FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ochirosii a fost imprumutat la Buzau (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro27.08.2007 06:50

Razvan Ochirosii, mijlocasul accidentat în aceasta vara care a revenit de curând la antrenamente, va juca un an la Buzau.

Adrian Ilie a confirmat aseara plecarea fotbalistului la echipa din Crâng.

Ochirosii a fost cedat la Buzau deoarece are sanse foarte mici sa prinda prima echipa a ros-albastrilor. El se va alatura stelistilor împrumutati în aceasta vara la formatia antrenata de Stefan Stoica, Alexandru Iacob, Tudose, Litu si Simion.

c.ronaldo1727.08.2007 06:52

Ce dracie! "Ochii Rosii" era cel mai bun pe partea stanga de la noi. Hai sa il dam si pe Dica la Buzau!!!

Razvypitesti27.08.2007 07:08

Nu se poate, acest bãiat juca mai bine decât mulți titulari.

ana_stelista27.08.2007 07:09

imi pare foarte rau pentru Razvan.......... este un jucator tanar foarte talentat si are mai multa experientza decat Bicfalvi......parerea mea ca este mai bun decat love in si Ov. Petre la un loc.............dar asta e.................

DexOne27.08.2007 07:18

astia si-au batut joc de copilu asta....Ochirosii joaca bine fata de altii de pe acolo...dak il dadea macar sa il fi dat la o echipa adevarata sau in afara....asa viitoru lui ca footbalist la gloria...pfff

Quetzalcoatl27.08.2007 07:28

O mutare deloc inspirata.Mai ca mi-as dori sa retrogradeze Buzaul 'ca m-am saturat de schimbarile astea.

JDERUL27.08.2007 07:47

Ce mult as vrea sa fiu in mintea lai Hagi sa stiu ce gandeste despre aceasta mutare !

Everstul a fost la inceput o movilitza neansemnata,iar oceanul planetar o lacrima.

Wigh27.08.2007 07:50

Becali sa suga ceva.

eddie the 'ead27.08.2007 07:53

O mutare deloc inspirata.Mai ca mi-as dori sa retrogradeze Buzaul 'ca m-am saturat de schimbarile astea.

Eu nu "mai ca". Imi doresc sa retrogradeze. In loc ca ciobanul sa reduca suspiciunile asupra Stelei, el nu stie cum sa le dea apa la moara tuturor idiotilor. Dar ce pretentii sa mai ai...

Iar Ochirosii nu a jucat vreun minut de cind a inceput sezonul. Decit sa stea pe banca, mai bine sa joace citeva luni sau un an acolo si sa se intoarca la Steaua. Nu mi se pare un capat de tara. Tocmai pentru ca e bun si de viitor ar trebui sa joace, nu sa frece banca.

razvan_stelist200727.08.2007 08:57

steag1 in2-3ani Steaua se va numi gloria buzau;jucatorii doriti de benfica(Dica)vor juka in Liga Campionilor la echipa galactica gloria buzau.se alege prafu de Steaua daca nu lom noi suporterii o masura-sa facem un memoriu la club. fularsteau2

-=Danny=-27.08.2007 09:48

Doamne ce decizie ....... TAMPITA !!! Cum ma sa il dea pe Ochirosii la Buzau ...... Spoer doar sa se intoarca peste 6 luni la echipa , si sa faca treaba buna !!!

steaua_gloria27.08.2007 09:54

Da de ce dreaq nu l-a dat pe Lovin la Buzau, sau pe Coman care a plecat la u Cluj?

MINTE INCAPABILA!

Kekea27.08.2007 10:17

Oameni buni, eu zic ca e destul de bine ca imprumta jucatorii la Gloria Buzau si nu alte echipe.Intradevar, se creaza suspiciuni.Dar mai bine la Gloria Buzau cand stim ca pot fi chemati oricand si la orice ora daca suferim de pe urma accidentarilor.Mai bine joaca decat sa murdareasca scaunele de pe banca de rezerva, daca o prinde si pe aia.Si daca cei imprumutati vor fi bagati in echipa Gloriei ei vor da totul pe teren vrand sa demonstreze ca merita sa se intoarca la Steaua.

