FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dica, dorit de Benfica (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro24.08.2007 18:43

TRANSFER Echipa portugheza ar fi oferit 5 milioane de euro în schimbul golgheterului ros-albastrilor

Atacantul stelist, unul dintre cei mai curtati fotbalisti din Ghencea, se afla pe lista de transferuri a echipei portugheze Benfica Lisabona, care ofera în schimbul lui suma de 5 milioane de Euro, conform TVR 1.

Impresarul lui Dica, Ana Maria Prodan a confirmat ca exista oferte venite din strainatate pentru Dica, însa pâna la meciul cu BATE Borisov de miercuri nu va discuta nimic cu oficialii gruparii din Ghencea.

"Exista propuneri de transfer pentru Dica însa am convenit cu jucatorul sa nu oferim detalii despre aceste oferte decât dupa meciul decisiv pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor de miercuri cu BATE", a afirmat Ana Maria Prodan.

Transferul lui Dica în Portugalia pare putin probabil, chiar si dupa calificarea în Liga, obiectivul trasat de Becali echipei fiind chiar depasirea fazei grupelor, iar suma ceruta de latifundiar în schimbul golgheterului Stelei este de cel putin 8 milioane de euro. Alaturi de oferta venita de la Benfica, TVR a anuntat ca pe adresa clubului ros-albastru ar fi venit si o propunere de transfer de la o echipa din Liga I, suma fiind aceeasi, 5 milioane de euro.

LeoKinG24.08.2007 18:47

Daca pleaca Dica ne`am ars!

danimarcu24.08.2007 18:48

Odata si odata tot va pleca Dica...

Daca vine in Portugalia,jur ca ma fac "socio" al Benficai si voi fi nelipsit de la meciuri...

Dar nu cred, cel putin pana in iarna...

Daca cineva din tara i-a facut o oferta de 5 milioane,nu poate fii decat CFR-ul...

cRiss4Steaua24.08.2007 18:59

sper sa nu plece ..... :rolleyes:

Jony_stelist24.08.2007 19:09

BAi nene ce aberatii mai spun si astia, cine e Ana maria Prodan, cumva impresara lui Herea care s-a transferat la 90 de echipe anul acesta, pentru ca nu-i convenea impresarului si cu asta cred ca am spus tot :dry:

Dica nu pleaca

Astristul24.08.2007 19:34

Auzi la astia, cica SL Benfica si o echipa de la noi din Liga 1 au oferit 5 milioane pe Dica. E clar, aia sunt CFR, si cum CFR e infratita cu cei de la Benfica o sa-l imprumute pe Dica la CFR. Ar fi chiar o insulta asa ceva. Sper sa nu plece "DiCanIO"!

forzateaua

cristian8624.08.2007 19:47

Unde pleaca Dica ?

Eu am inteles ca pleaca la mare, dupa meciul cu Bate. :laugh:

Stryker24.08.2007 19:48

Daca ratam calificarea in UCL, Dica e primul care pleaca...

vlad stelistu24.08.2007 19:50

Fitzi mah linistitzi ca nu-l lasa Becali sa plece... fularsteau2

Brunetzycka24.08.2007 20:05

Daca pleaca Dica dupa meciul cu bate si mergem mai departe in grupe.... clar ca iar nu trecem mai departe :biggrin: ..... desi nu cred ca o sa`l dea Jiji... o zis clar ca nu vrea sa-l dea ..... cate echipe nu so interesat de Dica :mellow: si nici un rezultat ..... oricum daca pleaca Steaua are mult de pierdut de pe urma lui....

fular-campioniifularsteaua2

Lasa limbajul de tip mirc.

comore24.08.2007 20:55

Mi-e teama sa nu fie o capcana intinsa lui Dica aceasta oferta a Benficai. De ce spun asta: odata ajuns la echipa lusitana Dica va fi imprumutat la CFR.

Ce nevoie are CFR-ul de Dica? Poate niciuna. Poate doar intentioneaza sa slabeasca o echipa rivala(Steaua)!

Asta da lovitura data Stelei! Sper ca e doar un scenariu SF!

RaDoooI24.08.2007 23:02

Tare mi-e frica , ca fara Dica vom cadea mult ...

I.N.Money24.08.2007 23:13

Daca Dica ar pleca la Benfica,cu siguranta va intra direct in primul 11.Nimeni nu da 5 milioane pe un jucator ca sa il imprumute,iar in momentul de fata lusitanii au nevoie urgenta de un om ca Dicanio in atac,dupa inceputul slab de sezon.

