FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: Pentru 4 milioana, il dau pe Dica la CFR Cluj" (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro28.08.2007 07:19

Gigi Becali a socat iar aseara. Cel mai bun marcator al Stelei in Champions League, Nicolea Dica, ar putea fi vandut, dar nu la o echipa puternica din Europa, asa cum ne-am astepta, ci la CFR Cluj.

Dica a fost urmarit de mai multe echipe in ultimul timp, Benfica fiind una dintre cele mai insistente. Patronul Stelei a declarat pentru Fanatik ca este dispus sa-l vanda pe atacantul echipei, dar nu in acest moment. Becali a dezvaluit ca, in cazul unei oferte de patru milioane, ar fi dispus sa-l cedeze si la CFR Cluj:

"Pe Dica nu-l dau acum si nu pe cinci milioane, dar daca CFR Cluj da cinci milioane ... uite, pentru ca e din Romania si joaca in campionatul romanesc, la CFR il dau pentru patru milioane. Sa-mi dea banii si il dau la CFR. Muresan, Paszkany sunt romani de-ai mei si-l dau pe patru milioane", a mai spus Becali.

fane_casieru28.08.2007 07:26

Ce pretentii sa ai la un idiot.....NO COMMENTS.

glow28.08.2007 07:35

Nu cred ca in toate cele ... Am senzatia ca a stat prea mult la soare si nu mai gandeste!

Cred ca daca il cedeaza pe DICAnio la CFR ar fi bomboana dupa coliva si momnetul in care galeria ar putea declansa razboiul contra patronului. Nu cred ca e normal sa-l dai pe Dica la o rivala, Dica are fata de echipe puternice, gen Barca, Chelsea, Milan, Arsenal, Valencia, nu de CFR. Sa speram ca GB se trezeste, si nu-l va vinde pe Dica al nostru daca vrea performanta. Cand nu ai minte vai de picioare, cu alte cuvinte putem sa avem o groaza de jucatori care sa-si dea sufletul daca nu ai un geniu, un talent incontestabil, care sa poata sa faca diferenta cand nu te astepti nu poti obtine nimic. Becali trebuie sa te trezesti odata si sa termini cu tampeniile.

GB vrea sa iasa in evidenta doar cu lucruri negative, ceva pozitiv, cel putin in ultimul timp....?!?

spre cl

dica 10028.08.2007 07:38

Becali il poate vinde pe Dica la CFR,dar trebuie ca si Dica sa vrea sa semneze,si cum el nu vrea,transferul va pica.

stelist nebun28.08.2007 07:41

Ia mai da-te in .... ma-ti......macar daca pleaca sa plece la o echipa de talia lui...nu la o echipa care se bucura si la locu 4.....hai sa fim seriosi acu...ciobanu e nebun....si off topic ca a zis ca il da si pe Goian si pe Radoi........va las pe voi sa comentati ca eu ma enervez prea tare

Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

florin_b_*28.08.2007 08:07

Pai daca stau bine si ma gandesc Dica e cam timpul sa plece...si el a spus ca vrea sa plece..insa AFARA..nu va pleca el la CFR..va asigur! Asa ca noi ne agitam degeaba..vrea si el afara ..prin Spania, Anglia..acolo e de el si el stie asta!!!

In legatura cu ceilalti:

Goian: pai daca il da cu 5 mil e f bine...la cate probleme cu spatele are cine stie cand o sa cada mai rau pe spate si va sta 1 an 2 pe tusa..asa ca mai bine luam banii la iarna. Il apreciez..e super fundas, insa uneori tre sa pleci dupa 2-3 ani la un club mai mare decat cel la care esti in prezent. 50% din meciuri le joaca cu infiltratii..oare nu tre sa plece inafara si el pentru ceva bani??!!!

Radoi: Pai stai sa vedem cand isi revine din accidentarea de la antrenament. Eu cred ca Radoi nu va fi laut de nici un club important..nu pentru ca nu ar avea valoare..ci pentru ca GENUNCHIUL SAU E VARZA!!!!! Tare as vrea sa ma indoiesc...insa cam asa se pare..an de an lipseste 5-10 etape(poate chiar mai multe) din cauza genunchiului!

