FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bãi bãiatule

«12»
fcsteaua.ro26.08.2007 01:31

Bãi nea Gigi, ai luat-o razna rãu de tot...Sã moarã țac și pac dacã eu ințeleg ce ai matale in capu' ãla. De ce l-ai mai angajat pe Gicã dacã nu-ți place de el? Sunt doar douã variante logice și normale aici (nu cã ai avea mari tangențe cu normalitatea, da' mãcar pentru noi, restul):

Unu, ai avut incredere in antrenorul Hagi și l-ai adus sã facã treabã. Pe parcurs, te-ai dumirit cum stau lucrurile (deși numai tu știi care sunt alea) și incerci sã scapi de el. Pãi, in cazul asta, dã-mi voie sã-ți spun cã-ți dai cu firma-n cap, monșer. Concluzia fireascã pe care o putem trage e cã flerul tãu de autentic "dresor de oameni" nu-i in stare sã descopere valoarea din primul foc. ªi, in situația incredibilã și 150% imposibilã in care vei deveni președinte (ptiu, ce pot sã gandesc !) te vei inconjura probabil numai de "valori" ca matale, așa-i? Niste "dresori de oameni" in funcții mai mici, insã cu aceleași apucãturi de cassa loco. Pânã te lãmuresti tu cã nu sunt buni, ajungem toți la balamuc. Bã bãieți, ãștia care vã ocupați de imaginea lu' nea Gigi, ce pana mea faceți? Vã luați banu' degeaba? Voi asa ințelegeți sã creați un președinte? Halal...

A doua variantã ar fi cã n-ai crezut nici o secundã in calitãțile lui Gicã Hagi antrenorul. Cã l-ai adus strict pentru capitalul de imagine reprezentat de persoana lui Gicã. Așa cum elocvent și literar te-ai exprimat la TV, in timp ce ne fluturai contractul in fațã: "Ia uite bã aici. 50.000 de euro salariu, restu' e pentru imagine. Ce, eu sunt prost sã plãtesc taxe? Hãhãhãhãhã". Deci, nea Gigi, și evazionist pe deasupra. In situația asta nu faci decât sã ne arãți ce mult ții matale la Steaua, dacã ești dispus sã angajezi un antrenor slab pregatit la inceputul unuia dintre cele mai importante sezoane competiționale - și asta pentru niscaiva procente in plus in sondaje. Ah, dar stai, poate cã planul nu-i atât de simplu incât sã se rezume doar la aducerea lui Gicã. Poate vrei sã demonstrezi cã tot ce atingi tu se transformã in aur, cã ai puterea de a "crea" performanțã și forma caractere. Cã Gicã poate deveni un antrenor mare doar prin simpla apropiere de persoana-ți. Bã bãiatule, de trei ori "ave" nemarginitei tale ințelepciuni - nici Machiavelli n-ar fi venit cu un plan atât de ingenios.

Nea Gigi, de fapt nu prea conteazã care din astea doua e adevãratã... Pentru cã dacã adunãm toatã mizeria aruncatã in scenã sãptãmâna asta, rãmânem cu un gust incredibil de amar, de fiere adunatã parcã dintr-o mie de ficați. ªi cu o mare pãrere de rãu pentru ceea ce a fost nevoit sã indure Gicã Hagi. Dar, pe de altã parte, poate cã asta ai urmãrit tot timpul, nu-i așa? Umilirea in direct a unuia dintre cele mai dragi simboluri ale sportului românesc, o nouã reprezentație de forțã "marca Gigi". Cine sã te mai ințeleagã...

Andrei (papillon)

ssinpadureacualune26.08.2007 08:04

Super articol.Nu mai intelege nimeni nimik,nimeni nu stie nimik sigur,toti presupunem.De fapt un lucru e sigur...acest cioban trebuie sa plece.Va fi unul din cele mai dulci momente (cel putin pentru mine) cand Steaua nu va mai avea nicio legatura cu Becali sau familia acestuia.

