Vodka buna e aia seaca , dimineata la 9 inainte de scoala.
Vodka buna e aia seaca , dimineata la 9 inainte de scoala.
sau 9 jumate inainte de cursuri in gara de nord ..
(
Vezi ca te stii mai Dragos...
+dormit pe holurile la camin si dimineatza ziceam la administrator ca ne-a fost cald rau in camera....
hai sa ne oprim aici ![]()
Ba, sa mor daca nu numai gura e de voi. Pai, la cat ati aberat p-aici, cand plm ati avut timp sa mai beti, ba?! CAND? Soareci de calculator ce sunteti. Sa imi bag plua, sunteti la fel de antrenanti ca bautul berii la KFC intr-o companie extrem de treaza si de plictisitoare.
Nu cunosti nea Dorule , nu cunosti.
Intreaba compania din KFC unde ma situam in acelasi timp.
pai cu tine sa beau ma??? ce invat de la tine?? sa beauu???
Ce rau esti, Dorule ![]()
Nu cunosti nea Dorule , nu cunosti.Intreaba compania din KFC unde ma situam in acelasi timp.
"Nea"?!! Intreaba lumea cat de copilaros sunt. Sau te refereai la bunatatea mea, la culoarea sufletului meu, comparabila cu ce a unui fulg de nea.
La fulg ma refeream.
Stiam eu. Unii suporteri de rezultat de p-aici nu ma apreciaza la adevarata valoare.
Ba da , dar rusinea e mare.
Oricum la adevarata valoare , presupun , ca apreciaza o singura persoana.Altfel o dam in conflict de interese si sa fiu al naibii de nu o sa curga alcoolul.
Ba da , dar rusinea e mare.Oricum la adevarata valoare , presupun , ca apreciaza o singura persoana.Altfel o dam in conflict de interese si sa fiu al naibii de nu o sa curga alcoolul.
Ba, eu am o multime de adulatori. Ca nu sunt om normal ca tine, sunt un fel de semizeu. Plus ca nu avem cum sa avem conflict de interese pentru ca interesele noastre nu sunt in nici un fel tangente.
@stanici
Data viitoare cand mai mergem la vreun meci,promit sa te inghesui intr-un colt de unde sa nu mai poti zburda tu pe scari in sus si-n jos...ca numai prostii dai din tine.
@stanici
Data viitoare cand mai mergem la vreun meci,promit sa te inghesui intr-un colt de unde sa nu mai poti zburda tu pe scari in sus si-n jos...ca numai prostii dai din tine.
Da, nenea Fane, data viitoare cand mergi la un meci, sa nu le mai bei bietilor copii bautura. Ca numai prostii dai din tine.
Ba, eu am o multime de adulatori. Ca nu sunt om normal ca tine, sunt un fel de semizeu. Plus ca nu avem cum sa avem conflict de interese pentru ca interesele noastre nu sunt in nici un fel tangente.
Dar nu ma refeream la conflictele noastre de interese.Noi nu avem , ca n-avem de ce.Eventual care consuma mai mult , dar aici te iau cu ochii inchisi.
Dar nu ma refeream la conflictele noastre de interese.Noi nu avem , ca n-avem de ce.Eventual care consuma mai mult , dar aici te iau cu ochii inchisi.
Hai, fii tu viteaz pe net
.
A baut o gura si tu il acuzi ca a baut tot ![]()
Chiar Stanici...de ce n-ai stat sa te pup ?
Mi-erai drag tare in seara aia ![]()
LE: sau ti-era frica ca ne vede M****A la TV-u?
Hai, fii tu viteaz pe net.
Bine.Ne vedem si bem.
Bine.Ne vedem si bem.
Doar de baut? Ne drogalam si mergem si la curve. Ce plnoastra.
@Fane, eu nu ma iubesc decat cu persoane care sa se apropie, macar, la nivelul meu de frumusete.
Bun.
Fa rezervarile si cumpara ninja din timp ca e la reduceri.
eu nu ma iubesc decat cu persoane care sa se apropie, macar, la nivelul meu de frumusete.
Cu Mrs??
Mistocarii dorm? ![]()