FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasare Cluj

«12»
fcsteaua.ro20.08.2007 15:13

Cele douã peluze steliste au avut o prestație foarte bunã în deplasarea de la Cluj, pe terenul celor de la CFR. Aproximativ 200-250 de ultrași au fãcut deplasarea în Ardeal, un numãr bun ținând cont de distanța București - Cluj (500 km) și de faptul cã meciul s-a disputat duminicã seara, la ora 20:30.

Accesul la meci s-a desfãșurat fãrã mari probleme (deși, pentru prima datã, am observat cum un membru al unei grupãri din Nord a fost împiedicat sã intre pe stadion, fiind pe lista ,,interzișilor"). Mai mult decât atât, prin mijlocul suporterilor steliști aflați la poarta de intrare în stadion au trecut numeroși suporteri clujeni, însã atmosfera a rãmas calmã în toate rândurile.

Prestația deosebitã vizeazã în special susținerea vocalã a echipei. Fãrã teama de a rosti cuvinte mari, prima reprizã a fost una de povestit mai departe, cântându-se susținut, puternic și fãrã întrerupere. S-a reușit chiar performanța de a cânta același cântec timp de 15 minute, în acele momente steliștii au dominat categoric fondul sonor, fapt ce a trezit antipatia ,,gazdelor", dar și aprecierea suporterilor steliști aflați printre cei clujeni, care nu mai apucaserã un bilet în sectorul nostru. La Cluj, stadionul CFR (care se bucurã de o panoramã foarte frumoasã și este situat într-un cartier select) are o singurã peluzã, cele douã "galerii" fiind situate prin urmare în aceeași peluzã, la extremitãțile acesteia.

La începutul celei de-a doua reprize, s-a realizat o coregrafie din stegulețe roș-albastre, cu un impact vizual foarte bun și cu un mesaj (format din litere vopsite pe steaguri de 2 bețe) cât se poate de concis și sugestiv: ULTRA. Dupã un scurt interval ceva mai ,,șters", am reînceput sã cântãm și sã încurajãm echipa, dominând arena.

Tot în timpul celei de-a doua reprize a fost afișat un mesaj clar și la obiect: ,,Pasiunile înving legile", dupã care s-a scandat împotriva lui Miticã Dragomir.

În sectorul nostru au intrat și aproximativ 300 de steliști din provincie (majoritatea din Ardeal), care ni s-au alãturat în destule rânduri la cântece și scandãri, ajutându-ne sã creãm o atmosferã foarte frumoasã, semãnând cu repriza a doua a deplasãrii din primãvarã de la Urziceni.

Galeria oaspeților, masatã compact în stânga peluzei, nu s-a remarcat prin nimic anume, reușind sã-și confirme statutul de ,,anonimi" pe scena ultra. În ciuda dotãrilor net superioare (stație destul de puternicã), per total i-am dominat clar, singurele momente în care am fost acoperiți fiind cele în care toți suporterii de pe stadion au gãsit de cuviințã sã iasã din letargie și sã scandeze ,,CFR, CFR".

Finalul partidei a întețit cântecele și ne-a gãsit mulțumiți de rezultatul obținut și de dãruirea roș-albaștrilor. Aceștia, la îndemnul antrenorului, au venit in corpore și au salutat suporterii prezenți la meci, fiind rãsplãtiți cu aplauze și cântece. S-a scandat numele lui Zapata, dupã care Gicã Hagi a fost chemat sã salute ultrașii în stilul deja consacrat în Ghencea. ,,Regele" a pãrãsit stadionul în aplauzele la scenã deschisã ale celorlalți spectatori clujeni.

Epuizați, dar mulțumiți de felul în care ne-am susținut echipa, am pãrãsit ,,capitala Ardealului" târziu în noapte, lãsând în urmã o deplasare de referințã. Ajunși acasã în zorii zilei, am reluat contactul cu viața realã, cu ,,declarații incendiare", ,,șocurile" și ,,scandalurile" oamenilor ,,din fotbal"...

SSK

sfarteca20.08.2007 15:25

FELICITARI BAIETI PENTRU MODU FANTASTIC IN CARE ATI INCURAJAT ECHIPA!!!

stelistucj20.08.2007 15:33

a fost foarte frumoasa atmosfera si tin sa precizez ca s-a cantat in jur de 25 de minute in continuu "ROS-ALBASTRII ALE !!!!" si chiar echipa a fost extrem de multumita de noi pentru ca i-am dominat clar pe CFR-isti la capitolul spectacol:)

a fost frumos si la final cand au venit toti la salut, insa nu inteleg de ce nu se apropie mai tare cum faceau mai demult in Ghencea cand se urcau pe gardul din spatele portii... alea momente :x :)

Stelistii din Cluj vor fi prezenti si in Ghencea destul de des ;)... mai ales la meciurile europene

asa ca forzateaua PANA LA MOARTE!!!!

oleg20.08.2007 16:04

Felicitari baieti pentru modul in care ati sustinut echipa.

