FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fanii Vor Sa Cumpere Clubul!!!

«12»
ro_steaua20.08.2007 13:04

Articol aparut pe site-ul apropo.ro

Fanii vor sa cumpere clubul Atacul virulent pe care Gigi Becali l-a lansat la adresa lui Gica Hagi a provocat indignarea intregii suflari sportive dar mai ales a suporterilor stelisti.

Fanii il condamna pe finantatorul Stelei si doresc ca acesta sa paraseasca clubul.

Astfel, unul dintre suporteri, "Leo", propune o petitie online pentru cumparea clubului de catre fanii stelisti.

Suporterul propune ca fiecare stelist sa doneze, intr-un cont administrat de o firma de audit, cate 25 de euro sau mai mult, astfel incat sa se stranga 100 de milioane de euro, suma care sa fie folosita pentru cumpararea clubului de la Gigi Becali.

"Leo" crede ca strangerea sumei este realizabila prin prisma faptului ca sunt aproximativ patru milioane de suporteri stelisti care ar putea sa doneze cate 25 de euro, iar daca nu toti suporterii vor schimbarea lui Becali propune ca suma donata sa fie mai mare.

Mirel Mircea

forzateaua

Matteo20.08.2007 13:29

eu m-am gandit la ideea asta de mult timp, este singura sansa pe care o avem sa scapam de psihopatu asta...

steaua_gloria20.08.2007 13:36

Sa zicem ca l-ai cumpara, ar trebui dupa aia bani pentru a-l conduce, aduce jucatori....

Nu putem noi face asa ceva. In cazul in care Becali ar pleca, trebuie sa vina alt patron, sa zicem Tiriac.

Virgil20.08.2007 13:38

Acest Leo nu poate fi decat un escroc. Si voi bieti copii puneti botul crezand ca e posibil. Cu primii 10-15 mii de euro stransi in cont, spala putina si va lasa cu buza umflata. Cine dintre voi e dispus sa vireze in contul lui Leo intre 25 si 100 de euro sa-si ia adio de la ei si sa viseze frumos.

Si-a ales frumos momentul Leo. Acum cand Becali a rabufnit si a improscat toata frustrarea stransa in el de cand a venit Hagi.

Noapte buna copii!

str8_gangsta20.08.2007 13:40
Sa zicem ca l-ai cumpara, ar trebui dupa aia bani pentru a-l conduce, aduce jucatori....

Nu putem noi face asa ceva. In cazul in care Becali ar pleca, trebuie sa vina alt patron, sa zicem Tiriac.

Ai gasit si tu un inlocuitor perfect...pe zgarcitul ala de Tiriac :rolleyes:

mariuss_d20.08.2007 13:42

Chiar credeti ca ar vinde bkl Steaua? Eu ma indoiesc.

Cel putin nu in momentul de fata. Trebuie sa-i aratam ca Steaua din punctul lui de vedere nu mai este o investitie rentabila. Pe el nu-l intereseaza trofeele sau performanta sportiva ci doar procente in sondaje si audientele pe care emisiunile la care participa le inregistreaza. Cand aceste lucruri nu vor mai fi atunci v-a cauta sa scape de club.

Oricum clubul se poate autofinanta prin performanta proprie.

LE : Oricum e destula poveste cu cei 4 milioane de suporteri cotizanti .. asta avandin vedere experienta AISS care are cateva sute de membri cotizanti ( la 3 euro cotizatia :) )

audiopixel20.08.2007 13:55

Am impresia ca topicul asta va avea o viata foarte scurta.

c.ronaldo1720.08.2007 14:33

Mai realista mi se pare ideea cu asasinu' pentru Becali decat cumpararea clubului.

bodanelu20.08.2007 14:51

si mie. il impusca, moare, clubul ramane pe urma nepotiilor care nu stiu sa-l gestioneze, nu vor imagine politica si-l vand. :)

simplu... dar cine il impusca? :rolleyes:

Azzido20.08.2007 15:55

dragii mei, eu zic sa va calmati.

Steaua NU are 4 milioane de suporteri.

In cel mai fericit caz din cei 4 milioane, vreo 90% sunt simpatizanti, asa zisii suporteri de ocazie care daca ii intrebi, tin si ei cu Steaua ca "asa e la moda", respectivii nu o sa dea nici 5 lei pt club, daca ar putea nu ar achizitiona nici bilete.

