FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Radoi nu va juca" (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro28.08.2007 10:16

Antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, a discutat la conferinta de presa dedicata meciului cu BATE Borisov si despre probleme medicale pe care le acuza jucatorii sai.

Daca fundasul central Dorin Goian este apt pentru a evolua in partida de miercuri seara, accidentarea la genunchi a capitanului stelist, Mirel Radoi, pare a fi mult mai grava, acesta neintrand in calculele antrenorului pentru partida impotriva bielorusilor.

"Cred ca Goian va evolua miercuri. Sansele lui Radoi sunt insa nule, speram sa nu fie o problema si mai grava. Am vorbit cu Mirel dimineata, a efectuat o rezonanta magnetica si, in mod clar, nu contam pe el miercuri", a explicat Hagi.

nemilosul28.08.2007 10:46

mai bine....chiar nu aveam deloc siguranta cu el in aparare mai ales la meciurile decisive + multitudinea de faulturi cretine in preajma careului + pasele la adeversar + inaltimea lui in comparatie cu jucatorii lui bate

ar fi bine de i-ar da drumu ciobanul...dar nu cred ca il ia nimeni dupa cum a jucat in ultimii 2 ani si la ce probleme are cu accidentarile

eu as juca cu Goian si rada in aparare

ov Petre si bicfalvi la mijloc

Danyyelo28.08.2007 11:27

Insfarsit nu mai au motiv sa se certe:))!!! Hagi cred ca este cel mai fericit!!!! Oricum Steaua va bate nici nu ma gandesc ... si cu Radoi si fara!!! fularsteaua2

w3bmaster28.08.2007 11:52

nemilosu : Du-te si impuscate Radoi e peste jegu ala de Chivu atat am de zis .....

In rest batem

bgdb28.08.2007 11:53

L-au ajuns blestemele pe finu. nu e o pierdere foarte mare. oricum in ultimul timp Radoi nu mai juca nimic. ne vedem pe stadion sa sarbatorim

nemilosul28.08.2007 12:09
nemilosu : Du-te si impuscate Radoi e peste jegu ala de Chivu atat am de zis .....

In rest batem

esti un adevarat ,nu stiu ce legatura avea Chivu in toata povestea asta dar daca insiti sa facem o analiza pentru capusorul tau incins de la atata gandire

Chivu titular la una din cele mai bune echipe ,din cel mai puternic campionat din lume, transferat pe 20 mil de eur....

si Radoi finu lu patronu,jucatorul care nu mai joaca nimic de 2 ani,autor a unor autogoluri si pase la adversar de toata frumusetea,killerul campionatului la mare concurenta cu sapunaru si alexa,dorit de echipe din ucraina si rusia

vorba lui calinescu daca Radoi nu era finul oierului nu avea loc nici pe banca de rezerve

Wigh28.08.2007 12:24

bah da tu esti cretin??? tu gandesti ce mesaje dai. tu vezi numa ce face rau. dar ca impulsioneaza echipa si moare pe teren pentru Steaua nu vezi.

Nu cita intreg postu de deasupra.

cmt-steaua28.08.2007 12:29

In rest batem

Acest web.... gandeste foarte complex ... Intrebare : Cand te-ai uitat ultima data la cum joaca Radoi... ?

Daca zice Becali sa il omoram pe Hagi ca e posedat... trimisul dracului la echipa tu il omori ... am dat sii eu un ex asa mai pentru tine ... gaseste un raspuns ... astept !

nemilosul28.08.2007 12:35
bah da tu esti cretin??? tu gandesti ce mesaje dai. tu vezi numa ce face rau. dar ca impulsioneaza echipa si moare pe teren pentru Steaua nu vezi.

Nu cita intreg postu de deasupra.

1)rahat ,daca nu ai aceiasi parere cu mine nu trebuie sa ma faci cretin...

2)citez ce imi vrea mie ****

3)nu l-am vazut sa moara pe teren.poate omoara alti jucatori pe teren

4)ii impulseoneaza ca in meciul tur cand am luat gol din cauza lui si tipa ca o fetita in calduri la ceilalti

Ba nu citezi ce iti vrea tie instrumentul, citezi conform regulamentului. +10 warn, fara mila.

