FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatori actori

«12»
fcsteaua.ro24.08.2007 07:06

Atitudinea lui Radoi a fost una duplicitara in acest conflict patron-antrenor. Pentru ca despre asta a fost vorba. O lupta intre tehnicianul Hagi si patronul Becali. Jucatorii au fost folositi doar pentru a se gasi o justificare a nemultumirii, pentru a se da o logica a scandalului, un motiv pentru virulenta atacurilor si pentru a se indulci posibila demitere a lui Gica.

Automat ce antrenorul din Ghencea a evitat sa isi strige nemultumirea si frustrarea in gura mare, semn clar de maturizare si diplomatie, a urmat pasul inapoi din partea finantatorului dar si clarificarile "razvratilor" vizati, emise prin gura capitanului. De auzit am auzit ceea ce banuiam de la inceput. Fotbalistii vizati - in realitate cei mai iubiti din Ghencea - au fost doar niste tablouri folosite pentru a se da greutate unei piese de teatru cu doi actori principali. Ceea ce suprinde cel mai mult e faptul ca d-l Radoi a iesit cu mare intarziere pentru a clarifica acest aspect, fapt ce imi intareste convingerea ca a fost o schema orchestrata cu atentie de nasul acestuia. Altfel nu se poate explica mutenia unui fotbalist ajuns in postura de a sapa la groapa propriului antrenor dupa doar cateva meciuri oficiale si la un pas de caderea intr-o dizgratie nationala.

O alta schema ar indica o mutare diplomatica din partea cuplului Radoi - Becali tocmai pentru a repara putin din imaginea sifonata a jucatorului, aflat la un pas de un mare conflict cu proprii suporteri.

Una peste alta, se pare ca lucrurile s-au mai linistit in jurul echipei si al antrenorului acesteia, se pare ca Hagi va continua la Steaua - un aspect pozitiv, iar modul in care Gica a stiut sa gestioneze aceasta perioada grea ne da sperante ca regele are toate sansele sa reuseasca in a construi o echipa mare. La urma urmei, d-l Becali a promis ca-l va face un "mare antrenor". Sa fi fost aceasta un prim test?

AndyQ24.08.2007 07:30

Eu, in locul lui Hagi, mi-as da demisia dupa meciul cu Bate, indiferent de rezultat.

Poate Hagi nu e antrenorul secolului la Steaua, poate e cel mai slab antrenor pe care l-a avut vreodata echipa noastra. Astea nu sunt motive sa-l desfiintezi. Mi se pare ca profesionalismul a devenit deja TABU la Steaua. In momentul in care lucram dupa simpatii intre relatii de rudenie nu ne putem permite sa speram la performanta.

Mai nou vad ca presa desfiinteaza si modul de lucru al antrenorului. Ce e rau in cazul lui Hagi? Ca cere disciplina? Ca vrea sa-l puna pe Lovin pe tusa ca nu respecta programul? Cine e fotbalistul care a dat acea declaratie? daca exista. De ce nu are un strop de barbatie sa-si spuna si numele, sa vedem si noi? Umblam cu cioara vopsita, mai nou?

In momentul in care Becali a spus "Au venit jucatorii de buna voie", trebuia sa apara si declaratiile lui Radoi, in urmatorul moment, sa desminta. Nu s-a intamplat asa, decat dupa o saptamana.

Mare suspans, neica...

LeoKinG24.08.2007 07:30

Dl Becali?Dl Radoi??Numai domni nu sunt astia 2!

EuroSTELIST24.08.2007 07:40

Un singur lucru e CLAR: totul e prea CONFUZ ca sa mai intelegem ceva!

Eu sper ca, acolo sus (mai sus de camerele imperiale ale palatului din Pipera) cineva vede tot ce se intampla si-i va rasplati pe fiecare dupa fapte. Noi cu siguranta nu vom sti niciodata adevarul gol-golut...

AndyQ24.08.2007 07:41
Un singur lucru e CLAR: totul e prea CONFUZ ca sa mai intelegem ceva!

Eu sper ca, acolo sus (mai sus de camerele imperiale ale palatului din Pipera) cineva vede tot ce se intampla si-i va rasplati pe fiecare dupa fapte. Noi cu siguranta nu vom sti niciodata adevarul gol-golut...

