FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O zi cu Gigi presedinte

«12»
fcsteaua.ro23.08.2007 21:19

Ora 8:00. Supremul se deșteaptã trezește. Micul dejun cu intelectualii din partid. Ministrul Culturii, Adi de la Vîlcea, primește sarcina de a compune și interpreta noul imn național, pe versurile Supremului.

Ora 9:00. Începe cursul de limbã strãinã: româna.

Ora 11:15. Alegerea noului Patriarh. Cîștigã candidatul cu oda "Pipera, noul Ierusalim".

Ora 12:05. Supremul cumpãrã un nou teren aflat în litigiu și cere ONU sã-și retragã cãștile albastre de acolo.

Ora 12:56. Supremul începe scrierea bilețelului-ordonanțã de urgențã.

Ora 17:42. Bilețelul e terminat și trimis la guvern, unde are loc ceremonia zilnicã de schimbare a miniștrilor. Premierul Olãroiu îi numește în funcții pe Bastonaș, Amaredetipar și pe Anaaremere.

Ora 17:56. Supremul intrã în Casa Poporului, acum palat prezidențial cu turnulețe aurite, într-un Maybach purtat pe umeri de 20 de bodyguarzi. Lumea își face cruce, iar Supremul, încîntat de spiritul religios care domnește, aruncã teancuri de bancnote cu chipul lui.

Ora 18:10. Semnarea tratatului prin care România și Togo devin țãri de cruce.

Ora 20:00. La televiziunea oficialã OTV începe emisiunea "Sã rîdem cu Supremul", în care marele om politic hohotește neîntrerupt timp de o orã. Urmeazã cuvîntarea solemnã cu ocazia "Zilelor Transhumanței".

Ora 21:00. Filmul autobiografic "Iooo!", scris, regizat și interpretat de Suprem, primește Premiul Freud.

www.adriangeorgescu.ro

Brigante23.08.2007 21:25

genial... genial... pur si simplu genial... am ras cu lacrimi... Doamne fereste sa se adevereasca macar 10% din ce scrie acolo.

EuroSTELIST23.08.2007 21:34

DOAMNEEEEEEEEE, GENIAL! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Aveam nevoie de asa ceva sa ne mai descretim putin fruntile inaintea noii "batalii" de la meciul cu BATE...felicitarile mele autorului!

vanfootball23.08.2007 21:37

:)))))

Asta e o zi reala cu Gigi patron la Steaua. Ce spune Georgescu e aceeasi situatie, dar la scara mai mare.

twetwet23.08.2007 21:55

pe langa faptu ca georgescu e un mare parshiv si un anti-stelist cat cuprinde si oridecateori am avut ocazia i-am comentat pe blog, povestea e o tragi-comedie la ce-ar putea urma in cativa ani...

apara-ne Doamne de suprem ca Romania e o tara prea de caterinca intru-cat s-o parasesc cand o ajunge asta presedinte

supremule iti doresc concediu plakut la balaceanka

danimarcu23.08.2007 22:18

Simpatic,dar daca Jiji ar fi presedinte,probabil ca ne-ar pieri cheful de glume... :rolleyes:

CrAzY23.08.2007 22:31

asta care ai scris articolu n ai un pic de haz..n ai ce face si te apuci sa scrii aberatii..pff..l am contestat de atatea ori pe Jiji dar pana aici..esti genial :)

cRiss4Steaua23.08.2007 22:32

deloc hazliu :|:rolleyes:

CosminBr23.08.2007 23:43

Trist dar adevarat.

As dori sa-i reamintesc "marelui ganditor" ca din cele 12 milioane castigate de pe urma Ligii, jumatate au fost adusi intr-un mod direst de spectatori, prin preturile colosale de la bilete(1 milion numai la peluze) plus abonamente si bilete la alte meciuri, produse de marketing ale Stelei etc., sunt fapte pe care nimeni nu le-a luat in calcul. Chiar el a spus ca nu mai baga nimic in echipa si mai exact echipa se autofinanteaza. Asa ca l-as ruga sa nu mai foloseasca niciodata expresia "eu bag banii, eu comand".

Nu este deloc asa, ce s-ar intampla daca suporterii ar boicota fiecare meci al Stelei??? Ce ai spune daca daca o organizatie de genul AISS ar cere un audit la club cu modul in care sunt gestionati banii?

