Ba , tu esti frate cu Daniel asta?
Ba , tu esti frate cu Daniel asta?
pisdelor, pisdelor
maye, fa-ti o laba ca esti cam tensionat ![]()
Nu stiu de ce dar am impresia ca in curand se va ajunge sa se dea avertizari si banuri chiar si pe topicul asta.
pisdelor, pisdelor
Ii copiezi pe aia de la Nord?
maye, fa-ti o laba ca esti cam tensionat![]()
Is prea mahmur sa mai dau din mani ba.
Mai bine mai beau ceva.
Adriane , iti e dor sa te arunci in ei?
De ce editezi, ba ? ![]()
N-am chef de batai acum. N-am mai fost la antrenamente de 3 saptamani. Nu cred ca o sa merg nici in aprilie la campionatul national.
Nu prea am chef de nimic. Desi la unii le-as arde cateva picioare in cap de placere.
Vine Axl pe aici si cand vede ca va injurati si va certati serios si va trimiteti la labe si sugeri si nu mai stiu ce, vedeti voi.
Totusi, asta e topic de mistouri. Puteti sa o lasati mai moale cu jignirile.
p.s.
Daca nu vreti sa o faceti pentru voi, pentru a pastra atmosfera buna pe aici, ganditi-va macar ca ce scrieti aici apare si pe prima pagina la banda aia cu noutati pe forum. Cand intra cineva si citeste tot felul de injuraturi pe prima pagina a site-ului oficial al suporterilor stelisti, ce parere isi face?
Bhai Mariuse, termina cu editarile! ![]()
Lasa bai Adi sa ne luam si noi la plua.
Tu nu te distrezi cand te injuri? ![]()
Ce faci tu micuto?nu ma mai iubesti?ca nu ma mai cauti.
Serios acum
Terminati cu injuraturile ca faceti mai mult rau. Lumea care intra aici zice ca suntem de-ai ciobanului. Eu zic ca ne putem distra si fara sa injuram.
Esti sictirit ma ![]()
pisdelor, pisdelor
apropo, sa nu va apdatati mozila
De ce ?
Baga-mi-as ... am primit acu un mesaj de m-am si speriat cand am auzit telefonu. Mai am si un sunet foarte tare la mesaj ![]()
Copile, daca mai scrii prostioare iei pauza. La fel si Maye.
Eu sunt tot in pauza , nu-i bai.
hei hei la femei maye-i ghei maye-i ghei
n-ai sa vezi ma
noemal ba ca n-am sa vad, mie-mi plac femeile, o sa vada amicii tai gheisori ![]()
Te-ascunzi pe la spatele amicilor?
ii indrumi tu?
mama dracu frate
"mistourile" din ultimele 426 de pagini- ala e ghei, gagica lui instigator, tatele lui mikstelista, parca suntem la antena unu ca numai aia au glume expirate de acum 15 ani.
Propune tu un subiect atunci
raia