Bai Ronnie , uita-te si tu la lucrurile bune din viata ta.
Astazi macar nu ti-a furat vreun batran telefonul . ![]()
Bai Ronnie , uita-te si tu la lucrurile bune din viata ta.
Astazi macar nu ti-a furat vreun batran telefonul . ![]()
Bai frate. E culmea. Luna trecuta pierd telefon, azi pierd portofel. Cine stie ce plm mai pierd luna viitoare?!
Bai Ronnie , uita-te si tu la lucrurile bune din viata ta.Astazi macar nu ti-a furat vreun batran telefonul .
Se poate si mai rau. De exemplu sa ramani fara baterie la telefon. Sau sa-ti intre sampon in ochi (initial am scris cohi) cand te speli pe cap. Sau sa ramai fara presiune la apa cand te limpezesti.
Asa ca zi mersi ca nu ti s-au intamplat toate lucurile astea.
Esti cu capul in nori ![]()
Bai frate. E culmea. Luna trecuta pierd telefon, azi pierd portofel. Cine stie ce plm mai pierd luna viitoare?!
Poate iti pierzi si tu virginitatea, cu o femeie de data asta. Cred ca ar fi si timpul sa treci la alt nivel in viata ta.
Cin' te-o pus să faci facultatea acasa?
Eu ma descarc sufleteste si scot cuvinte din inima aici si voi faceti mistouri ieftine. Sa va futa Mrs!
Pe mine nu ma baga in oala ![]()
Eu nu fac taticule misto , dar ai grija la cap luna viitoare.
Eu nu fac taticule misto , dar ai grija la cap luna viitoare.
Atunci esti offtopic. Vezi sa nu te arda vreun mod.
Am stat 1 ora la minus 20 de grade la 6 dimineata, mi-am pierdut portofelul, n-am invatat nimic si m-am si certat cu ai mei seara. Parfum! Unde e dayra sa-mi imprumute si mie lama aia?
aici sunt...vino dupa lama ![]()
Clar, ma duc sa ma culc. Azi nu e ziua. M-am si taiat cand ma bierbeream. V-am pupat!
Clar, ma duc sa ma culc. Azi nu e ziua. M-am si taiat cand ma bierbeream. V-am pupat!
Noapte buna, Emonel.
Noapte buna, copii ![]()
Va astept dimineata la cafea! ![]()
Fostul dictator comunist Nicolae Ceausescu ar fi implinit ieri 92 de ani
FICȚIUNE 2010! Cum ar fi aratat fotbalul romanesc?
Stelistii, in formă
Într-o partidă amicală disputată ieri, la Poiana Brasov, Steaua a invins la pas formatia locală Rulmentul Brasov, scor 12-0 (5-0). Pentru "militari" au marcat Daniel Niculae (3), Tanase (3), D. Goian (2), N. Dica Chivu, Raț si Radoi. Proaspetele achizitii Daniel Niculae si Razvan Raț (de la divizionara secundă Rapid), Daniel Coman si Mihai Roman (FC Brasov) s-au integrat bine in colectiv. Antrenorul Dan Petrescu si directorul tehnic Anghel Iordanescu au inceput amicalul in urmatoarea formulă: D. Coman - Ogararu, D. Goian, Chivu, Raț - Roman, Radoi, N. Dica Tanase - D. Niculae, B. Stancu.
prosport.ro
Fostul dictator comunist Nicolae Ceausescu ar fi implinit ieri 92 de ani
FICȚIUNE 2010! Cum ar fi aratat fotbalul romanesc?
Stelistii, in formă
Într-o partidă amicală disputată ieri, la Poiana Brasov, Steaua a invins la pas formatia locală Rulmentul Brasov, scor 12-0 (5-0). Pentru "militari" au marcat Daniel Niculae (3), Tanase (3), D. Goian (2), N. Dica Chivu, Raț si Radoi. Proaspetele achizitii Daniel Niculae si Razvan Raț (de la divizionara secundă Rapid), Daniel Coman si Mihai Roman (FC Brasov) s-au integrat bine in colectiv. Antrenorul Dan Petrescu si directorul tehnic Anghel Iordanescu au inceput amicalul in urmatoarea formulă: D. Coman - Ogararu, D. Goian, Chivu, Raț - Roman, Radoi, N. Dica Tanase - D. Niculae, B. Stancu.
prosport.ro
Iar Clark Gable cara branza in cantonament la stelisti si tricolori.
Iar astia de la prosport munceau in uzina la 23 August.
Iar tu maica,crezi ca mai umblai cu tatuaje si cercei prin alte locuri????
Aveai pampoane in cosite si matricola pe brat!
Bleah! ![]()
Saliu Vlad ![]()
Saliu Vlad![]()
E noua politica a forumului de a saluta in fiecare zi pe cineva/toti ?
Saliu Vlad![]()
Sarutari de maini la doamna.
Cred ca daca traia Ceausescu, astazi as fi gasit cu siguranta bilete direct de la casa la Cinema Patria,probabil la "Biciul fermecat". Nu cred ca stateau Vasile si Ion la bisnita pe frigul asta. (investitorul si impresarul)
E noua politica a forumului de a saluta in fiecare zi pe cineva/toti ?
Buna Roby ![]()
Eu salut, ceilalti fac ce vor ![]()
Salut, ghinea, dragoshel, dayra, mikstelista !
`neata ![]()
ce ai ma Roby cu fata, daca e respectuosa si ii place sa salute? ![]()