Sa stiti ca si noi aici in Republica Moldova, stelistii adevarati suntem mereu alaturi de voi.

E mai greu sa venim la Bucuresti... dar cu sufletul suntem acolo...

Cu Steaua pina la moarte!!!

Steauaforever3320.08.2007 16:05

Felicitari pentru ca ati sustinut asa cum stiti echipa! Felicitari pentru ca ati reusit sa-l ignorati pe.....

Trebuie sa fim in continuare alaturi de jucatori dar mai ales de Hagi.

O palma trasa pe obrazul lui GB a fost faptul ca el a plecat de la meci iar spectatorii clujeni au ramas si l-au aplaudat pe Hagi la final... Dar ce sa-i spui unui om care nu vede decat negru in fata ochilor in momentul in care cineva are o alta opinie decat a lui...

Articolul este SUPER!! Bravo!! Tineti-o tot asa si va rog frumos sa-l ignorati in continuare....

HAI Steaua!!! forzateaua

Astristul20.08.2007 16:37
Tot în timpul celei de-a doua reprize a fost afișat un mesaj clar și la obiect: ,,Pasiunile înving legile", dupã care s-a scandat împotriva lui Miticã Dragomir.

In inchisoare cu cancerul fotbalului romanesc! :angry:

Auzi la astia de la LPF, cica le amana jocul cu Farul ca au prea multi accidentati (si ca au meci cu LAZIO)!

Ce parere aveti de asta??? Anul trecut Stelei nu i s-a putut amana vreun meci pe motiv ca nu sunt date disponibile in calendarul comptetitional, dar pentru javre, BRUSC se face loc! :dry:

FORZA Steaua !!! forzateaua

1on20.08.2007 17:03

Care a fost atitudinea fațã de Tricã?

Ultrass2520.08.2007 17:19

Am facut si eu deplasarea la Cluj cu trenul,si dupa ce am mers atatea sute de km am vazut meciul catarat pe gardurile din jurul stadionului :)

La meciul asta am constatat si eu ceea ce multi spuneau insa nu ii credeam...ca seful nostru de galerie(asta daca el exista cu adevarat) este nimik altceva decat un mare bisnitar.

Cum va explicati faptul ca biletele la meci au costat 48 ron si bunalgiu ala care cica e si el shmeker prin galerie(ca stelist nu vad cum ar putea vii) le vindea la cetatenii din Cluj 300

Normal daca facea bisnita cumparand bilete le vindea mai scump...logic...dar e clar ca biletele care le avea le primise de la conducere si erau pentru cei din Bucuresti ...

Si repet...nu am fost singurul care am vazut meciul de afara(bine ca am avut posibiliattea sa vad ceva de pe acele garduri) ,ca mine au fost alti aproximativ 40-50 se suporteri(si aici vb decat de cei din Buc)

Spuneti-mi si mie daca e ceva normal ,conducerea sa dea bilete pentru toti SUSTINATORII STELISTI CARE FAC DEPLASAREA si ei sa le vanda prin Cluj.

Nu cred ca ciobanu lea dat bilete si lea spus "Dati-le numai la aia care ii cunoasteti voi si sunt mai shmekeri si restu ivndeti-le"

Repet...avem o Peluza Nord de rahat !!! Bogdane anul trecut aveam alta impresie despre tine sincer...chiar credeam ca iti meriti rolul de lider de galerie,dar m-am inselat.

Puteati sa dati bilete la toti din buc,si cu siguranta va mai ramaneau destule sa si vindeti...dar...lacomia e lacomie...o data pe saptamana faceti si voi bani,cand profitati de cate un meci asa important.

