Exmatricula-te-ar.
Exmatricula-te-ar.
Exmatricula-te-ar.
Pe mine!?
Deja am trecut printr-o usa , sunt pe drumul cel bun ![]()
bukkake adevarat:
Andreea sustine că a fost rapita sechestrată si obligată să intretină relatii sexuale cu 40 de barbati. Tanara de 14 ani, din Gura Șutii (Dambovita), a plecat intr-o zi la cumparaturi, dar nu s-a mai intors. Parintii au anuntat Politia, iar Andreea a ajuns acasă după cateva zile, traumatizata
http://www.adevarul.ro/actualitate/evenime..._221378439.html
bukkake adevarat:
Andreea sustine că a fost rapita sechestrată si obligată să intretină relatii sexuale cu 40 de barbati. Tanara de 14 ani, din Gura Șutii (Dambovita), a plecat intr-o zi la cumparaturi, dar nu s-a mai intors. Parintii au anuntat Politia, iar Andreea a ajuns acasă după cateva zile, traumatizata
http://www.adevarul.ro/actualitate/evenime..._221378439.html
Ali Baba si cei 40 de hoti
)
Ma duc sa mor un pic.
Pe scurt (adica pe lung) se duce sa fumeze iarba
baga-mi-as pl... m-am chinuit o jumate de ora sa fac un test dela de calculat iq-ul si la final, cand sa vad marele rezultat, am aflat ca trebuie sa trimit un sms de 5 euro ca sa il primesc... ![]()
Ce tolomac! Ai trimis?
Lasa ca oricum il faci degeaba ![]()
Normal ca nu am trimis.
Pai si cum afli rezultatul? Te-ai mai chinuit si juma de ora.
Am rezolvat toate cele 50 de intrebari si la final imi zicea ca trebuie sa trimit sms ca sa primesc rezultatul
On:
Mi-am pus pe mess inloc de buzz sa se auda tiganu la cand zice ''6 cai''
))))))
Care vrei da un buzz pe mess sau daca n-ai id-u, afla-l ![]()
buna ziua
Cum merg pariurile? ![]()
n-am mai bagat ca am fost plecat
Dau si yo acum o fuga. ![]()
Cum merg pariurile?![]()
Mizerabil, dezastruos... execrabil, prost, rau, nimic... jalnic!
Mizerabil, dezastruos... execrabil, prost, rau, nimic... jalnic!
Miko, e greu sa te betivanesti la fiecare sfarsit de saptamana doar din banii de somaj. Ai si tu mila de generatia asta noua de betivi care vine din urma, si sustine'i atat moral cat si financiar.
Bine, bine! Treaca de la mine ![]()
Asa. Iti dau IBAN'ul ?
Va sustin moral
De unde bani? E criza ![]()
Asa. Iti dau IBAN'ul ?
Da chiar micutzo, nu vrei sa imi bagi si mie niste bani in contul de la bwin? ![]()
Sa vezi ce bine te simti dupa, ca ai facut un lucru caritabil ![]()