Insa am mai spus si ma repet si voi spune mereu.Unde sunt toti retardatii (ca altfel nu pot sa le zic) de tribuna 1 si tribuna 2 (si sigur sunt si la peluze,dar le e frica sa se manifeste) care ne injurau pe noi si ne strigau rusine ca-l condamnam si injuram la randul nostru pe oier?????Unde sunteti penibililor??E bine asa?Va place??"Da lasa domne ca Gigi e om bun,face case la oameni"Baaa v-a cumparat si asta face el,ca altceva nu poate.Toti care ne-ati "dat rusine" si care l-ati sustinut si mai ales care il sustineti in continuare meritati sa fiti mutati la "palat" si sa traiti acolo cu el.Atata timp cat il sustineti VOI nu existati.Ce trebuie sa se mai intample ca sa realizeze toti raul pe care il face ciobanul???Mai stiti faza cu emblema si palmaresul,comportamentul fata de Lacatus,de Jenei,de toti oamenii iubiti mai mult ca el...pana si saracul Elton.Uitati comportament faza de Hagi,om care a venit special in Bucuresti sa apere Steaua de spurcaciunea aia ordinara de mucescu.Putine lucruri mai poate face Becali sa fie mai grave decat ce-a facut pana acum si mi-e frica cand ma gandesc...

comore26.08.2007 08:30

Foarte interesanta cea de-a doua varianta...si foarte adevarata!

costy_k1_G.26.08.2007 08:55

E clar ca e un conflict mult mai mare de cat se vede din presa. Daca Gigi era un " razboinic" cum se crede el nu se certa cu cei mai importanti factori: suporteri, antrenori, manageri. Pai ce conducator e ala?

O sa ramana singur pe front si atunci o sa ramana doar amintirile...e trist dar adevarat. Pana nu isi va schimba atitudinea o sa-l intepe toti pe la spate. Ar trebui sa stie Jiji:"Tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape." MM. l-a intepat dar Turcu(Dinamo) nu l-a intepat... in fiecare club de fotbal e scandal dar fiind Steaua presa se implica mult mai mult si cauta senzationalul pe care il gaseste repede in conflicturi patron-angajati si asta nu e bine pentru. jucatori. Cheia succesului e linistea, fara scandaluri fara reclame la fotbalisti gen Ronaldinio care saracu s-a indragostit mai mult de bani decat de fotbal, uitativa la Craiova le-a dat salarii mari la jucatori si acum pe primul loc sunt noile achizitii de masini, vile, afaceri. Daca Copos nu s-a mai bagat peste antrenor nu are rezultate? sigur ca da. Trageti concluziile si vedeti cand o sa piarda Steaua un meci Jiji va da vina pe antrenor, chiar daca Gigi baga 3 titulari pe care ii viseaza noaptea...Inca ceva, pe Jiji il strica un singur lucru: PROSTIA, nu va ganditi ca e prost ca nu e dar i-a unele decizii pe moment care nu isi au rostul.

JDERUL26.08.2007 08:56

Stitzi de ce casele construite de jjjjj au unele 2 toalete si nu au bucatarie iar altele au 2 bucatarii si nu au toaleta?

Pentru ca respectivul nu face diferentza intre ele.El mananca de unde se pune si se pune unde mananca !

Bobolinho26.08.2007 09:47

Bai a spus si la televizor nea oieru de Jiji ca la adus pe Hagi ca antrenor pentru ca o fost visu lu Gica sa antreneze pe Steaua

