FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noi, cei din linia intai...

«12»
fcsteaua.ro29.08.2007 09:23

Ca de atatea alte ori in aureolata noastra istorie, diseara ne vom situa in prima linie a frontului fotbalistic romanesc, privilegiu harazit doar campionilor innascuti. Scrutam cu mandrie, orgoliu si speranta noile, dar in acelasi timp vechile orizonturi europene, pe care le dorim invaluite in rosu si albastru astazi, la ceas de seara si de sarbatoare.

Privind lucrurile strict prin prisma rezultatului inregistrat in meciul tur, doar 90 de minute ne mai despart de o a doua calificare consecutiva in grupele celei mai prestigioase competitii inter-cluburi din lume, putand astfel realiza o "chinta royala" din participarile Stelei in Liga Campionilor. Desi adapostul conferit de cele doua goluri marcate in deplasare poate parea suficient si reconfortant jucatorilor, inclin sa cred ca doar o concentrare maxima a acestora, pe toata durata partidei, ne va putea feri de eventuale momente dificile. Un joc inteligent, la rezultat, ferm si precis din partea baietilor nostri va transa aceasta mansa fara emotii si va putea astfel consfiinti o calificare fara dubii in grupe, cu beneficii imense in plan financiar, sportiv si mai ales mental, pentru ca odata cu revenirea fotbalistilor accidentati, echipa, tonifiata deja de prezenta in grupele Ligii Campionilor, va deveni o forta foarte greu de trecut.

Baieti, pentru Steaua, pentru bani si faima, pentru glorie si istorie, aratati-le tuturor diseara ca in Romania suntem noi, NUMAI NOI!

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece)

Fecior_stelist29.08.2007 09:37

Ai mare dreptate Alex, vorba lui Radoi, nu e bine sa ne culcam pe-o ureche, ci trebuie avut mare grija la aceasta echipa care pare APARENT mediocra. Sa speram ca Hagi va sti sa ii motiveze pe baieti, si ca acestia vor face un joc bun, si de ce nu (daca o sa le permita scorul) si putin spectacol (ar fi un plus de incredere pentru baieti, si chiar pentru Hagi, ca urmare a joculu slab practicat pana in acest moment).

Inclin sa cred ca un "dezastru" este imposibil, si cred ca Dumnezeu va fi Stelist !!!

Romania-Steaua!!! Europa-Steaua!!! Oriunde-Steaua !!!...."NUMAI Steaua" :P

Le reseau pansant29.08.2007 09:47
Baieti, pentru Steaua, pentru bani si faima, pentru glorie si istorie, aratati-le tuturor diseara ca in Romania suntem noi, NUMAI NOI!

Good point Alex

Ce vremuri (ma refer la poza articolului) 50.000 de stelisti un sadion plin ochi, 90 de minute de cantare ros-albastra si un meci trait pana in ultima secunda. Sper sa reeditam performata, de anul trecut.

Ce bun ar fi un 0-0 acuma, dar nu e nimic ca tot o sa marcam.

Castigam sigur

Forza Steaua !!! In Liga suntem si jucam doar NOI.

habarnam8529.08.2007 09:58

Sa creem o atmosfera incendiara , alimentati find de miza jocului si rezultatul BUN obtinut de Lazio aici!

Sunt convins ca va fi ceva deosebit pentru. ca diseara vom auzi Imnul CL pe Ghencea ....

Dulah29.08.2007 10:03

Batem cu 2-1

Forza Steaua

nicolaef29.08.2007 10:13

Complement de idei la frumoasele cuvinte ale lui Alex

Fie ca in aceasta seara sa sarbatorim o chinta roiala, cu care de asi format din oricare din jucatorii nostri, dintr-un Rege care nu poate fi decat Gica Hagi si un valet reprezentat de celebra Cobra, culoarea ros-albastra fiind constituita din noi, suporterii prezenti in Templul fotbalului sau in sarbatoare la Universitate! Mandru ca sunt stelist!

