FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Radoi nu va juca" (ProSport)!

«12»
CaTaLiNsm StElIsTu28.08.2007 20:48

Vad ca va tot sicanati pe-aici cu niste tampenii care nu-si au rostul....unu ba ca ra2 e mai bun ca si Chivu,unu ba ca e slab;haide-ti sa fim relisti:nu spune nimeni ca e bun sau nu pentru ca nu avem un sablon pentru ceea ce insemna bun sau rau,dar Mirel ra2 in acest moment este cel mai bun pe postul lui la Steaua,asa ca lipsa lui de pe teren nu poate decat sa ne intristeze.cand v-a venii unul mai bun ca si el atunci vom putea sa spunem ca Mirel trebuia lasat sau nu pe banca sau ca lipsa lui e un dezavantaj sau nu.acuma ca sa continui si eu intr-o nota ironica ;sper sa nu i-l vad pe Nicolita in cetrul apararii,ca doar el e baiatul bun la toate.Forza Steaua!!!

mcgrady29.08.2007 15:07

mai bine ca nu joaca Mirel, oricat de mult ar dori el sa joace. o agravare a accidentarii ii poate distruge genunchiul definitiv...imi doresc sa se recupereze cat mai repede pentru ca avem mare nevoie de el, mai alesc ca in centrul liniei mediene lipseste si plesan( sper sa joace in continuare ca mijlocas); Lovin si Ov Petre imi inspira nesiguranta:-S forzateauafularsteaua2fularsteaua2

Bogdanos31.08.2007 00:06
Ba u esti cumva dinamovist? La ce comentarii faci nu dai nimik de inteles decat ca esti prost!!!

Mda ... si daca Radoi ar fi asa ... care e problema? Steaua merge si fara Mirel desi el este simbolul echipei!!! iar daca e vb de Dinamo sa sti ca , cainii nu mai latra de marti seara , pentru ca le-a pus botnita tomasso rocchi fularsteaua2

«12»