FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ale noastre valori

«12»
bodanelu27.08.2007 21:17

mda.. traiasca nebunu si sustinatorii lui ;)

pepiniera proprie? sa-i explice cineva astuia, ca sa poti vinde jucatorii tre sa-i expui. ca sa-i expui tre sa faci performanta in cupele europene. ca sa faci performanta acolo trebuie jucatori valorosi si omogenitate..

cristian8627.08.2007 22:05
"O sa plece patru-cinci jucatori de valoare. Toti sunt de vanzare, mai putin Nicolita, Bicfalvi si Surdu. Si Radoi si Dica si Goian sunt de vanzare. Vreau sa fac o pepiniera proprie. Sa cumpar jucatori pe cateva sute de mii de euro si sa ii dau cu milioane. Acum fac performanta la Steaua, dar vreau sa fac sute de milioane din fotbal", a declarat, la Fanatik, Gigi Becali.

Apropos de valori.

Fumigene, petarde.

Propun sa se vanda si pe el, eventual la turci.

JJ : "Am probleme cu capatana. Chemati un doctor !"

ana_stelista28.08.2007 09:01
Eu zic sa-l huiduim pe Radoi daca joaca la marcaj,nu stiu cum puteti tolera o astfel de bataie de joc.Cand am vazut declaratiile Lui Berbecali imi venea sa sparg televizorul,VOUA VI SE PARE NORMAL???A-ti uitat de autogolul de la Rosenborg,de gafele cu Dinamo si rapid???Omu asta e dezastru la marcaj,si Piturca si Protasov s-au convins.

Daca nu-l huiduiti inseamna ca acceptati ca un jucator sa faca legea in vestiar si sa vorbeasca peste antrenor,acceptati ca Steaua sa fie o echipa unde primul 11 se face pe interese,si nu pe forma jucatorilor,pe talentul lor.O sa pierdem mult si asta se vede in lipsa de devotament a jucatorilor.Am incredere in Hagi ca n-o sa tolereze asa ceva pentru ca el e stelist cu adevarat.Radoi si Berbecali vor numai sa le fie lor bine,nu si Stelei.A-ti fluierat jucatori pentru mai putin,acum cand chiar trebuie,cand chiar MERITA,trece-ti cu vederea.

Stiu ca n-o sa-mi baga-ti in seama postul,si ca o sa-i lasa-ti in continuare pe Radoi si Becali sa distruga in liniste spiritul stelist,dar nu puteam sta fara sa nu fac nimic,nu suport sa vad ce se intampla.

Presupun ca cei care scriu topicuri ProRadoi,ori sunt becalizati ori sunt din gasca lui.

Una e sa-tzi spui punctul de vedere si alta e sa tzi-l impui..........De unde stiii tu ca Radoi face legea in vestiar? Nu-mi spune ca si esti unul dintre acei care inca asculta aberatziile presei de "specialitate". Dica a spus clar si raspicat intr-o emisiune ca Radoi isi face datoria de capitan...ATAT. Dar pentru faptul ca e finu' lui Becali......toata lumea trebuie sa il acuze si sa fie impotriva lui...... De acord cu tine cand spui ca a facut gafe...si nu te contrazic nici cand sustzii ca locul lui nu e la marcaj....Dar nici pe banca...........Spune tu un alt jucator care ar fi mai bun de capitan ca Radoi........Dica? nu cred. Cand Dica a fost coordonator de joc intr-un meci...pe teren a existat doar o harababura totala.... Can a intrat Radoi....totzi s-au mobilizat mult mai bine. Lucru remarcat de comentatori . Nimeni nu contesta faptul ca Dica e cel mai bun jucator...dar nu si cel mai bun capitan.....Ai mai sp ca Radoi nu vrea binele Stelei ci doar binele lui.....Poi atunci un om care isi vrea binele crezi ca isi mai sectziona venele ? Sau pentru tine aia a fost o lovitura de teatru ca sa te impresioneze.

PS. NU SUNT O SUSTZINATOARE A LUI Becali CACI IMI VINE SA SPARG MONITORUL SI SA MANANC BUTOANELE DE LA TASTATURA CAND VAD PE SITE ca AR VREA SA IL DEA PE Dica....SAU NUSH CE PROSTIE A MAI VISAT. SI NICI NU FAC PARTE DIN "GASCA LUI".

potra28.08.2007 11:01

da treaba cu intorsul spatelui e chiar buna...asta ii va da de inteles ca nu au fost, nu sunt si nu vor fi niciodata astfel de gesturi de proasta calitate. NU LA Steaua!!!

w3bmaster28.08.2007 11:44

Las ca nu il mai huiduiti (pentru suporteri de kkt din tara asta) ca nu o sa joace maine seare

Cat despre articol romanii in general au o problema cu "valorile" le-au cam uitat .....

