FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dan Petrescu: "Sa vedeti cu Steaua ce furati vom fi" (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro18.08.2007 15:27

Antrenorul ialomițenilor, Dan Petrescu, a declarat cã scorul partidei Unirea Urziceni-Politehnica Timișoara, 4-1, ar fi trebuit sã fie mult mai mare și cã echipa sa ar trebui sã fie mutatã în Bulgaria pentru a nu mai fi furatã și pentru a juca în cupele europene, informeaza Fanatik.

"Am jucat frumos, nu trebuia sa luam gol. Azi trebuia sa fie 7-0. Timisoara nu a ajuns la poarta. Sintem furati, trebuie sa jucam in Bulgaria. Cu Steaua nu avem nicio sansa daca nu ne arbitreaza arbitrii straini. Arbitrul m-a dat afara premeditat, nu am facut nimic. Urziceniul joaca cel mai frumos fotbal din tara. Trebuie sa mergem in Bulgaria sa nu mai fim furati. Sa vedeti la meciul cu Steaua ce furati vom fi. Nu avem nicio sansa la cupele europene din cauza arbitrilor", a afirmat "Bursucul"

fane_casieru18.08.2007 15:35

Adevarul este ca "cine s-a fript cu ciorba ,sufla si-n iaurt" dar sa ne mai lase si Dan Petrescu ca pe el toata lumea il fura saracu`,pe noi nu ne-a furat nimeni ....niciodata. :angry:

cRiss4Steaua18.08.2007 15:43

nu stie ce vb saracu`

r.ochirosii18.08.2007 15:54

Bai baieti mie mi s'a urat de Dan Petrescu(unul dintre cei mai mari stelisti domne! cica!)

Cand il aud pe omu asta mie si scarba! Dupa ce ca are o amarata de echipa... cum dracu', numai el este furat :wacko: . La inceputul acestui campionat scandalurile cu arbitrii au mai scazut...putin dar nu mai este ca anul trecut :)...Dar totusi mai sunt oameni ca Dan Petrescu. Eu il respect pe Dan pentru ce a facut la Steaua... dar mi-am schimbat cu totul parerea despre el de cand este la Urziceni cu atatea atacuri asupra Stelei. Totusi MM care acum este tot acolo nu se poate abtine sa-si sustina echipa favorita( mai are si el scapari), se vede ca nu a plecat cu nimic de la Steaua... in inima lui intodeauna va fi Steaua! Si totusi chiar daca o sa-mi ziceti ceva...eu tot regret plecarea lui MM :(... poate una dintre cele mai mari pierderi dupa 89') . Cat despre arbitrii nu cred ca in 2007 mai se da bani la arbitrii...ci doar greselile lor. Iar cei care gresesc sa fie retrogradati si observatorii corupti la inchisoare!

Oricum despre Dan Petrescu nu mai am nimic de spus decat Tradator! Un adevarat Stelist nu ar zice asa ceva de fosta lui echipa!

Forzza Steaua, sper sa batem cu Cluju:) fularsteaua2

Renunta la limbajul gen MiRC.

White_R18.08.2007 16:02

Totus se leaga. De cand Steaua nu mai sperie pe nimeni cu jocul slab si previzibil normal ca pana si Dan Petrescu sa creada ca Steaua devine un fel de Dinamo . Explicatia e simpla si seaca . Jijiotul trage in jos Steaua si pe toti din anurajul Stelei .

Daca Steaua ar incerca un stil de joc mai ofensiv s-ar potoli toti .Cu actualul lot cred ca cel mai bun si eficient 11 ar fi :

Zapata

Cernea

Vatca

Nicolita Goian Ghionea P.Marin

Golanski Radoi Rada Nesu

Emeghara Baciu

*Ovidiu Petre

*Lovin

Neaga Dica Plesan Cristocea

Badoi Croitoru Bicfalvi Ochirosii

Iacob Badea

Zaharia

Cei cu Steluta sunt rezervele rezervelor cand chiar nu are cine intra la mijloc . Surprinde poate ca Radoi nu e titular dar nu cred ca l-ar regreta nimeni cand ar vedea cum joaca Steaua in formula asta. Si ar mai fi de observat ca desi s-au adus multi jucatori au si plecat si practic Steaua tot nu are un lot supergenial cu 3 pe post sa poata face fata lejer la 3 competitii . Si cum o arata si statisticiile ,deficitul Stelei ca in ultimi ani de cand a venit jijiotu e in atac. Cu toate astea Gurita n-a avut loc si jijiotu inca e convins ca sunt prea multi atacanti .