Palatul e in centrul Bucurestiului, nu in Pipera :P

vanfootball24.08.2007 07:42

"Din punctul meu de vedere, e ireal ce se întâmpla. Relatia dintre patron si antrenor s-a deteriorat mult în fotbalul românesc. Adevaratul patron al unei echipe este antrenorul, deoarece el sta zi de zi cu jucatorul, îl educa, îl antreneaza si îi sustine moralul. Treaba patronului este sa aduca bani si sa asigure conditii de performanta. Daca tocmeste un antrenor, atunci sa-l lase sa-si faca treaba."

"Sunt alaturi de el (Hagi) total. Nu e posibil sa te porti asa cu un tehnician care are rezultate. Chiar daca jocul poate nu e foarte stralucit, conteaza rezultatele. Si apoi e inadmisibil sa îti bati joc de omul Hagi, sa-l distrugi. Gica Hagi va mai pregati si alte echipe, nu se termina fotbalul pentru el la Steaua. Are o cariera în fata."

" Astia nu sunt oameni de fotbal (patronii care il sustin pe Gigi). Cei care abia asteapta sa-si dea cu parerea când pierde echipa si dau declaratii împotriva celor din interior nu sunt oameni de fotbal. Iar antrenorii care fac ce le dicteaza patronii sunt marionete. Toti se apara cu faptul ca baga bani în fotbal. Din partea mea, sa nu mai bage bani daca nu au respect fata de cei cu care lucreaza."

Victor Piturca

AndyQ24.08.2007 07:45
"Din.....cei cu care lucreaza."

Victor Piturca

Piti pune punctul pe I...

vanfootball24.08.2007 07:54

Spunea MM ca Piturca nici nu-l primea in vestiar pe gigiot. Mai sunt si antrenori care isi respecta meseria.

cristi_mold24.08.2007 08:13

E clar ca s-au incalcit atele prea tare pentru a mai intelege noi ceva. Se pare ca Gigi vrea ca Radoi sa joace la marcaj, pentru ca este o echipa in Occident care il solocita pentru un transfer. Cred ca ar fi bine ca Radoi sa plece in iarna. Ar fi bine atat pentru echipa, cat si pentru el.

Oricum este bine ca Gigi nu a mai pus paie pe foc, ci a aplanat conflictul, ca Radoi nu a spus nimic despre Hagi si ca Gica ramane la echipa.

pacobarosanu24.08.2007 09:18

in jargon se spune ca Jiji i-a bagat sageata pe jucatori.poate asa inteleg si jucatorii caracterul "dresorului de oameni" si vor intelege ca Becali face orice pentru as atinge interesul.despre articolul din gsp nu sunt convins ca e adevarat in totalitate.vom trai si vom vedea !!! forza Steaua

mirceaor24.08.2007 09:44

Eu vreau sa spun doar doua lucruri:

1. Mirel are parte de toata sustinerea mea,pentru ce a facut si face pentru Steaua (in teren).

2. Ma intereseaza mai putin spre deloc de cine e pe banca ,cine e actionar ,patron cat timp echipa are rezultate si face performanta.

LARI24.08.2007 09:57
In momentul in care Becali a spus "Au venit jucatorii de buna voie", trebuia sa apara si declaratiile lui Radoi, in urmatorul moment, sa desminta. Nu s-a intamplat asa, decat dupa o saptamana.

Tu cum ai fi reactionat daca ai fi fost in locul lui Radoi? Ai fi iesit imediat cu o declaratie de presa in care ti-ai fi acuzat patronul si nasul ca minte cu nerusinare? Cum ai fi dat declaratia daca presa nu ti-ar fi cerut-o? In ce postura ti-ai fi aruncat nashu'? Daca te-ai fi simtit cu musca pe caciula, ti-ar mai fi dat mana sa dai dezmintiri?

Sunt o groaza de intrebari al caror raspuns probabil ca nu-l vom afla niciodata, iar lucrurile sunt, cel putin in aparenta, destul de complicate. Eu iau in calcul si varianta ca jegurile de ziaristi sa nu se fi gandit sa-i ia o declaratie lui Radoi, fiind concentrati exclusiv pe "ce mai are de zis nea Gigi despre Hagi", pe speculatii etc. La cat sunt de imbecili, nu m-ar mira nimic. Si-asa bou' care i-a luat interviu' nu le-a pus cateva intrebari elementare lui Petre Marin si lui Radoi cum ar fi cele legate de celebra replica despre banii de Liga, sau macar cum se inteleg cu Hagi.

