FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Abonamente la peluze

«12»
fcsteaua.ro15.08.2007 00:19

La solicitarea suporterilor stelisti, conducerea FC Steaua va pune in vanzare abonamentele la peluze, dupa urmatorul program:

Joi 16.08.2007 - 09.00 - 21.00

Vineri 17.08.2007 - 09.00 - 21.00

Sambata 18.08.2007 - 09.00 - 21.00

Duminica 19.08.2007 - 10.00 - 16.00

Aceste programe prelungite de acordare a tichetelor de sezon la cele doua peluze au fost stabilite din dorinta clubului de a sprijini suporterii patimasi ai Stelei sa vina si sa incurajeze echipa la fiecare partida, asa cum numai pe stadionul "Steaua" se intampla.

Pretul unui abonament la peluza este de 50 lei.

SteauaFC.com

EuCuMine15.08.2007 03:23

in sf au dat drumu la abonamente! forzateaua steagsahmic forzateaua

Beto200915.08.2007 06:08

Foarte bine a facut FC Steaua.... L-am iertat 1 % ca a pus abonamente la peluze la vanzare pe Oier restu de 99% ca la vandut pe Elton nu-l iert in viata mea !!! Si vreau Barca in grupe steaua_ro

adi_steaua15.08.2007 06:47

Punerea in vanzare a abonamentelor la peluze s-a datorat faptului ca ieri membrii galeriei PN, PS, poate si reprez AISS au facut PACE cu patronul Stelei, probabil au gandit ca e in interesul Stelei sau au avut vreun interes foarte "material"

Imi e jena de voi, si imi vine sa vomit!!!

Nu cred ca o sa mai am ceva de comentat pe acest site...

Forzza Steaua!

bodanelu15.08.2007 07:04

@adi_steaua ai probe sa sustii cea ce spui? sti tu ce s-a intamplat la discutiile care au fost acolo?

nu mai hali tot ce scrie prin presa...

forever_STEAUA15.08.2007 07:06
au avut vreun interes foarte "material"

Ai dovezi? Dacã nu, scutește-ne!

Nici eu nu cred cã vei mai avea ce sã comentezi...

fane_casieru15.08.2007 07:27

@adi_steaua - Un emetiral ti-ar fi bun ca sa nu vomiti pe tine.

ultras_dany15.08.2007 07:36

numai pana duminica se pot achizitona abonamentele ???

Dak vin saptamana care vine mai pot lua un abonament ??? :D:D:D

By ULT('_')RAS DanyS

fularultras fularsteau2

sadeyes15.08.2007 07:53
Punerea in vanzare a abonamentelor la peluze s-a datorat faptului ca ieri membrii galeriei PN, PS, poate si reprez AISS au facut PACE cu patronul Stelei, probabil au gandit ca e in interesul Stelei sau au avut vreun interes foarte "material"

Forzza Steaua!

Dar de abonamente la celelalte tribune (1 si 2) se stie ceva? Se mai vand sau nu?

adi_steaua15.08.2007 08:00

:) hmmm

ok, imi cer scuze pentru postarea anterioara. reformulez:

Mi se pare foarte ciudat, ca deodata, a disparut ca prin minune, orice postare negativa la adresa patronului. ( poate sunt subiectiv in exprimare, dar eu nu-l mai suport pe cioban)..asta una la mana.

2: tot dintr-o data...liderii PN,PS,AISS s-au intalnit cu Hagi, care le-a cerut ce? sa fie langa echipa trup si suflet si sa nu-l mai injure pe patron. Putea sa ceara sa fim trup si suflet langa echipa si atat! Nu cred ca se intimida Neaga in fata portii daca scandam impotriva patronului, pentru al face sa inteleaga ca a gresit grav la sfarsitul de campionat, lucru cu care cu totii am fost de acord.

3: Ieri, 20 de membrii ai galeriei Steaua au fost la palat la Becali, si au facut pace cu Becali, in schimb acestia au obtinut un mare favor: Becali va pune in vanzare abonemente la peluze, de parca asta nu era un drept al nostru!?