Neaga: Mai are de demonstrat ca sa il ia cineva din afara (poate doar in Asia sa plece).

Nu inteleg ce e asa mare grija...avem nevoie de suflu nou la echipa..ciclul de 3 ani va spune ceva???

Trebuie cumparat 1-2 fundasi centrali ff buni si un mijlocas la creatie excelent..in rest echipa e f buna si fara Dica, Radoi, Goian. Fara Radoi am intrat in CL anul trecut..am si jucat binisor...in atac avem destui jucatori..plus ca Neaga are acelasi profil ca si Dica..deci eu zic ca pana la urma tre sa ne obisnuim cu ideea ca Dica VREA si EL sa plece!

costy_k1_G.28.08.2007 08:18

E strategie buna sa aduca jucatori tineri la Steaua dar sa vanda vedetele e cea mai proasta decizie, dar sunt sigur ca vedetele vor ramane, nu stiu la ce se gandea Jiji cand a facut aceste declaratii care nu isi au rostul.

carmen 2328.08.2007 08:21

Becali face misto de CFR, stie ca n-or sa dea 4 mil pe un jucator, si deasta zice ca-l da, ca sa nu-si mai faca aia publicitate pe spatele Stelei si sa nu se mai dea mari ca ar da o suma asa mare pentru campionatul nostru pe jucatori.In mod cert nu-l va vinde in Romania.:)

Wally28.08.2007 08:56

NU cred ca Dica ar putea pleca vreodata la o echipa din campionatul romanesc, oricare ar fi aia. Nici chiar la Gloria Buzau nu ar putea ajunge. :biggrin:

lvd 3128.08.2007 09:08

Steaua fara Dica o sa aiba o mica mare problema...

Sper ca totusi ex-pitesteanul va mai imbraca macar un an tricoul ros-albastru, si sper din tot sufletul ca NU va merge la o alta echipa in Romania. Cine este CFR Cluj?!? neica nimeni venita din strafundurile ligii secunde...In Romania DOAR Steaua conteaza in fotbalul de club si daca ai ajucat la Steaua este greu (dar nu imposibil dupa cum am mai vazut) sa mai joci la alta echipa romaneasca. Daca pleaca din Ghencea tb sa merga la o echipa mai mare din fotbalul care conteaza.

Forza Steaua! fularsteaua2

BOSS_DANUTZ28.08.2007 09:21
CAPS, CAPS, CAPS.
ULTRASSICK28.08.2007 09:25

Buna ideea cu juniorii da nu trebuie aplicata brusc pentru ca in felul asta o sa disparem din scena fotbalului mare vreo 3-5 ani...deci ar trebui incercati juniori asa pe parcurs usor usor(nu imprumutati la buzau)... fularsteau2 fularsteaua2

mad7928.08.2007 09:36

Eu as vrea ca Dica sa plece din Ghencea,dar la o echipa din strainatate.Nu cred balivernele spuse de Becali,asa ca nu imi fac griji din punctul acesta de vedere.Si nici daca asa cum am auzit ar pleca inca 4 jucatori de valoare de la Steaua,precum Radoi,tot nu mi-as face probleme pentru ca deja observ la ei o plafonare ,cel putin la Radoi vad asta de la meciul cu Middelsbourugh(sper ca asa se scrie).Da,o fi un jucator bun pentru moralul echipei,dar in rest e,in opinia mea inferior pana si lui Rada!Oricum daca ar fi vanduti ,ar fi benefic pentru echipa si pentru ei ca oameni,nu trebuie sa uitam acest factor.La Steaua vor fi adusi in continuare jucatori buni,asa ca nu va faceti probleme.

BATEM PE BATE!!!!!