Si decizia de a-l imprumuta pe Ochirosii sunt sigur ca ii apartine in totalitate lui Hagi.

costy_k1_G.27.08.2007 10:47

E si normal, chiar daca pentru. Steaua va fi o pierdere pentru. un sezon dar lui ii va prinde bine aceasta noua experenta si sunt sigur ca va iubi si mai mult Steaua cand va reveni. Io as mai lua 7-8 tineri de viitor si i-as inprumuta la echipe nou promovate, e ceva logic...problema e ca "nou promovatele" vor vrea si ele un comision pentru. cresterea noilor talente. E ceva ce ma nemultumeste la Steaua: jucatorii tineri de viitor, sunt mult prea putin la Steaua, nu ati vazut Anglia Romania...ce jucatori de o cadenta impresionanta...Daca Jiji vrea finala C.L. pai tre sa faca Steaua mai buna ca nationala Romaniei pentru. a avea si noi o sansa. El vrea cu jucatori putini sa faca performanta, pai cu lotul care la avut Oli a facut maximu. Doar nu toti jucatorii Stelei sunt talentati dar ei au avut ambitie si au muncit si pentru. altii si asta s-a vazut.

Da de ce dreaq nu l-a dat pe Lovin la Buzau, sau pe Coman care a plecat la u Cluj?

MINTE INCAPABILA!

Lovin are experenta dar Ochirosii nu, din pacate tre sa vada si munca de jos cum a vazut-o si Ghionea la timpul sau. E un baiat tanar si tre sa aiba meciuri in picioare pentru. a face fata in L.C. si Liga 1.

stelutawillis27.08.2007 11:07

Pacat...

Serilius27.08.2007 12:11

cum ma sa mearga Ochirosii la buzau asta isi bate joc de el ~X( era bun in Liga Campionilor........

ps: de ce nu l-a dat pe Andrey la buzau si il tine in div c la Steaua 7 ...pe mne unul Andrey nu m-a dezamagit...

Daniellone27.08.2007 12:24

Cred totusi ca sunteti prea orbiti de ura fata de cioban ca sa mai vedeti si dincolo de ea... E o decizie fireasca si absolut benefica pentru Ochirosii. Nu stiu cati ani aveti si daca mai tineti minte lucrurile astea, dar inainte de '89 Steaua isi roda tinerii jucatori pe la echipe gen FC Olt. Asa s-a intamplat si cu Ilie Dumitrescu si cu Dan Petrescu si cu altii. Jucatorii trebuie sa se rodeze, la varsta lor e foarte important sa joace cat mai mult, sa capete experienta si se vor intoarce la Steaua. Decizia e foarte buna, in loc sa joace 5 meciuri intr-un sezon la Steaua, va juca 25 la Buzau.

costy_k1_G.27.08.2007 13:07
Cred totusi ca sunteti prea orbiti de ura fata de cioban ca sa mai vedeti si dincolo de ea... E o decizie fireasca si absolut benefica pentru Ochirosii. Nu stiu cati ani aveti si daca mai tineti minte lucrurile astea, dar inainte de '89 Steaua isi roda tinerii jucatori pe la echipe gen FC Olt. Asa s-a intamplat si cu Ilie Dumitrescu si cu Dan Petrescu si cu altii. Jucatorii trebuie sa se rodeze, la varsta lor e foarte important sa joace cat mai mult, sa capete experienta si se vor intoarce la Steaua. Decizia e foarte buna, in loc sa joace 5 meciuri intr-un sezon la Steaua, va juca 25 la Buzau.

Waw tu esti singurul care gandeste ca mine desi sunt sigur ca ai multi ani peste mine. :tongue:

cum ma sa mearga Ochirosii la buzau asta isi bate joc de el ~X( era bun in Liga Campionilor........

ps: de ce nu l-a dat pe Andrey la buzau si il tine in div c la Steaua 7 ...pe mne unul Andrey nu m-a dezamagit...

Poate nu a vrut el sa paraseasca Steaua sau poate nu s-a inteles la salariu. Doar Andrey e un portar tanar si are timp sa evolueze dar ii trebuie cel putin un sezon in picioare...

malasorte1327.08.2007 13:18

Nu e o decizie proasta ci IMBECILA de-a dreptul !!! Razvan nu are ce experienta sa acumuleze la Buzau ! El este deja integrat in atmosfera de la Steaua si de fiecare data cand a intrat a jucat bine sau foarte bine. Ce avea cu adevarat nevoie Ochirosii in acest moment era INCREDERE !!! Avea nevoie sa i se acorde credit si sa fie titularizat din ce in ce mai des ! Asa cum "Eu sunt Hagi" a primit la randul lui incredere la un nivel si mai inalt din partea lui M.Lucescu la echipa nationala, pe cand avea aceeasi varsta.