Ce sa mai vorbim despre 25 de euro...

In momentul de fata nu are cine sa vina in locul lui Becali.

Daca vroia cineva anume sa cumpere clubul, il cumpara de mult.

Visati in continuare...

-=Danny=-20.08.2007 16:03
si mie. il impusca, moare, clubul ramane pe urma nepotiilor care nu stiu sa-l gestioneze, nu vor imagine politica si-l vand. :)

Ce va complicati frate ...... decat sa il impuscam ..... mai bine dam cu masina peste el :D , si eu stiu sa conduc .... pe poligon :D . Asa ca succes la condus :laugh:

danimarcu20.08.2007 16:05

Romanului ii place sa fie tzepuit,dragi copii prosti care populati acest site ,asa ca va doresc ,inainte de a trimite vreun ban,sa va intrebati parintii despre Ioan Stoica de la Cluj,"Caritas", FNI si asa mai departe...

Becali nu vrea sa vanda clubul,pentru ca datorita acestui club a auzit lumea de el...

Imaginati-va,daca nu exista Steaua,cati bani trebuia sa doneze Jiji in fiecare zi ca sa fie atat de mediatizat cum este acum...

In ziua de azi era mai sarac decat mine...

**alex**20.08.2007 16:10

Ne mai trebuie putina rabdare! Saptamana viitoare e posibil sa avem un milionar in euro la LOTO si sa dea Domnul sa fie stelist si sa ii treaca prin cap sa cumpere clubul ! :laugh:

danimarcu20.08.2007 16:19

@**alex**

Esti simpatic,dar la loto castigul este de vreo 8-9 milioane,iar Steaua face mult mai mult...

In plus,la loto se prefigureaza o noua tzeapa trasa de catre stat in dauna omului de rand...

**alex**20.08.2007 16:43

Atunci sa fie report pana se strang banii necesari cumpararii clubului :tongue:

Am glumit desigur, incerc sa mai inveselesc atmosfera dupa scandalul de ieri..

c.ronaldo1720.08.2007 16:46

Mi'e mi se pare senzationala ideea lui "2stelute alex 2stelute". Trebuie insa sa fim 10 stelisti care castigam la LoTTo si voila... "Press Buy" - "OuT BeCaL".

JDERUL20.08.2007 16:57

Ideea este excelenta.Am propus si eu mai demult acest lucru.Sa se faca actziuni in valoare de 25 euro si fiecare poate subscrie pentru un anumit numar de actziuni.Detzinerea de actziuni se poate limita pana la un maxim de 5%.

vlad7520.08.2007 16:59

Eu pun 1 milion de dolari...mi-a ramas un "Monopolly " intact.Si mai am si cateva case prin Primaverii(tot de la joc,evident),le vand si pun banii in contul lui Leo.Doar daca este Leo din Strehaia!

steaua_gloria20.08.2007 19:35

Misto caterinca pe topicul asta! :biggrin:

Azzido20.08.2007 23:06

Acum ca am achizitionat si pachetul majoritar de actiuni de la club, cred ca putem inchide topicul si ne putem indrepta atentia catre urmatoarea achizitie.

Eu propun sa cumparam Microsoft. :cool:

Wally20.08.2007 23:12
Eu propun sa cumparam Microsoft. :cool:

Microsoft-ul sa-l cumpere jj sa "poa' sa faca el un sistem de-asta sa ii "execute" pa derbedei si pa vagabonzi sa nu poa' sa-l mai injure pa el pa internet sau ce-o fi ala. Si cu asta-basta".

danimarcu20.08.2007 23:42

Pac-pac!

M-ati inteles?...

**alex**21.08.2007 08:40

Eu zic sa ne orientam strategic.. Crimbo Gaz si Ana Hotels.

Virgil21.08.2007 09:14

Apoi petrolul din Orientul Mijlociu! Vor rezulta petrodolari din afaceri de miliarde. Vom avea pretentii mai mari. Steaua? O bagatela acolo. Buna sa-l propulseze pe Becali pe ecranele televiziunilor de scandal. Manchester ar fi interesant sa fie jucaria noastra... poate Real sau Barca...

stelist24/2423.08.2007 10:18

:mellow:

cand ii vom spune lui Jiji ca mos craciun nu exista, el se va sinucide

«12»