FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A reinceput razboiul dintre Becali si suporterii stelisti (MediaFax)!

«12»
fcsteaua.ro20.08.2007 10:18

Suporterii echipei Steaua Bucuresti il condamna, pe forumul site-ului "fcsteaua.ro", pe finantatorul Gigi Becali pentru atacurile lansate, duminica seara, la adresa antrenorului Gheorghe Hagi, pe motiv ca acesta nu l-a folosit pe capitanul Mirel Radoi fundas central, asa cum i-a cerut.

"Forza Steaua si jos tiranul! Jos dictatorul!", indeamna "alexmk17".

"The Flyer" isi imagineaza ce ii transmite capitanul Mirel Radoi patronului stelist: "neneaaaaa Gigi sa stiti ca raul de Hagi nu ma baga unde vreau si de aia joc ca o carpa, am intrari criminale si faultez ca disperatu' in preajma careului». A stiut MM ce a stiut cand a spus ca finul schimba jucatorii si antrenorii. Nasol, nasol de tot! Finul Radoi isi permite cam multe pentru un jucator de fotbal! De ceva vreme se numara printre cei mai slabi jucatori, e nervos, urla ca apucatul pe teren (nici aseara nu s-a putut abtine), are intrari criminale, e un Becali mai mic! Sincer, i-ar trebui o pauza de relaxare la sanatoriu".

Fanul Stelei crede ca "oligofrenul" Becali "acum chiar ca a sarit parleazul". "Mori, ciobane, impreuna cu acolitii tai de rahat (...), ca ati distrus o echipa", a scris suporterul.

"AndyQ" nu intelege iesirea lui Gigi Becali. "Si acum stau bulversat cu gandul la declaratiile lui Il Ciobandante. DOAMNEEE!!!! Ti-ai adus antrenor pe Hagi, nasul tau, Regele fotbalului romanesc si iti bati joc de el??? Vorba lui Stoica, sa-si ia licenta Pro si sa se faca antrenor. Asa ceva nu se poate. Un singur lucru e adevarat, Mirel e fundas central, nu mijlocas. Aici are dreptate, acolo ar trebui folosit Radoi, nu la mijloc. In rest... ce sa spun?! Acum s-a vazut cine facea echipa la Steaua si cum noi injuram degeaba antrenorii...Uitati-va la Hagi!!! Nu a pierdut niciun meci pana acum, dar Becali tuna pe el... De ce oare? Pentru ca nu-l asculta si isi face echipa cum vrea el si nu-l baga in seama pe cioban. Uitati-va la era Olaroiu!!!! Niciodata nu a fost certat si injosit in halul asta. Sa va zic si de ce? Pentru ca Olaroiu ii facea pe plac lui Becali. Si echipa pierdea pe sfaturile lui Becali, nu pe tactica lui Olaroiu. La faza asta, Olaroiu e pisicuta blanda...Vai de capul nostru!!!", a postat el.

"robert_11" a scris ca suporterii ar trebui sa faca ceva "ca Jiji sa paraseasca clubul". "Nu stiu ce, dar ceva trebuie facut. Pe zi ce trece, clubul Steaua este confundat in strainatate cu acest cioban. Lucru care nu cred ca ne este favorabil deloc".

Dupa rezultatul de duminica seara, Hagi a fost tinta unui atac dur din partea finantatorului Gigi Becali. Acesta a declarat, duminica seara, la Sport.ro, ca Hagi trebuie sa plece de la Steaua, daca nu il va folosi pe capitanul Mirel Radoi ca fundas la marcaj. Gigi Becali a mentionat ca daca Hagi nu i-ar fi fost nas, nu ar fi acceptat sa treaca peste cuvantul sau si considera ca faptul ca tehnicianul nu a respectat ceea ce i-a cerut este o "bataie de joc". Becali, care a plecat de la stadionul din Cluj dupa ce arbitrul a acordat penalti pentru CFR, a mentionat ca a vrut sa plece inca dinaintea partidei, dupa ce a vazut ca Mirel Radoi va juca tot in linia mediana. Becali a mai spus, foarte nervos, ca Hagi "a facut salata din echipa".