Concluzia... in zilele de azi numai daca esti dintr-o brigada mai de doamne-ajuta( nu dau nume,desi stiu toate brigazile care au participat la Cluj) poti primi un bilet la meci.Daca esti un "simplu" suporter,care traieste zi de zi cu nerabdare sa mearga la un meci,indiferent unde ar fii ,pierzi nopti nedormite,multi bani...pentru ca atunci ca ajungi la stadion ai surpriza sa aflii ca de fapt intra numai "BAIETII SHMEKERI" :)

Totusi poate citeste un lider mesajul,nu am spus-o cu rautate,nu am nimik impotriva bisnitei voastre,puteti sa vindeti biletele cu un mil sincer,nu ma pasioneaza...dar vindeti numai daca va ramane,sau macar dati un comunicat pe sit inainte cu 2-3 zile de meci si spuneti ce brigazi au bilete asigurate si care nu ;)

FORZA Steaua FORZA LAZIO cam atat ;)

Mi+za20.08.2007 17:38

Bucuros ca am putut sa vin de la Blaj pentru a sustine Steaua in meciul cu CFR. forzateaua

alexis20.08.2007 17:39

poze cu coregrafia si mesaju ei are cineva sau exista pe undeva?ms anticipat

Jony_stelist20.08.2007 18:20
Am facut si eu deplasarea la Cluj cu trenul,si dupa ce am mers atatea sute de km am vazut meciul catarat pe gardurile din jurul stadionului :)

La meciul asta am constatat si eu ceea ce multi spuneau insa nu ii credeam...ca seful nostru de galerie(asta daca el exista cu adevarat) este nimik altceva decat un mare bisnitar.

Cum va explicati faptul ca biletele la meci au costat 48 ron si bunalgiu ala care cica e si el shmeker prin galerie(ca stelist nu vad cum ar putea vii) le vindea la cetatenii din Cluj 300

Normal daca facea bisnita cumparand bilete le vindea mai scump...logic...dar e clar ca biletele care le avea le primise de la conducere si erau pentru cei din Bucuresti ...

Si repet...nu am fost singurul care am vazut meciul de afara(bine ca am avut posibiliattea sa vad ceva de pe acele garduri) ,ca mine au fost alti aproximativ 40-50 se suporteri(si aici vb decat de cei din Buc)

Spuneti-mi si mie daca e ceva normal ,conducerea sa dea bilete pentru toti SUSTINATORII STELISTI CARE FAC DEPLASAREA si ei sa le vanda prin Cluj.

Nu cred ca ciobanu lea dat bilete si lea spus "Dati-le numai la aia care ii cunoasteti voi si sunt mai shmekeri si restu ivndeti-le"

Repet...avem o Peluza Nord de rahat !!! Bogdane anul trecut aveam alta impresie despre tine sincer...chiar credeam ca iti meriti rolul de lider de galerie,dar m-am inselat.

Puteati sa dati bilete la toti din buc,si cu siguranta va mai ramaneau destule sa si vindeti...dar...lacomia e lacomie...o data pe saptamana faceti si voi bani,cand profitati de cate un meci asa important.

Concluzia... in zilele de azi numai daca esti dintr-o brigada mai de doamne-ajuta( nu dau nume,desi stiu toate brigazile care au participat la Cluj) poti primi un bilet la meci.Daca esti un "simplu" suporter,care traieste zi de zi cu nerabdare sa mearga la un meci,indiferent unde ar fii ,pierzi nopti nedormite,multi bani...pentru ca atunci ca ajungi la stadion ai surpriza sa aflii ca de fapt intra numai "BAIETII SHMEKERI" :)

Totusi poate citeste un lider mesajul,nu am spus-o cu rautate,nu am nimik impotriva bisnitei voastre,puteti sa vindeti biletele cu un mil sincer,nu ma pasioneaza...dar vindeti numai daca va ramane,sau macar dati un comunicat pe sit inainte cu 2-3 zile de meci si spuneti ce brigazi au bilete asigurate si care nu ;)

Din pacate ai dreptate, asta e. NU vreau sa comentez ce sa intampla in nord, dar pot spune ca nu sunt cel mai fericit, eu din fericire am avut bilet. DAca te incalzeste iti zis ca am facut si eu odata deplasarea la piatra neant si nici macar nu am vazut meciul, nici la TV, dar asta e.

Da stiu ca am ragusit bine, mia placut cum s-a cantat :wub: si de ungurii aia :laugh: , doamne ce pelani sunt :laugh: .

septi_eu20.08.2007 18:20

Am si eu o intrebare pentru liderii de galerie (Aia care strigau "cantati mai in plm de ..." tot felul de apelative) v-au placut acele 15 minute in care am cantat aproape toti? (mai erau si suporteri care au venit doar sa sparga seminte, mai in spate). Si au mai fost 5-10 minute la final cand am cantat cel mai frumos cantec pe care l-am auzit, si anume "Iubesc Steaua, Si-o voi urma, Oriunde-n lume va juca, Suntem aici, Pentru culori, Si pentru-ale noastre valori" (au fost momente cand cantam singur pe o raza de 2-3 m in jurul meu)

Ei, daca v-au placut, atunci ar trebui sa invatati ceva din intamplarea asta. Daca vreti sa domiman fondul sonor in deplasari alegeti un cantec si cantati-l in continuu 10-15 minute, dupa care schimbati-l.