L-as ruga sa-mi raspunda la aceste intrebari. Pe noi chiar ne intereseaza si ne afecteaza ce se intampla la aceasta echipa fantastica, Steaua, si ma indoiesca ca tie iti pasa, tu vrei doar sa te imbogatesti.

endorama24.08.2007 06:53

mda... amuzant intr-adevar... dar cred ca la lectia de limba straina, ar trebui sa-l insoteasca si Hagi...

frunji24.08.2007 08:50

asta a fost tare fularsteau2 :biggrin:

narkiss24.08.2007 11:12

sunteti jalnici

Daniellone24.08.2007 11:23
georgescu e un mare parshiv si un anti-stelist cat cuprinde

prefer un anti-stelist ca georgescu decat unii stelisti de pe aici care, in loc sa treaca prin filtrul gandirii intoxicatiile presei si ale idiotului de Gigi, se arunca la gatul unor jucatori emblematici ai Stelei din ultimii ani...

Le reseau pansant24.08.2007 14:20

Sincer voi ati putut sa radeti la o asa porcarie? ce e asa de amuzant in toata asta.

Nu ma intereseaza ca ala nu e stelist, sau ca are legatura cu ciobanul nostru dar chiar e grobian si lipisit de orice noima ce e scris in articolul asta. Pur si simplu este ceva tras de par, o incercare simplista cu gust amar, de a scoate ceva ce se vrea comic.

Nimic maret, nimic nou, nimic original o copie prafuita dupa o realitate sumbra, care din pacate se intampla aproape zilnic. Mi se pare dezgustator astfel de articole, scrise in lipsa de idei sau de o tema mult mai serioasa.

lucvald-190224.08.2007 15:28

poznasa fictiunea cea pamfletara...dar... ramane doar fictiune...

daca asta ajunge cumva..prin cine stie ce conjuncturi...presedinte...sa moara franta de nu-l tolanesc cu ceva plumb de revolver JUR !!!!!

Astristul24.08.2007 16:59

Foarte frumos spus. Imi place insa si continuarea programului (postate de useri pe blogul lui Adrian Georgescu):

Ora 22:00 Dan Diaconescu intotdeauna in direct, tema zilei Supremul intre mit si realitate. Sondajul zilei: Credeti ca Supremul este mai presus de Mihai Viteazul: Da 100%; Nu 0%.

Ora 00:00 Becali negociaza cu Dumnezeu pentru a cumpara soarele...

Ora 01:00 Transmisiune in direct la televiziunea nationala. Intaiul inger al tarii supremul Biscali isi face rugaciunea inainte de culcare. Se inchina la camera cu care este filmat. Aceasta l-a slavit pe el, pe aceasta o proslaveste. P.S. Doarme la OTV in dormitor. In parcare neaparat Maybachul si pe cladire elicopterul. Rezervorul plin de motorina. A mai incercat unul sa fuga a auzit el, dar nu a mai avut carburant. E clar, e SUPREM, doarme linistit.

Ora 02:00 Finala UEFA Champions League: Steaua-Real Madrid 2-2 (reluare)

Se necesita rejucarea partidei deoarece cei 2 presedinti de club sunt "frati de cruce" :laugh:

Dupa atata scandal, mai era nevoie sa ne mai descretim fruntile un pic! :wink:

forzateaua

armanovici24.08.2007 21:45

@le reseau pansant

E foarte binevenit articolul

Eu l-am postat si am facut-o in ideea ca trebuie sa realizam cat de deplasat este supremul cand gandeste ca isi poate bate joc de noi si Steaua.

Noi suntem Steaua, noi prin dragostea noastra fata de culori l-am facut sa fie cine este acum si nu Gigi din Pipera, cum ar fi fost daca nu exista Steaua, o prezenta obscura in articolele din coltul paginilor ziarelor Cancan sau Ciao.

Trebuie sa vedem primejdia ce ne paste si asta e un mod prin care iti poti imagina in ce rahat ar intra Romania daca doamne fereste Gigi ar avea putere executiva in Romania.

Trezirea...inca nu e prea tarziu!