-=Danny=-20.08.2007 10:31

Daca Becali mai continua asa , el trebe sa plece de la club , nici o data nu l-am urat mai tare pe Becali , acum il vreau mort !!!!! Sa plece , sa ne lase in pace , ca ne distruge imaginea , si traditia clubului . Pleaca ciobane , ca daca nu te omoram noi !!!

toros20.08.2007 10:33

!!!!!!!! Nu stiu fratilor ce sa cred de Jiji,dar parerea mea sincera este ca aluat-o razna si ne duce la ruina.Cum poti vb asa despre jocul si tactica aleasa de Hagi,cata vreme in 80 minute in 10 jucatori nu iei gol...........

E dus cu capu'' omul si nu cred ca isi mai revine...

Forza Steaua!!!!1

Dulah20.08.2007 11:01
Daca Becali mai continua asa , el trebe sa plece de la club , nici o data nu l-am urat mai tare pe Becali , acum il vreau mort !!!!! Sa plece , sa ne lase in pace , ca ne distruge imaginea , si traditia clubului . Pleaca ciobane , ca daca nu te omoram noi !!!

Nush dak va fi usor "sa plece" avand in vedere ca clubul e al lui .... de vandut nu-l vinde sigur ,ca dak nu mai e patron la Steaua dupa 2-3 luni deja va fi uitat. Deci dejeaba ne tot agitam noi ca Jiji nu va pleca curand de la Steaua ,poate mort, mai repede sa lase antrenori sa-si faca treaba si sa nu-si mai bage nasul(desi nici varianta asta nu prea merge cand e vb de Jiji)..cel mai bine ar fi sa se trezeasca singur ,nerespectat si nebagat in seama de nimeni ,la alegeri sa nu-l voteze nimeni, sa-l mai lase dreq si mass-media in lumea lui ca prea multa atentie ii se acorda,poate isi va da seama ca defapt nu e chiar asa destept cum se crede. Parerea mea este ca mult timp ne vom manca nervii din cauza lui Jiji ,nush cand si cum vom scapa de el (probabil dak ajunge Steaua in B si nu-i mai iasa bani din club ).... Momentan il suportam si speram ca va intelege odata si odata ca si antrenorul si suporterii au mare importantza

Forza Steaua

AndyQ20.08.2007 11:02

Uite ca am ajuns si pe MediaFax... :)

Lasand gluma, e durere mare la Steaua, nu stiu zau cum ne scapam de cioban...

-=Danny=-20.08.2007 11:07

Sunt sigur , fara indoieli , ca trebuie sa fie o lege de la FRF , care sa o fii incalcat Becali . Si daca a incalcat legea aia , inseamna ca e corpt , puteam sa ce4rem la FRF sa ne scape de el . Sau daca nu mai simplu , cine are carnet de conducere , dai in el tata , pana nu mai ramane nimic !!!

AndyQ20.08.2007 11:19

Danny, sa nu procedam ca in 89. Nu-i nevie sa recurgem la asa ceva.

nemilosul20.08.2007 11:27

the flyer imi datorezi niste drepturi de autor pentru ce i-a transmis ratoi ciobanului :D

in rest ce pot sa spun...ma bucur ca Hagi si-a pastrat calmul si sper coloana

oricum toti cretinii care sunt de acord sa plece Hagi sa se gandeasca un pic cine ar veni in locul lui in situatia actuala???ce nu le convine din rezultatele actuale???ce sa faca Hagi daca e obligat meci de meci sa bage niste jucatori de doi lei (Lovin,Nicolita,Radoi) si noi sa jucam tot timpul cu 3 oameni in minus ca asa vrea ciobanul

I.N.Money20.08.2007 11:54
Sunt sigur , fara indoieli , ca trebuie sa fie o lege de la FRF , care sa o fii incalcat Becali . Si daca a incalcat legea aia , inseamna ca e corpt , puteam sa ce4rem la FRF sa ne scape de el . Sau daca nu mai simplu , cine are carnet de conducere , dai in el tata , pana nu mai ramane nimic !!!