Macar a iesit ma sa-si ceara scuze pentru toate faptele si denigrarile la cere a fost supusa imaginea Stelei si suporterul Stelist la sfarsitul campionatului, fapte pe care toti le-am catalogat de neiertat?

Consider ca el a iesit invingator din toata aceasta harta...

Sigur patronul nostru drag o s-o comita iar, asta e genul lui, iar eu ..o sa ma grabesc cu mare curiozitate sa deschit acest site sa vad comentariile redactorilor.

Una peste asta tot ce conteaza este binele Stelei, atat! Doar ca ma doare ca la conducerea Stelei exista un astfel de personaj.

eddie the 'ead15.08.2007 08:52

Macar a iesit ma sa-si ceara scuze pentru toate faptele si denigrarile la cere a fost supusa imaginea Stelei si suporterul Stelist la sfarsitul campionatului, fapte pe care toti le-am catalogat de neiertat?

Sigur patronul nostru drag o s-o comita iar, asta e genul lui, iar eu ..o sa ma grabesc cu mare curiozitate sa deschit acest site sa vad comentariile redactorilor.

Nu stiu daca ce spui tu referitor la intalnirea aia e adevarat sau nu (nu am citit presa si, chiar daca as citi-o, nu ar insemna ca sunt bine informat...), dar de asta mi-e teama si mie, ca nu cumva marele razboinic sa iasa cistigator, sa zica apoi "pai uite, ba, bagabonzilor, ce-am facut io pentru voi", uitindu-se de unde a plecat toata tarasenia.

Cu siguranta acum vor scoate capul pupincuristii, desi mi se pare umilitor modul in papagalul asta se joaca cu galeriile.

In sfirsit, nu se poate trece cu vederea partea buna, de fapt normalul, introducerea abonamentelor pentru peluza.

Si sper ca in pacea asta sa fi atirnat greu cuvintul lui Hagi, nu ceea ce ai insinuat tu in postarea precedenta.

shack3r15.08.2007 09:02

Un pret de banane...

il_capitano15.08.2007 09:34
:) hmmm

ok, imi cer scuze pentru postarea anterioara. reformulez:

Mi se pare foarte ciudat, ca deodata, a disparut ca prin minune, orice postare negativa la adresa patronului. ( poate sunt subiectiv in exprimare, dar eu nu-l mai suport pe cioban)..asta una la mana.

2: tot dintr-o data...liderii PN,PS,AISS s-au intalnit cu Hagi, care le-a cerut ce? sa fie langa echipa trup si suflet si sa nu-l mai injure pe patron. Putea sa ceara sa fim trup si suflet langa echipa si atat! Nu cred ca se intimida Neaga in fata portii daca scandam impotriva patronului, pentru al face sa inteleaga ca a gresit grav la sfarsitul de campionat, lucru cu care cu totii am fost de acord.

3: Ieri, 20 de membrii ai galeriei Steaua au fost la palat la Becali, si au facut pace cu Becali, in schimb acestia au obtinut un mare favor: Becali va pune in vanzare abonemente la peluze, de parca asta nu era un drept al nostru!?

Una peste asta tot ce conteaza este binele Stelei, atat! Doar ca ma doare ca la conducerea Stelei exista un astfel de personaj.

Sunt de acord cu tine ca Gigi Becali a gresit grav fata de suporterii stelisti si as vrea sa iti comunic urmatoarele : 1) Eu cred ca i-am aratat cu varf si indesat ca a gresit, gata stop..nu o putem tine asa la infinit. 2) Trebuia sa dovedim ca suntem oameni maturi sa lasam orgoliile deoparte si sa facem 'pace' cu conducerea, ceea ce au si facut membrii AISS, Pn si PS. 3) Cred ca ar trebui sa iti dai seama ca jucatorii erau vizibil afectati de razboiul suporteri - Gigi Becali, pentru ca ei trebuiau sa aiba grija ce declaratii dadeau in presa fata de patron...pentru ca presa are foame de scandal si incercau sa traga cuvintele cu clestele. 4) Gigi Becali este un om foarte orgolios si fiecare dintre noi stim ca el nu isi va cere scuze public niciodata fata de suporteri si trebuie sa ne obisnuim cu asta......si daca stam bine sa ne gandim Gigi nu a facut mai multe rele decat bune la Steaua, Orgolios, nebun cum este ESTE AL NOSTRU' ! Va rog sa ma corectati daca am gresit undeva, toata stima

