stiu d unde sa o iau..dar ce e ca sunt curios ?

Tribuna 031.08.2007 12:54

Nicoale Mitea a ratat un posibil duel cu Steaua. Fostul dinamovist a ratat incredibil intrarea in grupele Champions League chiar in fata viitoarei adversare a Stelei, Slavia Praga. "Nicki" spune ca regreta ratarea unui posibil duel cu "ros-albastri":

"Ce ghinion am avut! Nici nu stiti cat mi-as fi dorit sa joc cu Ajax in Ghencea. Abia asteptam! As fi mancat pamantul cu Steaua", a declarat Mitea pentru Fanatik

De fraiere, acum mananci doar p////a!!! :biggrin: ]

Le reseau pansant31.08.2007 12:56

ce sa spuna si frustratul asta, a ratat el calificarea in grupe unde pica fix cu Steaua, dupa care iarasi o da in "abureala" As fi mancat pamantul in Ghencea, ca ce sigur prindeai tu echipa sa joci titular cu noi, ce super actiuni ai fi facut in 10 minute de joc, daca ai fi intrat. Oricum sunt satul de declaratii dastea razboinice la teleon si in interviuri. Macar de ar fi avut decenta sa nu vorbeasca de Steaua, parca tot el spunea ca la Ajax o sa ii invete pe aia fotbal, o sa joace ff motivat meci de meci, o sa le arate tot la coechipieri si dupa 2 luni freca banca de rezerve la fiecare partida, asta cand era trecut pe foia de meci.

Oare a declarat ca Dinamo a fost privata si de un penalti? ca a fost "opsaid" la golul 2?

Ciofu T Dumitru31.08.2007 13:22

Nu este o grupa usoara, dar nici de speriat, in care avem cateva argumente de a trece mai departe. In primul rand, meciurile cu Sevilla nu se mai joaca in plina iarna, cand jucatorii nostri de-abia "deschideau ochii", ca ursul din barlog, iar ei erau in plin campionat. Arsenal este un adversar puternic, dar caruia ii poti pune "piedica", totul e ca sa nu intri in teren cu frica-n san, ci cu determinare si rautate, in sensul bun al cuvantului. Slavia este singura echipa din grupa, cu care teoretic, ne putem lua "la tranta", de la egal la egal. E adevarat, a eliminat pe Ajax, dar si Steaua a pierdut pana la urma la Galati cu 2-1 dupa o groaza de ratari monumentale. I se poate intampla oricui, chiar si lui Ajax, care totusi demult nu mai sperie pe nimeni. Putem trece, cel putin de pe locul 3 mai departe. Nici nu ma gandesc sa nu ne calificam mai departe.

Kreator31.08.2007 13:25

"Ce ghinion am avut! Nici nu stiti cat mi-as fi dorit sa joc cu Ajax in Ghencea. Abia asteptam! As fi mancat pamantul cu Steaua", a declarat Mitea

Mai intai si intai nu stiu daca ar fi jucat, ca Mitea la Ajax este mai mult in afara lotului decat titular...

chewie31.08.2007 15:41

pai daca mitea ar avea mai multa minte si-ar fi dat seama ca Ajax ar fi fost in alta urna si nu ar fi picat cu Steaua in grupa......proaste sunt Dinamo-vitele care populeaza lumea asta....ar fi mancat pamantul cu care ar fi facut cunostiinta intr-un duel cu Goian!!! :biggrin:

COOL31.08.2007 16:09

bah da mie imi place ca Camus a promis ca vine dak Steaua se califica in grupele CL...... si pana vine el moare tac si pac a lui nea ciobanu'

forzateaua

laurst31.08.2007 16:19

nu stiu de ce va mirati?!!? in mintea lor plina de frustrari asta e calea cea mai usoara de a ajunge in U.C.L.- JAPCA SI MAGARIILE pe care s-au obisnuit sa le faca an de an;

''numai noua ni se putea intampla ca Chelsea si Manchester sa nu ia cupa'', de parca NOI am stat la mana altora vreodata in calificarile pentru. U.C.L.( si da,repet, pentruca ei nici denumirea exacta a competitiei n-o cunosc);

in schimb, ei se pregatesc..., se pregatesc..., se pregatesc...

il_scorpio31.08.2007 16:47
bah da mie imi place ca Camus a promis ca vine dak Steaua se califica in grupele CL...... si pana vine el moare tac si pac a lui nea ciobanu'

forzateaua

Hai ca m-am saturat si de vedeta asta...a facut bine Hagi ca nu l-a mai vrut.