Cand va veni ziua in care FRF-ul sau chiar DNA-ul va face ceva impotriva lui Becali va fi ziua in care isi va descoperi iubirea pentru democratie Kim Jong-Ill.

LeoKinG20.08.2007 11:58

:)))) Nu cred ca prefera nimeni sa se duca la puscarie pentru jj !

shack3r20.08.2007 12:12

Ai mai mult de 10 ani?Am mai vazut postari de-ale tale si esti cam in pom cu evenimentele

vasilestelistul20.08.2007 12:17

nush ce sa spun acuma insa a gresit ffff mult pentru ce a declarat despre Hagi.cel mai mare stelist nu merita aceste vorbe.

pacat pacat pacat

Cu un pic de noroc puteam castiga la Cluj,galeria Stelei a fost foarte frumoasa.

cel mai rau pentru mine a fost ca m-am intalnit cu cativa franari care mau cam batut si jandarmi nu au facut nik m..i la jandarmi

CU Steaua PANA LA MOARTE forzateaua

yo_stelista nr120.08.2007 13:24

Becali a innebunit!!!!!!!!! trebuie urgent sa se intample ceva ca sa se schimbe aceasta situatie in bine.In viata mea nu am vazut asa ceva si nici nu am auzit.ce se va intampla cu Steaua daca Becali va face tot ce gandeste? pur si simplu e anormal.oare va face Hagi ce spune Becali?daca va fi asa e vai si amar,se va apropia sfarsitul Stelei!!!!!!!!!!! Forza Steaua!!!!!

cosmo_krmr20.08.2007 13:59

M-am gandit la un banner de protest, pe care sa il afisam la fiecare meci, cu imaginea lui Hitler + Stalin + Ceausescu = Becali si in dreptul fiecaruia(deasupra) sa scrie in aceeasi ordine OBSEDAT + CRIMINAL + ANALFABET = OLIGOFREN

sisu20.08.2007 14:08

Ce-ai cu Hitler ma? :tongue:

ady_20.08.2007 14:26

Mie personal nu mi-a placut jocul Stelei de aseara , dar trebuie sa recunosc ca tactica a fost buna ( Hagi-bila alba). Am scos un egal in fata unei pretendente la titlu desi am jucat in 10 aproape tot meciul , in fata unui CFR dur.

Hagi a reusit sa salveze meciul , dar nu a reusit sa gestioneze iesirea grosolana a lui jj . Cred ca nu se astepta la o astfel de iesire. Desi Gigi spune ca nu conta rezultatul ci doar respectul pe care la pierdut , sa ne aducem aminte ca a afirmat ca Steaua nu va pierde acest meci deoarece el personal le-a cerut jucatorilor sa bata CFR-pentru onoarea lui . Cred ca asta este adevaratul motiv al disperarii oierului....a ajuns la concluzia ca nici Hagi , dar nici jucatorii nu il respecta....SI BINE FAC !

Hagi trebuie sustinut......pune mult suflet in aceasta echipa si iubeste Steaua mai mult decat isi iubeste jj banii sau onoarea.

Daca REGELE se lasa astfel terfelit si spune ca el are antrenamente de sustinut , nu declaratii de dat , inseamna ca poate indura multe pentru echipa iubita Steaua !

steag3

fsoica20.08.2007 18:09

he-he, se pare ca stim mult mai putine decat apare prin presa:

Hagi ar avea deci o clauza de reziliere de 5 milioane, ceea ce face sa fie imposibil de demis.

Becali face tot circul asta fara logica doar ca sa-l faca sa isi dea demisia.

Dar Hagi nu o va face, pentru ca stie ca asta ar insemna ca l-au facut jucatorii...

(va amintiti de un anume selectioner Piturca - "lucrat" de un anume Hagi, impreuna cu Popescu si Petrescu ?).

Acum simte si Hagi reversul medaliei.

Doamne, ce mizerie e la Steaua...

Spun cu toata fiinta mea ca echipei asteia i-ar sta bine un an in B, sa se linisteasca toti, sa plece vedetele si finantatorul, sa inceapa totul de la 0.