JKO26.08.2007 10:44

prea multe subiecte deschise pentru tema jj

popun evitarea

cristian8626.08.2007 11:32
Insa am mai spus si ma repet si voi spune mereu.Unde sunt toti retardatii (ca altfel nu pot sa le zic) de tribuna 1 si tribuna 2 (si sigur sunt si la peluze,dar le e frica sa se manifeste) care ne injurau pe noi si ne strigau rusine ca-l condamnam si injuram la randul nostru pe oier?????Unde sunteti penibililor??E bine asa?Va place??"Da lasa domne ca Gigi e om bun,face case la oameni".Atata timp cat il sustineti VOI nu existati.Ce trebuie sa se mai intample ca sa realizeze toti raul pe care il face ciobanul???Mai stiti faza cu emblema si palmaresul,comportamentul fata de Lacatus,de Jenei,de toti oamenii iubiti mai mult ca el...pana si saracul Elton.Uitati comportament faza de Hagi,om care a venit special in Bucuresti sa apere Steaua de spurcaciunea aia ordinara de mucescu.Putine lucruri mai poate face Becali sa fie mai grave decat ce-a facut pana acum si mi-e frica cand ma gandesc...

TU chiar crezi ca acele oi, care fluierau pe cei care strigau impotriva oierului stiu ce inseamna Steaua, stiu istoria acestui club, stiu cine au fost Lacatus, Jenei , Hagi sau alte foste glorii?

Aceasta pleava a venit dupa conducatorul lor iubit, si au intoxicat Templul cu prezenta lor. Nu au nimic in comun cu Steaua.

BAN JJ FOR LIVE !

cristi_mold26.08.2007 11:56

Cel mai tare aticol citit in ultima vreme pe site. Este ceea ce creea Caragiale. O adevarata comedie umana. Un adevar dureros dar comic in acelasi timp.

SSK26.08.2007 12:37

Eu cred ca gresiti atunci cand va cantonati intr-o idee neadevarata! Fluieraturile de la Tribuna 1 la meciul cu Charleroi au venit doar dupa ce tipul ala a sarit in teren, iar o parte din ultrasi au sarit la randul lor sa-l scape. Atunci s-a scandat "Rusine sa va fie". Mai apoi, din moment ce scandarile anti-Becali au fost asociate imediat cu aceiasi oameni, fluieraturile au revenit (o data sau de 2 ori, ca oricum situatia s-a desumflat repede).

Incercati deci sa luati lucrurile asa cum sunt. Stiu ca e mai simplu sa cream imaginea "oilor" de la tribuna 1 care nu "inteleg spiritul stelist", dar lucrurile nu stau deloc asa.

Astristul26.08.2007 14:01

"Clujenii au încercat o "bomba" pe piata transferurilor în aceaste zile - aducerea lui Nicolae Dica - dar s-au lovit de refuzul lui Gigi Becali. "Dica trebuie sa se gândeasca pentru moment numai la Steaua. Are de disputat multe meciuri importante. La iarna este posibil sa vorbim de un transfer al acestuia", ar fi raspuns Becali conducatorilor clujeni. "

Sursa: ProSport

E posibil sa fie iar un zvon de-al presei si sper sa fie asa.... Ar fi de inimaginat ca ciobanul sa-l vanda pe Dica la CFR (adica in campionatul intern)! Mai bine l-ar da la SL Benfica sau Manchester City decat la aia! :angry:

Repet. Sper sa fie doar un zvon!

forzateaua

Steauaforever3326.08.2007 14:53

Concluzia e una singura: E INCAPABIL.

El nu poate conduce decat o turma de oi pentru ca acele oi se lasa "dresate", adica manate de ici colo si din cand in cand mai behaie dar fara vlaga.

Poate sa plateasca si pe cei mai profesionisti consilieri/"facatori" de imagine si tot degeaba. N-are stofa/material.... :biggrin:

forzateaua

costy_k1_G.26.08.2007 15:13
"Clujenii au încercat o "bomba" pe piata transferurilor în aceaste zile - aducerea lui Nicolae Dica - dar s-au lovit de refuzul lui Gigi Becali. "Dica trebuie sa se gândeasca pentru moment numai la Steaua. Are de disputat multe meciuri importante. La iarna este posibil sa vorbim de un transfer al acestuia", ar fi raspuns Becali conducatorilor clujeni. "

Sursa: ProSport

E posibil sa fie iar un zvon de-al presei si sper sa fie asa.... Ar fi de inimaginat ca ciobanul sa-l vanda pe Dica la CFR (adica in campionatul intern)! Mai bine l-ar da la SL Benfica sau Manchester City decat la aia! :angry:

Repet. Sper sa fie doar un zvon!

forzateaua

Pe CFR nu-i baga nimeni in seama si s-au plictisit. Poate ca Pascani vrea sa se vada la TV, ca nu prea a avut ocazia. Maine o sa vezi la Otelul ca il vrea pe Cristiano Ronaldo... :laugh: oameni visatori nu ai ce sa le faci...

androsteaua26.08.2007 15:59

fularsteau2

E pacat pentru ca cu cat ramane mai mult ciobanu' asta la echipa, Steaua incepe sa stinga insa e tinuta in viata de suporterii care nu uita ce reprezinta Steaua si nu incalca legile nescrise ale acestei echipe!! poate nu e Hagi un mare antrenor , dar totusi inceark si asta e bine!!! totusi m-a dezamagit ceva la Hagi--faptul ca l-a impins pe zaharia si tipa la el sa intre mai repede pe teren si saracu' de zaharia nu era vinovat pentru ca astepta sa iasa Neaga(la meciu cu CFR)!!!! acelasi lucru s-a intamplat si la meciu cu Poli Iasi cand Hagi nu avea voie sa intre pe teren!!! Sunt curios care va fi reactia galeriei la adresa lui ciobandante la meciul cu bate?? Ce atitudine va avea galeria???

Astristul26.08.2007 17:22
Pe CFR nu-i baga nimeni in seama si s-au plictisit. Poate ca Pascani vrea sa se vada la TV, ca nu prea a avut ocazia. Maine o sa vezi la Otelul ca il vrea pe Cristiano Ronaldo... :laugh: oameni visatori nu ai ce sa le faci...

:biggrin: Asa e. Ca doar nu ii doare gura!

Acuma vad de ce se tot duce Gigi la Buzau. Nicidecum ca sa-i vada pe stelistii imprumutati acolo ci ca sa fie aclamat si iubit de multime, lucru care nu cred ca se va intampla prea curand in Ghencea! fularsteaua2

forzateaua

andreea_steaua4ever26.08.2007 18:35

bah nu-l mai suport pe terminatul asta de jijiidiotul care se baga peste echipe.cu buletinul in mana nu stie cum il cheama si vrea sa-i faca echipa marelui Hagi.m-am saturat de el..mai nou am auzit ca ultimul pe lista lui neagra ste Ochirosii.pai bah termminatule Ochirosii inainte de accidentare a dat gol cu rapid,si datorita lui am castigat.nu mai zic si de celelalte goluri din Liga I(care au fost destule)si golul ala cu gorita.de fiecare data cand il vad im vine sa-l scuip.m-am saturat pana peste cap de el .NU TE SUPORT!MARSH LA Dinamo!IMI VREAU Steaua INAPOI!icon7.gificon7.gificon11.gif

endorama26.08.2007 18:43

Becali l-a adus pe Hagi fiindca Hagi spunea prin familia lor ca vrea sa antreneze pe Steaua si lui Gigi i-a fost jena fata de el sa nu-i satisfaca dorinta atunci cand Olaroiu a plecat.. dar dupa cum a spus-o in mod repetat, nu avea incredere in calitatile de antrenor ale lui Hagi.

dar fraierul, in loc sa il atace pe Hagi pe motiv ca Steaua joaca asa cum joaca, l-a atacat pe motiv ca nu l-a bagat pe Radoi la marcaj. probabil ca din nou i-a fost jena fata de Hagi sa-i spuna in fata de la inceput ca nu are valoare de antrenor la Steaua. motivul asta a dat insa foarte prost la suporteri, dupa cum s-a vazut.....

acuma, se pare ca Gigi s-a decis ca voturile sunt mai importante decat rezultatele Stelei in Liga Campionilor si a decis sa-l tina pe Hagi si dupa returul cu Bate. declaratiile pacifiste ale lui Becali din ultimele cateva zile sunt chiar gretoase daca le punem langa ce zicea acum o saptamana.