Si inca ceva io sunt impotriva actiunilor negandite ale lui Becali dar unii dintre voi si-au facut un obicei cand ceva nu merge bine...gata Jiji...gata ciobanul.....dak ati fi mai atenti la ce declara Hagi poate nu ati mai spune tot ce va trece prin cap( a zis clar ca nu i se pare normal ca acesta sa vina sa joace in Liga pe munca celorlalti si a mai spus de asemenea ca Becali a mai vrut sa transfere alti jucatori dar el a refuzat spunand ca lotul este de ajuns de numeros). Nu ca ii iau apararea lui Jiji da fiti si voi realisti!!!

Oricum i-a facut toate poftele lui Hagi: vatca, zapata, rada, emeghara, golanski, plesan, bicfalvi, Neaga, zaharia, surdu...iar la plecari serioase doar Thereau( Para a declarat el ca nu ar mai fi dat randament, iar Elton cu toate ca era bun....sunt 100% ca Gica l-ar fi bagat mai putin ca Oli)!!

cosminho31.08.2007 18:01

al 2-lea an consecutiv cand respiram aer de Liga Campionilor!

in acest sezon vom demonstra ca ne meritam cu adevarat locul printre stelele europei!

eu zic ca vom castiga grupa si ne vom califica in optimi, de unde vom merge chiar in sferturi! si zic ca e de ajuns pentru a 2-lea an! iar sezonul urmator, cu banii de la ciobanas... vor venii investitii de zeci de milioane de euro! va face Ghencea de 50.000-60.000 locuri! Steaua va fi printre primele 8 echipe din EUROPA!

UEFA, Beware, Steaua Is Back In The Galaxy!

Ovidiu_IASHI_Steaua31.08.2007 19:00
F FRUMOS

F ADEVARAT

FORZA Steaua

Nimic mai corect...fara comentarii...la bine si la rau...FORZA Steaua.. fular-campionii

MANDRU PANA LA CER SI INAPOI ca sunt STELIST

cristian8631.08.2007 19:06

@cosminho

Esti foarte optimist, ceea ce e bine pana la un punct, totusi avem o grupa destul de grea, sa nu ne imbatam cu apa rece ca mai apoi sa fim foarte dezamagiti.

ztucin31.08.2007 19:22
auzi nu merge sa dowladez nu stiu d unde sa o iau..dar ce e ca sunt curios ?

dai click pe http://rs204.rapidshare.com/files/52425475/Spartanii.mp3 . o sa iti apara o pagina iar

mai jos pe pagina ai un buton pe care scrie free. o sa-ti apara apoi alta pagina unde trebuie sa introduci un cod iar dupa acee langa cod e un buton de download

endorama31.08.2007 19:26
De ce e exagerata? E matematica. Simplu, nu. Pana in momentul asta, inainte de jocurile lui Dinamo si Rapid un UEFA, asa sta situatia.

e exagerata fiindca e doar un numar scos din context. e clar ca nu va ramane Steaua cu 93% din punctele Romaniei din acest an.... hmmmm... sper sa nu fie asa.... mai bine ar fi pus un grafic cu contributia echipelor romanesti la coefcientul de tara. in fine no, nu conteaza asta. ideea relavanta a articolului este cea legata de atitudinea bisnitarilor de la Dinamo. parca vad ca o sa renunte voluntar in meciurile cu suedezii ca sa se poata concentra toamna asta pe campionat.

cum zicea cineva mai sus, parca daca ar castiga Rapidul sau CFR-ul (desi au fost si astia penibili rau cu cipriotii) campionatul nu m-as enerva asa de tare, dar daca l-as vedea pe Borcea ca intra in Liga direct din campionat m-as interna direct la spitalul de nebuni.