Poate in cazul unor fotbalisti ca Lungu, Simion, Litu, Tudose experienta Gloria Buzau este benefica INSA nu si pentru Ochirosii sau Bicfalvi !!!

Da, sunt acord , in trecut cand la Steaua evolua superjucatori tinerele sperante trebuiau imprumutate 6 luni-1 an pentru. ca nu aveau realmente cum sa prinda echipa INSA haideti sa aruncam o privire ce solutii are Hagi la momentul actual pe partea stanga (pozitia lui Ochirosii) :

1. Cristocea - (jucator care mie imi place foarte mult) vine dupa o SERIE de accidentari si cel putin 1- 2 luni nu se stie care va fi randamentul lui.

2. Croitoru - ZERO BARAT pe acest post.

3. Nicolita - In momentul de fata evolueaza lamentabil chiar si pe postul lui (MR) ce sa mai vorbim de partea stanga.

4. Neaga - Ca mijlocas stanga e ZERO, ca extrema stanga ar putea fi util cu 2 conditii: a) sa aiba libertatea MARE de miscare si b) sa beneficieze de ajutorul unui varf puternic (de careu) care sa-i creeze culoare, ALTFEL E INUTIL.

5. Intr-o varianta ABERANTA, s-ar putea intoarce si Dica pe acest post (a jucat ML in perioada Zenga) INSA pierderea pentru jocul ofensiv al Stelei ar fi incomensurabila !!!

IN concluzie aveam un singur jucator care poate acoperi in mod real si eficient acesta parte de la mijlos in sus (Cristocea) insa si acesta cu minusurile enumerate mai sus !!!

ps. pentru. varianta Surdu cred ca e in aceeasi situatie cu Neaga.

pps. Poate insa cine stie va lua Hagi decizia inteleapta de a reveni pe gazon si va acoperi acest post si in felul acesta vom impusca 2 iepuri dintr-o lovitura: 1) Va veni un antrenor competent (Zenga) si vom avea si faradiscutie cel mai bun jucator din campionatul intern (Hagi, varsta nu conteaza).

1on27.08.2007 13:37

Deocamdatã eu n-am vãzut nicãieri, decât pe fanatik, despre împrumutul lui Ochiroșii la Buzãu. Nici pe gsp, nici pe site-ul oficial. Eu zic sã nu ne îngrijorãm pânã nu apare vreo declarație oficialã, pentru cã ar fi o mare idioțenie sã-l dea. Desearã la Tribuna Zero e invitat Adrian Ilie. Poate va spune ceva legat de asta.

glow27.08.2007 13:54

mai bine Gloria s-ar numi Steaua BUZAULUI !!!!!!!!!!!!

PACAT ca l-a imprumutat, dar poate tot raul spre bine, poate va prinde mai multe meciuri si va arata ce poate.

Sa fim optimisti !

spre cl

fedora27.08.2007 14:33

@malasorte13: Surdu joaca bine pe banda stanga din cat l-am urmarit eu sezoanele trecute la CFR.

trahjan_steaua27.08.2007 16:09

Atata timp cat Ochirosii va juca meciuri la Buzau este o mutare buna si logica de altfel. Nu se merita sa il tii pentru cele cateva zeci de minute ( in cel mai bun caz) pe care le-ar juca odata la cateva meciuri. Buzau este o echipa competitiva din cate s-a vazut iar Razvan are multe de invatat acolo. Important e sa joace bine , si in mod sigur ca va acea alt statut la Steaua din sezonul viitor.

Wally27.08.2007 16:40

Daca despre transferul lui Gigel Coman am spus ca este unul dintre cele mai bune transferuri ale Stelei din aceasta vara, despre "transferul" lui Ochirosii la Buzau spun ca este cel mai prost transfer. Abia astept sa retrogradeze Buzaul!

1on27.08.2007 20:39

Da. E oficial. A zis Adi Ilie la emisiunea lui Ioanițoaia de la EuropaFM cã e împrumutat pânã la sfârșitu anului. ªi mai zicea cã mijlocași stânga la Steaua sunt Cristocea, Neaga și Surdu. Foarte interesant. Io n-am auzit cã surdu e mijlocaș stânga. Da' pronosticu' meu e cã, în iarnã, Ochiroșii se întoarce la echipã.

«12»