potra29.08.2007 10:30

sper ca in aceasta seara concentrarea pe teren sa fie maxima....sa nu se repete ce s-a intamplat aseara cand ni s-a demonstrat inca odata ca relaxarea si culcatul pe o ureche nu duc decat la colaps. sper sa fim pe baricade si sa ii tratam ca pe egalii nostri, sa nu ne uitam la nume. VREAU CA NOAPTEA ASTA SA MI-O PETREC IN UNIVERSITATE!!!

kristalboy29.08.2007 10:35

Asta este ....Vom demonstra inca o data ca suntem cea mai buna, iubita, titrata, galonata echipa din Romania. Iar vom aduna puncte pentru tot fotbalul romanesc si iar vom fi "blamati" ca am avut noroc. Iar ne vom califica si iar vom avea parte de sarbatoare in Ghencea - nimeni si nimic nu ne poate opri. Ora 21.45 ne apartine - altora le apartine penibilul " prietenii stiu de ce". Sper intr-o atmosfera senzationala si o coregrafie de exceptie. Mandru ca sunt stelist

potra29.08.2007 10:50

apropo ce se stie de coregrafie?ca de avut sigur avem!!!

cristi_mold29.08.2007 11:39

Baietii ne vor face inca odata sa visam. Forta Steaua! Demonstrati ca sunteti echipa fanion a Romaniei. Hai Steaua! Hai Romania!

sadeyes29.08.2007 11:52

"Va fi o seara de poveste" a spus Hagi. Sper sa se adevereasca, si sa ne calificam iarasi in grupe, dar sa facem o figura mai frumoasa decat anul trecut. In alta ordine de idei, aseara am fost la meci, pentru. ca sunt lazial convins si am asistat la un meci in care Strambul a mutat bine, dar pacat de ciurucurile pe care le-au adus de pe afara. Forza Steaua&Lazio. Non molare mai

mad7929.08.2007 12:27

offtopic

sper ca sa intelegeti gestul lui Becali de la Dinamo-CFR,mai ales acum si sa realizati ca o fi el CIOBAN,O MIZERIE CAT NEGRU SUB UNGHIE DE DESTEPT,dar vrea totusi binele Stelei cu orice pret.Eu unul il admir din punctul acesta de vedere,cred totusi ca exagereaza si il ia uneori gura pe dinainte,dar nu am sa-i dau vorul meu,fac diferenta intre politician si investitorul de la Steaua,Gigi Becali.

BATEM PE BATE!!!!

kaminna29.08.2007 12:43

Sunt foarte sigura ca vom castiga diseara fular-campioniifularsteaua2 steag3

Forzza Steaua! dica10

max1629.08.2007 12:56

Park vad minutu 91-92-93

Comentatoru: Bate Borisov are o ultima sansa de egalare prin aceasta lovitura libera......... Zapata are probleme intram in prelungiri, prelungiri care ...................

fcs29.08.2007 13:06
Park vad minutu 91-92-93

Comentatoru: Bate Borisov are o ultima sansa de egalare prin aceasta lovitura libera......... Zapata are probleme intram in prelungiri, prelungiri care ...................

doamne ce prostii vorbesti ..... da-ti peste gura ....

FORZA Steaua !!!

w3bmaster29.08.2007 13:25

anul trecut a fost frumos acu pacat ca nu pot fi la meci

Dar vom invinge si iar vom aduce mari echipe in Templu

Forza Steaua

valerere29.08.2007 14:00

Imi poate spune cineva unde m-as pute uita la meci, daca sunt in strainatate???

mad7929.08.2007 14:15
Imi poate spune cineva unde m-as pute uita la meci, daca sunt in strainatate???

salut

pentru a vedea meciuri,oricare ar fi ele descarca programele sopcast,tvants si tvu player.de obicei acestea sunt cele care trnsmit meciuri,singura incovenienta ar fi ca nu sunt neaparat in romana,englza sau alta limba de circulatie si majoritatea sunt in chineza taiwaneza,etc,asta de obicei se intampla la meciurile din camp tari,anglia,italia,spania,germania,nu stiu dak si la meciurile din Liga 1 e si asa dar mai mult ca sigur pentru meciurile din chmpions leugue asa e,inca nu m-am uitat si eu am descarcat programele astea sambata!

