FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dica, dorit de Benfica (ProSport)!

«12»
steaua_gloria26.08.2007 10:00
Mutu?

Cine este Mutu?

Aaaaaa, nu cumva este jucatorul acela despre care se spune ca este extrem de valoros, dar cu care echipa Nationala a Romaniei nu a reusit nici o calificare la vreun turneu final de Campionat Mondial sau Campionat European?

Sau acel jucator faimos prin faptul ca a fost depistat ca utilizeaza cocaina "la greu"?

Acel Mutu care l-a injurat pe selectionerul echipei Romaniei, Victor Piturca, si acesta i-a spus "sarut mana jupane, sa ne traiesti" lui Mutu, deoarece nasul lui Mutu este un cunoscut (si foarte periculos) interlop _nicu gheara, fugit din Romania din cauza ca este cautat de Politia Romana....

Daca am inceput sa comparam jucatorii Stelei cu toate scursorile si toate laturile care au trecut pe la dinamu clubul securitatii.... e de rau....

Esti un [...]. Orice jucator merita o a doua sansa si Mutu a profitat din plin de ea.

si in legatura cu Nicolae Dica, este idolul meu. Nu ne parasi!

Editat de moderatori! Atentie la limbaj.

Astristul26.08.2007 11:13
Esti un idiot. Orice jucator merita o a doua sansa si Mutu a profitat din plin de ea.

si in legatura cu Nicolae Dica, este idolul meu. Nu ne parasi!

Omul si-a spus parerea si nu cred ca era nevoie sa-l jignesti. Si eu cred ca Mutu este cel mai bun fotbalist roman in activitate, dar nu-mi doresc sa vina in tara sa joace, sau la Steaua (oricum nu ajunge ca e javra)! :rolleyes:

forzateaua

Cristocea_26.08.2007 11:37

Zi si mie, de ce este Mutu un jucator mai bun ca Dica? Nu vedeti ca fara Dica Nationala nu joaca?

stelista no. 126.08.2007 12:21

daca pleaca Dica , Steaua o sa fie PIERDUTA, in momentul de fata Dica e omul-gol la Steaua si fara el vom ajunge de r*h*t :sad2:

MadFroG26.08.2007 12:35

Benfica e echipa de mana a treia . Cine ar vrea sa joace pentru ei ?

Cristocea_26.08.2007 12:39

Benfica e o echipa mare. Oricum nu are ce cauta acolo, fiindca Steaua este o echipa mai mare.

MadFroG26.08.2007 12:44
Benfica e o echipa mare.

In Portugalia

Anais_stelistu26.08.2007 13:05

Dica e cel mai mare fotbalist din Romania......POATE sa il doreasca si Barcelona......Becali SA NU IL DAi......ca daca pleaka Dica nu mai facem nimik fular-campionii fularsteau2

Danyyelo26.08.2007 13:47

Daca pleca Dica de la Steaua este o mare pierdere pentru Steaua!!! Si nu cred ca Benfica e un club pentru care Dica sa lase Steaua!!! Becali nu il da ca nu mai vezi EuRopa .............fara Dica!! fularultras

costy_k1_G.26.08.2007 15:05

Ce e Benfica ? un club de traditie dar fara suflet. Sunt absolut sigur ca Dica nu va da Steaua pe Benfica. Dica a devenit un simbol la Steaua deci nu are Benfica bani nici Madrid sa-l cumpere pe Dica dica10 , chiar daca si-ar dori sa prinda o experenta noua la un alt club nu cred ca va mai parasi Ghencea. Jiji ar trebuie sa-si dea parul din cap pentru. al convinge sa ramana la Steaua. Io unul as face aproape orce ca sa ramana.Si la ora actuala Mutu e praf pe langa Dica. :laugh:

chris_steaua26.08.2007 16:25

nu sunt de acord cu transferul lui Dica la benfica. el este cel mai bun din toata Steaua. dc pleak dican'u Steaua nu va mai fi nimic. il tot comparati cu Mutu. Mutu (cred eu) si-a castigat admiratia cu transf. la alte echipe mari (cum ar fi de exemplu Chelsea). si eu il admir pe Mutu dar cred ca nu este cu numik mai bun ca dican'u nostru drag. ati vazut la nationala: Dica le-a dat clasa la toti.

Dica , NU PLECA!!!!! sprecl2 CU dica10

chris_steaua27.08.2007 05:21

si inca ceva Becali nea promis ca pe Dica nu il va da (poi sa se tina de promisiune)

Danyyelo27.08.2007 14:51
Se spune ca Dica este dorit de doua echipe care sunt dispuse sa ofere suma de 5 milioane de euro.

Una din cele doua e Benfica iar cealalta e din Liga 1, una din rivalele Stelei. Eu cred ca aceasta echipa este Dinamo. S-a mai zvonit si in primavara ca echipa din Stefan cel Mare il doreste pe Dica . Faptul ca stelistul a semnat cu firma de impresariat a lui Mutu si Ana Maria Prodan ma face sa ma gandesc la aceasta posibilitate. Ganditi-va numai ce lovitura ar da Dinamo prin acest transfer!

O echipa este Benfik si una CFR Cluj ..... asa din cate am auzit...........!!! Dinamo ce sa faca Dinamo:)) Da faliment Borcea daca il ia pe Dica!!

cris27.08.2007 14:53

Nu m-as mira sa plece Dica de la noi , la cata minte are JJ , a dovedit de atatea ori ca el face ce ii trece prin minte fara sa se gandeasca de doua ori .

Astristul27.08.2007 20:19

Fara suparare, dar SL Benfica chiar este un club MARE. In ultimii ani intradevar a stat mult in umbra mult mai celebrei FC Porto. A castigat anul trecut campionatul dupa o pauza de 12 ani (1994-2006). Dar este un club mare.

Mie mi-e frica de altceva. De faptul ca Dica se crede prea mare vedeta si are impresia ca daca mai ramane la Steaua se va plafona! :rolleyes: Asa s-a simtit Paraschiv! :sleep: De aia a si plecat la arhi-necunoscutii de Rimini Calcio (din Republica San Marino)! :blink:

forzateaua

JDERUL27.08.2007 20:36

Daca va pleca Dicanul nu o va face ,,de capul" lui.Asta avand in vedere ca este finul lui Mirel care este finul lui jjjj care este finul lui Hagi .

???

PavelAndrei27.08.2007 21:25

nu pleaca Dica va spun eu.Nu il lasa Gigi nici pentru 10 milioane

marius_forzzasteaua0729.08.2007 17:33

dica10 Gigi TE rugam pe Dica sa nu il dam

Nu il da pe Dica :wub: spre24 sprecl2 forzateau fularsteaua2 steagroforzateauafular-campionii fularsteau2 steag3 dica10

«12»