FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Din Ghencea in Ashburton Grove

«12»
fcsteaua.ro31.08.2007 00:17

Uitati-va cu atentie la poza asta. Steaua este cea mai bine cotata echipa din Estul Europei, alaturi de CSKA Moscova, in cea mai importanta competitie inter-cluburi. Sahtior, Besiktas, Olympiakos, Dinamo Kiev si Fenerbahce, cluburile considerate in mod normal de categoria noastra, au ramas in urna a 4-a. Incet-incet, Steaua redevine un nume cunoscut in Europa.

Si totusi, nu doar pentru ca participam pentru a 5-a oara in Liga moderna trebuie sa fim mandri ca suntem stelisti. Steaua reprezinta mai mult decat atat! Daca aceasta calificare ne va mai aduce 1 milion de suporteri, nu pot decat sa sper ca macar a 10-a parte din ei va intelege ca Steaua inseamna mai mult decat cea mai buna echipa din aceasta parte a continentului. De asemenea, calificarea e legata - ca ne convine sau nu - si de numele lui Gigi Becali... Admiratorii vor vocifera din nou, si rasul lui sinistru ne va inunda iarasi sufrageriile...

Si totusi, sa ne bucuram de aceast rezultat! Sa ne bucuram ca identitatea europeana a Stelei a fost confirmata, sa incepem sa facem planuri de deplasare si sperante de un parcurs mai bun decat cel de anul trecut. Sa inchidem ochii si sa facem o plimbare imaginara din Ghencea in Londra, trecand prin Boemia si Andaluzia. Si onomatopeele latifundiarilor autohtoni vor fi ca si cum nu ar fi fost niciodata!

Multumim, Steaua, ca existi!

greco

st_194731.08.2007 00:58

totusi..marca si the sun ,oare dc au scris ca arsenal,respectiv sevilla au picat in cea mai usoara grupa posibila..:-?? inca nu le-am atras atentia ..:|:)) poate le`o atragem acum si le dam peste nas cu o calificare in 8-imi steagro aaa.. sa speram ca maine or sa pice javrele cu anorthosis si echipa de sub pod cu red bull salzburg :->

cozmin31.08.2007 01:07

Sa nu ne lasam pana ce nu ajungem in prima urna! forza Steaua

ultras_florin2031.08.2007 01:20

Frumos articol.Din pacate numarul suporterilor care fac deplasari prin Europa este unul extrem de mic.Anul trecut la Kiev am fost 50-100 de suporteri.Sper ca la Praga sa fim mai multi suporteri, tinand cont ca nu mai avem nevoie de vize.Oricum pe Emirates si pe Ramon Sanchez Pijuan vom fi cu siguranta destui de multi suporteri datorita romanilor care lucreaza in tarile respective.

Si in ciuda cainilor/OOOOOOOOOO/Liga Campionilor.............

RaDoooI31.08.2007 01:27

Incet incet urcam din nou acolo unde ne e locul , alaturi de nume ca Barca , Real , Milan !

endorama31.08.2007 05:27

mai da ce prostii vorbeste Becali pe tema lotului... cica avem suficienti mijlocasi: 'Plesan, Radoi, Ov Petre si poate va creste si Bicfalvi'...

pai Plesan si Radoi vor reveni probabil doar la primavara, iar Bicfalvi dupa golul din meciul cu Farul n-a mai facut nimic. si deci... o sa jucam cu Lovin titular impotriva lui Arsenal.... e de rasul lumii...

nu stiu de ce dar daca faptul ca il vad pe Lovin titular intr-un meci de campionat nu mi se pare atat de aiurea, cand il vad ca apare titular intr-un meci din grupele Ligii, imi vine sa ma las cu totul de fotbal....

ca sa nu mai zic ca poate ni se accidenteaza si Ov Petre, cum o face el periodic, si atunci.... totul va parea o gluma buna... o sa-i dea cu 'miau miau' la telefon Borcea lui Becali dupa fiecare meci.

GeorgeFlorea31.08.2007 06:40

steag3 Se pare ca voi fi singurul care va critica in continuare pe Berbecali si asa zisul "rege"

Dupa meciul retur cu BATE, Hagi se bucura de parca ar fi batut o echipa de calibru din europa. Cand aia aratau pe gazon de parca ar fi iesit la pascut cu oile ciobanului.

Oare de cate meciuri mai are nevoie Hagi sa inteleaga ca nu este un mare antrenor. Nu de alta, dar imi este teama sa nu se prinda de adevar decat abia la sfarsitul Ch League si asta cand vom iesi pe usa din spate a ligii.

