FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bãi bãiatule

«12»
deyu90_1427.08.2007 10:17

bai baietilor ca sa va spun asa ca nu vreau sa injur pe forumu Stelei....Gigi Becali e cel mai bun lucru de la Steaua...e singuru patron care pune suflet la echipa si ar renunta la averea lui dak ar stii ca asa Steaua joaca finala ligii kmpionilor si iar face pe jucatori sa o si castige...asta e Becali un om extraordinar....si Hagi TOT RESPECTU pentru krierra sa de fotbalist dar ca antrenor na confirmat DELOK NICAIERI und a antrenat si intradevar aducerea lui a fost o greseala.....NU TOTI jucatorii mari sunt antrenori!!!!! ar trebui sal aduk pe Oli mai rpd pana nu e prea tarziu......FORZAA Steaua fularsteau2

vanfootball27.08.2007 10:35

Gigi, ia-ti nepoteii de pe forum! Nu-i mai lasa la calculator, ca e unealta satanei, nu stii!?

fedora27.08.2007 11:11

Uff, doamne, nu pot sa cred cata lume inca reuseste sa cada in plasa becaliotului.

Azazello27.08.2007 14:38

Bai baiatule...

Cred ca deja se exagereaza cu materialele despre conflicul Becali-Hagi , Hagi - Becali, Mirel -Hagi, Mirel -suporteri etc. Combinatii, intrigi...M-am saturat. Si voi nu faceti altceva decat sa le intretineti. Gata. S-a rezolvat, partile s-au inteles, important este meciul cu Bate... Ne-am exprimat cu totii dezaprobarea fata de gestul reprobabil al finantatorului si cred ca pana la urma a inteles si el ca a gresit urland ca apucatul la TV precum si ca marsarea pe aceeasi linie nu i-ar aduce decat un nou si infinit mai lung razboi cu suporterii. De acum incolo sa lasam rezultatele sa vorbeasca...in primul rand ele sunt mai importante. CU Hagi !

cris27.08.2007 14:44

Ce a urmarit nu stiu ceea ce imi este foarte clar este ca JJ este o rusine pentru tot ce inseamna Steaua . La modul in care a vorbit de Regele fotbalului romanesc imi da mult de gandit si acum ma astept la orice din partea lui cu cat pleaca mai repede din Ghencea cu atat mai bine pentru toata lumea .

alexblaja28.08.2007 11:22
Unde sunt toti retardatii (ca altfel nu pot sa le zic) de tribuna 1 si tribuna 2 (si sigur sunt si la peluze,dar le e frica sa se manifeste) care ne injurau pe noi si ne strigau rusine ca-l condamnam si injuram la randul nostru pe oier?????Unde sunteti penibililor??E bine asa?Va place??

Daca te referi la meciul cu Charleroi, de ce nu spui ca s-a strigat "Rusine" in momentul in care au fost scosi de pe teren oamenii care intrasera sa-l "apere" pe Mr. Slap in tricou galben (deci nu cand era injurat Gigi) si ca galeria a fost aplaudata de T1 in momentul in care il injura pe Gigi? Ce naiba, aia a fost cea ma crasa manipulare pe care am vazut-o: inainte de incidentul cu intratul pe teren, galeria il injura pe Gigi si "retardatii", cum iti place sa-i numesti pe alti stelisti, aplaudau atitudinea galeriei...dupa ce a intrat ala in teren, "retardatii" au inceput sa-i injure pe prietenii lui la fel de trezi ca si el...hai sa nu mintim poporul cu...comentariul pe site! Cine a avut de castigat din treaba asta? Eu cred ca Jiji....de unde a plecat ala in slapi? Din galerie! Care este solutia, dupa umila mea parere? In galerie sa nu mai existe Mr. Slapi!Cum se poate face asta? Nu stiu, sunt doar un cetatean "retardat" (a, apropos, eu nu am strigat "Rusine"!)

Daca nu te refereai la meciul ala, imi cer scuze ca te-am deranjat!

@cristian86

Dar tu crezi ca baietii aia din galerie care se ascundeau unii dupa altii, ca sa nu pice camera pe ei, la acelasi meci cu Charleroi, cand a fost concursul ala despre istoria Stelei, stiu ceva despre Steaua? Peste tot exista uscaturi, nu trebuie invinuita o categorie sau alta. Ultrasii sunt ultrasi, cetatenii sunt cetateni. Nu poti sa le ceri unora sa faca ce fac ceilalti.

marius_forzzasteaua0729.08.2007 17:25

Gigi Te rugam pe Dica SA NU IL DAM

Gigi din partea suporterilor nu il da pe Dica

Abuz de caps,stegulete si font gresit

Kappon30.08.2007 17:28

In meciul de ieri si in toate meciurile jucatorul nr1 al echipei a fost Dica. Aflam de la Nea Gigi ca vrea sa il vinda cu 4 milioane! Doamne, mare iti este gradina! Vrea jucatori rapizi ca...Neaga...hahahahaha. Asta-i tampenie nea Gigi! Lucescu a fost mai mai rapid decit Dobrin, dar ultimil avea 5(cinci) clase peste antrenorul lui Shahtior! Cine te invata fotbal, iti ia banii degeaba nea Gigi...Lasa-te si lasa-ne!

elias_custura31.08.2007 14:28
bai baietilor ca sa va spun asa ca nu vreau sa injur pe forumu Stelei....Gigi Becali e cel mai bun lucru de la Steaua...e singuru patron care pune suflet la echipa si ar renunta la averea lui dak ar stii ca asa Steaua joaca finala ligii kmpionilor si iar face pe jucatori sa o si castige...asta e Becali un om extraordinar....si Hagi TOT RESPECTU pentru krierra sa de fotbalist dar ca antrenor na confirmat DELOK NICAIERI und a antrenat si intradevar aducerea lui a fost o greseala.....NU TOTI jucatorii mari sunt antrenori!!!!! ar trebui sal aduk pe Oli mai rpd pana nu e prea tarziu......FORZAA Steaua fularsteau2

Ba da' fara pic de minte si intelegerenu ai despre ce vrea Becali la Steaua. Cine stia de el inainte de a veni la Steaua? nimeni! Este exact cum a fost si cu patronul lui Chelsea: investeste bani intr-un domeniu unde-i convine lumii ca sa aiba reclama! Si mai taci cu 'Oli' al tau ca ala a facut din Steaua o echipa prea previzibila!!!!!

«12»