tatoasa nu neg...
Macar cos?
tatoasa nu neg...
Macar cos?
Dupa 10 zile la mare cum vroiai sa fiu? Alba-ca-Zapada?
Nu mi-ai raspuns aici, mister Stanici!
Imposibil. Caracteristica "buna" e incompatibila cu "neagra" .
Se compatibilizeaza la revenirea tenului normal in regim de redistribuire a pigmentilor corect.
Se compatibilizeaza la revenirea tenului normal in regim de redistribuire a pigmentilor corect.
Acum se explica afinitatea ei pentru MJ.
Asta nu o mai stiu deja ![]()
Acum se explica afinitatea ei pentru MJ.
Mi-a placut ft mult ce a facut pe plan profesional!
Mi-a placut ft mult ce a facut pe plan profesional!
Da, e de apreciat. E un negru care a vrut sa devina alb. In schimb, vad din ce in ce mai multi albi care vor sa devina negri. Trist.
Da, e de apreciat. E un negru care a vrut sa devina alb. In schimb, vad din ce in ce mai multi albi care vor sa devina negri. Trist.
Te mai intreb 1 data: Dupa 10 zile la mare cum vroiai sa fiu? Alba-ca-Zapada? ![]()
Te mai intreb 1 data: Dupa 10 zile la mare cum vroiai sa fiu? Alba-ca-Zapada?![]()
Pai tu, in plm, cand te duci la mare, in loc sa bei ca porcul in vreo bodega, la umbra, faci plaja?!! Ce om...
Pai tu, in plm, cand te duci la mare, in loc sa bei ca porcul in vreo bodega, la umbra, faci plaja?!! Ce om...
Fac plaja si ma balacesc in mare
Seara bem la restaurant...cico ![]()
Aici nu pot sa nu fiu de acord cu Doru.
Pana la urma te duci la mare sa bei ca porcu` si sa adormi curgandu-ti din gura.
Cum i-ar sta unei fete asa? ![]()
Guvernul roman, nestiind pe ce sa mai puna impozit, s-a gandit sa puna impozit pe f****. Un om al muncii, pe nume Ion Pendula, impotent fiind, face urmatoarea petitie la fisc: "Subsemnatul, Ion Pendula, Om al muncii fara p***, Cer sa nu platesc tribut, Pentru ca nu pot sa f**!!!" Vine promt si raspunsul de la fisc: "Draga domnule Pendula, Om al muncii fara p***, Cat exista deget, limba, Legea tarii nu se schimba .
Dragi tovarasi ,deci tot veti plati darile la stat chiar daca nu aveti "cap".
Cum i-ar sta unei fete asa?![]()
Decat sa-i intre...
@Valde, suntem prea tineri pentru glume cu impozite.
ce?
I-ar sta bine.
Eu ma distrez cand vad ![]()
I-ar sta bine.Eu ma distrez cand vad
Da, da, si p-orma sa abuzezi de inocenta ei.
Bhai nene, da' ce oi vrea? Sa-mi joace buricu' pe sira spinarii dupa o masa copioasa?Fane
Decat doua oase si un zambet,e mai bine asa ![]()
Bai, o ninja nu tre sa fie grasa.
Nu sunt grasa. Am unele forme pline ![]()
Da, da, si p-orma sa abuzezi de inocenta ei.
Abuzam , abuzam , futem, mancam...
Nu sunt grasa. Am unele forme pline![]()
Ce-ti mai plac eufemismele.
toata lumea e in forma.. ![]()
Doar pentru prieteni
mikstelista da voie doar prietenilor sa-i vada pagina personala.
Ne pare rau, dar nu esti prieten cu mikstelista.
da ce frate eu sunt inamic, spion, vrasmas, dusman, de ce nu am voie sa vad pozele
Da-mi cerere de prietenie ![]()