URRRRRAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!! Jumate de pas bun . Acuma Jiji adu altu mai bun ca altfel n-ai facut nimic . Dureros e ca la Steaua s-a ajuns sa se bucure soporterii cand pleaca jucatorii .Asta se intampla cand banii ajung pe mana prostiei
URRRRRAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!! Jumate de pas bun . Acuma Jiji adu altu mai bun ca altfel n-ai facut nimic . Dureros e ca la Steaua s-a ajuns sa se bucure soporterii cand pleaca jucatorii .Asta se intampla cand banii ajung pe mana prostiei
Si ce a declarat ? Le face chemare si lui Baciu,Ov.Petre,Lovin ?Sa profitam si noi daca tot e penurie de ,,chiftelari" pe piatza !
Lovin si Ov. Petre , s-au cam pus cu burta pe carte , zic io . Mai avem sa scapam si de Baciu ....ioi credeam ca e la Steaua II deja . Daca e sa scapam de unu din Lovin si Ov . Petre , atunci sa vina si Camus
.
Baciu??Mai e la Steaua?
E pe "black list" a lu jj
Daca e sa scapam de unu din Lovin si Ov . Petre , atunci sa vina si Camus.
Mie a inceput sa mi se ia de camus asta...pana la urma cine e asta sa puna conditii ca sa vina la Steaua?Bay nene dak vrei sa vii la Steaua vii si gata nu pui conditii ca sa ajungeti in CL si dupa aia,ce plmea daca la anul,Doamne fereste nu ajungem in CL pleca sau ce?
Citeste regulamentul. Foloseste comanda "edit" sau "qoute" pentru a cita mai multi utilizatori.
Mi se pare normal sa nu vina daca nu intram in grupe, pentru ca asta e singurul motiv pentru care ar semna cu Steaua.
Atunci mai bine sa nu vina!
Pe Radoi, nu-l ia cu el?
Atunci mai bine sa nu vina!
Asa e, sa nu vina. Sa vina alde Neaga si Zaharia, ca ei sunt sufletisti. Ce mai conteaza performanta cand ai atata iubire de culori in echipa?! Nu-i asa?
Am si uitat ca e la Steaua .
Du-te gigele si mai scoate-le par alb si altora!...
Au trecut 3 ani de la transferul lui Gigel Coman la U Cluj si suporterii sunt inca entuziasmati ca au scapat de el.
Ole, Ole, Gigi Coman nu mai e! Pacat, daca il mai tineam un pic poate il lua Oli la arabi si incasam bani grei pe el. Asa, Oli o sa acuze socul si poate ajunge inapoi in Ghencea...
Oli o sa acuze socul si poate ajunge inapoi in Ghencea...
Doamne fereste!
Valea, mai avem cativa din era Oli si scapam.
Pe Radoi, nu-l ia cu el?
Bai tu esti ***** sau te faci ?
Esti foarte aproape de ban. Nu mai posta consecutiv. Nu mai jigni partenerii de forum. Citeste regulamentul.
Foarte proasta veste ... pai dak nu mai e el , cui ii dam cele mai mici note ?![]()
Lui Lovin :biggrin: :laugh:
Oh happy day !
In concluzie, inca o investitie proasta facuta de Becali la cererea lui Olaroiu. Noroc cu banii din Champions League, ca si-a scos parleala..
Cred ca Gigel Coman nu facea fata presiunii existente la un club de talia Stelei.
Pai cum sa-mi explic altfel prestatia sa dezastruoasa de cand a fost transferat la echipa noastra?
Cum sa-mi explic fapul ca la F.C. National si chiar la Poli Timisoara juca bine , ca in perioadele de pregatire era printre cei mai buni iar cand intra in teren in meciurile oficiale disputate in diferite competitii de Steaua nu era in stare sa dea o pasa utila?