FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: Pentru 4 milioana, il dau pe Dica la CFR Cluj" (ProSport)!

«12»
CosminBr28.08.2007 12:19

Bai fratilor nu-l credeti pe oier, a spus-o asa ca sa faca misto de CFR si Horia, rasul din final spune tot - l-am mai auzit de multe ori.

Oricum Dica e jucator de 8 milioane si nu de 5 milioane cat e oferta pe care Supremu a spus-o in direct. Sa nu uitam ca Lille a oferit 7 milioane si nu l-a vandut.

korko28.08.2007 13:21

Ar fi cea mai mare prostie din partea lui Gigi Becali sa il vada p ronalDICA...FORZZA Steaua! fularsteau2

steaua_gloria28.08.2007 15:24

Becali vrei sa ne omori de tot? Mie deja imi vine sa-mi bag unghia in gat. Cum sa plece la CFR? Becali lasa-ne!

IDOLII NU SE "VAND" ASA USOR. NU-L IZGONI PE Dica LA Cluj !

dica10

Danyyelo28.08.2007 16:33
Omul a fost ironic, dar se pare ca multi dintre voi nu l-ati crezut in stare sa faca ironie. Cand a mai spus Becali despre Muresan si Paskany("ungurii") ca sunt romanii?! :laugh: Nu mai "puneti botu" la ce spune Gigi, ieri spunea ca Radoi e pe viata la Steaua si acum il vinde in iarna.

Asa e corect.......intr-un fel zici bine ce zici..........!!! Dar mai bine ar fi sa se inpuste Becali si sa nu mai faca declaratii destea fara rost....doar ca sa starneasca lumea!!! Sau le face numai ca sa apara la televizor....eu stiu poate il plateste aia ca le face audienta...NU stii ce s amai crezi despre omu asta:)))!

drpablo28.08.2007 19:06

Eu cred ca a zis la misto ca-l da la Cluj, ba li-l da si mai ieftin ca-s romani de-ai nostri, asta dupa ce ani in sir i-a numit echipa ungureasca. Dar de vandut probail va vinde jucatori si cred si ca si multi din ei isi doresc sa plece. Eu nu pot sa uit declaratia lui Paraschiv ca nu mai avea motivatie si nu mai rezista psihic, si mi-e teama ca multi dintre cei care au cativa ani buni la Steaua gandesc la fel.

golya129.08.2007 10:29

Gigi vorbeste ca sa nu taca!!!Pana mai ieri cei de la CFR erau unguri acum sunt romani de a lui.Vorbe,vorbe...Gigi Becali.Face numai presiuni la echipa.Nu stiu pe cine ajuta.PACAT,mare Pacat.

max1629.08.2007 12:11

Sa-i cumpere cineva lui Jiji Dibilcali un monopoly ceva ca sa nu se mai joace cu Steaua !!!!!!! forzateaua

marius-m29.08.2007 12:42

stati relaxati.... asta face panarama ca sa le demonstreze celor de la chefere cat sunt de mici in comparatie cu el..... zicea aseara ca vrea sa vada daca ii tine pe aia sa puna banul jos..... iar cand l-a intrebat reporterul ce sa intampla daca pun aia banul jos a zis..... pai atunci nu o sa vrea sa semneze jucatorul..... urmat de gretosul ,,,hahahahahahahahahaha

Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

piele2030.08.2007 07:49

Daca Dica pleaca de la Steaua in grupe vom fi umiliti !!! fara Dica si Plesan pe mijloc Steaua nu face fata nici in campionat !!! nu las da nici pe 8 milioane !

fortz@ steaua30.08.2007 19:08

povesti...eu nu cred ca pleaca Dica...iar daca pleaca nush ce o sa se intample cu Steaua in champions leauge ..

Artur_Steaua01.09.2007 17:17

Cum sa plece Dica mah, voi sunte`ti nebuni??? Ce credeti ca Becali e prost?? daca pleaca Dica iese razboi in Ghencea, razboi pe care Becali nu`l mai poate castiga :D

fan8302.09.2007 04:50

Ba fratilor!Eu am observat ca sunt multistelisti care le spune ceferistilor UNGURI.DECE?Oare nu sunt tot romini ca si voi,nu tot in Romania traesc,sau poate vor sase desprinda de Romania.VOI nu stiti ce inseamna cind un strain,in mod deschis iti injura neamul,poporul,tara(cum doriti asa zicetii)Exemplu:IN R.MOLDOVA,majoritatea ursilor,vorbesc doar limba rusa iar de dai sa le zici ceva ei iti zic"lace imi trebue limba asta sa o cunosc"In plus sa nu uitam ca ei pina astazi au o (tara)aparte chiar aici pe teritoriul moldovei(BASARABIEI)Stau acum si ma gindesc, dar daca mine basarabia va reveni acasa oare nu vom fi izgoniti,maltratati,si injurati?APROPO Dica nu trebue sa plece. :unsure:

«12»