Nu suntem toti din Bucuresti, nu avem toti posibilitatea sa mergem la toate meciurile Stelei, poate nu avem vointa asa mare ca voi, dar fiti siguri ca daca am venit in peluza langa voi, vrem sa cantam, sa ramanem fara glas pentru doua ore de la sfarsitul partidei.

Nu stim toate cantecele, stim cateva, dar nu e deajuns. Pe cand prindeam si noi un cantec se canta altul si tot asa. De multe ori am observat ca in fata se canta ceva frumos, iar in spate se striga "Forzza Steaua, Forzza Steaua, E E" Asta inseamna ca lumea care vine din alte orase vrea sa isi sustina favoritii, dar daca doar atat stiu, nu le poti cere mai mult.

Asa ca sugestia mea este ca voi sa dati tonul, si sa cantati acelasi cantec pentru 10-15 minute si fiti siguri ca dupa doua trei minute (cand vom prinde si noi cantecul) toata suflarea ros-albastra de langa voi va va acompania.

Un simplu suporter.

PS: Mare caracter tipu cu portavocea. (probabil ceva sef de galerie) Muresan a venit sa dea interviu la 20-30 m de noi moment in care toti cei care eram din afara Bucurestiului am inceput sa il fluieram si sa il huiduim, pentru ce a zis inainte de meci despre Steaua (probabil ca unii l-au si injurat, altfel nu-mi explic iesirea sa - eu n-am auzit) Imediat tipul cu portavocea a venit sus la noi "Mai, ati venit aici sa dati la m**e, mergeti la bordel, ca va bat pe toti" Pe moment mi-am zis, "uite mai, asta da sef de galerie, poate asa o sa incetam si noi cu scandarile gen <<M**e ...>>" si o sa ne incurajam mai mult baietii, dar inspre final stupoare... toti cei din Bucuresti au inceput cu "... sa-ti dam la m**e Mitica de la Liga" si "dinam0 m**e dinam0", foarte integru... maaaare caracter.

ARKA20.08.2007 18:57

septi_eu - Majoritatea cantecelor sunt postate pe acest site,atat versurile cat si in format audio. Le poti invata foarte usor daca vrei.

adriano20.08.2007 19:03

Normal ca nu este corect sa le amane meciul.Si Steaua are multi accidentati si nu li se amana meciul.Sa joace javrele si aja.

UltrasInter20.08.2007 19:18

frumos atricol... din partea mea.. doar respect.. si regrete ca nu am putut sa fiu si yo cu voi acolo..

Steauaforever3320.08.2007 19:37

.....

asta nu e bine. ar fi indicat sa se traga la sorti. sa existe o lista cu suporteri si in felul asta nu ar mai fi probleme.... cine stie...

grizzly20.08.2007 19:39

ma bucur pentru Steaua ca inca mai are asemenea suporteri. mult respect pentru voi, cei care ati ajuns la Cluj doar cu gandul la echipa. felicitari ssk, frumos art.

MIREL6RADOI20.08.2007 20:05

In a 2 a repriza,s-a abuzat de "ros-albastrii,ale"....chiar n-avem alt cantec?:(

Ultrass2520.08.2007 20:06
asta nu e bine. ar fi indicat sa se traga la sorti. sa existe o lista cu suporteri si in felul asta nu ar mai fi probleme.... cine stie...

:)) or sa se faca manevre ca la loterie :))

Nu imi doresc nimik mai mult decat sa ma trezesc maine dimineata si sa aud ca Jan Pavel va fii noul lider de galerie.La Sud,La Nord,nu cont numai sa fie el,sa se implice la deplasari,bilete...

Inca imi amintesc cum erau deplasarile inainte :X aveam 17 ani si era un microbuz full , plecam la Craiova...si cand vroia sa plece sa uitat Jan si mia zis sa ma bag si eu acolo mai repede ca tot acolo ajungem cu unu mai mult sau mai putin

joseph20.08.2007 20:48
In a 2 a repriza,s-a abuzat de "ros-albastrii,ale"....chiar n-avem alt cantec?:(

nu a fost un abuz, a fost o performanta... asculta la mine!

MIREL6RADOI20.08.2007 21:12
nu a fost un abuz, a fost o performanta... asculta la mine!

