@fsoica
Ai dreptate, "bursucul" a dat dovada de lipsa de bun simt.
Acum,ca il mai are si pe Meme langa el,e si mai si...
Doi pacalici care vorbesc urat de Steaua,uitand ca amandoi au un nume tocmai datorita Stelei...
@fsoica
Ai dreptate, "bursucul" a dat dovada de lipsa de bun simt.
Acum,ca il mai are si pe Meme langa el,e si mai si...
Doi pacalici care vorbesc urat de Steaua,uitand ca amandoi au un nume tocmai datorita Stelei...
Din partea mea, multa multa M**e pacalicilor MEEMEE si BURSUCU. Auzi la el, l-o trimis in tribuna ca sa nu fie in teren cu Steaua. Ce patetic!!
Multa M**e si maidanezilor spartani care au fost azi invinsi de o echipa la primul sezon in A. Cine tine pariul ca daca toate meciurile s-ar juca la fel de corect precum cele cu Vasluiul si Mioveniul, javrele paduchioase ar retrograda?
Citeste regulamentul.
Eu nu-l condamn pe Dan Petrescu pentru ca a spus ca a fost furat in meciul cu noi din campionatul trecut, pentru ca asa a fost. E nevoie sa ne amintim iarasi de cretinul de Tudor si despre ineptiile debitate de el pentru a se apara?
E greu sa recunoastem, suntem stelisti, dar eu unul prefer sa pierdem cinstit decat sa castigam prin furtisaguri.
Le-as reprosa insa lui Dan si lui Meme tonul pe care fac declaratiile.
In fine, ceea ce a facut Dan Petrescu pentru Steaua, ca jucator, nu va putea fi sters de nimeni, niciodata. Si inclin sa ii dau dreptate si in ceea ce afirma acum cateva luni, si anume ca e mai mare stelist decat toti cei de la Steaua actuala. Uitam prea repede.
Si acum, sa ne bucuram: FC militia a mai reusit un rezultat de senzatie, 1-1 cu celebra Dacia Mioveni, cu egalare in minutul 92!
Bravo, Dinamo, tine-o tot asa!
O fi crapat Borcea?
Doamne, cand imi amintesc de cretinedoidul de Borcea, ma gandesc ca Becali pare savant in raport cu speculantul de butelii.
In consecinta, nu pot spune decat FORZA LAZIO, pe termen scurt.
Daca vine vorba de Dinamo, NU vreau sa fiu roman!
Mi-am facut abonament azi dimineata, a durat maxim 5 minute.
Si oricum, cu oricate zile inainte se vor pune in vanzare biletele, lumea tot la sfarsit se va inghesui si iar se va face aglomeratie....vor mai trece cativa ani pana se "civilizeaza" toti.
In orice caz, de apreciat initiativa clubului de a pune mai din timp in vanzare biletele.
Clubul Steaua ar putea pune la vanzare abonamente pentru urmatorii 4 sau 5 ani.
La marile cluburi din Europa, abonamentele sunt vandute pe urmatorii 4-5 ani....
Si clubul si suporterii ar avea de castigat din asta:
1. Suporterii ca scapa de stresul nebun dinaintea fiecarui sezon, stres insotit de drumuri, cozi, buletine de identitate, CNP, etc. etc. etc.
2. Clubul ar incasa IN AVANS banii respectivi!
Sunt alte cluburi care aduna cu greu cateva sute de suporteri la cate un meci (sanchi "spartani")...
Cum ar fi ca Steaua sa aiba cateva mii de abonamente vandute pentru urmatorii cativa ani...?
Cred ca azi am trait momentul de apogeu al nesimtirii acestor vanzatori de bilete de la casele stadionului Steaua.
Programul s-a oprit la ora 16,din simplul motiv ca nu mai aveau hartie pentru a imprima bilete pe ea si pentru a le pune in vanzare.
Dupa incidentele de la meciul cu Iasi,credeam ca totul se va rezolva finalmente dar se pare ca ne-am inselat cu varf si indesat.
Oare o sesizare la OPC nu ar prinde bine?
@I.N.Money
A folosit Gigi toata hartia facand scheme, echipe, tactici pentru Hagi. Nu sunt sigur, dar banuiesc ca ii face echipa si lu' Oli la arabi.
