urmatorul care mai deplange soarta topicului are ban pana cand "Lua-te-as la misto" va fi sters
trecand peste,
Madmoiselle, jambes arquees est correcte? ![]()
urmatorul care mai deplange soarta topicului are ban pana cand "Lua-te-as la misto" va fi sters
trecand peste,
Madmoiselle, jambes arquees est correcte? ![]()
de unde le scoti ba frate? ![]()
esti fenomen.gen
discutie pe mess:
eu: ce faci bai?ea (sa nu-i dam nume, ii zicem... daira): nu mai pot !!!
eu: dar ce s-a intamplat?
ea: sor-mea ma trimite sa-i cumpar tampoane, si prietenul ei sa-i iau tigari la bucata.
ea: acum cateva zile mai in gluma mai in serios mi-au luat un prezervativ pe care l-am gasit mai tarziu in cosul din baie, era folosit.
ea: sor-mea face sex cu prezervative cumparate de mine.
ea: ce sa fac?
ce sa faca?
discutie pe mess:
ce sa faca?
uite ma vezi, ai uitat sa ma intrebi daca am sora=))) ghici ce, n-am
si prietena aia ta creata, cu picioare drepte, pe care esti invidioasa, nu-ti e ca o sora?
)
cine a zis mah ca nu am picioare drepte? am facut sport, dar nu fotbal...de obicei aia sunt cracanati...si aia mai putin norocosi ![]()
daa..par pe picioare ai ?
vezi ba ca esti bleaga?
conform lui Mallanaga Vatsyayana, ala care s-a legat la cap si a scris kamasutra (
), senapati unui regat din vechea Indie (stii tu, cand puricii se potcoveau cu...) a primit cadou o sclava din Germania de azi. Iar comandantul asta de osti a fost atat de fascinat de faptura aia, incat a poruncit servitorilor s-o pastreze in starea initiala, cu pielea alba (nu i se permitea sa iasa in soare), parul blond pal si, surpriza, neepilata.
Atat de fermecat a fost senapati de pilozitatea fetei, incat Vatsyayana considera ca parul de pe corpul nemtoaicei a jucat chiar un rol afrodiziac in aventura erotica a celor doi.
@ Mrs
atunci ia-ti si tu d-astea ma ![]()
cracanato, io nu-s indian.
discutie pe mess:
ce sa faca?
uite cum s-a aflat cine sta toata ziua pe VDC!
mama ma trimite sa-i cumpar tampoane, si prietenul ei sa-i iau tigari la bucata. Acum cateva zile mai in gluma mai in serios mi-au luat un prezervativ pe care l-am gasit mai tarziu in cosul din baie, era folosit. Mama face sex cu prezervative cumparate de mine. ce sa fac? am o vdc!
http://viatadecacat.net/vdc.php?vdc=9351
@Mrs
bine bai, cel mai curios om de pe pamant, mai nou si fan vdc=))
cica a facut Baf-kimi 63 de ani...acum inteleg de ce joaca bine table
nu-s ma fan, dar cum e frectie grava azi imi trebuie si mie ceva care sa-mi ocupe timpul. iar cum topicul asta e plin de lesinaturi (persoanele de fata se exclud, sau cel putin asa le place sa creada) ma uit si pe acolo.
davide, ce ma, credeai ca esti singurul?
trist...
Mi s-a rupt tibia in trei,iar ce mai mare bucata a ramas la Lupu,cainele vagabond din fata blocului.Nu va intreb cum fac rost de el.Insa va intreb:Un coi mai functioneaza bine daca il lipesti la loc cu scotch?Mortii lor de calcat pe cozi de caine.
trist...
dar nu emo, diferenta ce mi se pare semnificativa.
in alta ordine de idei, mai exista p-aci oameni care sa asculte gold fm, national fm sau city fm?
National e ala cu bipuri la ora exacta?
ala e R R Actualitati. National e ala pe care se da numai muzica romaneasca. de calitate as adauga.
de calitate as adauga.
Fii barbata! Adauga!
Pentru astia mai batrani :
Cat de nasol e la penultima sesiune? ![]()
Stai s-o vezi pe ultima...
Pentru astia mai batrani :
Cat de nasol e la penultima sesiune?
Cine ti-a zis ca va fi penultima....?
Oricum nu mai conteaza diploma. Tara are nevoie de mecanici si ospatari.
Asa spunea un om mai intelept ...la bautura.