Hagi are impresia ca l-a linistit pe patron? Aceeasi impresie a avut-o si Zenga cu cativa ani in urma.

Cat despre grupa, cu exceptia lui Arsenal, pare a fi o grupa accesibila, asta daca am avea tot lotul accesibil si tot ar mai trebui intariri. Poate si un antrenor.

Ma uitam ca tot staionul striga "Hagi", si asta dupa un meci cu BATE (nici nu le gasesti tara pe harta) as fi curios daca tot asa entuziasmati vom fi si dupa un meci cu Dinamo sau Rapid.

Iar despre vanzarea lui Dica, nu prea are cand sa il vanda, sezonul de transferuri se incheie pe 1.09. Nu s-a prins nimenea ca ciobanul asta e un mascarici si declaratiile astea le face numai de fata cu presa ca sa se bage si el in seama, ca de exemplul faza cand a declarat ca el nu se prezinta la tragerea la sorti ca se plictiseste o ora. Poate mai are un frate geaman si noi nu stim.

Dar ceva pare curios. In urma cu ceva timp, cand era urmarit de fisc, parca declarase ca lasase conducerea clubului unor nepoti sau rude de ale lui. Acum el in ce caliatate are dreptul de a face afirmatii si transferuri, daca a declarat ca nu-l mai intereseaza?

Asta e mascariciul presei noastre de 2 lei

AndyQ31.08.2007 07:26

NU POT SA CRED CA ASA CEVA A APARUT PE GSP.RO

Jos palaria, domnule Geambasu, un articol pe cat de pertinent si adevarat, pe atat de dureros pentru cei care fug de adevar...

Vorbim despre articolul din blogul lui Cristian Geambasu: 93% Steaua...

Cred ca e cel mai tare articol aparut vreodata in GSP, care spune si adevarul...

Citez:

"Micul drãcușor din noi atît aștepta, dar a fost tare dezamãgit. Ce lipsã de imaginație! Cît dramatism ratat! Hagi nu și-a înaintat demisia. Cum și-ar mai fi dat ochii peste cap zînele prompterului dacã Gicã lucra puțin în contul ratingului! Ce radiografii comportamentale au ratat unii! Vai, previzibil e omul ãsta, nici mãcar nu a trimis niște rãutãcisme cãtre patron. Nici o vorbã mai asprã despre pacientul bolognez cu genunchi de sticlã. Doar era pe cai mari, de Champions League. Trebuia sã se umfle puțin în pene, sã scoatã flãcãri pe nãri. Nimic, dom'le! El vine și ne spune cu glas egal cã dansul de-abia acum începe. ªi cã vrea sã treacã de grupe. Iar ãia de la UEFA îl iau în serios.

Vedeți, asta e diferența, de multe ori ne iau alții în serios. În timp ce noi miștocãrim, existã oameni nespectaculoși care își vãd de treabã. Ca Hagi acum, ca Zenga și Olãroiu în trecutul apropiat. Muncesc pentru ei și pentru ceilalți. Ba au tupeul sã spunã cã o fac din plãcere. ªi intrã în grupele Champions League și strîng puncte. ªi pentru ceilalți. 93% Steaua, 7% ceilalți, ca sã nu zicem restul. Așa arãta pînã la ora meciurilor lui Oțelul și CFR contribuția la coeficientul european al României. 6,5 puncte a strîns Steaua, 0,5 Dinamo. Matematica e indiferentã în materie de nuanțe. Nicãieri nu stã scris cu cine, de ce, dacã ai avut noroc, ghinion ori un arbitru potrivnic. Rãmîn niște cifre care o datã îmbunãtãțite te propulseazã an de an printre forțele fotbalului. De la masa sãracilor, treci la masa bogaților. Întîi stai undeva într-un colț, apoi avansezi cãtre centru. Din invitat tolerat ajungi comesean cu drepturi depline.

