Deja mi-e frica de tine![]()
e foarte gelos si posesiv pe baieti
e foarte gelos si posesiv pe baieti
Stai linistita, n-o sa te dau cu cracii-n sus ![]()
De aia nu imi era frica, pentru ca nu aveai cum! Ce firma iti face colegu' de mai sus ![]()
mai invechit poate, ca mai vechi pe forum nu esti
teoretic da, asta e al 3-lea cont, primele 2 au fost banate.... de aici si lipsa de inspiratie din nick'ul actual:))
colegu' de mai sus e un ghei ejectat de solcanu in cautare de anturaj pe net. il asteapta pe ronnie.
Mariusica, esti cam dur cu baietii ![]()
teoretic da, asta e al 3-lea cont, primele 2 au fost banate.... de aici si lipsa de inspiratie din nick'ul actual:))
vezi ca acum esti si expirat dupa invechit, raspunzi la replici din paleoliticul superior.
Mariusica, esti cam dur cu baietii![]()
Daca-as fi dur cu fetele mi-ai spune "au"
Mariusica, esti cam dur cu baietii![]()
pai asa se manisfesta cand i se refuza un avans. ma aperi de omul rau si pletos?
reseau, pai m'am oferit sa'ti fac o completare sa nu ramai cu ceva idee preconceputa. e ca si cum ai ramane cu preputul infipt in vulva si nu cu partea care trebuie, daca ma intelegi ce vreau sa zic...
e ca si cum ai ramane cu preputul infipt in vulva si nu cu partea care trebuie, daca ma intelegi ce vreau sa zic...
iar ai furat ma playboy-ul de la baietii din cartier? observ ca ti-ai imbogatit vocabularul.
Daca-as fi dur cu fetele mi-ai spune "au"
Ei nah...
iar ai furat ma playboy-ul de la baietii din cartier? observ ca ti-ai imbogatit vocabularul.
pai mai tii minte cand mi'ai scanat si trimis jurnalul tau secret.
d'astea faci, mrs?
))))))
Stanici e suspect de tacut ![]()
Asta iar a inceput sa-si scrie fanteziile pe forum...
ce faceti panaramelor ?
Stanici e suspect de tacut![]()
e cu botu pe labe
joba belito,
merci de comparatia ta foarte plastica, nu am inteles nimic din ea
D'astea faci, lil' bro? Inainte sa ii saluti pe mistocari, trebuia sa zici "Sar'naa surioara" ![]()
e cu botu pe labe
I-ai facut ceva? ![]()
Asta iar a inceput sa-si scrie fanteziile pe forum...
mai tii minte cand te'ai epilat prima oara pe piept? din yo_marius ai devenit Mrs.
la ce posturi fantasmagorice are, joga belito e caracterizarea perfecta.
joba belito,merci de comparatia ta foarte plastica, nu am inteles nimic din ea
reseau, ma ofer sa'ti desenez... sau urmeaza reclama:
plm, cum se procedeaza sa apara filmuletul youtube pe intreg postul? cum a facut lari in pagina precedenta, de pilda...
I-ai facut ceva?![]()
nu l-a certat mamica ca a venit beat acasa
reseau, ma ofer sa'ti desenez... sau urmeaza reclama:
da dar tot nu are sens, aia e reclama anti-sida, in timp ce tu faci aici reclama la prostie
mititelu
daca chiar iti pasa de el, alina-i suferinta cu o votca, nu cu o mangaiere ca are consoarta n'auzi!
Mititelu' ![]()
asa incep toate... il compatimesc... apoi....
)
asa incep toate... il compatimesc... apoi....)
Adica, mo?
D'astea faci, lil' bro? Inainte sa ii saluti pe mistocari, trebuia sa zici "Sar'naa surioara"![]()
pai nu am fost atent.. stii dc .. l'am rulat si l'am fumat
) ![]()