armanovici18.08.2007 16:27

Eu nu inteleg de ce Dan Petrescu nu a zis nimic dupa Urziceni-U Cluj 3-2, viciat de arbitru dupa parerea mea,meci in care Urziceniul a primit gratuit un penalty din care a egalat, clujenii cazand dupa golul respectiv...Asta ma deranjeaza la Dan, ca este nesimtit si vrea sa Para corect dar nu vede barna din ochiul sau.

SA fie MM in spatele acestor atacuri indreptate impotriva Stelei?

habarnam8518.08.2007 16:36

iarasi are gura mare ******** ASTA ...CARE MAI ARE SI TUPEUL nesimtit SA afirme CA E STELIST ...ASTA care a pupat steagul "COCOtieriloR" ******** , ******* de OM...

Hai ca ma luat nervii...

Oricat de agresiv in declaratii ar fi Dan Petrescu dupa un meci in care a fost eliminat nu trebuie sters cu buretele ce a facut pentru Steaua si fotbalul romanesc. Daca vrei sa-l jignesti trimite-i un mail. NU aici.

PDM18.08.2007 17:13

El a mai declarat ca tine la Steaua , si acea parte nu o vad scrisa ....

Astristul18.08.2007 17:17

Glumeti rau MM si Dan. Pe bune. Ii inteleg ca sunt angajati la Unirea dar hai sa fim seriosi. Cred ca merg prea departe cu presiunile astea aiurea pe arbitrii, care sa rezulte decizii contra Stelei in meciul direct.

MM cred ca s-a invatat de cand era in Ghencea cu presiunea pusa pe arbitrii pentru asa ceva. Si "pasarea" vinei pe adversar....

FORZA Steaua !!! steag2

PDM18.08.2007 17:18

ba cu pupapul steagului .....fiecare isi face treaba pe unde se duce

Khalid18.08.2007 17:38
Totus se leaga. De cand Steaua nu mai sperie pe nimeni cu jocul slab si previzibil normal ca pana si Dan Petrescu sa creada ca Steaua devine un fel de Dinamo . Explicatia e simpla si seaca . Jijiotul trage in jos Steaua si pe toti din anurajul Stelei .

Daca Steaua ar incerca un stil de joc mai ofensiv s-ar potoli toti .Cu actualul lot cred ca cel mai bun si eficient 11 ar fi :

Zapata

Cernea

Vatca

Golanski Radoi Rada Nesu

Emeghara Baciu

*Ovidiu Petre

*Lovin

Iacob Badea

Zaharia

Cei cu Steluta sunt rezervele rezervelor cand chiar nu are cine intra la mijloc . Surprinde poate ca Radoi nu e titular dar nu cred ca l-ar regreta nimeni cand ar vedea cum joaca Steaua in formula asta. Si ar mai fi de observat ca desi s-au adus multi jucatori au si plecat si practic Steaua tot nu are un lot supergenial cu 3 pe post sa poata face fata lejer la 3 competitii . Si cum o arata si statisticiile ,deficitul Stelei ca in ultimi ani de cand a venit jijiotu e in atac. Cu toate astea Gurita n-a avut loc si jijiotu inca e convins ca sunt prea multi atacanti .

1. Radoi nu va rezerva in era Hagi.

2. Oricat de ofensiv va face Hagi echipa vom avea cel putin un inchizator si nu vad care dintre Dica si Plesan poate face treaba asta cum o face Radoi.

3. Nu ai cum sa fi sigur ca Steaua va juca bine in formula facuta de tine.

Ca sa fiu si on-topic, Petrescu a reusit o victorie importanta cu Timisoara si isi permite sa arunce cu noroi in Steaua. Nu e normal, dar m-am obisnuit cu asemenea declaratii.

danimarcu18.08.2007 17:39

@PDM

Doar daca esti pupincurist...

Chiar si Nicolae Manea,care e rrapidist pana in maduva oaselor ,a criticat obiceiul asta de a pupa steagul!Si a spus ca el nu l-a pupat...

