FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA ªI TUPEUL FÃLCOSULUI

«12»
dragos_drlsteaua26.08.2007 20:45
Offtopic da' e imposibil asa ceva .. Ochirosii la Buzau .. oare Hagi nu are nici un cuvant de spus .. sau.. a fost si el de acord ?

Si uite cum se razbuna panarama noastra de patron pe un baiat caruia nu poate sa-i scrie numele! Asta e pedeapsa pentru ca are un nume asa de ''greu'' de scris! Rusine!!!

Roxana_2326.08.2007 21:20

Mda .. probabil l'a dat la Buzau sa nu mai aiba probleme cu numele lui scris pe biletele, acolo se duce direct la antrenor in timpul meciului si da ' indicatii tactice ' .. de toata jena :angry:

Nu ai voie sa citezi intreg postul de sus

I.N.Money26.08.2007 22:30

Pe langa frustrarea vesnica a lui Andone,am asistat in seara asta la inca un individ , care sufera si el de sindromul Sevilla 86.Este vorba de aceasta ciudatenie a naturii numite Marian Iancu,un individ care in loc sa se uite in propria ograda si sa isi potoleasca animalele incepe sa urle in stanga si in dreapta.

Prima data l-am vazut pe Kanal D,cand in loc sa explice ce s-a intamplat a inceput sa il atace pe Meme Stoica si pe Cosmin Baleanu,apoi a intervenit la Fanatik cand l-a facut praf pe Adi Ilie si pe Steaua,urland ca acest club pe care noi il iubim inseamna Gigi Becali,nu suporterii.nu Steaua 86,nu extraordinarii jucatori care jucat aici de-alungul istoriei ci doar Gigi Becali.

Incepem usor,usor sa ne dam seama cat ii stam in gat si acestui hibrid uman,care la fel ca intreaga șatra de sub Podul Grant,isi pune propriile greseli pe seama Stelei.

danimarcu26.08.2007 22:55

Cel mai trist este ca unii cred in acest specimen , marian Iancu...

Cu atat mai grav cand unul din acestia e chiar moderator al acestui site!

Cipper27.08.2007 06:42

Ce m-a deranjat aseara la interventia lui Iancu la fanatik, a fost nu ceea ce a spus ex puscariasul, pentru ca nu ma astept vreo secunda la mai multe din partea lui, ci raspunsul lui Adi Ilie care a fost asa de complezenta si atat. Poate ca unii il apreciaza ca nu a intrat in polemica cu marele Jabba, insa cred ca acesta ar fi meritat un raspuns mai acid... acu ca a plecat MM si el e tovaras cu Gigi crede ca poate tarai Steaua in noroi fara sa primeasca replica oricand il taie pe el capul?

predatorpulse727.08.2007 07:38

Eu unul prefer unul ca Adi Ilie,atat timp cat el va aduce jucatori buni la Steaua. La ce ii folosea sa intre in contre cu batoza aia puscariasa? Iancu,ca si multi alti oameni din fotbal stiu ca Steaua este numele cel mai mare in fotbalul romanesc si sunt frustrati de asta. Faza cum Steaua este egal Becali a fost lansata pentru a leza suporterii stelisti care vad cum ciobanul calca in picioare spiritul stelist. Ceea ce Iancu nu stie este ca nici 0,000002% din suporterii adevarati ai Stelei nu echivaleaza echipa cu fecali.

Repet,prefer unul ca Adi decat MM care se lua in gura cu toti,mai ales in ultimul an al sau la Steaua. Eu m-am obisnuit ca orice licurici sa se ia de Steaua,fie ca e vreun jucator frustrat al unei echipe adverse,un gazetar imbecil sau alti oameni mediocri care nu suporta Steaua si istoria sa glorioasa. O sa spuneti ca Adi trebuia sa apere Steaua,insa chiar daca o facea,aceste atacuri oricum continuau. Steaua o sa se apere singura prin rezultatele din Europa si campionat iar aceste ciudatenii ale naturii vor fi ignorate de mass-media.

P.S. Nu prea simpatizez cu MM,dar ce e mai rau,sa dai cu pumnul intr-un suporter sau sa faci puscarie pentru ca faci smecherii cu banii BKP-ului?

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dragos_drlsteaua27.08.2007 07:58
Eu unul prefer unul ca Adi Ilie,atat timp cat el va aduce jucatori buni la Steaua.

Ia zi-mi si mie un jucator adus de Adi Ilie la Steaua, in afara de Ninu, desi am impresia ca si ala era jucatorul lui Gica Popescu, deci e adus de Hagi.

milovan djilas27.08.2007 08:55

s-a intamplat pe Ghencea ,cand Andone a egalat cu capul in urma unei lovituri de colt la poarta cu tabela de marcaj.

Asa este, diego_boca. S-a intamplat in primavara lui 1989, intr-un retur de campionat. Hagi a deschis scorul dintr-o lovitura libera care l-a lasat masca - la propriu - pe Stelea, Andone a egalat cu capul iar Balint le-a dat-o de 2-1 (e drept javrele aveau 2 eliminati, pe buna dreptate: Vaiscovici si Camataru).

A arbitrat Craciunescu, iar Steaua a ratat cat pentru 7 meciuri!

«12»