FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A reinceput razboiul dintre Becali si suporterii stelisti (MediaFax)!

«12»
DanStan22.08.2007 14:15
cine a adus Steaua la locul ei acolo sus ? raspuns : banii lui Becali

Din pacate cam asta vede boboru'.

Dar boboru' asta omite doua mici amanunte :

1. Steaua nu e 'la locul ei'. Cand a fost vreodata Steaua la locul ei in mijlocul unei tiganeli balcanice ? Ce avem noi de impartit cu cantitati neglijabile precum ddinamo, raped sau CFR Cluj ? Noi nici n-ar trebui sa-i bagam in seama pe-astia. Ar trebuis sa ne concentram pe probleme importante, cum er fi de exemplu modalitatea in care am putea face fata in mod onorabil unor copnfruntari cu marile forte ale continentului. Dar nu. La ora asta la Steaua trebuie sa fie circ, de parca circul ala ne va ajuta sa nu luam 3-4 goluri de la echipe gen Barcelona sau Milan.

2. Daca 'banii lu' X' pot da valoare unei echipe atunci cum se face ca 'banii lu' Iancu' n-au avut nici un efect la Timisoara, marea pooli bragadiru fiind aceeasi echipa de doi bani ca si cea de acum 3 ani ? Sau 'banii lu' Paszkany' care au transformat intr-atat chefereu' clujean incat a ajuns sa ia 3 goluri acasa de la supercampionii din Famagusta ?

neli24.08.2007 05:17
nu cred ca se pune problema de bani pentru sustinerea echipei Steaua. Aceasta echipa are foarte multi sustinatori si s-ar gasi foarte repede sponsori pentru a o sustine. Sunt sigur ca in momentul de fata exista o Armata de sponsori care abia asteapta sa se alature Stelei, dar atat timp cat GB este la conducere totul este in stand-by....

Poate se va intampla ceva in momentul in care brandul Steaua nu va mai fi atat de mediatizat si valoarea de piata (oare care o fi ea?) se va mai diminua si in felul asta GB va renunta.....chiar nu stiu care ar fi motivul pentru care GB ar renunta la Steaua... daca o fi vreunul

Nu ai voie sa citezi intreg postul de deasupra

unde sunt multi la putere iese rau ! nu stii ? cine ar da bani ? sa fim seriosi nu multi se inghesuie sa bage bani in fotbal, vorbe si iar vorbe, nici mie nu-mi place Jiji dar il accept ca are suflet mare.

neli24.08.2007 05:22
@neli ..cine iubeste Steaua cu adevarat (tu nu faci parte din ei desigur) ..stie ca ciobanu trebuie sa plece de la club sa lase locul unuia interesat de Steaua de performanta si istorie...si nu de imagine si voturi. Reflecteaza ...poate ai sa intelegi candva. Hagi nu e bun antrenor ..ok ... Protasov ...Zenga... ? Si ei tot "prosti" asa ca Hagi au fost nu ? ... Eu zic sa mai gandesti inainte sa zici ceva....Daca ai o simpatie fata de cioban macar spune ..si nu te ascunde cu expresii gen "(nu-mi place Becali dar are dreptate)". fularsteau2

Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

robert fabulezi ? ce-i cu tine baiatule ? chiar nu-mi place Jiji . trebuie sa recunoastem ca Hagi nu are stofa de antrenor, poate peste cativa ani dar acum nu. noi avem nevoie de performanta sa aratam ca suntem cineva in fotbalul european si nu am ajuns accidental acolo, de aceea trebuie sa fim corecti sa judecam cu capul nu cu inima in acest caz. multi i-ati pus pe jucatori la zid si gresiti enorm ei sunt niste victime, iubitii si sustinetii ca merita.

Jony_stelist24.08.2007 05:58

Bai nene o frecati atat ca daca ar pleca fecali asta ce s-ar intampla ce Steaua, pai va zic eu, foarte simplu, chiar foarte simplu, ar veni , nu un om, ci mai multi oameni sa investeasca la Steaua(daca nu ma insel un arab a vrut sa-i dea oierului 65 mil pe ea) si cel mai imp ar veni sponsori seriosi care acu nu vor sa-si asocieze imaginea cu fecali.

Voi ce credeti ma ca Steaua sta intr-un om, pai Steaua este printre cele mai cunoscute cluburi din europa(pe oricine intrebati de Steaua stie cate ceva) voi nu va dati seama ca atunci cand fecali va vinde/retrage de la club nu va mai exista pentru viata publica din Romania???el depinde de Steaua, este ca o capusa, care incepe sa se faca din ce in ce mai mare si sa suga din ce in ce mai mult singe din prada sa, dar care atunci cand parda o da jos moare oricat de mare ar fi :rolleyes:

«12»