iar Hagi, speriat ca daca ar pleca acum de la Steaua i se va termina cariera de antrenor, a decis sa lase demnitatea la o parte si sa continue sa faca lucrul la care nu se pricepe...

cat despre Steaua... ea va trebui sa aiba si rezultate pe masura jocului practicat ca sa putem in sfarsit sa avem si noi un antrenor, nu un fost mare jucator care nu intelege ca nu are treaba cu antrenoratul.

intre timp, daca arabii se plictisesc de tacticizarile lui ZeroOli, poate avem noroc si ni-l trimit inapoi

GabyStelistaLP26.08.2007 19:00

e mon chere cred:D:D total de-acord cu ce scrie in articol!!

vanfootball26.08.2007 20:59
Becali l-a adus pe Hagi fiindca Hagi spunea prin familia lor ca vrea sa antreneze pe Steaua si lui Gigi i-a fost jena fata de el sa nu-i satisfaca dorinta atunci cand Olaroiu a plecat..

Da, da...si marmota invelea ciocolata in staniol. Voi chiar il luati in serios pe Gigi?! :)))

endorama26.08.2007 23:12
Da, da...si marmota invelea ciocolata in staniol. Voi chiar il luati in serios pe Gigi?! :)))

mai vanfootball, trebuie sa recunosc ca m-ai convins... replicile tale contin intotdeauna argumente irefutabile

vanfootball26.08.2007 23:25

In comparatie cu argumentul "a zis Gigi", orice e mai plauzibil. :)

danimarcu26.08.2007 23:33

@endorama face parte dintre aceia care stiu una si buna:Hagi nu e antrenor!

In rest,nimic nu mai conteaza,incep sa adune din ziarele on-line tot ce se scrie negativ la adresa acestuia,sa-i analizeze toate miscarile pana observa un gest sau o iesire ca sa-l poata ataca;

Nu e important ca de bine de rau Steaua are rezultate,sau ca avem acum un antrenor care iubeste Steaua ,care merita sansa de a dovedi daca poate sau nu sa reuseasca ...

In schimb,e mai important pentru @endorama sa-si puna la profil poza cu Borcea si turcu de la Dinamo...

endorama27.08.2007 01:08
In comparatie cu argumentul "a zis Gigi", orice e mai plauzibil. :)

mda.... din pacate jocul Stelei il vede toata lumea. ca de altfel si manierele lui Hagi...

@danimarcu

raspunsul asta e valabil si pentru tine

apropos, daca se poate face asta, uita-te peste comentariile pe care le scriam pana in urma cu vreo 2-3 saptamani si vei vedea ca aveam exact acea atitudine expectactiva pe care o sugerezi tu.

doar, ca intre timp mi-am format parerea si mi se pare ca n-are rost sa asteptam ca Hagi sa ne bage in rahat ca sa vedem cu adevarat ca doar norocul si lipsa unor adversari cu adevarat valorosi l-a ajutat pana acum. ciao

st_194727.08.2007 01:24

bine..Papillon..frumos articol :) ca de obicei spre cl

LARI27.08.2007 01:53

Gata, baieti, nu mai conteaza ce-a fost, ce n-a fost. Aromanii s-au impacat: http://www.tvr.ro/articol.php?id=15657

Nu mai vreau si nu mai pot sa comentez acest subiect. Va admir puterea de a va enerva de fiecare data cand deschide becalimbecilu' botu' sa ragaie cate ceva. Explicatiile "incidentului" cu Hagi mi se par de gradinita, pe bune. Cretinu' a reactionat exact ca o baietzash alintat: cum i s-a luat jucaria, cum a inceput sa zbiere, netrecandu-i niciun moment prin rumegushu' umezit de la mansarda devenita grajd sa intrebe "de ce".

Cred ca tontu' ar putea juca lejer, fara sa cunoasca scenariul, intr-o comedie cu negri drogatzi.

«12»