Forza Steaua

andreea_steaua4ever28.08.2007 18:29

bah sa nu-ti vina rau de la atata prostie aratata de berbecalI...cica vrea el domne ca sa-i dea pe Dica,Radoi,Goian,Neaga.exact acei jucatori care sunt cei mai buni,care de unii singuri pot face diferenta pe teren.si acum un cretin ca Becali vrea sa-i dea pentru. a aduce tinere valori. pe 300.000 euro si sa-i vanda pe 20 de milioane.vreau sa spun 3 lucruri: 1.daca acesti jucatori pleaca ne vom vedea nevoiti sa jucam cu carpe de jucatori ca fundasi gen Baciu si rada(pe care tocmai el iau desfiintat)ceea ce nu ne va prii. 2.in Romania nu prea exista tinere talente.si dao dracului de treaba chiar trebuie sa facem experiente dintrastea????cand noi vom juca in lc,ce vor face acele"tinere talente"?care va fi experienta lor in fotbal atunci cand in fata lor va fi Ronaldinho, se vor [...] pe ei de frica?????????????? 3.oligofrenului de Gigi fecali nu gandeste oare ca Steaua cu tinerele ei talente, pe care bineinteles se vor [...] acei oameni cu experienta mai mare in lc si UEFA,in fine acele valori pitice vor face din Steaua o echipa de Liga 2?CE VA MAI FACE EL ATUNCI CAND O SA-SI VANDA JUCATORII PE LA ECHPE CA CFR(VEZI CAZUL LUI Dica)SI ACEL JUCATOR CARE TREBUIE SA-SI FACA MESERIA NE VA FACE DE rahat CU FAZELE LUI SPECTACULOASE? IN CONCLUZIE NE DAM SEAMA CA Gigi ISI BATE JOC DE ECHPA.IMI VINE SA PLANG CAND MA GANDESC LA CEEA CE S-AR PUTEA INTAMPLA DACA Gigi CONTINUA IN HALUL ASTA.......!MARSH LA Dinamo.DISTRUGI Steaua,HAHALERA ORDINARA CE ESTI! icon8.gif

Controleazã-ți limbajul.

Nu mai abuza de Caps Lock. Moderatorii

endorama28.08.2007 20:35

e 3-1 pentru Lazio acuma in minutul 70... ce placere e sa urmarescmeciul in momentul asta... nu stiu de ce dar nu pot nicicum sa tin cu Dinamo in cupele europene. cand joaca Rapid de exemplu am cam aceleasi emotii ca si cu Steaua, dar pe dinamovisti nu pot sa-i suport. cred ca e doar din vina lui Borcea.

Zerg28.08.2007 23:42
e 3-1 pentru Lazio acuma in minutul 70... ce placere e sa urmarescmeciul in momentul asta... nu stiu de ce dar nu pot nicicum sa tin cu Dinamo in cupele europene. cand joaca Rapid de exemplu am cam aceleasi emotii ca si cu Steaua, dar pe dinamovisti nu pot sa-i suport. cred ca e doar din vina lui Borcea.

"cand joaca Rapid de exemplu am cam aceleasi emotii ca si cu Steaua"

Citesc forumul acesta de ceva timp... postul tau face parte din categoria "bomba" pentru mine... chiar mi'a sarit in ochi... "cam aceleasi emotii" ... prietene esti sigur ca ai nimerit forumul care trebuie? tu chiar nu iti citeste mesajul inca 1 data pana sa il postezi? wtf ...

neaga529.08.2007 08:03

oare nu cumva lista de disponibilizari pentru. vanzare a aparut dupa celebra impacare a oierului cu Hagi?exact acei jucatori care-i stau in spate lui Hagi(din respect pentru. cariera lui de jucator ma abtin din greu sa nu-l numesc si altfel) vrea prostul satului sa-i vanda; la chiar doua zile dupa ce declarase ca lui Radoi ii face contract pe viata la Steaua!!!!

nu uitati ca Hagi e un tip vanitos, orgolios, care nu uita si nu iarta ; e capabil sa faca strategii diabolice-nu uitati cum l-au demis pe Piturca;dupa ce ca e nul ca antrenor e si razbunator...in mod sigur iubeste Steaua dar mai mult se iubeste pe sine... nu ati observat -in mai toate aparitiile TV-am ajuns la cel mai inalt nivel...sunt mare fotbalist...

cei care vorbesc de valori-sau ma rog de lipsa valorilor---NU SPUNE NIMENI CA Hagi NU A FOST BUN CA JUCATOR, ASTA NICIODATA, dar asta nu inseamna ca nu putem vedea ce prost antrenor e; toti se feresc sa spuna asta-ma refer la oficiali- ca sa nu-l supere pe Hagi, daca ar fii fost altul nu mai tacea nimeni...

JOS Hagi CA ANTRENOR!!! cred ca s-a rugat si el si familia lui sa se accidenteze Radoi;

si ca sa raspund si autorului articolului-cam ce ar tb. sa dorim sa vedem pe stadion daca nu victorii ale Stelei?! porcarii ca meciurile de pana acum de cand cu Hagi?! sa ne imbolnavim de nervi si de inima?!pai pe langa Steaua lui Hagi , cea a lui Oli era Real Madrid!

mai lasati-ma cu atat respect necuvenit pentru. Hagi ca antrenor!!!!

FlasHUL29.08.2007 11:54

Ce e cu boratura asta pe forum? "ma refer la post nu la "elementul" care la creat"

Nu ai voie sa citezi itreg postul de mai sus

para01.09.2007 14:54

Faza cu intorsul spatele e buna,sper sa intelega ca nu e bine ce a facut!Totusi eu sper ca intr-o buna zi sa se impace toata lumea la Steaua:suporterii-antrenorul-jicatorii-conducerea!Cat despre valori,intradeva de ele aproape s-au uitat de tot!Dar sper intr-un viitor mai bun,mai pasnic,farajucatori cara sa bata arbitrii,fara arbitrii corupti,fara jandarmi pe stadioane violenti pe stadioane etc(si cand m-am trezit era dimineata!) steag3 fularsteau2

«12»