vlad_cj29.08.2007 14:58

Dupa Steaua nu exista viata! ni s'a demonsrat aseara si ni se va demonstra in seara asta. FORZA Steaua!!!

ana_stelista29.08.2007 15:04

IN SEARA ASTA RAIUL VA FI ROSU-ALBASTRU..........................AM INCREDERE IN FOTBALISTI, AM INCREDERE IN Hagi.....AM INCREDERE IN Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AM INCREDERE ca VOM ARATA ca AM FOST, SUNTEM SI VOM FI INTOTDEAUNA SUPERIORI!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA Dica!!!!!!!!!!!!!

FORZA Goian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( SPER ca VA JUCA) forzateauafular-campionii

valerere29.08.2007 15:23
salut

pentru a vedea meciuri,oricare ar fi ele descarca programele sopcast,tvants si tvu player.de obicei acestea sunt cele care trnsmit meciuri,singura incovenienta ar fi ca nu sunt neaparat in romana,englza sau alta limba de circulatie si majoritatea sunt in chineza taiwaneza,etc,asta de obicei se intampla la meciurile din camp tari,anglia,italia,spania,germania,nu stiu dak si la meciurile din Liga 1 e si asa dar mai mult ca sigur pentru meciurile din chmpions leugue asa e,inca nu m-am uitat si eu am descarcat programele astea sambata!

Merci mult, am sa incerc sa descarc!

georgev29.08.2007 15:38

Merci mult, am sa incerc sa descarc!

intra pe rojadirecta.com si o sa le gasesti acolo...............

bafta

vlad_cj29.08.2007 16:45

mai gasiti meciuri pe http://www.myp2p.eu/

White_R29.08.2007 17:26

Pe mine ma exzaspereaza tot ratatii astia de analisti care iau statisticiile si dau favorite aplicand o pseudologica . Daca Bate are palmares mai slab ca Steaua si s-a infintat mai rapid dupa creierul lor plat inseamna ca sunt varza . In fotbal nu se aplica calcule matematice si statistice . Adeversarii sunt tot oameni nu-s dintr-o categorie inferioara in lantul trofic .TOT CE CONTEAZA E FORMA DE MOMENT .Dupa pseudologica statisticiilor o echipa infintata mai recent va fi mereu mai slaba ca una infintata mai tarziu .Fie scenariul : Echipa 1 castiga prima editia a UCL.In a doua editie a UCL echipa 1 e favorita ca e singura care are in palmares un titlu si e normal sa castige iar ,deci va castiga. In editia a 3-a la fel si tot asa .Deci pseodologica palmaresului si statisticiilor nerelevante e o PROSTIE .Sper ca Steaua va bate azi 3-0 .Si daca mai aud ratati ca zic invidiosi ca stelistii au batut o echipa slaba e clar ca sunt prosti de le flutura ochii chiar de se lauda ca au diplome de ingineri si antrenor pro .Tot ce da valoarea relativa a unei echipe e momentul . La ora asta necunoscuta Bate e de turul 3 UCL unde Dinamo nu cred ca ar fi ajuns daca nu furau si sezonul trecut de Liga 1 .

revolutionaru29.08.2007 22:53

Un dinamovist merge împreunã cu cîinele sãu într-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoriților. La fiecare gol al roș-albilor, patrupedul schelãlãia de mama focului, se ridica în douã labe și țopãia, dãdea din coada, sãrea bucuros pe masa, fãcea tumbe.

Uimit nevoie mare, barmanul îi zice stãpînului: "Dom'le, incredibil ce cîine ai! N-am mai vãzut așa ceva! Dar, spune-mi și mie, dacã se bucurã la modul ãsta la un meci de campionat, cum se manifestã în Liga Campionilor?".

Replica omului: "Nu știu, cã îl am doar de 15 ani!".

«12»