Cele douã peluze steliste au avut o prestație foarte bunã în deplasarea de la Cluj, pe terenul celor de la CFR. Aproximativ 200-250 de ultrași au fãcut deplasarea în Ardeal, un numãr bun ținând cont de distanța București - Cluj (500 km) și de faptul cã meciul s-a disputat duminicã seara, la ora 20:30.
Accesul la meci s-a desfãșurat fãrã mari probleme (deși, pentru prima datã, am observat cum un membru al unei grupãri din Nord a fost împiedicat sã intre pe stadion, fiind pe lista ,,interzișilor"). Mai mult decât atât, prin mijlocul suporterilor steliști aflați la poarta de intrare în stadion au trecut numeroși suporteri clujeni, însã atmosfera a rãmas calmã în toate rândurile.
Prestația deosebitã vizeazã în special susținerea vocalã a echipei. Fãrã teama de a rosti cuvinte mari, prima reprizã a fost una de povestit mai departe, cântându-se susținut, puternic și fãrã întrerupere. S-a reușit chiar performanța de a cânta același cântec timp de 15 minute, în acele momente steliștii au dominat categoric fondul sonor, fapt ce a trezit antipatia ,,gazdelor", dar și aprecierea suporterilor steliști aflați printre cei clujeni, care nu mai apucaserã un bilet în sectorul nostru. La Cluj, stadionul CFR (care se bucurã de o panoramã foarte frumoasã și este situat într-un cartier select) are o singurã peluzã, cele douã "galerii" fiind situate prin urmare în aceeași peluzã, la extremitãțile acesteia.
La începutul celei de-a doua reprize, s-a realizat o coregrafie din stegulețe roș-albastre, cu un impact vizual foarte bun și cu un mesaj (format din litere vopsite pe steaguri de 2 bețe) cât se poate de concis și sugestiv: ULTRA. Dupã un scurt interval ceva mai ,,șters", am reînceput sã cântãm și sã încurajãm echipa, dominând arena.
Tot în timpul celei de-a doua reprize a fost afișat un mesaj clar și la obiect: ,,Pasiunile înving legile", dupã care s-a scandat împotriva lui Miticã Dragomir.
În sectorul nostru au intrat și aproximativ 300 de steliști din provincie (majoritatea din Ardeal), care ni s-au alãturat în destule rânduri la cântece și scandãri, ajutându-ne sã creãm o atmosferã foarte frumoasã, semãnând cu repriza a doua a deplasãrii din primãvarã de la Urziceni.
Galeria oaspeților, masatã compact în stânga peluzei, nu s-a remarcat prin nimic anume, reușind sã-și confirme statutul de ,,anonimi" pe scena ultra. În ciuda dotãrilor net superioare (stație destul de puternicã), per total i-am dominat clar, singurele momente în care am fost acoperiți fiind cele în care toți suporterii de pe stadion au gãsit de cuviințã sã iasã din letargie și sã scandeze ,,CFR, CFR".
Finalul partidei a întețit cântecele și ne-a gãsit mulțumiți de rezultatul obținut și de dãruirea roș-albaștrilor. Aceștia, la îndemnul antrenorului, au venit in corpore și au salutat suporterii prezenți la meci, fiind rãsplãtiți cu aplauze și cântece. S-a scandat numele lui Zapata, dupã care Gicã Hagi a fost chemat sã salute ultrașii în stilul deja consacrat în Ghencea. ,,Regele" a pãrãsit stadionul în aplauzele la scenã deschisã ale celorlalți spectatori clujeni.
Epuizați, dar mulțumiți de felul în care ne-am susținut echipa, am pãrãsit ,,capitala Ardealului" târziu în noapte, lãsând în urmã o deplasare de referințã. Ajunși acasã în zorii zilei, am reluat contactul cu viața realã, cu ,,declarații incendiare", ,,șocurile" și ,,scandalurile" oamenilor ,,din fotbal"...
SSK