Nici gand, asa ca va continua circul !!!

Wally20.08.2007 18:14
Spun cu toata fiinta mea ca echipei asteia i-ar sta bine un an in B, sa se linisteasca toti, sa plece vedetele si finantatorul, sa inceapa totul de la 0.

Ehe de cand spun si eu asta...

danimarcu20.08.2007 18:28

Lui Jiji cel mai bine i-ar sta la puscarie...

Wally20.08.2007 18:45

Sau pe scaunul ELECTRIC de presedinte al Romaniei :laugh:

kozmyn_ksa20.08.2007 18:56

Pan'la urma trebuie respectate si deciziile lui.... nu cred ca vreunul dintre voi ar fi bagat atatia bani in Steaua..... va zic eu.... are dreptate cu Radoi... Acolo e locul lui, Fundas Central Dreapta.... Scuzati-ma unii din suporiterii Stelei care v-am deranjat... dar mi-am zis si eu parerea

Steauaforever3320.08.2007 19:33

nu cred ca se pune problema de bani pentru sustinerea echipei Steaua. Aceasta echipa are foarte multi sustinatori si s-ar gasi foarte repede sponsori pentru a o sustine. Sunt sigur ca in momentul de fata exista o Armata de sponsori care abia asteapta sa se alature Stelei, dar atat timp cat GB este la conducere totul este in stand-by....

Poate se va intampla ceva in momentul in care brandul Steaua nu va mai fi atat de mediatizat si valoarea de piata (oare care o fi ea?) se va mai diminua si in felul asta GB va renunta.....chiar nu stiu care ar fi motivul pentru care GB ar renunta la Steaua... daca o fi vreunul

Nu ai voie sa citezi intreg postul de deasupra

glamour_girl21.08.2007 23:29

nu are rost orice i-am face lui Jiji ...era cineva in Ghencea acum cativa ani toata lumea il admira ... trebuie sa fii tampit sa te iei de Hagi .......pe bune are cu capu` deja cred ca toata lumea e a lui....chair daca nu a facut bn cu Radoi asta nu trebuia sa stie toata Romania stiau ei rezolvau si gata......dar cum sa nu`si faca Becali publicitate......doar vrea sa fie presedinte ......atunci domnule presedinte tata mare te mai voteaza acum.....

neli22.08.2007 12:29
M-am gandit la un banner de protest, pe care sa il afisam la fiecare meci, cu imaginea lui Hitler + Stalin + Ceausescu = Becali si in dreptul fiecaruia(deasupra) sa scrie in aceeasi ordine OBSEDAT + CRIMINAL + ANALFABET = OLIGOFREN

de ce judeci cu inima nu cu capul ? Hagi nu are stofa de antrenor, uite !!! a cerut amanarea meciului cu Pandurii desi jucatorii nu au vrut, cum crezi ca o sa fie iubit in vestiar ? este o legenda, sa ramana o legenda si sa nu se faca de ras si sa ne fac si pe noi, cine iubeste Steaua cu adevarat vede ca totusi Becali are dreptate ( mentionez nu-mi place Becali, ma doare sufletul ca sunt obligata sa-i dau dreptate, dar are dreptate)

daca pleaca Becali dai tu banii ? cine a adus Steaua la locul ei acolo sus ? raspuns : banii lui Becali, nu-mi place Jiji dar acum are dreptate

Posturi consecutive

RobertoOff22.08.2007 13:46

@neli ..cine iubeste Steaua cu adevarat (tu nu faci parte din ei desigur) ..stie ca ciobanu trebuie sa plece de la club sa lase locul unuia interesat de Steaua de performanta si istorie...si nu de imagine si voturi. Reflecteaza ...poate ai sa intelegi candva. Hagi nu e bun antrenor ..ok ... Protasov ...Zenga... ? Si ei tot "prosti" asa ca Hagi au fost nu ? ... Eu zic sa mai gandesti inainte sa zici ceva....Daca ai o simpatie fata de cioban macar spune ..si nu te ascunde cu expresii gen "(nu-mi place Becali dar are dreptate)". fularsteau2

Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

«12»