LanDSharK24.08.2007 22:39

:)) foarte tare in unele faze... si mai putin hazliu in altele.anw destul de funny :D am zambit ceea ce a fost oke :D anw la mai multe zile d`astea :)) dar nu in realitate :-ss

Off- Topic : Radoi n`ar trebui fluierat, huiduit, apostrofat. parerea mea...

PACE. RESPECT

fansteaua4625.08.2007 11:41

Iata declaratia lui Marko Bela pentru canalul DUNA TV privind scandalul de la Steaua :

Ha már ciobaños George Becali, akkor legyen cioban a legmagasabb poszt: Becali nyilvánvalóvá tette, hogy államelnöki álmokat dédelget. Ennek eléréséhez elsõ lépésben átvette Hagi , bukaresti fõpolgármester Új Generáció nevû pártkezdeményét, majd rögtön bejelentette: akár hatmillió dollárt is hajlandó elkölteni a jövõben a választásokon, hogy elérje a parlamenti caüszöb átlépéséhez szükséges 5 százalékot. Majd – a román politikai élet legnagyobb meglepetésére – cioban ismert politológus az abszolút amatõr államelnökjelölt mentorául szegõdött. A politológus komoly hatással volt Becalira: híres faragatlansága, kendõzetlen szókimondása ugyan semmit nem csökkent, de elkezdett komolyan érdeklõdni a filozófia iránt, és vaskos caáromkodásaiban idézi is téziseit.

sursa DUNA TV

danimarcu25.08.2007 11:56

Multumim,dar parca era mai bine sa-l scrii in romaneste,sa-l si intelegem...

Cat la suta dintre userii acestui site vorbesc maghiara?0.5-1%?...

I.N.Money25.08.2007 12:03
[...]ciobaños George Becali[...]

Asta este cea mai interesanta parte :tongue: .In alta ordine de idei,trebuia sa postezi in romana daca vroiai sa intelegem si noi ceva.

Viva25.08.2007 12:09

..sa facem haz de necaz..e ultima varianta posibila a romanului. macar acest drept sa-l avem. or e mai bine sa injuram sa amenintam sau sa platim campioni de lupte martiale pentru a ne impune? ma bucur mult de clara independenta pe care o are acest site.bravo celor care o apara! Hagi are mult mai multa popularitate decati Jiji si asta ar putea sa-l deranjeze iremediabil pe presedinte..

Wally25.08.2007 12:11

Articolul acesta e de domeniul SF. Nu va exista o astfel de zi. Cu 5% nu poti deveni presedinte :tongue:

Astristul26.08.2007 11:07
Iata declaratia lui Marko Bela pentru canalul DUNA TV privind scandalul de la Steaua :

Ha már ciobaños George Becali, akkor legyen cioban a legmagasabb poszt: Becali nyilvánvalóvá tette, hogy államelnöki álmokat dédelget. Ennek eléréséhez elsõ lépésben átvette Hagi , bukaresti fõpolgármester Új Generáció nevû pártkezdeményét, majd rögtön bejelentette: akár hatmillió dollárt is hajlandó elkölteni a jövõben a választásokon, hogy elérje a parlamenti caüszöb átlépéséhez szükséges 5 százalékot. Majd – a román politikai élet legnagyobb meglepetésére – cioban ismert politológus az abszolút amatõr államelnökjelölt mentorául szegõdött. A politológus komoly hatással volt Becalira: híres faragatlansága, kendõzetlen szókimondása ugyan semmit nem csökkent, de elkezdett komolyan érdeklõdni a filozófia iránt, és vaskos caáromkodásaiban idézi is téziseit.

sursa DUNA TV

Trecand peste faptul ca e in maghiara si ca singurul lucru pe care il inteleg este ca adjectivul atribuit lui Gigi este "cioban", de unde si pana unde se pricepe Marko Bela la fotbal si are tupeul sa isi dea cu parerea despre Steaua??? :angry:

forzateaua

remel27.08.2007 10:20
Trecand peste faptul ca e in maghiara si ca singurul lucru pe care il inteleg este ca adjectivul atribuit lui Gigi este "cioban", de unde si pana unde se pricepe Marko Bela la fotbal si are tupeul sa isi dea cu parerea despre Steaua??? :angry:

forzateaua

in curand o sa ceara sa existe si o echipa ungureasca in Liga 1...

«12»