@fsoica
nu fi asa sigur ca ii lipseste o doaga...e doar guraliv..mai sti ca emblema clubului nostru a fost presedinte de club 3 luni...si dupa a demisonat si a plecat??de ce oare??ceva nu ia placut la Steaua si nu cred ca dorinta de a antrena...avea un salar bun functie buna la clubul unde este cel mai apreciat...si totusi a plecat...Becali e un bisnitar..asta e..noi nu stim ce face el...chiar nu stim...desi nu imi place cand zic asta sunt sigur ca Becali chiar a platit arbitrii si jucatori ai altor echipe...poate nu asa des cum se spune dar din cand in cand...baga mana in buzunar.(ex. FC Vaslui - Steaua 2005/2006 - dupa meciu respectiv i-am luat pe Badea si pe Panait)
In primul rand vreau sa va spun sa se duca dracu Argaseala cu sistemul lui cu tot! Ieri dupa amiaza am fost pe la stadion ca sa-mi iau bilet pentru meciul cu Bate. Cand am ajuns la stadion ca sa vezi casele erau inchise:| si programul caselor era pana la 20, asta se intampla pe la ora 16, la un momendat dupa vreo 1-2 ore cam asa scavul lui Jiji ( Argaseala ) a veni si ne-a explicat ca a fost o revizie tehnica si a trebui sa inchida casele de bilete mai devreme si ca astazi 22 august o sa se deschida mai devreme casele de bilete.Cand am fost astazi pe la ora 13 la stadion ce sa vezi ? Casele erau inchise!!! Si pe site de ce nu s-a anuntat nimic ??? De ce nu ne imformati si pe noi ??? de ce ne lasati sa batem drumu degeaba pana la stadion ???? Va doare undeva de noi!!!!! Scrieti numai prostii despre jigodia aia de becalii in loc sa ne anuntati pe noi despre sistemu asta imputit care exista la Steaua!!! Lasati dracu prostiile si interesati-va sa vedeti cum merg casele de bilete! BA FACETI DRACU CEVA!!!!!!!!!!!!
MIERCURI – 22 august – NU se vor elibera bilete pentru partida cu BATE Borisov
JOI si VINERI 23-24 august – se vor elibera bilete pentru abonati, intre orele 12 si 20
SAMBATA – MARTI – 25-28 august – rezervarea tichetelor pentru abonati inceteaza si vor fi scoase la vanzare bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum 4 bilete/persoana, in limita stocului disponibil. Biletele vor putea fi achizitionate pe baza unui act de identitate: certificat de nastere, buletin de identitate, carte de identitate, pasaport. Biletele vor putea fi achizitionate intre orele 12 si 20 ale fiecarei zile.
Sursa: steauafc.ro
da frate da mui**ii astia nu ne-au anuntat pe site ca sunt casele inchise ca si eu am fost degeaba la stadion pe caldura asta. As vrea sa stiu si eu daca se vand bilete la Steaua-Pandurii tg Jiu ca nu am chef sa ma duc iarasi degeaba.
Citarea in intregime a postului anterior este interzisa. Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.
@stelistul007
Nu se vand bilete cu Pandurii... meciul a fost amanat pentru 12 sept, cand joaca nationala :biggrin:
Aha.. Merci mult de tot ca innebuneam daca ma duceam iarasi. Dar prostii astia tot nu au anuntat nimic pe site. N-au nici o taina. Pe site scrie la fel ca se vand bilete la Steaua-Bate si Steaua-Pandurii. Si tot nu a zis nimeni nimic ca au fost inchise casele si marti si miercuri si nici ca s-a amanat meciul. ADICA PE MAJORITATEA SITEURILOR DE PRESA SCRIE IAR AICI NU (site oficial). Ce sa mai zic......
Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.
sa ma *** pe calculatoarele lor ca am fost de dimineata sa-mi iau bilet si nu le-au mers calculatoarele ieri si recupereaza azi si maine si deabia sambata baga bilete pentru neabonati
In schimb, sa observam si jumatatea plina: de la ultima "intamplare" cu biletele (Zaglebie si Iasi), s-a asfaltat in fata caselor de bilete (deci gata cu baltile) si s-au montat suporti metalici, pentru a delimita randurile la case.
Ca infrastructura, lucrurile chiar s-au miscat la Steaua in ultimii 2 ani.