Care ma? ![]()
Stii bine de ce am reactionat asa ![]()
Care ma? ![]()
Stii bine de ce am reactionat asa ![]()
<3 ala micu ? ![]()
![]()
![]()
Nenea Dragoshel e tacut ![]()
Auzi fratelo,Unii dintre copiii lui Bercea Mondialu' se numesc :Judecator si Formatia.
Probabil ca pe unul dintre nepotii lui il va chema Maye.
Pai da normal , toti isi asociaza numele cu astia...de la putere ![]()
@Mik poti sa ii spui rupt de somn
nepotul se va numi "maye barosanu in portocaliu". sau in galben. sau verde. sau maro. depinde de rebranduirea partidului unic a carui doctrina n-o stie nici marinaru'.
de fapt o stie, e japca fara numar. de la bercea fara numar adica.
Cred ca daca, printr-o extraordinar de fericita intamplare, mureau toti participantii de la petrecerea aia, nu se supara nimeni. Eu, unul, chiar m-as fi binedispus.
Cred ca daca, printr-o extraordinar de fericita intamplare, mureau toti participantii de la petrecerea aia, nu se supara nimeni. Eu, unul, chiar m-as fi binedispus.
Eu ma imbatam de suparare ![]()
Sa se numeasca oricum , ca e de bine.
Groasa treaba.
Si portocaliu ramane totul , rosiaticule.
Sa va iau politichia in plua. Fatalailor.
Tepuitule.
Ai ajuns sa fi tepuit de o pidza cu Spice-uri ![]()
A? Frate, nu mai vorbi din auzite
. Lucrurile au stat cu totul altfel. Si, spre deosebire de altii, nu am fost tepuit pana acum cu numere false de telefon.
Bai , asta nu tine , decat pe jumatate.
Eu aveam si jumatatea aia buna.
Apeleaza si tu la astia din centru cand simti nevoi speciale bai...
Eu am primit teapa o singura data in viata mea si a fost cu adresa de mesager, nu cu nr de tel.
Dupa ce am mintit saraca fata ca sunt pilot de vanatoare si ca trebuie sa plec in Germania la ceva pregatire NATO pentru cateva luni bune a cedat si na...
Si mi-a dat si aidiul de mesager. Problema e ca, atunci cand am adaugat-o, mi-a dat ignore.I-am si trimis mail in care am intrebat-o de ce nu mi-a dat o adresa falsa daca tot nu mai voia sa... ![]()
Nu mi-a raspuns ![]()
Nici eu nu ti-as fi raspuns.
Pai tu te joci cu flacara violet.
Eu am primit teapa o singura data in viata mea si a fost cu adresa de mesager, nu cu nr de tel.Dupa ce am mintit saraca fata ca sunt pilot de vanatoare si ca trebuie sa plec in Germania la ceva pregatire NATO pentru cateva luni bune a cedat si na...
Si mi-a dat si aidiul de mesager. Problema e ca, atunci cand am adaugat-o, mi-a dat ignore.I-am si trimis mail in care am intrebat-o de ce nu mi-a dat o adresa falsa daca tot nu mai voia sa...
Nu mi-a raspuns
Aha, acum inteleg de ce Adrian a declarat ca e gay si ca uraste femeile. Ntz, ntz, bietul de el.
Eu sunt flacara violet.
psihopupu!
pupupsiho
Iar incepeti cu tampenii. Zici ca sunteti semianalfabeti.
Zici?
Stanici, Stanici, Stanici... ![]()
Si, spre deosebire de altii, nu am fost tepuit pana acum cu numere false de telefon.
Da` tu de unde stii?
M-ai vandut dayra ![]()