Sa canti 10 minute acelasi cantec...de parca ar fi unicul cantec.

AdrianUltras2520.08.2007 21:13

La Cluj a fost totul perfect!!!!

Am dominat in toatalitate!!!

Acea portiune mica de peluza a dominat intregul stadion de 14000 de locuri!!!

Au stat toti si s-au uitat la noi.Nu credeam ca vom putea face asa ceva vreodata in Romania pe un stadion al unei echipe declarata clar anti-Steaua.A fost la fel ca la Madrid anul trecut cand, 25000 de Romani au dominat intreg stadionul si i-au facut pe spanioli sa se plece in fata noastra si sa ne respecte.

O sa zica lumea ca ma dau mare dar asta e adevarul:aseara ultrasii Stelisti de la Bucuresti au organizat acea peluza asa de eficient ca l-ar fi uimit chiar si pe Napoleon.

Desi au fost mai multi din provincie decat din capitala, nimeni nu a sezut.Cat s-a jucat nimeni nu a sezut!(doar o mica perioada de timp in care au fost afisate bannerele pentru mitica)

Si inca ceva.

Am fost atat de galagiosi incat scaunele vibrau atunci cand noi cantam!!!!!!

Nu va mint!

Scaunele vibrau!!!

Repet.Nu credeam ca o sa traiesc asa ceva pe un stadion din provincie.Parca eram pe Ghencea!

Vreau sa cred ca si noi am contribuit la acel egal scos de baieti aseara.Un rezultat foarte bun avand in vedere conditiile in care s-a jucat.

Din pacate dupa toate momentele frumoase care au fost la acel meci, au venit declaratiile lui becalii care au stricat totul.

Asta e.

Sa speram ca va pleca de la echipa.

Noi suntem Steaua!

Forza Steaua!

Semper Svperiores!

a fost ciudat sa canti tot acelasi cantec timp de 15 minute.e adevarat.dar a fost superplacut sa vezi cum ceferistii stateau si se uitau si nu ziceau nimic.si inca ceva.am cantat acel cantec 15 minute.

dar asta nu e tot.am cantat aproape in continuu toate cele 90 de minute!

p.s. nu degeaba suntem asemanati cu suporterii lui Lazio(lucru pe care eu il consider un compliment si o onoare avand in vedere ca ei sunt cam cei mai ultrasi dintre ultrasii adevarati)

joseph20.08.2007 22:02

nu... doar sa canti 10-15 min un cantec

DulapCuCap20.08.2007 22:49
poze cu coregrafia si mesaju ei are cineva sau exista pe undeva?ms anticipat

5471457482z9c5917op0.jpg

5471457508z9c6174ny3.jpg

5471457515z9c6237qp7.jpg

Bebe4ever20.08.2007 22:51
:)) or sa se faca manevre ca la loterie :))

Nu imi doresc nimik mai mult decat sa ma trezesc maine dimineata si sa aud ca Jan Pavel va fii noul lider de galerie.La Sud,La Nord,nu cont numai sa fie el,sa se implice la deplasari,bilete...

Inca imi amintesc cum erau deplasarile inainte :X aveam 17 ani si era un microbuz full , plecam la Craiova...si cand vroia sa plece sa uitat Jan si mia zis sa ma bag si eu acolo mai repede ca tot acolo ajungem cu unu mai mult sau mai putin

Din pacate in ultimii ani, daca nu faci parte din nicio brigada sau nu ai cunoscuti printre ei, poti sa astepti mult si bine 1 bilet la meciurile din deplasare. Ba mai mult... nici macar nu esti luat in seama cand vrei sa faci deplasarea alaturi de ei. Motivele sunt multe... ba ca nu se stie cu ce se pleaca, ba ca nu sunt locuri, ba ca nu faci parte din brigada lor si lista ar mai putea continua. Cunosc suporteri care vin la toate meciurile si care isi incurajeaza echipa 90 min... 100% ar merge in deplasari, dar cand te lovesti de refuzul unora si de tot felul de motive.... si totusi.. " cetatenii " ( cum sunt numiti de unii ) vin la fiecare meci indiferent daca ploua sau ninge, indiferent daca se joaca duminica sau in cursul saptamanii, indiferent daca ar fi trebuit sa fie la munca sau daca ultimii bani ii dau pe bilet.

Vreti sa fim cat mai multi la fiecare meci ( acasa sau deplasare ), sa cantam impreuna 90 min, sa facem coregrafii impreuna, etc... dar prin atitudinea si ignoranta unora, asta nu va fi posibil niciodata.

«12»