hmmm
ok, imi cer scuze pentru postarea anterioara. reformulez:
Mi se pare foarte ciudat, ca deodata, a disparut ca prin minune, orice postare negativa la adresa patronului. ( poate sunt subiectiv in exprimare, dar eu nu-l mai suport pe cioban)..asta una la mana.
2: tot dintr-o data...liderii PN,PS,AISS s-au intalnit cu Hagi, care le-a cerut ce? sa fie langa echipa trup si suflet si sa nu-l mai injure pe patron. Putea sa ceara sa fim trup si suflet langa echipa si atat! Nu cred ca se intimida Neaga in fata portii daca scandam impotriva patronului, pentru al face sa inteleaga ca a gresit grav la sfarsitul de campionat, lucru cu care cu totii am fost de acord.
3: Ieri, 20 de membrii ai galeriei Steaua au fost la palat la Becali, si au facut pace cu Becali, in schimb acestia au obtinut un mare favor: Becali va pune in vanzare abonemente la peluze, de parca asta nu era un drept al nostru!?
Macar a iesit ma sa-si ceara scuze pentru toate faptele si denigrarile la cere a fost supusa imaginea Stelei si suporterul Stelist la sfarsitul campionatului, fapte pe care toti le-am catalogat de neiertat?
Consider ca el a iesit invingator din toata aceasta harta...
Sigur patronul nostru drag o s-o comita iar, asta e genul lui, iar eu ..o sa ma grabesc cu mare curiozitate sa deschit acest site sa vad comentariile redactorilor.
Una peste asta tot ce conteaza este binele Stelei, atat! Doar ca ma doare ca la conducerea Stelei exista un astfel de personaj.