Elena_Radoi28.08.2007 12:53

Nu inteleg ce aveti cu Radoi....totusi ce preferati? Jocul mediocru al lui Radoi sau jocul lui Lovin?! eu una pe Mirel am mai multa baza decat pe Lovin.

hai sa lasam astea la o parte...si sa ne sustinem jucatorii. Dak noi facem asa presiune negativa...facem rau echipei. FORZA Steaua!! forzateaua

AndreyCor28.08.2007 13:37
esti un adevarat ,nu stiu ce legatura avea Chivu in toata povestea asta dar daca insiti sa facem o analiza pentru capusorul tau incins de la atata gandire

Chivu titular la una din cele mai bune echipe ,din cel mai puternic campionat din lume, transferat pe 20 mil de eur....

si Radoi finu lu patronu,jucatorul care nu mai joaca nimic de 2 ani,autor a unor autogoluri si pase la adversar de toata frumusetea,killerul campionatului la mare concurenta cu sapunaru si alexa,dorit de echipe din ucraina si rusia

vorba lui calinescu daca Radoi nu era finul oierului nu avea loc nici pe banca de rezerve

bai ma lasi cu idiotu de Chivu....Mirel e peste fraieru ala oricand...

ce drak e cu voi ma,a mancat ciobanu niste rahat la TV si voi lati crezut,Mirel nu merita asa ceva din partea noastra.

dr.adrian928.08.2007 14:13

Radoi nui bun numai de muls la oi...

ma intreb de ce Becali il apara asa de mult. voi ce credeti.

despre Radoi si Chivu sa va spun parerea. amandoi sunt varza unul mai slab ca celalat.

Radoi un k1fighter si un arogant si Chivu o marioneta a fratilor Becali si un avar...

vanfootball28.08.2007 14:16
bai ma lasi cu idiotu de Chivu....Mirel e peste fraieru ala oricand...

:)))) In ce galaxie?

para28.08.2007 15:14

frate,in ce galaxie respiri tu oxigen? Radoi e cu mult peste Chivu! si decat sa ne contrazicem mai bine ne-am sustine Steaua lui 2007 din aceasta galaxie!!!! forza Steaua

Renunta la limbajul gen MiRC, scrie romaneste, citeste regulamentul.

choli28.08.2007 15:24

intrebare....!

dar spune u cu cati bani a plecat Chivu din Romania?

oricat ar fi de bun un jucator roman atunci cand pleaca din tara nimeni nu da mai mult de 4-5 mil euro pe el...indiferent de echipa unde pleaca!

si ca sa fiu si eu aici cu parerea spun asa: Mirel e mai bun decat Chivu...!

in rest succes!

despre Radoi si Chivu sa va spun parerea. amandoi sunt varza unul mai slab ca celalat.

Radoi un k1fighter si un arogant si Chivu o marioneta a fratilor Becali si un avar...

tzarane gaseste si u o vaca sa o mulgi....ca de acolo esti...DE LA COADA VACII!!!

:)))))))))

Nu mai posta consecutiv.Ultimul avertisment

vanfootball28.08.2007 15:33
frate,in ce galaxie respiri tu oxigen?Ra2 e cu mult peste Chivu!si decat sa ne contrazicem mai bine ne-am sustine Steua lui2007 din aceasta galaxie!!!! forzateaua

La ce e peste Chivu? La fotbal nu e, cu siguranta! Unii ati cam pierdut simtul realitatii pe-aici.

Fiorre79200628.08.2007 16:32

daca esti asa de bun de ce nu joci tu

sau esti cumva doctor in *******

cum poti sa faci asemeanea comentarii

dar asa sunt uni ................******

Nu-ti mai jigni partenerii de forum.

Danyyelo28.08.2007 16:50

Ba u esti cumva dinamovist? La ce comentarii faci nu dai nimik de inteles decat ca esti prost!!!

Irresistible23Steaua28.08.2007 18:00

A atunci cand Mirel facea numai meciuri bune era bine nu ?? Atunci cand toti erau la pamant si el se lupta pentru Steaua era bine nu ?? Dar tuh esti genul de suporter care caute orice motiv pentru a ataca Steaua si pentru a arata frustrarile sale... Imi pare rau sa`ti zic... dar Radoi chiar si la ora actuala este cel mai bun jucator din Romania. Si tu zici ca mai bn ca nu joaca el. Ia frate si tine cu Gloria Buzau ca pentru tine e cam acelasi lucru, ai avea ce jucatori de care sa te legi ... Imi e jena de tn !!!