În tabãra învinșilor de marți a fost o tristețe de facturã culinarã. La cina nocturnã consecutivã înfrîngerii cu Lazio, mãriile dinamoviste cu aceleași pãlãrii prea mari au decis cã totul poate fi reparat cîștigînd campionatul. Deci nu au înțeles nimic. Dupã ce au întãrit echipa cu rebuturi și pepeni trecuți de prima tinerețe, dînșii au identificat soluția cea mai proastã. Infiltrarea în Champions League nu pe drumurile europene, ci prin coclaurile campionatului. Nu prin performanțã ritmicã pe continent, care asigurã un coeficient civilizat, ci spãrtãnind între fruntarii. Europa, domnilor Badea, Borcea și Turcu, începe la Mioveni și se terminã la Buzãu. Apoi vor sã cotropeascã Roma, Barcelona, Londra și Milano. "

endorama31.08.2007 07:36

@ AndyQ

e putin exagerata faza cu 93% dar ce zice despre conducatorii dinamovisti e exact ce am gandit si eu cand l-am auzit pe Borcea ca lui nu-i mai pasa de Cupa UEFA, ci doar de campionat. conducatorii astia de la Dinamo sunt cel mai dezgustator lucru din tot fotbalul romanesc...

AndyQ31.08.2007 07:54
@ AndyQ

e putin exagerata faza cu 93% dar ce zice despre conducatorii dinamovisti e exact ce am gandit si eu cand l-am auzit pe Borcea ca lui nu-i mai pasa de Cupa UEFA, ci doar de campionat. conducatorii astia de la Dinamo sunt cel mai dezgustator lucru din tot fotbalul romanesc...

De ce e exagerata? E matematica. Simplu, nu. Pana in momentul asta, inainte de jocurile lui Dinamo si Rapid un UEFA, asa sta situatia.

Danyyelo31.08.2007 08:04

Cine sa aduca Romania sus decat Steaua...........Vom lupta pana vom ajunge acolo unde ne este locul....anul asta unpic la anul inca un pic si ajungem unde ne este locul!!! fularsteaua2

strezahuzum31.08.2007 08:09

Deci e oficial, mergem sa luam niste batai cumplite. Cu Radoi/Plesan, poate faceam si noi o figura onorabila, dar cu Lovin si Ov. Petre ? O sa fie jale. Cand ma gandesc la Fabregas, Van Persie, Daniel Alves pe de o parte si la Lovinho si Ov. Petre pe alta vad negru in fata ochilor.

Si totusi ... hai Steaua !

suflet-stelist31.08.2007 08:12

Fratilor,eu zic ca trebuie sa ne bucuram de echipa noastra,de Steaua,pentru ca a ajuns pana aici si eu personal cred ca o sa ajunga si mai sus dar numai cu ajutorul nostru(SUPORTERII ADEVARATI).Daca continua unii asa-zisi suporteri sa atace conducerea clubului,antrenorii,s.a.m.d......Steaua va avea numai de pierdut.Poate Becali nu este cel mai iubit om din Ghencea desi investeste mult in club,dar suporterii Stelei nu trebuie sa se mai ia de el pentru ca asta duce la scandaluri si la nelisniste in interiorul clubului.Eu zic ca trebuie sa fim alaturi de CEA MAI FRUMOASA SI MAI IUBITA ECHIPA DIN Romania,sa mergem la meciurile de acasa(daca se poate si la cele din deplasare,cu atat mai bine)si unii sa isi BAGE MINTILE IN CAP SI SA NU MAI INCERCE SA INFLAMEZE SPIRITELE IN TRIBUNE.Daca Steaua are suporterii alaturi,prea putine echipe ar putea sa o opreasca,iar cei din conducerea clubului,antrenorii stiu mai bine ce au de facut cu echipa.....asa ca....sa ii lasam pe ei sa isi faca treaba si Steaua va fi O STEA STRALUCITOARE asa cum ne dorim toti.Concluzie:Lasati-l pe Becali sa isi faca treaba asa cum stie el si pe Hagi la fel.Oricum pe Becali nu-l schimba nimeni,oricat ar incerca unii.Fiti alaturi de Steaua asa cum este ea....daca SUNTETI STELISTI PUR-SANGE,iar in caz contrar LASATI-NE SA NE INTRETINEM FAMILIA(Steaua).FITI PRUDENTI:CERTURILE DE LA Steaua II BUCURA PE ADVERSARII DIN TARA...SI ASTA NU E BINE PENTRU CLUB.Mult Succes in continuare!!! forzateauafular-campionii

iuliano pana la moarte31.08.2007 08:21

F FRUMOS

F ADEVARAT

FORZA Steaua

Piciu_RuLLeS31.08.2007 08:25

Bah baieti voi sunteti chiar culmea....Ce dak se bucura Hagi la eliminarea unei echipe mici?ce voiati sa planga?Si ce dak nu le gasesti tara pe harta?Mai bine sa nu o gasesti si sai elimini decat ca lazio sa o gasesti da se te bata mar...Si articolul lu geambasu..Mi se pare absolut ridicol si nu are nici o legatura cu calificarea Stelei in grupe.Acel mascarici de la GSP vrea doar sa reaprinda conflictul dintre Gigi si Hagi ca sa aiba el ce sa scrie in ziare........Pana la urma vad ca pentru uniii suporteri nu prrea conteaza ca sa calificat Steaua echipa nostra de suflet cea mai galonata echipa romaneasca.Pentru ei conteaza ce spune Geambasu sau daca ia mai zis Hagi ceva lu Gigi.Steaua are milioane de suporteri.Dar numai cateva mii sunt suporteri adevarati!!! fularsteau2

ariven2131.08.2007 09:01

Felicitari pentru calificare.