uite, stau acum si ma gandesc, poate e mai bine ca anul asta o sa avem un coeficient mai mic si vom cadea in clasamentul coeficientilor si nu vom mai avea o echipa direct in Liga. decat sa-i vad pe disperatii aia de dinamovisti cum fura tot ce pot doar doar or intra si ei pe usa din dos in grupe, mai bine sa nu intre nimeni decat pe merit. adica in urma unor tururi preliminare, in care echipele care nu aduc puncte sa ajunga sa joace de fiecare data cu Manchester si Lazio, iar cele care aduc, sa joace cu Standard si Bate

ann31.08.2007 19:36

din cate stiu eu coeficientii adunati anul acesta se vor lua in considerare abia in 2009 .pentru la anul se iau in considerare coeficientii adunati anul trecut ...deci eu cred ca o sa avem oricum o echipa direct in grupe in 2008

JDERUL31.08.2007 19:56

In 2008 sigur avem castigatoarea campionatului calificata direct in grupele C.L.

endorama31.08.2007 20:41

cat despre Camus, eu il inteleg perfect.

pai voi sa fiti fotbalisti, si sa presupunem ca ati juca titular la Farul, ati accepta un transfer la FC Oradea? ma indoiesc... ati zice: baieti, intrati si voi in Divizia A si dupa aia mai vorbim.

o tot dati cu 'jucatorii ar trebui sa vina la Steaua din dragoste si bla bla bla' dar asta nu denota decat faptul ca nu ati fost niciodata in vestul Europei sa va dati seama care e diferenta dintre Romania si Belgia si mai ales care e perceptia vest-europenilor despre Romania. ca sa fac inca o comparatie putin exagerata, e ca si cum i-am cere lui Dica sa accepte un transfer la Tbilisi fiindca exista ceva magnat pe acolo care are o groaza de bani si e gata sa-i dubleze salariul - din cate stiu, au realizat ceva performante si ei mai demult.

@Jderul: da, anul asta castigatoarea campionatului intra direct in Liga - eu ma referam la un viitor putin mai indepartat.

RAZBOINICU LUMINII01.09.2007 22:49
steag3 Se pare ca voi fi singurul care va critica in continuare pe Berbecali si asa zisul "rege"

Dupa meciul retur cu BATE, Hagi se bucura de parca ar fi batut o echipa de calibru din europa. Cand aia aratau pe gazon de parca ar fi iesit la pascut cu oile ciobanului.

Oare de cate meciuri mai are nevoie Hagi sa inteleaga ca nu este un mare antrenor. Nu de alta, dar imi este teama sa nu se prinda de adevar decat abia la sfarsitul Ch League si asta cand vom iesi pe usa din spate a ligii.

Hagi are impresia ca l-a linistit pe patron? Aceeasi impresie a avut-o si Zenga cu cativa ani in urma.

Cat despre grupa, cu exceptia lui Arsenal, pare a fi o grupa accesibila, asta daca am avea tot lotul accesibil si tot ar mai trebui intariri. Poate si un antrenor.

Ma uitam ca tot staionul striga "Hagi", si asta dupa un meci cu BATE (nici nu le gasesti tara pe harta) as fi curios daca tot asa entuziasmati vom fi si dupa un meci cu Dinamo sau Rapid.

Iar despre vanzarea lui Dica, nu prea are cand sa il vanda, sezonul de transferuri se incheie pe 1.09. Nu s-a prins nimenea ca ciobanul asta e un mascarici si declaratiile astea le face numai de fata cu presa ca sa se bage si el in seama, ca de exemplul faza cand a declarat ca el nu se prezinta la tragerea la sorti ca se plictiseste o ora. Poate mai are un frate geaman si noi nu stim.

Dar ceva pare curios. In urma cu ceva timp, cand era urmarit de fisc, parca declarase ca lasase conducerea clubului unor nepoti sau rude de ale lui. Acum el in ce caliatate are dreptul de a face afirmatii si transferuri, daca a declarat ca nu-l mai intereseaza?

Asta e mascariciul presei noastre de 2 lei

«12»