Evit sa-mi creez convingeri solide despre acest subiect, asa cum au facut multi care au postat pe acest site. Prefer sa ma concentrez pe meciul cu BATE, sa ma pregatesc sa-i urlu numele lui Hagi pana cand n-o sa mai pot respira, ca dup-aia e destul timp sa tragem concluzii referitoare la conflictul Becali-Hagi.

Am senzatia ca am intrat in nada intinsa de presa, facandu-ne prizonierii unui subiect de can-can, in loc sa fim mai atenti la modul in care se exprima echipa noastra pe teren. Sa nu uitam ca, indiferent de valoarea sa, un tehnician are mare nevoie de fani pentru a avea rezultate.

AndyQ24.08.2007 09:59
Am senzatia ca am intrat in nada intinsa de presa, facandu-ne prizonierii unui subiect de can-can, in loc sa fim mai atenti la modul in care se exprima echipa noastra pe teren. Sa nu uitam ca, indiferent de valoarea sa, un tehnician are mare nevoie de fani pentru a avea rezultate.

La cat minte presa la noi, nu ma mir.

Utopic vorbind...

Eu propun sa-l sunam pe Radoi, sa ne intalnim cu el la o apa minerala, sa vorbim. La fel si cu Hagi sau Dica, Neaga, Petre Marin, pe Becali il lasam acasa.

vanfootball24.08.2007 10:35
"In ce postura ti-ai fi aruncat nashu'?"

In aceeasi postura in care te-a aruncat pe tine nashu'.

Daca te-ai fi simtit cu musca pe caciula, ti-ar mai fi dat mana sa dai dezmintiri?

Cu ce sa se simta cu musca pe caciula? Ca nu se intelege cu Hagi? Dar ce, a omorat pe cineva? Sa spuna, domnule, care e problema. Daca nu vrea sa spuna nimic, atunci sa se astepte la tot felul de interpretari.

oz_4bmW24.08.2007 10:39

vreau si eu sa stiu dak pe un abonament..pot lua mai multe bilete..va rog raspundeti kt puteti de repede...va rog...dar sa fiti sigur..ca am mai fost in Ghencea de 4 ori saptamana asta :(..va rog mult de tott !sal

fedora24.08.2007 10:44

Poti lua biletul corespunzator abonamentului plus alte 3 bilete.

LARI24.08.2007 10:54

@vanfootball

Dude, n-am facut decat sa pun problema si din alt punct de vedere.

Am vrut sa spun doar ca Radoi nu si-ar strica relatia cu Extremencali (cum inspirat i-a zis cineva de pe-aici) pentru nimic in lume. Faptul ca el a zis "noi, jucatorii, am fost bagati pe nedrept in acest scandal" este maximum din ce poate spune Radoi referitor la nashi-su'. Iar faptul ca mai degraba se lasa de fotbal decat sa iasa in fata si sa spuna direct care-i, de fapt, situatia la Steaua, spune totul despre relatia dintre el si gigidiot.

CosminBr24.08.2007 11:09

Radoi nu a facut altceva decat sa se agate de ultima speranta, credeti ca pe el nu-l trec fiorii numai cand se gandeste ca i s-a demascat caracterul, cel de care vorbea JJ("e prea mare caracter Mirel"). Credeti ca ii este usor ca din rege cum era el in Ghencea, inainte de a veni Hagi, sa treaca la statutul de cersetor, ceea ce si este pe la palatul lui fecali?

Hai sa fim seriosi, el inca mai spera ca nu v-a mai fi injurat, ci macar ignnorat, si de aceea i-a si inchis gura lui JJ, ca altfel eu va garantez ca fecali mai venea cu un set de injurii la adresa lui Hagi in cursul zilei de ieri.

Eu tot ceea ce mi-as dori, nu este altceva decat sa nu-l mai vad cu BANDEROLA de capitan pe mana.

Poate ma considerati ciudat dar pentru mine acea banderola nu poate fi purtata decat de jucatori precum Lacatus, pentru mine e sacra si nu consider ca sluga lui fecali o mai poate purta de acum incolo, a patat-o destul pana acum. Eu nu sutin sa-l injuram sau sa-l omoram tongue.gif ci doar ca pe mana unui asemenea om nu mai are ce cauta acea banderola.

Consider ca daca il vad pe Mirel cu banderola e ca si cum JJ ne-ar stapani si ne-ar manevra de la distanta, ar fi acel "DRESOR de OAMENI" care se lauda ca este!!!! fularsteau2

narkiss24.08.2007 11:13

n ultimul timp am intrebat numerosi "stelisti" de ce merita Hagi sa antreneze Steaua? Raspunsul lor este: "pentru ca e Hagi".