Ce sa`i ceri la un om, care din cate postari ai avut tu pe site cam 90% atacai Steaua ... Chiar nu pot sa inteleg... ori este un dinamujist spurcat ori tii cu Steaua de vreo 2 sapt si esti genul ala de suporter care isi schimba echipa in functie de rezultatele ei.

Se pare ca pentru unii de aici, tot ce faci timp de cativa ani pentru Steaua se uita intr`o zi ... Dar m-am obisnuit cu genul de oameni. Radoi un stelist pur sange care lupta pentru ehipa sa tot timpu, este atacat fara nici o vina. Nu ii iau apararea numai lui Radoi, in general la toti jucatorii Stelei care sunt atacati. Echipa nu merita un astfel de tratament. Acus o sa aud pe aici ca o sa`l contestati si pe Lacatus, nu m`ar mira... Sunteti niste mizerii cei care atacati jucatorii Stelei, voi nu va dati seama ca in primul rand atacati Steaua si dupa aia jucatorii ... FORZA Steaua... Mirel Radoi, ESTI UNUL DINTRE NOI!!!!

Posturi consecutive.

laurst28.08.2007 18:14

pacat ca nu joaca, in primul rand pentru. ca e sufletul echipei si cu el in teren am fost mereu mai puternici!!

dar a picat la fix pentru. el intr-un fel, va fi scutit de unele posibile manifestari ce ar fi avut loc...

si eu, ca si altii, am fost mahnit de toata aceasta tevatura cu''cei 5'' si n-am fost de acord cu felul in care s-au comportat cu Hagi...

dar, probabil, si aceasta a fost o alta manevra''securisto-comunista'' a Comandantului Suprem sprecl2 forzateaua

ciochi28.08.2007 18:21

de la discutia ca Radoi s-a accidentat si ca nu va butea juca cu bate,voi incepeti sa va certati care ii mai bun Chivu sau el si pe ce sume s-a dus si alea alea...hai sa sustinem echipa

[/size]Forza Steaua

nemilosul28.08.2007 18:41
A atunci cand Mirel facea numai meciuri bune era bine nu ?? Atunci cand toti erau la pamant si el se lupta pentru Steaua era bine nu ?? Dar tuh esti genul de suporter care caute orice motiv pentru a ataca Steaua si pentru a arata frustrarile sale... Imi pare rau sa`ti zic... dar Radoi chiar si la ora actuala este cel mai bun jucator din Romania. Si tu zici ca mai bn ca nu joaca el. Ia frate si tine cu Gloria Buzau ca pentru tine e cam acelasi lucru, ai avea ce jucatori de care sa te legi ... Imi e jena de tn !!!

Posturi consecutive.

prietene daca e sa ne luam dupa tine jucam inca cu rachita,falemi sau mai stiu eu ce jucatori care au facut 3 meciuri bune de cand sunt la Steaua

pe ce te bazezi cand spui ca Radoi e cel mai bun din tara??? zi-mi si mie 2 meciuri cat de cat recente in care Radoi a fost cel mai bun de pe teren

nu am nici o frustrare...dovada fiind ca nu l-am atacat si nici nu o sa il atac niciodata pe Hagi

dovada e ca nu am nimic cu 3 sferturi din jucatorii care sunt in momentul asta la Steaua pentru ca au aratat si arata in continuare ca au valoare dar daca vad ca sunt unii care trag echipa in jos nu pot sa spun "lasa ca trec printr-o perioada mai grea care dureaza ani buni"

e ca si cum ai tine la copilul tau si nu i-ai spune ca are unii prieteni care il trag in jos si nu ai incerca sa il indepartezi de ei

