![]()
imi place ca nu mai scrii mademoiselle cu "r" ![]()
![]()
imi place ca nu mai scrii mademoiselle cu "r" ![]()
In atatea meciuri de table cu tine am invatat mai multa franceza decat in 7-8 ani la scoala. ![]()
Nu mai zice de table ca imi aduc aminte ca nu te-am batut prea des. ![]()
Lasa maa, important este sa ne simtim bine, nu conteaza cine castiga. ![]()
Edit: baaa, ce puIa ma fac in seara asta... aniversarile astea sunt mama beitiilor :x
Asa fane sa tot fie ![]()
bai, nu stiu cum e pe la voi, da' p-aici, prin Moldova, omu' la bautura e cel mai mincinos si haios om din lume.
si femeile-s frumoase, mai ales dimineata dupa ce trezesti din bautura.
Mare dreptate are Ronnie.Si la noi in Ardeal e tot asa.La bautura omul e cel mai prietenos,haios si mincinos(desi mai sunt si exceptii) ![]()
Cat despre femei:cand esti beat orice bestie ti se pare Heidi Klum ![]()
da daca ziceai: la noi, la romani.... ce avea ma???
Cel mai capabil creier din istorie.
da daca ziceai: la noi, la romani.... ce avea ma???
El a zis Moldova,eu am zis Ardeal.Haideti voi restul cu completarile ![]()
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=hUVeO0trEIY&hl=en_US&fs=1&"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=hUVeO0trEIY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=hUVeO0trEIY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Tare de tot
Europarlamentar roman :
Și pentru astea, deci, l-am ales noi iarăpe Ceausescu-al nostru, iubit conducator,
pentru a fi puternici, stapani la noi in tara
spre a zidi sub soare un falnic viitor.
Și-alaturea de dansul, tovarăș si sotie
se află-n cinstea țării un chip frumos si bland,
ea azi intruchipează nobletea pururi vie
a marilor romance nascute pe pamant.
ALSS e la fel de naspa ca si Valentine's day ![]()
ALSS e la fel de naspa ca si Valentine's day![]()
De ce ALSS cand exista AISS, si de ce Valentine's Day cand exista Dragobetele NU? ![]()
De ce ALSS cand exista AISS, si de ce Valentine's Day cand exista Dragobetele NU?![]()
Vezi ca stii ![]()
ia terminati, bai mucosilor!
Ete-l pe sustinatorul nr. 1 al lui Jiji ![]()
E topic de misto-uri, nenea!N-avem voie sa glumim?
Daca exista pe forumul asta vreun natarau care sarbatorea Dragobetele INAINTE sa apara prostia asta cu Valentine's Day eu imi dau cu tesla in ****.
Daca exista pe forumul asta vreun natarau care sarbatorea Dragobetele INAINTE sa apara prostia asta cu Valentine's Day eu imi dau cu tesla in ****.
Sa te filmezi ![]()
lasa ma axle, asa e trendul...
Ce talent are Mrs...iti strica chefu' imediat ![]()
Are you talking to me? ![]()
**** sporting lisabonaaaa
Jos palaria!
Imi dau si eu de 2 x 3 ori.
Ma intep si yo in coa!e cu lingurita.
maaaa, ce frumoasa-i dimineataa..