Si daca bateam pe Avantu' Chiajna Hagi s-ar fi bucurat. Meciul cu "cea mai slaba" echipa cum le place la eternii looseri sa spuna (da, de dinamovisti e vorba) a fost rodl transpiratiei de trei sezoane in care am facut ceva pentru Romania nu am jucat doar cate o repriza. Am jucat meciuri intregi, am obtinut succese. Si insuccese. Sunt normale. Ca sa invingi trebuie sa pierzi. de aia a fot BATE si am batut-o. Am avut intr-adevar noroc...la care am lucrat 3 ani!

Obiectivul urmator - calificarea din grupe este absolut normal. Tine si de mentalitate. Altfel cum poti sa progresezi...Sigur mai ramane sa ne calificam...Io cred ca putem.

il_scorpio31.08.2007 09:15

Dak nu castiga Steaua campionatul anul asta si intra altii in Liga pe munca noastra cred ca o sa ma imbolnavesc de nervi. Eh..pan la urma dak castiga Rapidul, CFR-ul , sau greu de crezut Timisoara....o sa ma imbat vreo 2 saptamani si imi trece. Dar dak castiga dinamomue si se duce Borcea in Liga pe munca noastra......cred ca direct la spitalul de nebuni ma internez.

Nu-mi vine sa cred ce nesimtiti sunt oamenii astia.....n-au nici o limita...dupa ce Steaua si crrapid s-au batut pentru ei in Cupa UEFA...ei in loc sa faca la fel ....au declarat ca vor doar campionatul!

In sfarsit cineva dintre astia din presa a pus punctul pe i. Inainte de articolul asta nu aveam o parere extraordinara despre Geambasu, dar observ ca e singurul care a avut curajul sa spuna mai mult sau ma putin direct ca ce face Dinamo in campion e hotie la drumul mare....si ca Steaua este singura echipa care ne reperezinta cu suuces peste hotare.

FlasHUL31.08.2007 09:16
Bah baieti voi sunteti chiar culmea....Ce dak se bucura Hagi la eliminarea unei echipe mici?ce voiati sa planga?Si ce dak nu le gasesti tara pe harta?Mai bine sa nu o gasesti si sai elimini decat ca lazio sa o gasesti da se te bata mar...Si articolul lu geambasu..Mi se pare absolut ridicol si nu are nici o legatura cu calificarea Stelei in grupe.Acel mascarici de la GSP vrea doar sa reaprinda conflictul dintre Gigi si Hagi ca sa aiba el ce sa scrie in ziare........Pana la urma vad ca pentru uniii suporteri nu prrea conteaza ca sa calificat Steaua echipa nostra de suflet cea mai galonata echipa romaneasca.Pentru ei conteaza ce spune Geambasu sau daca ia mai zis Hagi ceva lu Gigi.Steaua are milioane de suporteri.Dar numai cateva mii sunt suporteri adevarati!!! fularsteau2

Daca asta ai inteles tu din articolul ala, iarta-ma ca iti zic dar nu prea te duce mintea. Sti macar sa citesti?

AndyQ31.08.2007 10:01
Si articolul lu geambasu..Mi se pare absolut ridicol si nu are nici o legatura cu calificarea Stelei in grupe.Acel mascarici de la GSP vrea doar sa reaprinda conflictul dintre Gigi si Hagi ca sa aiba el ce sa scrie in ziare........

Se pare ca ai citit invers articolul... ca n-ai inteles nimic.

Te compatimesc.

cristi_mold31.08.2007 10:04

Multumim Steaua ca existi. Asta ar trebui sa spuna fiecare roman. Pentru ca prin Steaua, Romania isi face un nume in Europa. Steaua si Romania revin acolo unde le este locul . La masa bogatilor.

Steaua trebuie sa demonstreze ca este campioana Europei de Est si sa se califice in optimil Champions League si ca echipele enumerate de tine nu se ridica la nivelul echipei Steaua Bucuresti. SIngura stea care straluceste pe cer.