Poate ca sunt singurul care considera ca orice lucru trebuie argumentat ca sa fie si adevarat altfel nu-mi explic de ce toata lumea il sustine atat de fanatic pe Hagi in continuare la Steaua. Eu o sa incerc sa argumentez de ce nu-l sustin.

Am sa plec de la a preciza ca Becali a gresit umilind emblema Romaniei, un mare jucator…dar in nici un caz emblema Stelei sau un mare antrenor. Emblema Stelei inca rataceste la echipe din subsolul clasamentului, tocmai pentru a dovedi ca merita Steaua…si de asta va fi respectat cu atat mai mult, a recunoscut ca inca nu este pregatit sa antreneze Steaua dar il reasteptam cu bratele deschise. Pentru Marius Lacatus nu ati facut atata scandal sa-l oprim cu noi.

Dar Hagi cu ce a dovedit ca merita sa antreneze Steaua???

Sa va spun tot eu:

1)La inlaturat pe Piturca de la nationala dupa ce el a reusit sa califice Romania, ca sa-si faca tot domnul Hagi loc, acum din cate vad eu Piturca a repreluat Romania si o duce bine.

2)Cand a ajuns Olaroiu la Steaua, majoritatea "oilor"(care il sustin si acum pe Hagi) au tipat :"Oli du-te la Poli" si totusi Oli a ramas in istoria Stelei, chiar daca se sfatuia cu patronul. Ciudat, din cate imi amintesc eu Hagi a distrus si Politehnica Timisoara, dar lui Hagi nu-i spune nimeni "Hagi du-te la Poli"…probabil ca nu rimeaza. Nu inteleg care a fost greseala lui Olaroiu ca se sfatuia cu Becali, daca acest lucru duce la performanta si la integritatea echipei. Daca ar fi dupa mintea unora, Steaua nu ar fi meritat nici Cupa Campionilor din 86 si Ienei nu ar avea nici un merit, pentru ca si atunci se primeau ordine si interveneau "de sus".

3) o Cupa la Galatasaray si demis dupa primul sezon. Oau.

Steaua nu a mai jucat atat de haotic si fara nici o logica de pe vremea cand Piturca incerca sa ne duca in B, fara voia dansului binenteles nu o sa contest vre-odata ca Piti nu ar fi un antrenor bun. Mingi lungi pe varfuri, apropo care varfuri??? (nu poti sa joci pe Neaga si Dica cu mingi lungi) , maxim 3 pase legate, un gol pe ultimele minute si un 1-0 chinuit, sau mai rau calcati in piciore de Cluj, sau de Bate in prima repriza. Singurul motiv pentru care Steaua inca mai i-a niste puncte chinuite e faptul ca inca se mai inteleg cativa jucatori mai vechi: ex. Dica, Goian.

Daca ati gandi putin, si in primul rand daca v-ati gandi intai ca sunteti stelisti(la Steaua) si nu la cine a fost Hagi, si nu ati mai reactiona ca niste oi, poate ca Becali a incercat sa ii ofere lui Hagi o sansa dar daca nu da dovada ca poate sa faca fata jocului cu care Steaua ne-a obijnuit, si daca venirea lui face rau echipei, rolul lui nu mai exista.

Am mai vazut prin unele articole, bloguri : Performantele lui Hagi la Steaua nu se compara cu ce face Radoi sau ce se intampla acum la Steaua. Fratilor stati asa voi comparati perioada cand comunistii nu lasau jucatorii sa plece de la Steaua, cand nu se bagau atatia bani cat se baga acum in fotbalul Occidental, cand romanii veneau la meci si umpleau Lia Manoliu ochi. Plus ca nu Hagi a facut performantele din anii 86-90. ERA O ECHIPA ATUNCI, in 86 Hagi nici nu a jucat. De ce dupa 89 Hagi a plecat si nici ca s-a mai intors sa joace la Steaua, asa cum a facut-o adevarata emblema Lacatus?? Va spun tot eu: pentru ca Hagi nu a fost niciodata cu inima numai la Steaua. Acum vrea sa se afirme ca antrenor, dar nu intelege ca trebuie sa o iei de jos ca sa fii intr-adevar cineva. Astept sa si argumentati oile mele care il sustin pe Hagi, inainte sa vorbiti.

Ganditi-va la Steaua nu la cine a fost Giga Hagi, ca de-aia sunteti stelisti. Daca voua v-a placut cum a jucat Steaua in astea aproape 10 meciuri din noul sezon..

