FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Partea noastrã

«12»
Harald17.08.2007 06:47

daca e bine sau nu cu pacea asta ramane de vazut, insa ieri am auzit la TV un interviu de-a lui Gigi.

Si spunea reporterului care il intrebase de incidentul din campionatul trecut cand s-a aliat cu cainii, ceva de genu:

bai baiatule, daca vreau eu iau fularul si lu Rapid si a lu Dinamo si merg cu ele peste tot!

ma intreb ce s-or fi gandit cei care au facut pacea cand au auzit asta...

pangica17.08.2007 09:17
Nu as putea spune ca is in totalitate de acord cu tine....dar in mare parte sunt...

nu se poate 2-2 cu o anonima, nu ma intereseaza ca au jucat aia determinat, nu ma intereseaza ca jucam din 3 in 3 zile(am avea lot de 2 echipe aproape, si cum o parte din jucatori pot..ar putea si restu, de fapt nici nu mi se pare Steaua o echipa obosita).

Cu echipa se intampla ceva..de cand cu olaraoiu a fost scoasa din ritmul dinainte...is cam pesimist dar ma rog ca Hagi sa aiba dreptate, s isa ii bage pe baeti in ritm..dak nu ar trebui totusi un antrenor de valoare (nu vreau sa insinuezi ca Hagi nu ar fi, sunt alaturi de Hagi, dar....)

sa speram la zile mai bine cand castigam impotriva unor belarusi...sincer pentru duminica is cam pesimist...intanlim o echipa care are lot, nu ce am jucat pana acum. steaua_ro

degeaba ai lot de 2 echipe cand jumatate din lot abea dak are valoare de divizia A de la noi.vrei exemple:am nenumarate:Lovin,ov.Petre,nesu,Baciu,Nicolita,Croitoru,Gigel Coman,zaharia+faptul ca avem multi accidentati.CEEA ce ma frapeaza in ultimul timp este atitudinea lui Radoi,care se pare ca pe zi ce trece o ia pe urmele ciobanului:isi critica colegii meci de meci ,ii injura in teren,etc,cu toate ca evolutia lui din ultimul timp nu este mai mult de satisfacatoare.poate chiar mai jos.

suporter**17.08.2007 12:23
daca e bine sau nu cu pacea asta ramane de vazut, insa ieri am auzit la TV un interviu de-a lui Gigi.

Si spunea reporterului care il intrebase de incidentul din campionatul trecut cand s-a aliat cu cainii, ceva de genu:

bai baiatule, daca vreau eu iau fularul si lu Rapid si a lu Dinamo si merg cu ele peste tot!

daca te apuci sa dai citate ,macar spune exact ce a spus.Becali s a referit daca Steaua ,ar depinde de un rezultat al rivalelor,el ar face tot posibilul,ca Steaua sa iasa castigatoare,chiar sa si puna si fularele rivalelor....LINISTESTE-TE FRATE SI NU MAI CAUTA SCANDAL

Harald17.08.2007 13:23

@ suporter

nu mi se pare normal sa spuna asa ceva in cazul in care Steaua depinde de rezultatul acestor echipe. Si cum am vazut in practica, chiar s-a intamplat asa ceva.

Ce e mai grav (cel putin din punctul de vedere al unuia care nu a fost la "negocieri" ), este ca afirma asta dupa ce s-a impacat cu fanii.

Dupa parerea mea am impresia ca nu da 2 lei pe suporterii care il contesta, cu pace sau fara pace, si ne sfideaza in continuare

steagsimplu

Steauaforever3317.08.2007 14:50

Nu va mai uitati atat in gura lui. Nu vedeti ca vorbeste mult, prost si fara rost, doar de dragul de a fi pe prima pagina a ziarelor si in prim plan la TV? Ignorati-l si o sa va fie mai bine....

:biggrin:

angel dust17.08.2007 21:16

Ma si la o adica daca a purtat fularul ala amarat ce este atat de criminal. Ce a facut asa de neiertat? Era doar un fular. Nu este prost degeaba. Poate a vrut sa linisteasca spiritele dintre galerii, dar pe el .... atat l-a dus capu. Pentru un amarat de fular faceti atata rau echipei. Un meci fara galerie si spectatori.... nu mai este meci. Pana sa fie faza cu fularul.... nu eranimic. De cand asta.... toata lumea il uraste. Ma poate el nu este un om rau... dar este f. prost. bag mana in foc ca nu a facut nimic cu intentie dar .... materia ceenusie nu il ajuta. Dati dovada de superioritate si treceti peste... si lasati-l pe Becalii in nestinta lui.

