Moare topicul, mistocarilor ![]()
Moare topicul, mistocarilor ![]()
Moare topicul, mistocarilor![]()
Aaa... si tu il astepti pe Marius cu replica aia care iti place tie, ca sa nu mai moara topicul ![]()
Aaa... si tu il astepti pe Marius cu replica aia care iti place tie, ca sa nu mai moara topicul![]()
Cum o cauti tu, Daniele!
Becalistule ![]()
Cum o cauti tu, Daniele!Becalistule
![]()
A vorbit vecina lu' Becali! ![]()
A vorbit vecina lu' Becali!![]()
Vecina, vecina...dar am tupeu sa umblu prin toata Pipera cu tricoul GUIE MIGI! ![]()
Vecina, vecina...dar am tupeu sa umblu prin toata Pipera cu tricoul GUIE MIGI!![]()
Erai si mai tare daca umblai cu tricoul cu G&M inversate ![]()
Ba, daca am inceput sa rad cu lacrimi aseara cand am aflat scoru' de la meci inseamna ca am o parte de caine in mine? da' eram si beat...
Ba, daca am inceput sa rad cu lacrimi aseara cand am aflat scoru' de la meci inseamna ca am o parte de caine in mine? da' eram si beat...
Inseamna ca ai o parte de caine, una de pasare neagra si una de cale ferata ![]()
Ronnie, nu-l lua in seama pe becalistul din nord! Nu esti singurul care s-a bucurat ![]()
Da' nu m-am bucurat, am ras. Si becalistu ala iar incepe sa faca glume luate de pe google.
Ronnie, nu-l lua in seama pe becalistul din nord! Nu esti singurul care s-a bucurat![]()
Ati ajuns rau rau rau de tot... sa va bucurati cand ia Steaua bataie ![]()
Becali si FORZA Steaua... sa se stie! ![]()
Ce glume luate dp google ma? ![]()
Becali si FORZA Steaua
Hotaraste-te. Amandoua nu merg alaturate.
ba.. io n-am mai trecut p-aicea deloc..
apropo.. merge aia cu Becali si forza Steaua daca te cheama Argaseala ![]()
Ati ajuns rau rau rau de tot... sa va bucurati cand ia Steaua bataie
Becali si FORZA Steaua... sa se stie!
Ce glume luate dp google ma?
Cum ziceam, becalist convins, gata sa isi vanda sufletul pentru niste rezultate de moment. Suporter de rezultat - astia ca tine vin si pleaca. apuca-te sa tii cu CFR - aia au sanse la sempions lig, ma!
stanele, ne mai minti mult ma ?![]()
Cum ziceam, becalist convins, gata sa isi vanda sufletul pentru niste rezultate de moment. Suporter de rezultat - astia ca tine vin si pleaca. apuca-te sa tii cu CFR - aia au sanse la sempions lig, ma!
Clar... ![]()
Nu mai postez aici ![]()
Nu mai postez aici![]()
Incepe si asta ca Dee. Pisdo!
Incepe si asta ca Dee. Pisdo!
Pai dupa meciul asta m'a apucat toate alea... ![]()
Strigi, urli, tipi pentru echipa favorita si esti considerat tradator, becalist etc ![]()
Pai dupa meciul asta m'a apucat toate alea...![]()
Si de ce te superi, ma, cand te fac baietii becalist ?
Nu mai postez aici![]()
Nu mai posta nicaieri. Oricum din 30 de postari pe zi, 20 sunt offtopic si 10 "glumite". O dai in sus si in jos de aseara cu nordu', dar mai potoleste-te odata ca esti stresant.
L-ati linistit pe Daniel
N-a apucat sa se bucure de armistitiul cu Jiji ca voi direct sariti pe el
"Haideti cu totii sa incurajam echipa!Spre 24"![]()
Asta e noul motto al "vandutilor".Eu raman la clasicul "Vinde,pleaca,mori"!!!
Nu mai posta nicaieri. Oricum din 30 de postari pe zi, 20 sunt offtopic si 10 "glumite". O dai in sus si in jos de aseara cu nordu', dar mai potoleste-te odata ca esti stresant.
Si-a luat jucariile si a plecat
, dupa ce ne-a plictisit, tot el s-a dat lovit.
L-ati linistit pe DanielN-a apucat sa se bucure de armistitiul cu Jiji ca voi direct sariti pe el
"Haideti cu totii sa incurajam echipa!Spre 24"
![]()
Gresit. E "haide-ti". Nimic nu stii.
Azzido are o problemă cu messul sau mi se pare mie?