JDERUL28.08.2007 18:49

Si cine ma rog este F.Calinescu ? In virtutea carei calitatzi isi da el cu parerea despre Radoi?Cei care-l citatzi ati urmarit de-a lungul anilor opiniile actorului despre fotbal ?Va spun eu ca nu.Daca ati fii urmarit,observatzi ca dl.,,stie tot"se contrazicea de la o declaratzie la alta. Sa va spun si de ce da in Radoi.Pentru ca,nu cu mult timp in urma il tot peria pe jjjjj,sperand sa ocupe un ciolanas mai mare pe langa acesta sau mai bine zis ar fi vrut nici mai mult nici mai putzin nun post de vicepresedinte in png.Cum jjjjj nu i-a oferit nimic,acum ataca.Va amintitzi cand era el moderator la o disputa electorala cum ii mai sclipeau ochii cand ,,cita" chipurile din mesajele primite de la populatzie si in care era rugat sa candideze el insusi la presedintzia Romaniei ? Asa ca,va rog frumos nu-l mai pomenitzi pe forum ca fiind integru si pertinent in a-si da cu parerea despre fotbal.

In ceea ce-l priveste pe M.Radoi,ar trebui sa fim cu totzii ingrijoratzi pentru ca ,ne convine sau nu,el este liantul echipei.Orice i se poate imputa,dar faptul ca nu se daruieste Stelei nu-i poate nimeni reprosa.Daca va mai suferi inca o operatzie s-ar pute sa termine cu jocul de fotbal.Abia atunci sa il pretzuim la adevarata valoare?Nu merita sa fie tratat astfel.Sa ne mai amintim si cat de mult a riscat cand a plecat de la natzionala vrand sa fie alaturi de echipa.Sa stitzi ca nu-i usor sa-tzi pui in pericol cariera pentru a fi fidel unui ideal.Da,pentru Radoi Steaua este un ideal.Daca vroia sa plece in strainatate,pleca inainte de prima operatzie.Nici jjjjj nu putea sa-l opreasca.

Va rog inca o data inainte sa aruncatzi cu noroi,ganditzi obiectiv si nu va lasatzi influientzatzi de varii opinii ale nu stiu cui.

Eu te astept Radoi in teren cu banderola de capitan pe bratz pentru ca meritzi din plin.

dr.adrian928.08.2007 19:18

dedicatie pentru toti contestatarii mei

prima data vas injura dar nu vreau sa ma cobor la nivelul vostru de huligani si comunisti. ati auzit vreodata de democratie unde fiecare are parerea lui. NU pentru ca ati chiulit scoala si ati batut mingea.

2. eu imi mentin parerea despre Chivu si despre Radoi marele jucator,vedeta Stelei, care mai mult bate din gura la microfon decat sa fuga dupa mine.

daca era cel mai bun din tara. credeti ca mai era la Steaua. ori juca pe undeva TITULAR (nu ca Chivu) la un real Milan manu barca etc.

3. daca e sa analizam bine jocul Stelei rada e in momentul de fata peste Radoi. el nu se regaseste dupa accidentare si mai are nevoie de timp,,,,, dar sa te bati in piept ca nebunu ca e cel mai bun din Romania e mai mult decat absurd si arata ca esti orb ori habarnist de fotbal- si credema am vazut mai mult fotbal decat voi la un loc la viata mea

ps cand am postat eu consecutiv

ps daca nu ar fii tarani ca mine ati muri

choli28.08.2007 19:58
dedicatie pentru toti contestatarii mei

prima data vas injura dar nu vreau sa ma cobor la nivelul vostru de huligani si comunisti. ati auzit vreodata de democratie unde fiecare are parerea lui. NU pentru ca ati chiulit scoala si ati batut mingea.

2. eu imi mentin parerea despre Chivu si despre Radoi marele jucator,vedeta Stelei, care mai mult bate din gura la microfon decat sa fuga dupa mine.

daca era cel mai bun din tara. credeti ca mai era la Steaua. ori juca pe undeva TITULAR (nu ca Chivu) la un real Milan manu barca etc.

3. daca e sa analizam bine jocul Stelei rada e in momentul de fata peste Radoi. el nu se regaseste dupa accidentare si mai are nevoie de timp,,,,, dar sa te bati in piept ca nebunu ca e cel mai bun din Romania e mai mult decat absurd si arata ca esti orb ori habarnist de fotbal- si credema am vazut mai mult fotbal decat voi la un loc la viata mea

ps cand am postat eu consecutiv

ps daca nu ar fii tarani ca mine ati muri

...............................AM MURI DE FERICIRE! - PLEACA IN CUBA!

«12»