Sincer este pacat.

.... stiu ca acuma o sa sara o gramada in sus dar ... mai ganditiva ... eu zic ca ma dreptate, nu e vina lui ca nu il duce minte mai mult, are intentii bune , a investit in stadion, in echipa.... acuma asteapta ssi el rezultate ca si voi. Si iinca ceva ... atat e cat si echipa are nevoie de noi

1on17.08.2007 21:44

Cã tot veni vorba de scaune... De ce stau suporterii din galerie în picioare pe scaune?. 30 cm mai sus nu cred cã sunt de o importanțã chiar atât de covârșitoare în vizionarea meciului. Nu se poate sta în picioare dar cu picioarele jos de pe scaune? La cât de prost sunt prinse, dupã 3 meciuri de sãrit non-stop se duc.

seven718.08.2007 08:00

Sunt total de acord cu tine. Nu vad de ce trebuie sa stam cu picioarele pe scaune cand putem sari la fel de bine fara sa stricam scaunele. De asemenea mi se pare dovada de prost gust sa arunci semintele pe scaunele altora. Sa nu uitam ca la meci mai vin si oameni in varsta, femei si copii mai mici care nu pot sta tot meciul in picioare asa cum stau unii suporteri.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

SS Lazio18.08.2007 12:34

Din pacate, cand deschidem un astfel de subiect ,iese la iveala toata mizeria care ne-a adus unde ne-a adus.Mai precis: incepe discutia inepuizabila referitoare la lideri,la conditia social-intelectuala a multora din peluze,la adoratia copiilor mici si influentabili pentru bisnitari,etc,etc. Probleme sunt multe domnilor,iar chestiunea Becalo-fularul nu mai este de actualitate si nici nu prezinta interes atata timp cat vom fi INVERSUNATI impotriva lui sau ,cel putin,sa il ironizam,sa il ignoram ,astfel incat javrele si inaripatii sa taca cu ciuda din gura.[cu scopul vadit a-l debarasarii de eticheta "oi"]

Toti folosim cliseele :"Fotbalul fara suporteri n-are culoare","Steaua suntem noi","mereu superiori",dar vad ca pe zi ce trece isi pierde sensul original,normal,logic si devine tot mai mult : anti-Becali sau doar afirmare verbala a superioritatii fata de ceilalti.In primul rand,pentru ca acele clisee sa devina realitati,trebuie sa ne ocupam neaparat de problemele de mai sus enuntate! Altfel,cu ce drept ne hartuim cu finantatorul din moment ce noi ne dovedim incorigibili?

Sunt multe lucruri care ne dor,iar fenomenul ULTRAS presupune cu totul altceva.Pentru a-l promova,pentru a scapa de etichete,stereotipuri este necesar sa scandam si sa sarim permanent,dar nu pe scaune!Trebuie sa ne dezicem de mustata,bisnitari.Trebuie sa ne mai abtinem de la tandrete cu partenera pe stadion[sunt atatea locuri lipsite de violenta,prost-gust,seminte,injuraturi in care poti sa-ti duci prietena...].Trebuie sa respectam ideile si orietenarile celorlalti.

Sunt greu de facut,necesita efort...dar daca nu vor fi facute ma tem ca Peluza Nord este sub astepatari,si chiar,cu regret o spun,spun alte peluze.

P.S: Sunt multe aspecte pozitive,foarte multe,care ne fac superiori,dar niciodata nu trebuie sa ne complacem in mediocritate.

Iar in alta ordine de idei,cu toate divergenetele pe care le-am avut cu dumnealui pe tema "Fernandel",trebuie sa ma inclin si sa-mi scot palaria in fata lui axl23 care face "curatenie" pe forum,ba chiar da o impresie de civilizatie scotand elementele subversive .[vezi limbaj de mirc,puncte de supensie folosite abuziv,greseli gramaticale,etc]

«12»