piturca200215.08.2007 10:11

la orice club civilizat din lumea asta punea in vanzare la peluza a abonamentelor este obligatorie(se pot face exceptii doar in cazul in care stadioanele sunt in reparatii) netiparirea de abonamente in anumite sectoare ale stadioanelor poate duce la amendarea si suspendarea cluburilor de catre oficiul pentru protectia consumatorului

piturca200215.08.2007 10:14
d

Dar de abonamente la celelalte tribune (1 si 2) se stie ceva? Se mai vabd sau nu?

se vand si promotional va mai dau o punga cu seminte si o poza cu Becali:))

blooDhooD15.08.2007 10:21
d

Dar de abonamente la celelalte tribune (1 si 2) se stie ceva? Se mai vabd sau nu?

Iti dau eu abonamentul meu la tribuna a 2a pe 50 de lei. Am vazut ca nu verifica numele sau altceva, deci nu conteaza asta. Eu vreau doar sa-m scot banii astia ca sa-m iau abonament la peluza. Daca te intereseaza da-mi un pm.

fane_casieru15.08.2007 10:30

@piturca2002 - daca e asa cum spui tu de ce nu ai anuntat OPC-ul la aflarea stirii ca la peluze nu se mai pun abonamentele in vanzare sau la meciul cu Poli ca nu s-a dat drumul in stadion cu betele dela steaguri ?

Hai sa fim seriosi - n-are nicio treaba OPC-ul cu ceea ce spui tu.

lucvald-190215.08.2007 14:05

Forzza Steaua!

incearca sa nu sabotezi lima romana..te rugam !!

si scuteste-ne daca se poate de posturile tale......si noi il dispretuim pe mizeria de JIJigodie..dar..pentru binele echipei trebuie sa mai facem si compromisuri !

UltrasInter15.08.2007 14:24

cati bani le`a dat pentru aceasta pace...!? mi`e greu sa cred.. ca se uita tot ce a vb Gigi... ca se uita tot ce a facut el... :|:| sa plece la Dinamo.. cu tot cu aia pe care ii plateste... ;)

si inca cv... ai zis bn adi_steaua... yo unu` gandesc la fel ;)

fedora15.08.2007 16:55

Una e sa gandesti, alta e sa ai dovezi care sa te faca sa gandesti alstfel.

adi_steaua16.08.2007 08:03
incearca sa nu sabotezi lima romana..te rugam !!

si scuteste-ne daca se poate de posturile tale......si noi il dispretuim pe mizeria de JIJigodie..dar..pentru binele echipei trebuie sa mai facem si compromisuri !

hai prietene ca m-ai dat gata. ai observat tu ca ca am sabotat limba romana, probabil am tastat un "i" in plus sau am omis o "liniuta"...asta din graba, ce simt fin de observatie ai! :)

astept cu interes sa comentezi postarea mea, cu argumente...si nu s-o faci pe miezul de la ceapa cu mine, ca nu are rost.

Si scuteste-ma tu! Atat timp cat sunt suporter al Stelei, platitor de bilet si abonement, eventual in viitor membu AISS,am dreptul sa imi postez opinia pe acest forum!

Dragoshel16.08.2007 08:05

io astept sa incetati odata, sau vezi fi sanctionati amandoi lucvald-1902 si adi_steaua

fedora16.08.2007 10:47

Veste buna pentru cei care si-au cumparat deja abonamente in alte parti ale stadionului: veti putea lua si la peluza abonament, pe acelasi buletin.

SteLuTzZz16.08.2007 15:00

ce discutzii de spargatori de semintze avetzi .. ma jur fularultras

st_194717.08.2007 00:32

in sfarsit ..n`o sa mai fie coada..:) mai multe zile pentru vanzarea biletelor..:|yessss

«12»