LARI18.08.2007 18:17

Si daca Andone ("Respect Steaua pentru ce face in cupele europene, nu si pentru ce face in campionat") si Dan Petrescu (orice ati zice, in retur, Cristocea l-a pacalit pe Tudor) au dreptate? Daca jj a inceput cu adevarat sa umble la mishmashuri? pentru ca eu nu cred ca MM are atata apa in sange incat sa afirme ca va "fi stelist toata viata", dar sa acuze clubul (implicit pe jj) de ceva complet neadevarat.

Nu cred ca jj e atat de curat pe cat vrea sa Para, mai ales ca se expune fara nicio jena: faza cu "m-a costat un milion locul doi", scenele in care fugarea adversarii cu gentzile cu bani, declaratiile cu "jocul fara rautate" la adresa mai multor echipe, iar exemplele pot fi multiple.

Evident ca nu pot sa uit cate puncte am pierdut pe mana arbitrilor editia trecuta de campionat sau cum a luat Dinamo campionatul in 2003 sau chiar si sezonul trecut (desi titlul lor e meritat fie si numai pentru ca ne-au invins de doua ori) sau cum a castigat Rapidul campionatul cu Rednic pe banca tehnica. Incerc sa afirm faptul ca realitatea poate fi mult mai complexa decat o vad multi de pe-aici: Steaua e cea mai curata, restul au probleme de credibilitate. Pe noi ne-au furat arbitrii, iar cei care afirma ceva neplacut despre Steaua sunt tradatori.

Sunt de parere ca legaturile "subterane" din fotbalul romanesc sunt mult mai stranse decat ne putem imagina noi.

White_R18.08.2007 18:24
1. Radoi nu va rezerva in era Hagi.

2. Oricat de ofensiv va face Hagi echipa vom avea cel putin un inchizator si nu vad care dintre Dica si Plesan poate face treaba asta cum o face Radoi.

3. Nu ai cum sa fi sigur ca Steaua va juca bine in formula facuta de tine.

Ca sa fiu si on-topic, Petrescu a reusit o victorie importanta cu Timisoara si isi permite sa arunce cu noroi in Steaua. Nu e normal, dar m-am obisnuit cu asemenea declaratii.

Pai eu as paria ca ar juca spectaculos .Chiar asta e poanta ca trebuie sa isi depaseasca fixuriile gen un inchizator si Radoi de nescos .

choli18.08.2007 19:10

Dan Petrescu a fost un mare jucator dar ca antrenor e un ZERO BARAT. Nu trebuie sa ne mai mire nimic din ce spune - indiferent ca spune ca e stelist, ca il fura arbitrii(pe el mereu la furat arbitrii, indiferent unde a antrenat). OMUL CRED CA ARE PROBLEME PSIHICICE legate de arbitraj. CAND IUBESTI Steaua NU FACI CE A FACUT EL(cu steagu' tziganilor). CAnd castigi cu 4-1 nu poti spune ca te-a furat arbitrul(te va bate D-zeu). Si pana la urma stiti ce nu inteleg eu??????

DE CE DRAQU TOTI PROVINCIALII VOR IN CUPE? CA SA JOACE UN MECI SI SA FACA TARA ASTA DE RASU LUMII - SA VAZUT JOI DE CE SUNT IN STARE......DE ACCIDENTE!!!! :)!

Dupa parerea mea, ca o echipa sa joace in cupe ar trebui sa castige mai intai campionatul in Romania! Asa se va vedea ca are valoare si nu se va face de ras...

SI LA FINAL, UN MARE, RUSINE DANE!!!!

alexys18.08.2007 19:18

Un frustrat care cauta publicitate....sa ma mai lase Petrescu cu "stelismul" lui...dupa ce pupi steagul ciorilor,cred ca nu mai e nimic de zis!!

raul stelistu18.08.2007 19:35

Sa va povestesc o intamplare adevarata..................matusa mea lucreaza la un mol in Oradea in bors mai precis langa granita cu Ungaria,in fine.

Intr-o zi vine bursucu care antrena echipa aia din Polonia vine baiatu alimenteaza si cere rest 5 mii de lei vechi...A ASTEPTAT 5 MII de LEI VECHI ....... . . bun.