Desi ar fi o pierdere uriasa pentru noi,ar fi frumos pentru el sa ajunga la formatia care se pare ca are cei mai multi fani din lume.

Insa momentan nu este decat o noua bomba ce apare saptamanal in presa din Romania.

danimarcu24.08.2007 23:22
...ar fi frumos pentru el sa ajunga la formatia care se pare ca are cei mai multi fani din lume.

Salut!Benfica are cei mai multi "socios" din lume,nu fani.

Sunt in acest moment 160.000 de socios,care platesc cotizatii in functie de buzunar...

De asemenea ,Benfica are foarte multe fan-cluburi,in toate colturile lumii.

Totusi ,as prefera ca Dica sa mai stea putin la noi...

alexynho25.08.2007 05:38

Nu se potriveste campionatului portughez ... acolo se axeaza si pe viteza , nu numai pe tehnica ... iar Dica nu exceleaza la acest capitol ... Italia i se potriveste perfect lui Dica (sau Spania) ... iar campionatul Angliei cel mai putin :)

steaua din chicago25.08.2007 06:06

Dute Dica, in Portugalia cu tine. Nu mai ai foamea aia de a darima adversarul cea ce inseamna ca nu mai este nimic in Romania care sa te intereseze/motiveze. Daca nu pleci o sa te plafonezi de tot. Cit despre Steaua...n-ai grije, vin ei Iacob si Badea si astia mai au lucruri de dovedit in Romania. Tu crezi ca nu. La revedere. Si mersi.

strezahuzum25.08.2007 08:45
Mi-e teama sa nu fie o capcana intinsa lui Dica aceasta oferta a Benficai. De ce spun asta: odata ajuns la echipa lusitana Dica va fi imprumutat la CFR.

Ce nevoie are CFR-ul de Dica? Poate niciuna. Poate doar intentioneaza sa slabeasca o echipa rivala(Steaua)!

Asta da lovitura data Stelei! Sper ca e doar un scenariu SF!

:biggrin: :biggrin: Doamne, dar usor va mai manipuleaza presa. Ce dracu, e asa de greu sa ganditi si voi putin ? Voi aveti cumva impresia ca Benfica e organizatie de caritate, sa cumpere jucatori cu milioane de euro doar ca sa-i imprumute altei echipe ? Sau ca aia n-au ce face cu 7-8 milioane de euro si-i arunca asa pe geam ? Mai intrebati-va si voi ce jucator important sau care sa fi costat milioane de euro a trimis Benfica la Cluj.

Steaua cand i-a cumparat pe Emegara sau Golanski pentru sume foarte mari la nivelul campionatului romanesc i-a trimis cumva la Buzau ? Nu, am trimis acolo tinerii care nu puteau sa prinda lotul echipei mari si transferurile de umplutura (Gurita, Minca, etc). La fel face si Benfica, stati linistiti.

@dy_00725.08.2007 11:25

exact.. bine spus .. La CFR au venit numai jucatori de uzina refuzati care nu prindeau echipa juca pe la echipe care se luptau la retrogradare. Si vin ei sa ia campionatul in Romania???? :biggrin: :tongue: si daca Dica sar duce prin absurd la Benfica nu lar scoate nimeni din primu 11. Dar sal mai imprumute. Dar nu va pleca Dica pentru ca daca vroia sa plece pleca la echipe mai tari de la care a primit oferte. In concluzie : Dica ramane la Steaua cel putin pana in iarna.

comore25.08.2007 13:49

Se spune ca Dica este dorit de doua echipe care sunt dispuse sa ofere suma de 5 milioane de euro.

Una din cele doua e Benfica iar cealalta e din Liga 1, una din rivalele Stelei. Eu cred ca aceasta echipa este Dinamo. S-a mai zvonit si in primavara ca echipa din Stefan cel Mare il doreste pe Dica . Faptul ca stelistul a semnat cu firma de impresariat a lui Mutu si Ana Maria Prodan ma face sa ma gandesc la aceasta posibilitate. Ganditi-va numai ce lovitura ar da Dinamo prin acest transfer!

Cristocea_25.08.2007 14:27
Se spune ca Dica este dorit de doua echipe care sunt dispuse sa ofere suma de 5 milioane de euro.

Una din cele doua e Benfica iar cealalta e din Liga 1, una din rivalele Stelei. Eu cred ca aceasta echipa este Dinamo. S-a mai zvonit si in primavara ca echipa din Stefan cel Mare il doreste pe Dica . Faptul ca stelistul a semnat cu firma de impresariat a lui Mutu si Ana Maria Prodan ma face sa ma gandesc la aceasta posibilitate. Ganditi-va numai ce lovitura ar da Dinamo prin acest transfer!

