FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dan Petrescu: "Sa vedeti cu Steaua ce furati vom fi" (ProSport)!

«12»
eddie the 'ead19.08.2007 06:01

cred ca ai dreptate in legetura cu Iacob.......

Alexandru Iacob, "noul Belodedici", pustiul transferat vara asta, e la Buzau, nu Victoras Iacob, care e accidentat si de asta nu joaca.

In ceea ce il priveste pe Dan Petrescu si pe MM, sa zici la 4-1 ca esti furat mi se pare cel putin amuzant... Era totusi, 4-1 in minutul 80 si ceva... Logica acelui "arbitrii ne fura/ne fac pilaf" la acest scor imi scapa complet. Ca si "sa vedeti la meciul cu Steaua". Nu cred ca fotbalul romanesc va scapa vreodata de asemenea declaratii stupide.

-=Danny=-19.08.2007 07:25

Dan Petrescu asta ..... vorbeste mult si ***** !!! Ii dau dreptate ca a cam fost furat la meciul cu Poli Timisoara , si parerea mea , ca a facut bine arbitru ca l-a trimis in tribuna . Il inteleg si ca era nervos dupa meci si a cam aberat .... dar domne , nici chiar asa , sa zici tu ca pe tine te fura toate echipele din campionat . Cum poti sa indrasnesti sa zici ca te fura pe tine Steaua , de parca ai fii o echipa de neinvins . Io zic ca FRF ar trebui sa il pedepseasca , sau ceva pentru declaratile lui ( aberante , si fara logic , si care starnesc furie ) despre cat se fura in campionatul romanesc ........ echipele maimici s-or fura intre el ..... dar o echipa mare precum Steaua , de ce sa o fura pe o echipa mica precum Urziceni , pe care o poate bate fara probleme . E scandalos domne !!!

Indiferent de ce a declarat Dan Petrescu la nervi nu trebuie sa-l balacarim. Il putem critica folosind o exprimare decenta.

IONUTZ-CIPRIAN19.08.2007 08:08

Daca ei au fost furati si in meciul castigat,inseamna ca daca pierd cu Steaua aia se spanzura!!PLANGACIOSIII!!!

dax4719.08.2007 10:45

Lu` dana Petrescu i se trage de la pupat steguletze. De atunci a devenit extrem de aberant in declaratii si comportament. E la fel de coleric precum halagian. Zici ca in urmatoarea secunda va face infarct. Orice decizie care nu-i convine il duce in pragul disperarii. Danutza ar trebui sa se duca la o clinica de profil, ca altfel o sa faca apoplexie pe teren sau in tribuna (ca devine obicei la el).

Iar Meme, tie ce sa-ti mai zic ? Bine ti-a zis alexa : ai fost Meme, dar acum esti Meme !!! (sau mini ? ) :D

Ciprians19.08.2007 15:51

@ Steaua rosie

Dady ? visam si eu cu okii deschisi ...eu nu am incredere in Zaharia; sper ca in meciurile urmatoare sa ma faca sa-i cer scuze. In concluzie : Dady m-ar fi multumit. Am citit undeva ca Dady totusi se tranfera, parca undeva in Spania. Eh !

Cica luam un atacant de la CS Otopeni. Stie cineva ce-i poate pielea ? E de tipul lui Iacob sau mai putin solid dar tehnic ?

cristian01419.08.2007 16:24

Dan Petrescu este un *********, si regret sa-l vad chiar pe MM impartasindu-i ideile. Hotii striga hotii, vorba de duh a Ligii 1. Fiecare arata cu degetu' spre curtea vecinului, si ignora mizeria din propria ograda.

Si daca tot au inceput razboiul declaratiilor, copiind modelul celor de Poli sau CFR, le doresc baietilor din Voluntari, sau Urziceni pe unde dracu' or juca, sa se agite la fel in continuare, si poate le ofera cineva si motive reale.

Indiferent de ce a declarat Dan Petrescu sunt sigur ca-l poti critica folosind sintaxe decente.

DanStan19.08.2007 17:37

Toti barosanii astia profita de faptul ca Steaua nu are forta sa-i calce in picioare. Dac'ar sti ca pot sa-si ia lejer 3-4 goluri intr-un meci ar fi mai ponderati. Da' asta e situatia ... Cu cine s-ar mai lua patronu' in gura in direct la teveu daca Steaua ar fi cu 3 clase peste cea mai buna echipa romaneasca ?

cris20.08.2007 08:38

Inainte il simpatizam pe Dan Petrescu dar acum nu stiu ce s-a intamplat cu el parca a innebunit , vorbeste doar magarii , cred ca are ceva saracul .

neli24.08.2007 05:08

OBSEDATU-LE ! nu stii sa pierzi , daca nu castigi te fura toata lumea-hahahahaha ! cine e urziceniul ? cum iti permiti sa jignesti Steaua ? si daca ar fi asa sa fiti bucurosi ca jucati contra unei echipe ca Steaua, voi o echipa de mana a 2-a .

cristian8625.08.2007 21:57

Dan Petrescu sufera de complexul de superioritate. A fost candva un nume in fotbalul romanesc, acum e doar un antrenor care vorbeste mult si prost. Nu stiu daca atat il duce mintea sau este pus sa spuna anumite lucruri.

Din pacate jucatorii nostri nu au cine stie ce educatie si asta se observa din comportament sau declaratii.

«12»