Parcheaza masina blocand iesirea mai multor masini si mananca un hamburgher............a stat mai multe minute si un angajat i-a sugerat sa-si mute masina ca blocheaza circulatia-sa vezi ce figuri a facut ......ce nu stii cu cine vb si alea alea.

Nu stiu ce va mai mirati de declaratiile lui 'asta'

**alex**18.08.2007 20:00

E vreun meci in care cei de la Urziceni sa nu fi acuzat arbitrajul ? Mi se pare penibil sa spui ca te-a facut arbitrul pilaf in conditiile in care echipa ta castiga cu 4-1 ! Cat despre declaratia ca brigada de arbitrii va fura urziceniul in meciul cu noi este o scuza in caz de infrangere.

steaua rosie18.08.2007 20:13

zapata

Cernea

Vatca

Golanski Radoi Rada Nesu

Emeghara Baciu

*Ovidiu Petre

*Lovin

Iacob Badea

Zaharia

Cred ce cea mai buna solutie ar fi cam asa:

zapata

Andrey

vitca

golanski Ghionea Goian eme

badoi rada Iacob Marin

Nicolita plesan Radoi Dica

Croitoru bicfalvi Petre Cristocea

Badea Iacob

Neaga zaharia

rezervele rezervelor:

Cernea

nesu

Ochirosii

Lovin

sanbk200218.08.2007 20:32

Astia doi chiar ma scarbesc din ce in ce mai tare.

Mie mi-e sila de toti cei care aplica tactica asta, a plangerilor inca de dinaintea meciului ca "sa vezi ce or sa ne fure astia", dar cand o fac astia doi care, vezi Doamne "sunt stelisti" mi se face si mai sila.

Sper din toata inima sa-i batem pe Cluj maine cu 3-0, iar cand om juca cu Urziceniul la fel, sa terminam cu toti pigmeii astia care nu respecta deloc Steaua. Bine, eu sper, dar nu inseamna ca si cred asta :)

Ciprians18.08.2007 20:40

@ steauarosie : A Iacob parca nu e in lot..e la Buzau, nu ? corecteaza-ma daca gresesc. Asa l-as pune si eu pe Dady in locul lui Zaharia (la rezervele rezervelor :sleep: .

steaua rosie18.08.2007 22:30

cred ca ai dreptate in legetura cu Iacob.......

dar nu am inteles chestea cu Dady :blink:

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

comore18.08.2007 22:54

Am vazut si alte opinii si tind sa le dau dreptate. MM si Dan Petrescu ataca de cate ori au ocazia Steaua. MM e un individ razbunator. Va face orice sa invinga Steaua in meciul ce se va desfasura pe 1 septembrie . Nu-mi place deloc atitudinea celor doi. Nu e posibil ca dupa ce castigi cu 4-1 intr-un meci cu Poli Timisoara sa declari ca Steaua e de vina pentru arbitrajul potrivnic si sa tipi ca vai ce te va fura Steaua in meciul de peste 2 etape de pe teren propriu!

Se simte clar frustrarea si nemultumirea de a fi indepartat fara regrete de la Steaua!

inima_ros-albastra18.08.2007 23:12

Ba, la ce *** i-ati mai pus poza astuia? A juca la Steaua nu inseamna ??????? stelist ci fotbalist... Ia mai lasati-ma cu tot felul de nimicuri din astea pentru ca astea sunt niste personaje care au jucat la Steaua... spre exemplu(aici ii dau una peste nas lu` Jiji) de ce nu s-a luat Boloni de Steaua? Sau altii care au insemnat mult mai mult pentru aceasta echipa mult iubita si care poate nu erau in totalitate stelisti? Gen Vladoiu, Panduru si altii? Ia raspundeti mai...

Dragule, ai grija la exprimare. Nu suntem pusi aici sa ghicim ce vrei tu sa spui si nici sa ne iei tu la ****.

vlad7519.08.2007 04:25

Ofticosu',BURSUCUL ofticosu'!!!

Surprinderea ar fi fost mare daca Dan Petrescu n-ar fi declarat nimic.Sincer,Dan Petrescu ar fi facut la Steaua cel putin aceleasi lucruri ca oricare antrenor perindat pe la clubul nostru.Nu i s-a dat aceasta sansa.

@axl23,ma bucur ca ai timp si rabdare sa faci lucruri peste atributiile unui moderator.Tine-o asa in continuare!

«12»