RaDoooI28.08.2007 09:43

blki asta face ce face si isi pune suporterii iar in cap , deja nu ma mai intereseaza ce zice oierul ..

bijoux_bz28.08.2007 10:08

daca il vinde pe Dica la CFR Becali o sa fie linsat de suporteri.

asa ceva e inadmisibil. cred in continuare ca a fost o gluma proasta din partea unui cioban fara creier.

daca pleaca Dica la CFR Becali nu o sa mai fie iubit de nimeni de niciun suporter.

eu personal ma duc la stadion si arunc cu pietroaie in masina lui. i-o fac varza bagamias p.. in banii lui. ii sparg cauciucurile. ca si-o lasa ca prostu acolo in buluceala si n-o pazeste nimeni. am trecut de multe ori p langa ea in aglomeratie si puteam sa fac multe.

dar acum cu orice risc i-o nenorocesc. daca il da pe Dica inseamna ca nu are niciun interes sa faca performanta la Steaua ci doar sa scoata bani. si atunci merita cel mai al dracu tratament din partea suporterilor.

NOI SUNTEM Steaua!!!!

Gigi E UN DICTATOR SI UN COMUNIST!!!

AFARA CU MIZERIILE!!!

FORZA Steaua !!! VINCI PER NOI!!!

FORZA LAZIO !!!

Dulah28.08.2007 10:16

O mare vrajeala ,nu se va intampla asa ceva stati linistiti.

korynna28.08.2007 10:17

Oricum jj are zilele numarate.Sa se apuce el sa faca "afacerile" astea si sa vedem atunci.Parca nici nu pot sa ma mai enervez atat de cretin e....

Khalid28.08.2007 10:42

Omul a fost ironic, dar se pare ca multi dintre voi nu l-ati crezut in stare sa faca ironie. Cand a mai spus Becali despre Muresan si Paskany("ungurii") ca sunt romanii?! :laugh: Nu mai "puneti botu" la ce spune Gigi, ieri spunea ca Radoi e pe viata la Steaua si acum il vinde in iarna.

Axu28.08.2007 11:01

Bai fratilor a zis-o la caterinca ... nu mai va luati dupa ce scriu toti in ziare ... cine ar vinde un jucator cu mai putin decat ii ofera altii ? A vrut sa fie ironic ... si presa i-a pus titlu' in ziar doar ce au vrut ei ... sa mai il injuram si noi putin p Jiji ....

bijoux_bz28.08.2007 11:09

faza e ca eu ma uit mereu la cioban cd il vad la TV ca sa ma rad putin si sa vad ce mai are in cap sa faca la Steaua. aseara a vb la telef la fanatik show si nu vorbea deloc la caterinca sau cel putin nu avea tonul respectiv. tocmai de aia toata media l-a luat in serios.

oricum cat de cioban e el dar nu ma asteptam la o asemenea afirmatie.

e cea mai tare afirmatie de cand a venit el la Steaua.

sper sa nu o dea in bara.

sfarteca28.08.2007 11:19

pfoaiii!!!

doamne!!DAL LA unguriI NEMERNICULE!!da chiar nu tie rushine???

asa ceva nu e posibil!!!

E Steaua noastra mai!!!!Tu nu intelegi?????

Ciprians28.08.2007 11:23

BKL vorbeste orice numai sa apara pe prima pagina; are nevoie de popularitate cu orice pret. Inteleg ca e cel putin retard dar stie sa faca bani. Asa ca nu cred ca e "pe bune" declaratia cu privire la Dica. Spune orice, numai socant sau iesit din comun sa fie. Presa asta de doi lei atat asteapta.

Hai Lazio!

Danyyelo28.08.2007 11:31

Asta e nebun complet..............pana acuma se injurau si se bateau si acuma vrea sa ii dea jucatori .... sunt nebuni cu toti.........nu stii ce sa mai crezi din fotbalul romanesc.............!!!Dica daca pleaca la Cluj pleaca cu tot cu JJ!!! fularsteaua2

w3bmaster28.08.2007 11:46

Alta "bomba" de presa de *** din Romania

Gigi ii ia la mijto zilnic si astia scriu ca oricum nu au ce scrie alceva

florin_b_*28.08.2007 12:01
Alta "bomba" de presa de kkt din Romania

Gigi ii ia la mijto zilnic si astia scriu ca oricum nu au ce scrie alceva

Exact. Le mai da GG cate o paine..acu sincer...fara GG nu s-ar mai vinde milioane de ziare (de rahat de altfel)!!

«12»