Multumim Steaua ca existi si ca tragi fotbalul asta mizerabil dupa tine.

ztucin31.08.2007 10:10
Kreator31.08.2007 10:39
De ce e exagerata? E matematica. Simplu, nu. Pana in momentul asta, inainte de jocurile lui Dinamo si Rapid un UEFA, asa sta situatia.

Asa este.

In plus, si Otelul, si CFR Cluj au fost eliminate, asa ca aceste 2 echipe vor fi un balast la coeficientul de tara de acum incolo, ele nemaiaducand puncte, in schimb punctele obtinute de echipele romanesti ramase in competitie se vor imparti inclusiv la aceste echipe.

elias_custura31.08.2007 12:14
Fratilor,eu zic ca trebuie sa ne bucuram de echipa noastra,de Steaua,pentru ca a ajuns pana aici si eu personal cred ca o sa ajunga si mai sus dar numai cu ajutorul nostru(SUPORTERII ADEVARATI).Daca continua unii asa-zisi suporteri sa atace conducerea clubului,antrenorii,s.a.m.d......Steaua va avea numai de pierdut.Poate Becali nu este cel mai iubit om din Ghencea desi investeste mult in club,dar suporterii Stelei nu trebuie sa se mai ia de el pentru ca asta duce la scandaluri si la nelisniste in interiorul clubului.Eu zic ca trebuie sa fim alaturi de CEA MAI FRUMOASA SI MAI IUBITA ECHIPA DIN Romania,sa mergem la meciurile de acasa(daca se poate si la cele din deplasare,cu atat mai bine)si unii sa isi BAGE MINTILE IN CAP SI SA NU MAI INCERCE SA INFLAMEZE SPIRITELE IN TRIBUNE.Daca Steaua are suporterii alaturi,prea putine echipe ar putea sa o opreasca,iar cei din conducerea clubului,antrenorii stiu mai bine ce au de facut cu echipa.....asa ca....sa ii lasam pe ei sa isi faca treaba si Steaua va fi O STEA STRALUCITOARE asa cum ne dorim toti.Concluzie:Lasati-l pe Becali sa isi faca treaba asa cum stie el si pe Hagi la fel.Oricum pe Becali nu-l schimba nimeni,oricat ar incerca unii.Fiti alaturi de Steaua asa cum este ea....daca SUNTETI STELISTI PUR-SANGE,iar in caz contrar LASATI-NE SA NE INTRETINEM FAMILIA(Steaua).FITI PRUDENTI:CERTURILE DE LA Steaua II BUCURA PE ADVERSARII DIN TARA...SI ASTA NU E BINE PENTRU CLUB.Mult Succes in continuare!!! forzateauafular-campionii

Ca bine spui!

mai SUPORTERULE ADEVARAT!!!!!! steagro

w3bmaster31.08.2007 12:17

Foarte frumos articolu

Si stati linistiti dinmu nu ia campionatu anul asta De ce ? pentru ca il luam noi si pentru ca incep sa se destrame : V Nastase out / Marele Radu Stefan la Genoa + scandaluri sa vezi ziaristi ceo sa scrie ca o sa aiba material din groapa

Forza Steaua :)

CaTaLiNsm StElIsTu31.08.2007 12:38

ADEVAR VORBESTI!!!si mai am si eu a-le spune ceva celor care<carcotesc>tot timpul....ba fratilor....a-ti gresit site-ul...asta e un site destinat suporterilor ros-albastrii...nu a unei reviste de scandal.....mi-ar fi putin rusine sa arunc cu noroi in stanga si dreapta doar asa ca vreau eu,mai calculati-va vorbele si analizatile ca sa vedeti daca au un fond sau sunt doar aberatii.ii urmaresc in ultimul timp p unii care posteaza p acest forum si inafara de a critica in continuu pe unul sau pe celalalt nu fac absolut nimic,odata nu i-am vazut sa scrie<sunt mandru ca-s stelis>sau macar<felicitari Steaua>....scuzati-ma ca va spun dar acest tip de oameni nu-i pot numi suporteri....simpli microbisti...alceva nimic.am inteles sa critici si sa iti spui parerea dar nici chiar asa si+de asta nu a-s zice nimic daca Steaua ar merge numai din esec in esec....dar in conditiile de fata........ Steaua TE IUBIM SI DOAR NOI,SUPOTERII ADEVARATI,TE PRETUIM!!!!!!!MEREU SUPERIORI!Forza Steaua!

«12»