Si cine ma rog este F.Calinescu ? In virtutea carei calitatzi isi da el cu parerea despre Radoi?Cei care-l citatzi ati urmarit de-a lungul anilor opiniile actorului despre fotbal ?Va spun eu ca nu.Daca ati fii urmarit,observatzi ca dl.,,stie tot"se contrazicea de la o declaratzie la alta. Sa va spun si de ce da in Radoi.Pentru ca,nu cu mult timp in urma il tot peria pe jjjjj,sperand sa ocupe un ciolanas mai mare pe langa acesta sau mai bine zis ar fi vrut nici mai mult nici mai putzin nun post de vicepresedinte in png.Cum jjjjj nu i-a oferit nimic,acum ataca.Va amintitzi cand era el moderator la o disputa electorala cum ii mai sclipeau ochii cand ,,cita" chipurile din mesajele primite de la populatzie si in care era rugat sa candideze el insusi la presedintzia Romaniei ? Asa ca,va rog frumos nu-l mai pomenitzi pe forum ca fiind integru si pertinent in a-si da cu parerea despre fotbal.
In ceea ce-l priveste pe M.Radoi,ar trebui sa fim cu totzii ingrijoratzi pentru ca ,ne convine sau nu,el este liantul echipei.Orice i se poate imputa,dar faptul ca nu se daruieste Stelei nu-i poate nimeni reprosa.Daca va mai suferi inca o operatzie s-ar pute sa termine cu jocul de fotbal.Abia atunci sa il pretzuim la adevarata valoare?Nu merita sa fie tratat astfel.Sa ne mai amintim si cat de mult a riscat cand a plecat de la natzionala vrand sa fie alaturi de echipa.Sa stitzi ca nu-i usor sa-tzi pui in pericol cariera pentru a fi fidel unui ideal.Da,pentru Radoi Steaua este un ideal.Daca vroia sa plece in strainatate,pleca inainte de prima operatzie.Nici jjjjj nu putea sa-l opreasca.
Va rog inca o data inainte sa aruncatzi cu noroi,ganditzi obiectiv si nu va lasatzi influientzatzi de varii opinii ale nu stiu cui.
Eu te astept Radoi in teren cu banderola de capitan pe bratz pentru ca meritzi din plin.