Niciodata!!

predatorpulse725.08.2007 14:40

Ma voi credeti ca Dica este prost sa mearga la dinamu? Ce sa caute acolo? Eu cred ca el vrea sa plece in strainatate pentru ca varsta sa e tocmai buna iar in Romania a avut destule performante la Steaua. Pana acum Dica a luat 2 campionate,are 3 primavari europene la rand cu semifinala UEFA,o participare in CL cu 4 goluri marcate(si urmeaza a 2-a),nu are ce sa mai faca in Romania,poate sa mai stea acest an sa luam titlul 24 si dup-aia sa plece.

Nici un jucator roman din noua generatie nu are palmaresul lui Dica,cel putin nu cel european(ziceti-mi alt jucator roman care a dat 4 goluri in CL cu o echipa romaneasca si care a mai ajuns in semifinalele UEFA in ultimii 17 ani)

Parerea mea e ca Dica e cel putin la fel de valoros ca Mutu,doar ca cei 2 sunt cam diferiti ca profil ,Mutu fiind un jucator cu dribling,rapid,care cauta mereu golul pe cand Dica este mai incet,dribling are si el,dar pentru mine Dica exceleaza la capitolul pase. In afara faptului ca Dica este golgeterul nostru de 2-3 sezoane incoace,cred ca este si cel mai bun pasator,gaseste f repede culoarele libere si uitati-va ce diferenta este cand bate Dica un corner si cand il bate Banel.

In concluzie,Nicolae Dica,daca va pleca sunt sigur ca o va face din iarna

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

grizzly25.08.2007 14:52

5 milioane de euro este un pret mic pentru un jucator ca Dica.

Cristocea_25.08.2007 16:04
Ma voi credeti ca Dica este prost sa mearga la dinamu? Ce sa caute acolo? Eu cred ca el vrea sa plece in strainatate pentru ca varsta sa e tocmai buna iar in Romania a avut destule performante la Steaua. Pana acum Dica a luat 2 campionate,are 3 primavari europene la rand cu semifinala UEFA,o participare in CL cu 4 goluri marcate(si urmeaza a 2-a),nu are ce sa mai faca in Romania,poate sa mai stea acest an sa luam titlul 24 si dup-aia sa plece.

Nici un jucator roman din noua generatie nu are palmaresul lui Dica,cel putin nu cel european(ziceti-mi alt jucator roman care a dat 4 goluri in CL cu o echipa romaneasca si care a mai ajuns in semifinalele UEFA in ultimii 17 ani)

Parerea mea e ca Dica e cel putin la fel de valoros ca Mutu,doar ca cei 2 sunt cam diferiti ca profil ,Mutu fiind un jucator cu dribling,rapid,care cauta mereu golul pe cand Dica este mai incet,dribling are si el,dar pentru mine Dica exceleaza la capitolul pase. In afara faptului ca Dica este golgeterul nostru de 2-3 sezoane incoace,cred ca este si cel mai bun pasator,gaseste f repede culoarele libere si uitati-va ce diferenta este cand bate Dica un corner si cand il bate Banel.

In concluzie,Nicolae Dica,daca va pleca sunt sigur ca o va face din iarna

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Frate. Dica e cu cel putin cu 2 clase peste Mutu. Asa cum Radoi in general este un jucator mai bun ca Chivu.

Kreator25.08.2007 18:53
......

Parerea mea e ca Dica e cel putin la fel de valoros ca Mutu,......

Mutu?

Cine este Mutu?

Aaaaaa, nu cumva este jucatorul acela despre care se spune ca este extrem de valoros, dar cu care echipa Nationala a Romaniei nu a reusit nici o calificare la vreun turneu final de Campionat Mondial sau Campionat European?

Sau acel jucator faimos prin faptul ca a fost depistat ca utilizeaza cocaina "la greu"?

Acel Mutu care l-a injurat pe selectionerul echipei Romaniei, Victor Piturca, si acesta i-a spus "sarut mana jupane, sa ne traiesti" lui Mutu, deoarece nasul lui Mutu este un cunoscut (si foarte periculos) interlop _nicu gheara, fugit din Romania din cauza ca este cautat de Politia Romana....

Daca am inceput sa comparam jucatorii Stelei cu toate scursorile si toate laturile care au trecut pe la dinamu clubul securitatii.... e de rau....

vanfootball25.08.2007 21:24

Mutu e cel mai bun jucator roman in activitate. Totusi, nu il pot suporta pe acest personaj.

«12»