Lucas24.08.2007 11:15
Am vrut sa spun doar ca Radoi nu si-ar strica relatia cu Extremencali (cum inspirat i-a zis cineva de pe-aici) pentru nimic in lume.

Sigur nu e Excremencali?

fedora24.08.2007 11:16
Radoi nu a facut altceva decat sa se agate de ultima speranta, credeti ca pe el nu-l trec fiorii numai cand se gandeste ca i s-a demascat caracterul

Wow... ce spooky suna... Ma astept sa apara si Van Damme pe aici!

Hai sa fim seriosi, Radoi a avut o pozitie corecta si gata.

Daca vrei sa-l huiduiti eu zic sa asteptati meciul din Giulesti... si dupa, puteti ramane acolo!

danyb0724.08.2007 11:28

am o intrebare offtopic: sunt din provincie si sezonul acesta inca nu am ajuns la vreun meci in Ghencea. in legatura cu noul sistem de ticketing am inteles ca poti cumpara maxim 4 bilete de persoana. intrebarea mea este daca trebuie sa ai actele de identitate ale tuturor celor 4 persoane? sau doar cumparatorul trebuie sa prezinte cartea lui de identitate si poate cumpara cele 4 bilete pe actul (CNP-ul) lui?

eddie the 'ead24.08.2007 11:45

Eu nu inteleg de ce aceasta "rasturnare de situatie" vine abia azi, joi, la atitea zile de cind Becali l-a facut varza pe Hagi. E adevarat, sondajele privind modul in care e vazut Radoi de catre suporteri in urma scandalului au aparut mai tarziu...

onlySteaua24.08.2007 12:02

Nu inteleg de unde apar toate confuziile astea. Pentru mine e clar ca lumina zilei ca ciobanul a incercat sa bage raca intre Hagi si jucatorii importanti ai Stelei (lucru pe care partial l-a reusit). Radoi daca avea sange-n boase venea a doua zi, la fel cum au facut-o Dica si Ghionea si spunea ce avea de spus. Nu inteleg ce-i cu comportamentul asta de mironosita sclifosita, atat timp cat Hagi a declarat ca nu exista niciun conflict intre el si Radoi, Neaga, Dica & Co. De fapt, a fost singurul lucru din tot scandalul provocat de neanderthalian pe care initial a tinut neaparat sa-l puncteze. Radoi se plange ca a fost bagat pe nedrept in acesta disputa. Pai cine dracu a starnit disputa asta? Cine l-a bagat in ea? Acolo-i buba si ar fi bine daca ar putea accepta si el lucrul asta.

Normal ar fi ca la meciul cu Bate sa-i scandam numele lui Hagi si desi stiu ca o sa primesc cateva injuraturi, si pe al lui Radoi. Ar fi bine pentru el deoarece este intr-o situatie tare dificila, iar de data asta, pana la urma a spus si el adevarul. Nu uitati, el a venit la petrecere desi eram in plin conflict cu ciobanul. Cu noi nu are nimic. Haide-ti sa nu facem jocurile "dresorului".

Este al naibii de interesanta si schimbarea brusca de atitudine a presei. Dintr-o data nu mai conteaza tunetele de aberatii becaliene, nu mai conteaza comportamentul dictatorial si furtuna de prostie declansata si mentinuta vreo trei zile de "dresor".

@narkiss

Interesanta analiza ta fata de antrenorul Hagi, precum si modul voalat in care ai incercat sa mai diminuezi din performatele obtinute de Steaua si jucatorul Hagi. Trebuie doar sa intelegi ca subiectul este cu totul altul. La venirea lui la Steaua s-a discutat foarte mult despre calitatile sale de antrenor. De altfel, are chiar un topic special.

Pana acum, dupa cate o balega iesita din gura ciobanului, era la moda ca offtopicul sa fie mai mult legat de "derbedei". Acum vad ca-i la moda antrenorul Hagi sau comparatia Hagi - Olita.

CosminBr24.08.2007 12:13
Wow... ce spooky suna... Ma astept sa apara si Van Damme pe aici!

Hai sa fim seriosi, Radoi a avut o pozitie corecta si gata.

Daca vrei sa-l huiduiti eu zic sa asteptati meciul din Giulesti... si dupa, puteti ramane acolo!

Se pare ca JJ chiar are calitatea de a dresa oamenii!!!!!! fularsteau2

«12»